Manželove topánky pred bytom susedky
Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.
@althejka No normalne,akoby sa niekto vyzul a vosiel do bytu.Smerom dnu.
Topánky tam nechal, lebo suseda mu ponúkla papuče a v papučiach došiel až do svojho bytu. Preto mu nedošlo, že tam nechal topánky 🤷🏽♀️ A možno teraz suseda hľadá svoje papuče a stresuje sa, kde že len môžu byť 😉
@kate211 Nie ziadne nove papuce u nas niesu.Ani na chodbe,ani v botniku.
A tvoj muz ako reagoval ked si sa ho pytala na tie topanky? Bol prekvapeny, zaskoceny ze o tom vies alebo bol uplne v pohode, kludny, ked povedal ze isiel od nej bosy?
@dzt Suseda na nikdy ziadne papuce neponukala.Normalne po jej byte chodime v ponozkach,my aj nase deti.
@b3e3l Vysmiaty,ze super,ze sa nasli(cely den dnes ziadne topanky nehladal),ze ich tam vcera zabudol a isiel bosy.Potom tuto verziu upravil tak,ze ked odchadzal od susedky,tak si myslel,ze prisiel v papuciach a tie papuce nemohol najst.Hladal papuce,nie topanky,ktore celu noc aj dopoludnie boli pred jej bytom.A kedze papuce nenasiel,isiel bosy.
je to nejake divne, co hladali len vo vnutri, pred bytom nie ? ked siel ich nevidel ? je jedno ci papuce ci topanky..
mohol by sa priznat nech sa tato zahada vyriesi a mozem ist kludne spat 😀
Zalezi aj od povahy tvojho muza, ci je flegmos a je teda moznost ze by sa to stalo tak ako tvrdi. Dalej, chodite tam na navstevy aj oni k vam, nikdy si si nevsimla ze by mal k nej blizsie? alebo doma ju niekedy nespomenul ze je fajn alebo nieco v tom style? je atraktivna?
Akoze dobre. Isiel obuty a prisiel bosy. Ze tam bol, to sa priznal. Ale ako to, ze prisiel bosy suvisi s potencialnou neverou? Jaksi mi to nedochadza. Kto mi stoji na kabli, zdvihnite nohy prosim!
Keby bol u susedy na prietrtky,tak by inak reagoval.
Je to divne, ak tie topanky su priamo pred bytom a rovnakymi dverami odchadzal, to neni mozne, ze ich nemohol najst. Jedine, ze by nemal ani sekundu casu naviac, aby sa mohol obut. Proste rychlo upaloval. Nechybaju mu doma trenky alebo nieco ine? Ako sorry, tu ine vysvetlenie neni. Zisti, kedy vcera dosiel domov manzel susedky. Alebo ci susedka nemala necakanu navstevu, ktora by ich mohla odhalit.
@b3e3l Tak spomina ju,ale nie v suvislosti,ze by bola pekna.Ale napr. ze ju videl v meste alebo ze informacie,ktore o nej hovoril jej manzel mojmu manzelovi.
Akoze diskusia na 5 stran a chlap doma lezi spokojne na gauci ze sa nasli jeho topanky kt.on ani nehladal😂🙃
@sparkling Tu nesedi ta verzia,ktoru opisal manzel.Topanky su priamo pred vchodom,biju do oci a on pri odchode ich nemoze najst a preto ide domov bosy.Ako je mozne,ze nemozes najst svoje topanky,ktore lezia pred vchodom do bytu?Potom prides domov a cely vecer aj dopoludnie ta nezaujima,kde zmizli topanky.
ja som na to asi prisla, vyzul ich pred bytom vosiel dnu, medzi tym ich spred bytu zobral neznamy pachatel, tvoj muz siel domov a topanky tam neboli takze ich nemohol ani vidiet.. potom ich neznamy pachatel vratil spat a ty si ich nasla
@kate211 Toto je uplne najpravdepodobnejsia verzia.Osobne vobec nemozem pochopit,ako je mozne nenajst topanky,ktore lezia pred bytom,este aj zokupnut o ne musel.Prist domov bosy a vobec sa netrapit nejakymi topankami.
@flofi A kto by mu ich akoze ukradol?A preco by to robil?Vedla nich su dochodcovia.
Povedal ti len toto a tym to haslo? Viac ste sa o tom nebavili? Nepytala si sa ho ci mu to pride normalne chodit v ponozkach po schodoch domov bez topanok? On to viac nekomentoval? Jemu to prislo akoze normalne a nesnazil sa to nejak vysvetlit?
nejake deti tam nemate ? nas sused si minule nechal vedro pri brane kym siel zaniest odpad do smetiaku a ked sa vratil nebolo, za par hodin ho priniesol sused ze dcera vzala, asi taka 10-12 rocna..
a mozno sa vyzul az za dverami, vnutri... a ak tam bolo viacero topanok, nevsimol si, cakal ze budu papuce vonku, suseda zavrela a on bosy 😂 topanky si ona vsimla neskor, tak mu ich vyložila von...
@b3e3l Nie,smial sa,ze sa nasli.On vraj hladal papuce,pretoze si myslel,ze k susedke prisiel v papuciach.A papuce tam vraj ziadne neboli,tak isiel bosy.Este dodal,ze tie papuce o ktorych si myslel,ze v nich prisiel boli lacne,tak to neriesil.Ze ich mohol niekto ukradnut,ze bezne sa kradne.
@flofi Nase deti boli so mnou,viezla som ich z kruzku a susedka ma male,13mesacne dieta.Ine deti su potom na nizsich poschodiach.
No je to cudne ale asi len nam zenam. Pri chlapoch je to asi naozaj mozne..pozrel a nafotil zabradlie kt.ho zaujimalo a topanky uz neriesil.