Manželove "nevinné" kamarátstvo
Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹
@jetopravda skusim aj toto dakujem za radu 🙂
@klarisa23 Najdi si aj ty takeho kamarata a daj mu pocitit ako si sa citila ty ked mal vyjazdy.ako sa hovoro zub za zub a uvidis ci si to uvedomi alebo rozbehne svoj ,,milenecky vztah" naplno.nezavidim ti,ale hop alebo trop.mne by to neskutocne vadilo tiez asi by somani nespavala koli tomu.
@klarisa23
trvala by som na tom, aby sa manzel prestal s nou stretavat....., neviem ci su spolu spojeni na nejakom projekte alebo tak, toto nevesti nic dobre, nie si vobec hystericka ani domyslava, kazdej normalnej zene by to vadilo...., zenaty chlap by mal byt tabu, nech si kolegyna najde slobodny objekt alebo si najde kamosky v praci....
poznam jedneho chlapa, ktoremu sa narodili dvojicky, manzelka je sympaticka baba, starajuca sa o domacnost, deticky, lubi toho debila a on ju zatial podvadza s kolegynou, spaval s nou uz predtym ako sa dvojicky narodili, lebo manzelka bola na rizikovom tehotenstve...., milenka mu kazde rano v praci chysta ranajocky, z pracovneho casu su polku prec, vozia sa na motorke, chodia ku nej na byt, do fitka, ona si kvoli nemu dala urobit silikony, predlzit vlasy a on zatial rozprava do telefonu zene, ked mu zavola ako ju lubi a podobne a za zamienkou dolezitej funkcie pracovnej sa vytraca z domu za tou stetkou...., neviem ci je manzelka schvalne slepa, lebo on velmi dobre zaraba, ale ja by som toto nezniesla, pozera sa na to cela firma, vsetci to vedia, niektori to neriesia, ini sa pohorsuju niektore babay tu stetku nemozu ani citit..., a takychto pripadov je bohuzial dost vela a tych ludi nezastavi ani milujuci partner, deti a podobne☹
z toho,čo som prečítala,mi ako najschodnejšia pripadá varianta-hodiť sa do kľudu a gala.Ak si niekedy čítala diskusie o milenkách a manželkách,tak tam je jednoduchý návod.Ide o to,že manželka stále stojí v tom kruhu manželstva,a neraz aj zorganizuje "nevinné" stretnutie s manželom a dotyčnou krásavicou.Napr. pred tou robotou..jednoducho prísť a správať sa tak ako keby tam bola nejaká susedka,proste niekto,o kom vieš,že ťa neohrozí.Byť milá a také to:čau láska,tak čo zájdeme omrknúť ten prebalovák?
Ak jej aj tvoj manželík náhodou nakecal dieru do hlavy,tak takýmito akciami ho spochybníš v očiach dotyčnej.
Druhá stránka je,či chceš hrať takéto hry celý život.
@flopo jednoducho zacni zit auzivaj si tie vo vsetkej pocestnosti.nesed doma,bo on vie ze si tam a vzdy budes.som za aby si mu nevypisovala ze ho lubis casto,ale zatni sa rob zo seba nedostupnu,nech aj o teba bojuje a vsima si ta.ja som rozvedena a mala som takehoto adepta doma,preto ti plne rozumiem ake je to ked chlap uprednostuje vsetko len nie to co ma doma.
@klarisa23 Všetko záleží od úrovni muža / aj to či naozaj vie kde sú hranice vernosti/ , to že sa tak začal priateliť s kolegyňou z práce a dokonca sa to pokúša klamaním zahmlievať naznačuje, že to nie je celkom v poriadku.
Myslím si, že muž by si mal v práci hľadať priateľa tiež muža a nie ženy, pretože priateľstvá medzi mužom a ženou sú také, že vždy jeden od toho očakáva viac, príp. využije príležitosť. Myslím si, že JETOPRAVDA to dobre napísala, že mu to treba jasne naznačiť. Možno by som sa do tej jeho práce išla aj pozrieť neočakavane, taký reálny obraz najviac napovie.
@klarisa23 ..ona si z neho robí butlavu vrbu...a to nekončí dobre...určite mu treba dat najavo, že s tým musí prestat...no neviem, ale ak by moj muž išiel na vínko s jeho kamoškou, asi by mi na tvári usmev zamrzol...može ist s kamošmi na pivo..no na vinko nech chodí so mnou a našimi spoločnými priatelmi...asi robit scény nieje správna cesta, to chlapov ničí, a hlavne sa nehádajte lebo si v nej nájde butlavu vrbu aj on a je to v riti....
@anatalia77 ja osobne by som to nejaku dobu taku hru hrala a omotala si manzela okolo prsta a vycucala..bola horsia ako milenka...a uz v jednej teme som pisala...manzelka nech sa zacne chovat ako milenka...a takouto rafinaciou by som toho chlapa polozila na lopatky a ak by aj milenka a manzelka boli rovnake svine..hehe...by sa mohli spolcit proti chlapovi...a mily fesacik by nemal ani jednu,ani druhu,keby to zaslo do krajnosti...nie som si ista,ale tusim v Sudnej sieni bol taky pripad
@bianka0111 presne tak,žiadna kaša sa neje horúca!!!
@lubikan no ja som taká krutá nechcela byť,lebo ho miluje a snažia sa o bábo.Ale ja som už o čosi otrkanejšia,a asi by som sa pobavila na účet manžela.Veď žijeme len raz. 😀
@vavrenka Paci sa mi, co si napisala
@klarisa23 nesuhlasim s tym, ze ak je jeden z manzelov neverny, je to chyba oboch. Neplati to pri kazdej nevere.
AJ muzi mozu mat kamosky a moze to byt uplne nevinne...ale to, ze Ti Tvoj klame, uz znamena, ze to nie je az take nevinne. A ze chlapec vie, kde su hranice? A kde konkretne su tie jeho? Lebo by si bola prekvapena, kolko ludi si mysli, ze bozk nevera nie je...aj tu som citala par prispevkov, kde aj zeny pisu, ze to nie je nevera 😠 😠 😠 Ak sa s nim neda o tom vsetkom rozpravat, tak mu aspon vysvetli, ze ak TA niekedy podvedie, co to pre vas vztah bude znamenat.
Co by som robila? Snazila sa s nou zoznamit, ako Ti tu uz radili...ja nie som konfliktny clovek, nedokazala by som si to vybavit rucne strucne, ale ak to dokazes, urob to. Vies, je to taka patova situacia...ak ho budes kontrolovat, on sa moze o to viac zatnut a skonci to s neverou. Ak to nechas tak, moze sa to koncit rovnako, ak si najdes tiez chlapa kamarata, aj to moze koncit rovnako 😠 😠 Nuz, ale urcite konaj. Drzim Ti prsty.
@bianka0111 Citujem: lebo si v nej nájde butlavu vrbu aj on a je to v riti... 😀 😀 😀 skor niekde inde to skonci 😝 Ale suhlasim, mas pravdu
@anatalia77 tak tak...to ma za to zatlkanie...ale v podstate je to tiez len clovek....takze ho trosku chapme,nemoze za to...alenema klamat do oci.. 😀 😀
mm má v práci sestričky a trávia spolu veľa prac.času,ale so žiadnou z nich nešiel na vínko,skúsil by 😠 reaguješ adekvátne a nestiahni sa,z takých nevinných kamošiek bývajú milenky i druhé manželky
@adri266 áno nie vždy je to chyba obidvoch,že sa muž splašil ako mustang...
rozmýšľam,čo by som robila na tvojom mieste..asi by som mužovi dala v posteli tak zabrať,že by na inú ani nevládal pomyslieť 😀
podla mna treba postupovat velmi opatrne....hystericke vystupy doma ho mozu velmi rychlo vohnat do narucia chapajucej kolegyne...pretoze vec sa moze mat tak, ze on na ich vztahu naozaj nevidi nic zle, ale ak mu budes nieco zakazovat alebo tvrdit, ze ma take a take umysly, tak sa tym zacne zaoberat, porovnavat vas.....pohodovu kamosku a ziarlivku doma...
baby tu radia ist za nou - to by som v zivote neurobila.....bud jej o nic nejde a ty sa znemoznis a strapnis, alebo jej o neho ide, a vtedy ju neodradia ani tvoje vyhrazky/prosby/apelovanie na svedomie...a napokon je to ON, kto sa ma ovladnut a nezradit ta, nie ona....
tak isto by som napr. ja u MM neuspela so ziadnymi vyhrazkami a zakazmi - tych mal v prvom manzelstve dost a on je ten typ, ze bude robit natruc....ale toho svojho si poznas najlepsie sama.....
takze ja by som nenaliehala, nedavala ultimata, ale bola ostrazita, nevnucovala by som sa a hrala trochu nedostupnu a nezavislu, nech si nemysli, ze je stredobodom mojho vesmiru a ten najlepsi chlap na svete....zaroven by som sa snazila pripravovat nam spolocny program a celkovo by som sa snazila spravat tak, aby si uvedomoval, aky poklad doma ma 😉
dakujem vam vsetkym za rady, urcite si ich zoberiem k srdcu.......mna uz hlava z toho boli aj brucho vsetko ☹ ja si vsetko moc beriem, ale urcite viem, ze nechcem zit v zamilovanom trojuholniku, to by som neustala ......
sama priznala, ze travia spolu malo casu....a mame to tu......takze, treba si najst viac casu na seba....a halvne, aby butlavu vrbu hladal v tebe a nie v kolegyni.....
nie si hysterka, ani neprehanas..takto presne zacinaju kadejake techtle mechtle. nesla by som ale do "odvety" typu najdi si kamosa a chod s nim na vinko..pre neho je ta zena zaujimava, lebo je "cudzia" :P mne sa osvedcilo rovno sa dotycnej ozvat, jasne a strucne ju postavit pred to, ci by sa jej taket spravanie pacilo, keby to robil jej partner/manzel..mas pravo povedat ze si to nezelas a pokial to neprestane, zasiahnes ostrejsie..ak je normalny, pochopi to, len im to ego nedovoli to hned pochopit :(
@bajana toto sú tie klišé rady,ktorých je plno v časopisoch ☹ Lenže nie vždy to tak funguje,on chlap sa nakoniec cíti ako alfa samec,ktorý má milenku a ešte aj poslušnú manželku,ktorá to prečkáva 😒
A na poklad,alebo nedostupnú by som sa ja nehrala-no mohlo by sa mi stať,že by ma nikto nehľadal 😀
@sorciera24 nuz to v tom pripade by som musela dat vypoved v praci a manzel by sa mal viac venovat mne ako pocitacu, kde hrava jednu hlupu hru 😠

@lubikan no mozno by to nebolo od veci jej tak milo napisat, ze nech si ideme spolu niekam sadnut, diky za radu 😉