Manželove "nevinné" kamarátstvo
Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹
@klarisa23 určite nepreháňaš, ja by som reagovala rovnako a ani by mi to potom nebolo ľúto že som tak reagovala.. na také niečo sa ani inak reagovať nedá, nevravím že ten tvoj ťa s nou hned musí podvádzať alebo čo no takto nevinne sa nevera začať môže.. no nemusí... v každom prípade si ale prehnane nereagovala.. treba si to vydiskutovať..
@anatalia77 lebo on to tak zariadil? no ked myslis......sama napsiala, ze maju na seba malo casu......ak si nedokaze par najst na seba cas....tak to nedopadne dobre......(len je ajsne, ze musia chciet obaja, a nie sa len prizerat.....kam to speje...)
@meelah nie vždy sme atraktívne,preboha.Veď len stačí,keď je žena tehotná a grcia čo pol hodiny,v noci ju prepadnú vetry,grgne si...a na porodnej sále sme každá ako harpia,ubolená,urevaná,a neatraktívna...
Ja keď ráno vstávam,tak som strapatá a pod očami mám niekedy zvyšky makeupu,smrdí mi z úst,a rozhodne nie som schopná prijať raňajky do postele ako v amerických filmoch.
Ja nie som ako tie herečky,čo sú namalované aj keď ich plavčík vytiahne žralokovi z papule.
@sorciera24 áno musia chcieť obaja,on má sklony k tráveniu spoločného času,akurát to nie je jeho manželka.takže jeho volba.
Celkom súhlasím s názormi typu: zmen účes. Asi to chce zmenu a potom čakaj, či ju postrehne a ako na ňu zareaguje 🙂 ..inak ja na tvojom mieste, by som si asi neodpustila ironicke poznámky typu: ako sa ma kamarátka? Čo má nové? Zdá sa byt zlatá, nezoznamis nás? ;) a sleduj jeho reakcie..
@anatalia77 Ani ja nie som,ani nemám postavu ako kedysi,ale stále sa dokážem upraviť a byť pre svojho muža atraktívna...jasné,že nie som modelka,ani nikdy nebudem,ale on vie,že to je cena za to,že máme prekrásnu,zdravú dcérku...
@klarisa23 Ak je vo vzťahu dvoch ľudí všetko ok,tak tak tretia osoba jednoducho nemá čo robiť...skús si s ním sadnúť k vínku večer a porozprávať sa,čo chcete a čo nechcete,šak ste manželia preboha,to sa nedá len zavrieť dvere a neriešiť...ja by som možno použila ženské zbrane na ňho,veď musíš vedieť,čo na ňho platí 🙂 Každopádne to nevzdávaj a nenechaj ho nejakej krave len tak ...ak budeš cítiť,že bojuješ za Vás oboch sama,potom je čas to nechať tak...
Aby sme sa vrátili k tým praktickým radám,tak nech klarisa 23,urobí,len to,čo jej urobí potešenie,nech nerobí nič,čím by sa znásilnovala.Ja som tiež len žena a mám svoje dni,tak vybehnem do obchodov a kúpim si niečo pre potešenie duše,lebo to chcem,nie preto,aby som zaujala chlapa./ja som aj tak rozvedená/
Takže ak treba tak obehnem kaderníčku,navštívim parfumériu,alebo si dám stretko s kamarátkou v meste.A či si to všimne ma nezaujíma,je mi to fuk.Proste teraz to tak cítim,tak to urobím.
A inak ženy čo pre vás znamená atraktívna žena??čo si pod tým predstavujete?
nebudem sa velmi rozpisovat,c vsetko sa dialo u nas,ale v skratke ja som bola vtedy s mojim manzelom uz 14 rokov,strasne zamilovana,cele roky,obdivovala som ho, tolerovala som mu strasne vela (vylety s kamosmi,dovolenky bez nas, vikendy s kamosmi a pod) ,lenze u mna bol uz zvyknuty 😉 spamätal sa az ked som mu povedala,ok,nebudem ti stat v ceste,ak si myslis ,ze s nou budes stastnejsi ako so mnou a aj som sa tym zacala naozaj riadit. samozrejme som v tej dobe dost schudla,hoci som nikdy nebola nejaka tucna,ale zacala som viac chodit von,nasla som si novy okruh priatelov ,nove hobby,zacali sa o mna zaujimat ini muzi ,jeho som zacala brat ako len kamarata (hoci som ho stale lubila) ,zrazu uz nebol takou sucastou mojho a hlavne nasho zivota (mame dve deti) a zacalo ho to strasne stvat (medzitym sa odstahoval) ,nemal na mna uz taky dosah a viac menej som zacala byt prenho zasa zaujimava 😉 lenze ja som vedela,ze on je v krize a aj to,ze nie je typ ,ktory by radikalne chcel menit svoj zivot a tak som si povedala,ze pockam ako sa to vyvinie 🙂 a musim povedat asi pol roka som ho potom nechala v neistote ,ci ho este chcem alebo nie a to vsetko s usmevom a dobrou naladou (hoci mi bolo velakart do placu). no ahlavne som ju vynechala z hry- jeden krat som mu pvedala dost jasno,co si o tom myslim,teda o nej ,kedze vedela ze je zenaty a signaly vzdy vysielaju zeny, a takisto som mu uplne jasne povedala,ze ziadny trojuholnik nestrpim a ked sa vratil,tak som mu aj jasne povedala ,ze jedna smska od nej ,alebo stretnutie o ktorom sa dozviem a je koniec 😉 mne tato strategia vysla, sme spolu-muz by mi zniesol modre z neba a akonahle sa objavi nejaky muz v mojej blizkosti ,tak toka okolo mna ako taky tokan 🙂
@klarisa23 U mňa to začínalo podobne :( Podľa mňa je dôležité,aby sa to zastavilo včas a nie,keď bude neskoro..nech si to on otočí naopak,keby si mala takého " kamaráta " Ty, či by sa mu to páčilo ! Pozri,poradiť sa dá,ale Ty sama najlepšie vieš a poznáš Váš vzťah..Ty musíš cítiť či sa máš čoho báť..možno mu povedz, že ok, máš kamošku Ty, budem mať aj ja a potom uvidíš,čo Ti povie..hm? :(
Mozno, ak je tvoj manzel na vyssom poste, tak jej ide len o karierny postup, z jej strany to moze byt fakt len vyuzivanie. Ale o co ide tvojmu muzovi...to "'neviem'"(skor tusim), ale chlapi nikdy nepotrebuju kamaratky len "na vinko", oni maju kamaratov na pivo, ...neviem, ale mozno je to fakt len na pokec. ja by som sa s nou tiez porozpravala, ved staci aj zavolat a vysvetlit si to. cislo na nu zistis. Povedz ze nech idete vsetci spolu na vinko ;o) Vsetko dobre ti prajem
@meelah uvidíš,čo ti povie:
drahá nezorganizujeme swingers párty ? 😀
nedalo mi to,pardon
@klarisa23 neviem co sa mi stalo, cela odpoved sa niekam stratila, tak este raz...
ja by som zbystrila tiez pri tom vine... ale musim povedat ze co sa tyka toho kamaratstva, tiez mam v praci kamosa, a proste fakt sme si "sadli". On ma uzasnu zenu, s ktorou sa tiez rada stretnem (vramci nejakych spolocnych aktivity), mame si co povedat, je velmi mila, sympaticka, super... a ja mam doma uzasneho manzela, ktoremu uplne bezne rozpravam ako sme sa napr na niecom nasmiali, alebo ze sme si boli rano zobrat kavu alebo tak..
mozem s cistym a uplne kludnym svedomim vyhlasit, ze aj keby bol posledny muz na zemi, tak ma fyzicky nezaujme, proste je to kamos s podobnym stylom humoru...
urcite ze su nejake hranice - ja som s nim sama nebola ani na vine, ani na veceri alebo tak... ale mozno by som to este trosku sledovala kym si spravim nazor, lebo moznost je aj taka, ze su fakt len kamosi...
takze ako vravís z takychto malickostí byvaju rozvody.. a kamaratstvo medzi zenou a muzom neexistuje... Zazila som nieco podobne a uz 3roky sme rozvedeny...
@lvka len tu je ten rozdiel, ze on ma s nou zoznamit ani nemieni a akoze ked niekomu napises, nepojdeme spolu na vinko uz len to vinko ta zdrobnenina v tebe trkne, ze do prcic tej babe ide asi o cosi ine ako o kamaratstvo....chodi aj na vysoku skolu robi skusky ten moj jej napise, ze jej drzi palce a ona mu potom pise ako to tam prebiehalo.....ja mam dolezite stretnutia tak ako dnes a ani mi nezavola ☹
@kveta ,
ja som ho napriek vsetkemu mala a aj mam stale rada a v tej dobe sa strasne zmenil,to nebol moj muz a nastastie som mala dve kamosky,kde som sa mohla kedykolvek chodit vyplakat alebo vyzurit ,takze ked sa objavil on ,nasadila som usmev s odstupom a hlavne som nechcela aby vedel ,ako mi je naozaj. a nevie to dodnes ,teraz mi uz par krat povedal ,ze ja by som ho chladnokrvne hodila cez palubu ,ak by sa len za nejakou babou otocil,alebo ak by som si ja nasla nejakeho lepsieho 😉 naco sa len zasmejem od srdca a poviem " milacik,istotu nema nik z nas ,ktovie,ktovie...!"

@anatalia77 Ja som to myslela tak,že žena by mala byť pre muža stále atraktívna a zaujímavá,lebo potom sa začnú niektorí viditelne "nudit"...žiaľ,chlapi sú fakt z Marsu...