icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

klarisa23
autor
26. aug 2013

@lubikan nie nie teraz mam novu pracu a nemozem ostat tehotna, tak babo teraz nehrozi...

danika999
26. aug 2013

nech mi nikto netvrdi, ze ta zenska nic neriesi..ja keby po niekom nejdem, resp. mi nie je sympaticky, tak komunikaciu v istej faze stopnem o pozvaniach na vino ani nevravim, obzvlast pokial vie, ze dotycny je zenaty..to je take prirodzene tabu podla mna aspon u niekoho..musis robit ako sama citis, kazdy par je iny, tak ako vztah a chlap..ja som sa poucila na vlastnych zazitkoch podobneho typu a viem, ako reagoval moj chlap..takze je to velmi individualne.

kveta
26. aug 2013

@klarisa23 U nas to zacalo tak ako u Vas. Popisujes stadium ako bolo tyzden pred neverou muza. Ja som vtedy bola tolerantna, vsak nebudem obmedzovat partnera.. Dnes si myslim, ze aj bezkrky chlap s bejsbalkou je riesenie. ;)

Kazdopadne byt Tebou, okamzite zastavim snahu o dieta, kym sa situacia neukludni.

macamac
26. aug 2013

no mňa zaujalo to, že:

- tvoj muž je v práci na vyššom poste
- pracovnú dobu má do druhej

takže, tu asi nepôjde o kamošku, bútľavú vŕbu, kolegyňu,..... ale to dievča mi začína vykazovať črty ZLATOKOPKY

takže, pozor na ňu
a bojuj podľa toho, či si pevne rozhodnutá, že s týmto chlapom chceš naozaj a úprimne zostať naveky amen 😉

klarisa23
autor
26. aug 2013

@kveta nesnazime sa teraz kvoli mojej novej praci.....bojim sa, ze tento boj pomaly ale isto prehravam, zacina mi byt ten moj muz taky strasne vzdialeny .....

danika999
26. aug 2013

moj nieco podobne urobil raz, nastastie som isla do mobilu naistotu (lebo mam asi fakt sialeny siesty zmysel 🙂 a urobila som dobre, lebo som si ista, ze keby som bola slusna a taktna, tak ju pretahuje rovno v praci! potom ked to prehrmelo a hovorili sme o tom, tak len krutil hlavou a nadaval si, ze je somar a ze to viac nebude robit, lebo som ako bosorka a odhalim co i len myslienku :P

klarisa23
autor
26. aug 2013

@danika999 pre mna su tiez zenati chlapi tabu a kamaratime sa len s parmi a nie, ze ja zavolam zenateho chlapa na vinko

sorciera24
26. aug 2013

@klarisa23 no, bohuzial, nieco obetovat treba...elbo ak si sama priznala, ze ste spolu malo....tak je to jasne......neviem kolko casu spolu travite, ale ak citis, ze malo...tak to treba zmenit......
ty si v praci do ktorej?

klarisa23
autor
26. aug 2013

@danika999 presne tak, siesty zmysel, to som mala aj ja teraz.......ale on zo mna robi hlupu, ze som hysterka

bajana
26. aug 2013

@anatalia77 na kazdeho chlapa plati nieco ine....alebo aspon existuje niekolko typov chlapov, ktore potrebuju iny pristup....moj napr. ocenuje, co pre neho robim, ale neznasa ziadny natlak ani vyhrazky....takze ja som pisala to, co by som robila JA....mozno je muz zakladatelky viac ako moj nez ako ten tvoj....ale to vie najlepsie sama....

lubikan
26. aug 2013

@anatalia77
A na poklad,alebo nedostupnú by som sa ja nehrala-no mohlo by sa mi stať,že by ma nikto nehľadal emoticon

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

klarisa23
autor
26. aug 2013

@sorciera24 ja do piatej, domov chodim o pol siestej a on robi na dve zmeny ....

bianka0111
26. aug 2013

@klarisa23 a ešte jedno : priatelov si drz blizko nepriatelov este blizsie!!! skús sa vydat touto cestou 🙂 ...ja som žiarlila na manželovu kolegynu...no spoločný denný výlet s práce....a teraz sú z nás kamarátky 🙂...niekedy si myslím, že teraz je manžel čo žiarli na mna 😀 😀 😀 😀

danika999
26. aug 2013

@klarisa23 moj uz chvalabohu exmanzel mi aj napriek tomu, ze som vedela co, kde a kedy robil prisahal do oci na vlastnu dceru ked toto preslo, obrana bol utok a bola som paranoidna schizofrenicka truba co nema inu robotu ako si o nom vymyslat..ten by sa nepriznal ani keby som ho na babe chytila :P zenska intuicia je svina :D ak za to nestoji, tak je tato situacia aj znamenie pre teba, ze nie vzdy je o co bojovat

lubikan
26. aug 2013

@klarisa23 toto chlapy robia,ked sa im pride na ich tajnosti...aj moj to robieva 😒

sorciera24
26. aug 2013

@klarisa23 tak, ale ked robi doobednu, tak hadam by ste si ten cas na seba nasli.....aj 4 hodky denne je dost....len ich treba aj vyuzit....uplne staci 2hodinovy plnohodnotny rozhovor kazdy vecer......

lubikan
26. aug 2013

@danika999 presneee..

ja som raz nasla fotky ..sama intuicia ma tam zaviedla.....na nete,ako muz "pari" na akciach s kamaratmi...a bola som ja ta sprosta,co nema co robit a sleduje ho....

klarisa23
autor
26. aug 2013

@sorciera24 ten rozhovor neviem ci by zvladol 🙂 ja neviem asi budem sledovat co sa bude diat dalej a potom uvidim, ale vzdy si braval do sprchy so sebou mobil a teraz ho nahodou nechal polozeny na gauci tak mi to nedalo a pozrela som sa do sprav ....

lucinkaboz
26. aug 2013

Nie je to normálne,ani nemože tvrdiť ze o nič nejde a ona musi byt pekna ludra...
v urcitej faze chcu byt muži za playbojov,chcu si dokazovat na koho a čo maju...
FB kazí vztahy,niečím podobným som si prešla a nakoniec sme s manzelom stranky FB vymazali....tam sa dá napisat kde čo,mnohe baby sa chovaju ako...k..y doslovne...
v ziadnom pripade by som sa vylet vo stvorici s jeho oblubenou kamoskou nechodila...aky by to malo vyznam? neprejavuj o neho zaujem,nebud ziarliva,neospevuj ho,nič mu nedokazuj....on ublizuje tebe
urob si cas pre seba,chod nieka na dlhsie,rodicom na kratky wellnes,chod s kamošom...
robi si co chce a tvari sa ze ved co je na tom....to sa nerobi

klarisa23
autor
26. aug 2013

@lucinkaboz on mi tvrdil, ze uz nikde s nou nechatuje, ale teraz si pre zmenu pisu spravy typu, kedy mas veceru? pridem za tebou alebo opacne, stavim sa zachvilku za tebou 😠

anatalia77
26. aug 2013

@klarisa23 no tak to nie je dobre,že si bral mobil do sprchy..to je jeden zo znakov,že sa niečo deje ☹

sorciera24
26. aug 2013

@klarisa23 ak chces, aby vztah fungoval, musi to zvladnut (je to tazke....ale potom sa na toto nebudes stazovat).....neviem , ale fakt ako to vo vasom vztahu je....moj, kebyze mu poviem, ze mi nieco vadi...tak to pochopi a nebude to robit.....dalej, ak ti nevenuje cas aspon an komunikaciu, co vlastne ocakvas od takho vztahu? a potom si to zaklincovala, ze kukla som mu do sprav....konecnaaaaa......(a vraj na vine je vzdy len jeden.....)......ten vztah nastrbeny uz mate podla mna.....

meelah
26. aug 2013

Úprimne..žena vycíti klamstvo,že niečo nie je ok,takže ak mu kontroluješ mobil a neveriš mu tak asi máš prečo..ako tu už niekto písal,ženatý chlap nemá čo mať kamarátky na pivko,vínko,ani nič podstatné..u môjho bývalého priateľa to tiež začalo "kamarátskym vypisovaním" a skončilo to dvoma neverami...CHVALABOHU,že som mala síl ho nakopať...:P teraz mám skvelého manžela,pre ktorého je naša rodina TOP,ale aj tak nikdy už nedám ruku do ohňa za žiadneho chlapa..bývalý vzťah ma naučil,že nikdy nehovor nikdy :( A ruku na srdce,my ženy vieme dostať chlapa tam,kam chceme,takže...ťažko radiť,čo urobiť...určite to nerieš s ňou,Tvoj manžel má záväzok,on je ten,ktorý to nemal dopustiť- môj názor..ak ľúbiš tak bojuj,lebo prehráš len vtedy,keď to naozaj vzdáš,urob sa vzácna,zmeň napríklad účes,niečo čím by si ho zaujala,možno by pomohol spoločný romantický víkend,poriadne ho zničiť :D

anatalia77
26. aug 2013

@sorciera24 no myslím,že ona len reagovala na jeho správanie,keby ju niečo netrklo,tak nehladá čo sa asi deje...

klarisa23
autor
26. aug 2013

@sorciera24 ja som mu do sprav vliezla az potom ako mu predtym pipal mobil a on mi tvrdil, ze to su len nejake pozvanky na fb az mi to nedalo a pozrela som sa .....

sorciera24
26. aug 2013

@klarisa23
@anatalia77 ale to aj tak nemeni nic na veci, ze ten vztah uz je davnejsie nastrbeny.....

klarisa23
autor
26. aug 2013

nie nepodvadza ma, len ta zenska skusa pokial moze zajst a ten moj trkvas ju nechava a to sa mi fakt nepaci.... 😠

meelah
26. aug 2013

@klarisa23 Môj bývalý urobil zo mňa chorobne žiarlivú,nenormálnu,stále všetko otočil ta,že ja som sa cítila ako blbec a keď nakoniec vyšli najavo jeho aférky spadla sánka aj polovici jeho rodiny...ja som však celý čas cítila,že ma klame a nikto mi neveril...

anatalia77
26. aug 2013

@sorciera24 áno naštrbený,lebo on to tak zariadil...
A teraz jej tu niektoré radíte,aby behala v kolečku ako škrečok-nový účes,byť tajomná,mať kamarátov na vínko,zorganizovať sexuálne orgie.
Povedzte mi úprimne,ktorá z vás by toto absolvovala dobrovolne celé roky?Behať v tomto kolese a nevypadnúť,inak sa začne obzerať inde 😖

meelah
26. aug 2013

@klarisa23 Už len tým,čo robí Ťa vlastne podvádza :(