icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

marlene
27. aug 2013

@kveta ,moze byt ,mozno mas pravdu,neviem,na kazdeho plati nieco ine 😉

klarisa23
autor
27. aug 2013

@marlene presne toto mu chcem povedat, dokonca som uz dala chladit aj to "vinko" 🙂

marlene
27. aug 2013

@klarisa23 ,
tak drzim palce nech to dobre dopadne. a ak mu na tebe zalezi,tak obmedzi kontakty s nou,ale to musi vyjst od neho ,to bude musiet chciet on. takze vela neocakavaj ,hlavne nie hned 😉

anatalia77
27. aug 2013

@klarisa23 budem držať palce

mirage
27. aug 2013

@kveta Ty jej v podstate radis rozvod za "nic" ?

kveta
27. aug 2013

@mirage Dnes o 20:13 som pisala, co navrhujem. Hlavne je vychladnut, rozhodnut sa a az potom jednat.

kamka555
27. aug 2013

Čítam to až teraz ale držím palčeky. Verím, že to dobre dopadlo 😉

klarisa23
autor
28. aug 2013

Tak baby, vcera rozhovor dopadol nad moje ocakavania, necakala som az taky dobry vysledok 🙂. Sadla som si s nim a povedala mu vsetko co mi na nasom vztahu vadi, ze sa mi malo venuje a ze aj tak jeho kamaratka to zacina prehanat. Povedala som mu, ze fajn, ked chce takto dalej zit tak moze, ale bezomna, ze ja uz v tom pripade v jeho zivote nemam miesto. Povedala som mu, nech ma teda necha ist, ze som este mlada a cely zivot mam pred sebou. Ostal zarazeny a povedal mi, ze ani si neuvedomoval ako to vsetko moze vyzerat, ze jemu sa vobec tan kolegyna nepaci a nikdy by s nou sam na vino nesiel a ze jej to aj povie, ze len sa mu s nou dobre keca o robote. Na to som mu povedala zase ja, ze ja som tu na to, aby som sa s nim rozpravala a riesila problemy o robote nie ona. Povedal, ze odteraz sa s nou prestane bud uplne bavit, alebo len o cisto pracovnych veciach. Poziadal tiez o prelozenie a slubil mi, ze odteraz bude vsetko ine, ze sa zmeni a bude sa mi viac venovat a potom si ma pritulil. V noci ma drzal, ze pre istotu, aby som mu neodisla 🙂. Tak uvidime ako to bude, je to jeho posledna sanca a on si je toho vedomy.....Dakujem vam vsetkym, ktore ste mi venovali svoj cas a pismenka, moc si to vazim a budem vas priebezne informovat, ci manzel drzi svoj slub 🙂

kikina84
28. aug 2013

@klarisa23 to je super..drzim velmi palce.ja som mala kamosku v robote a riesila presneee toto iste s muzom..no u nich to nedopadlo dobre nakoniec,po viacerych neuspesnych šanciach..pevne verím, že tu to bude iné a že bude všetko Ok.. 🙂 😉

adrioska
28. aug 2013

@klarisa23 Super, drzim palce! 🙂 Asi som naivna a ani vas nepoznam, ale myslim, ze ten tvoj sa spamatal a svoj slub naozaj dodrzi. On ju naozaj bral ako kamaratku, ale henta, ked ho pozyvala na vino, tak asi s nim chcela nieco riesit, asi si zacala mysliet, ze sa mu paci, ked tolko kecaju. Juj, dobre, ze si zakrocila.

zuriva
28. aug 2013

@klarisa23 jej super, aj tu vyslo najavo, ze najlepsie je poriadne sa o veci porozpravat, ale tiez si myslim, ze si nieco zastavila v zarodku, co by on mohol v buducnosti velmi olutovat. Dufam, ze sa z toho ponaucil. Drzim vam prsty

anatalia77
28. aug 2013

@klarisa23 kocky sú hodené
držím palce

marlene
28. aug 2013

velmi ma to tesi! tesim sa s tebou 😉

zuzkat1
28. aug 2013

@klarisa23 necitala som vsetko...mozno teda budem opakovat. Ja by som hysacila. A riadne. Za nou nechod to nemusi dobre dopadnut (aj ked aj mna by to tam tahalo). No nevies aka je. Ci mu to neda vyzrat,alebo sa na tebe len dobre pobavi-mozno aj s nim. A aj on-to by ho urcite vytocilo a dosiahla by si opak. jemu dohovor-skus to otocit ci by mu nevadilo keby si ty takto chodila kade tade s nejakym chlapom. Nech sa vciti do tvojej situacie. A Ked to nepomoze,pozvi ju na obed alebo na kavu k vam.aj s nim. Priatelov si drz pri tele,nepriatelov este blizsie. toto funguje.u nas to fungovalo.

zuzkat1
28. aug 2013

@klarisa23 teraz som citala rozuzlenie.snad je to pravda.ale ja by som ho este parkrat skontrolovala...chlapi vedia pekne kecat ked im lepi...

vianocnystromcek
28. aug 2013

@klarisa23 no to znie dobre 😉. ale aj tak by som si drzala trosku odstup nech sa ukaze 🙂 ale obcas fakt neuskodi to na rovinu povedat a ukazat chlapovi hranice. lebo oni iste veci vnimaju inac a niekedy nepochopia ako su blizko k nevere blabla.
som na teba pysna ze si to viedla tak dobre a ze to dopadlo ako to dopadlo! budem ti silno drzat palce 🙂

yidaky
28. aug 2013

@klarisa23 Drzim palce 😉

blahowoman
28. aug 2013

@klarisa23 tak ja by som sa teda neudrzala a slecne to raz dva vysvetlila!! Jej dam take vinko!!! Ludra jedna. Sa nudi ,alebo o co jej ide? Ked nie je rec s manzelom,pohovor si s nou. Cislo v telefone manzel ma. Odpis a slusne jej zavolaj a povedz,co sa ti vyslovene nepaci. Uvidis ako sa bude k tebe chovat. Ak bude odmerana a dolezita tak ma urcite zalusk na tvojho manzela! A jaed to teda manzel vnima akoze ,,kamaratka" a nic viac,tak by nemal byt ani nahnevany.lebo vsak O NIC NEJDE!

anatalia77
28. aug 2013

@blahowoman myslím,že klarisa to poriešila elegantným sposobom.Na bojové pokriky a skalpovanie sokyne je čas aj v druhom kole 😀

slavka128
28. aug 2013

@klarisa23 blahoželáááám. Mne sa to takto nepodarilo.. škoda. ale prajem Vám veeľa šťastíčka...

kikushka76
29. aug 2013

aj ja blahozelam, prajem ti vsetko dobre, aby bolo takych problemovych dni co najmenej.

klarisa23
autor
29. aug 2013

@vianocnystromcek
@yidaky
@slavka128
@kikushka76 dakujem vam, zatial je to super, manzelik sa drzi 🙂 chova sa ako na zaciatku nasho vztahu 🙂

maruska24
30. aug 2013

@klarisa23 len buď ešte obozretná, slečna sa isto len tak nevzdá.

victory1
30. aug 2013

@klarisa23 😉 super! Myslim, ze je to na dobrej ceste a je to vyborny vysledok. Mala som podobny problem...ja vzdy obletovana, on tutko a zrazu sa nasla jedna "nadhera" vydata s dvomi detmi, ktora ho obletovala...a on bol z toho uplne hotovy. V praci sa stretavali denno-denne, pisali si na PC, posielali smsky...on si mobil neustale schovaval ,ked som vosla do izby, stiahol to, co mal na monitore na listu. Mne zavolal jej manzel, ze sa mu to ich "hrkutanie" nepaci. A ja som sa s nou stretla, tak ako ti tu niektore baby radili. Bolo to uplne zbytocne, porozpravala mi, aky je jej manzel neskutocne ziarlivy debil, ze mojho chlapa ona berie len ako chapaveho kamarata..a blabla....jej oci svietili, jemu oci svietili a mne bolo jasne, ze su zamilovani ako pubertaci. A myslim, ze vtedy uz nic nespravis...
Pol roka som sa trapila, zvazovala, ci ma este zmyslel bojovat, potom som si polozila par zakladnych otazok, ako ci a v com ma partner podrzal, co z neho vobec mam, aky ma vztah k mojej dcere..a vyslo mi, ze to mam zabalit. Aj sa stalo. Hrdlicky sa dali dohromady - ona sa stastne rozviedla, zacali byvat spolu a po roku a pol vadenia sa rozisli...hm a bolo po laske. 😝
Vies, keby som to riesila tak ako ty, hned na zaciatku a nenechala sa uchlacholit, ze je to len kamoska...asi by to tak daleko nedoslo. Ale v konecnom dosledku s odstupom troch rokov som jej vlastne vdacna, pretoze tak ci tak by som s nim nebola. Toto vsetko ten proces len urychlilo. 😎

anatalia77
30. aug 2013

@victory1 na jednej strane mi je lúto každej jednej ženy,ktorá je pokorená svojím najbližším...ale! na druhej strane sa nám tu "rodia"nové ženy -ako Fénix z popola-
A obzvlášť si vážim ženy,ktoré dokážu aj za tú bolesť poďakovať,nezatrpknú,ale nájdu svoje stratené JA.
Klobúk dolu!!

johnny_knoxville
30. aug 2013

@klarisa23 co chces na to pocut.kamaratstvo medzi chlapom a zenou neexistuje iba cez postel.uz si kludna?moja zena
to iste tvrdila a hladala dovody aby mohla blbnut potom nasla debilka a sponzora.ja som nepil a nekurvyl som sa a nebehal som za zenami.najprv to zacala spravami,socialne siete a stretka a potom postel a teraz je snim a mne vola ze jej
chybam.hehe pobavila ma.ja zatiial nemam druhu a ani rozvod nechce riesit.nie som policajt a ak tvoj to iste robi tak sa pekne snim porozpravaj kde je problem jeho hlave ak to nepomoze takto uz neries.dopadne to tak ako to ma dopadnut.dufam ze deti snim nemaas .ja mam 2 decka.kvoli jej chorej hlave trpy cela rodina ale moja ma este podporu od svojich lebo dobre ten zarobi a jej rodina je zadlzena po usi.chcem aby moja dala na sud lebo je to jej problem skuste mi poradit ako ju nastavit aby ona dala

klarisa23
autor
30. aug 2013

@johnny_knoxville my sme to uz vyriesili a vsetko sme si vydiskutovali a deti spolu nemame......tiez neverim na priatelstvo medzi muzom a zenou......

klarisa23
autor
30. aug 2013

@maruska24 ked sa slecna nevzda, tak si to vyriesim priamo s nou 🙂. Ale myslim si, ze v tom pripade uz ani nebudem mat co s nou riesit, stale sa niekomu doprosovat nie je moj styl....mam este cely zivot pred sebou.....

klarisa23
autor
30. aug 2013

@victory1 nuz na to sa da uz asi len jedno napisat....bozie mlyny melu pomaly, ale isto...ten tvoj si teraz urcite niekde trieska hlavu.....prajem ti vela stastia v zivote....

anatalia77
30. aug 2013

@johnny_knoxville čo keby si na ten rozvod podal ty??čo myslíš, ubudlo by velmi z teba?