Manželove "nevinné" kamarátstvo
Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹
@suzi31 a vies co, ak sa uz dokazes zmierit s tym, ze ju vidi v praci, skus sa zmierit aj s tym *vyletom*. Pretoze ak ho ma zvadzat, tak to moze robit aj v praci...ak sa ma nieco stat, stane sa to aj v aute za 5 minut...
Vecer predtym ho poriadne vycerpaj v posteli, ked bude prec, posli mu steklivu sms a ako si pisala, chod von s kamoskou, urob si wellness, manikuru, chod do kina...a uvidis, ci sa ozve on Tebe. Nepytaj sa na nu...
Chapem, je to tazke, ale teraz mu musis verit. Daj mu sancu, aby Ta presvedcil o tom, ze mu verit mozes. Drzim prsty
@adri266 ďakujem, ano je mi to jasné a niekde si to aj uvedomujem že keby chceli, spravia to hocikde a hocikedy ani nemusia kvoli tomu vobec ísť do Tatier ani do Poľska ani do neviem akej marie ... aj ked by som pri tej predstave vraždila ale pevne dúfam že to prejde len ja si to v hlave musím urovnať ... "zo srandy" som mu povedala ešte vtedy keď sme sa udobrovali že ak ma sklameš tak ja pojdem betonovať ale zabetonujem tam ju rozumieš tak vtedy sa začal strašne smiať najprv som bola nahnevaná ale nakoniec ma strhol a smiali sme sa obidvaja ako sprostí ja mám fakt niekedy pocit že mi z toho šibe no musím mu veriť, neostáva mi teraz veľa iných možností...
tak,ako si dopadla...?
no moj ide na firemnu akciu tento vikend...po precitani niektorych prispevkoch o tom ake su zeny mrchy sa mi otvara nozik vo vrecku. tak dajte mi silu nech to prezijem v zdravi 😀
@sherynkamalinka zeny na jeho akcii mozu byt akekolvek mrchy. Ale ak on chce byt verny, nemusis sa nicoho bat. NIkto nikdy ziadneho chlapa k nevere nenutil...vzdy to bolo dobrovolne z oboch stran. Aspon co som doteraz pocula 😀
@adri266 no hej len dnes ma nasral a zajtra odchadza 😀 na sluzobku a potom roooooovno na party...bohaca
@sherynkamalinka neboj sa...skus sa s nim este pred odchodom pomerit, potom mu napis nejaku steklivu sms ku a Ty si zajdi na babsku jazdu 😉
@klarisa23 -myslím že by som ta nepovažoval za hysterickú ani keby si ho kopla do hlavy. 😀 (zaslúžil by si) to čo robí je absolútne nevhodné na zadaného muža 😒 a pokiaľ máš aspoň trochu rozumu tak sa prestaneš obviňovať 😎 posadíš si ho pred seba a s chladnou hlavou to s ním preberieš.ale osobne ti radím aby si ho poslala kade ľahšie. 😎 (ti si predsa nezaslúžiš také správanie!!! )našťastie ako som čítal na prvej stránke nemáte deti takže by to ani tak nevadilo.dôležite je aby si mala vzťah ktorý funguje a kde si môžu partneri navzájom dôverovať. ok 🙂
@sherynkamalinka tak on ide na ten ďalší víkend a ja už teraz neviem čo so sebou a mám čo robiť aby som to skryla, inak včera-dnes bol doma, včera pôvodne preto lebo ja som bola po nočnej tak si vzal voľno a dnes ráno mu nebolo dobre vyzerá to na nejakú virózu alebo neviem; tak sme sa trochu rozprávali večer a aj na túto tému prišla reč tak zareagoval doposiaľ najnervóznejšie, vyjadril sa že "najradšej by sa na to všetko vy..." a nešiel by nikam ani do žiadnych Tatier "a vôbec" tak som zasa trochu znervóznela opoýtala som sa že či to je kvôli nej na to mi odpovedal že "tak celkovo" tak teraz zas neviem či to len kvoli tomu že je chorý alebo ako to mám chápať teraz si išiel ľahnúť ale vážne by som bola najradšej keby nikam nešiel aj keď teda viem že to nič nerieši 😝
@klarisa23 Ahoj, neviem kto Ti co radil. Ale napadaju mi 2 veci:
1. ked ide chlap do prace a ma tam pritazlive upravene kolegine a po navrate domov ho caka manzelka v teplakoch, neupravena, "obycajna" zena, nemusi byt pre muza uz taka atraktivna. Od kedy si to moja manzelka uvedomila a zacala sa z casu na cas upravovat a pekne obliekat, ked som mal prist z prace, tak sa za nou ovela viac tesim ako pred tym.
2. pred casom sme citali fantasticku knizku "5 jazykov lasky" (Gary Chapman). Autor v nej pise, ze okrem toho, ze sme ako pohlavia uplne ini (Muzi su z marsu a zeny z Venuse - John Gray), kazdy z nas hovori inym jazykom lasky. Kniha popisuje 5 jazkov a uci ako zistit a prakticky hovorit jazykom partnera.
@original5 😀 😀 😀 aha, takze manzelka Ta CAKA doma...a to akoze nechodi do prace? Nema deti, domacnost, o ktore sa treba starat? A nebodaj si Ty cely den v obleku, aby si na nu zaposobil? A okrem toho, aj teplaky mozu byt vkusne...
myslim, a nehnevaj sa, ale toto je dost uboha rada, ako neprist o manzela...co keby chlapi viac pomahali doma, aby sa manzelky mali cas starat o seba???? 😉 😉 😉
😀 😀 inak ja niekedy ked mam chut co je asi raz za mesiac, sa len tak pre radost doma vymalujem, {som na md} moj muz vtedy vzdy vyplesti oci a polozi mi otazku Niekam ides? 😀
@sherynkamalinka aj ja toto mavam, sice nie som na md, ale niekedy ma to tiež chytí, že sa namalujem, prípadne sa trochu viac sexi oblečiem vtedy hneď je vedľa seba že čo maš dnes v robote?? a niekam ideš po robote alebo? "zabila" by som ho niekedy fakt vážne keby som ho tak nemilovala
@suzi31 no a co ti poviem najlepsie...som sa osprchovala, dala sa do zupanu, pridem do kuchyne, tam moj muz robil za pc a hovori mi bez toho aby na mna pozrel ze ci nemame nieco sladke...a ja sexi poza, odhrnula zupan a hovorim mu Das si? on cely zaneprazdneny pracou pozrel na mna a povedal mi Vies co, radsej si dam piskoty 😀 keby som mala v ruke noz tak ho don hodim
ou tak to som veľmi rád 🙂 dúfam že vám to vydrží.ps:nech odpíše kamarátke že je šťastne ženatí a že neznáša kur_y.potom už nenapíše 😀

@adri266 😀