Manželove topánky pred bytom susedky
Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.
Lebo ak sa tam vybral v case ked si ty nebola doma a ani jej manzel tak to bol dost zly napad alebo umysel..
Dúfam, že sa to vyrieši a vyjasní a všetko bude OK, dobre sa zasmejete, ako my nezainteresované a budete šťastní. Vďaka za zaujímavú tému. Prajem veľa šťastia a dobre sa vyspi. 🙂
@b3e3l Neviem ako dlho tam bol.Ja som bola vcera v praci,potom som isla po deti,boli sme este na poste,vyzdvihnut balik a ked sme prisli domov,manzel bol uz doma.Vcera nespominal,ze bol u susedky.Dohodli sme sa spolu so susedmi,ze niekedy sa tam prideme pozriet.To,ze vcera bol u susedky mi povedal dnes,ked som prisla a pytala som sa ho,kde ma topanky,lebo pred susedkynmi dverami som nasla rovnake.
A to si si ako tie topánky nevšimla už včera??
@rony2255 Nie,lebo vcera som isla s detmi aj krabicami vytahom.Dnes som isla dole pesky bez deti a naprazdno.
Ked uz Shakira odhalila neveru svojho manzela, ked nasla v ladnicke prázdnu flasku džemu... Tak potom aj take topanky su na uvážení.. my zeny mame nejaky 6 mozno aj 7 zmysel 🤗😄😄 ale snáď je to len vtipna topankova prihoda 🤞
By som mu povedala ze na co tam uz letel ku nej balkon pozerat, ze ci nemohol pockat na teba?
@kate211 Celkovo sme spolu 17r.Nikdy si nic nezabudol ani nestratil.Mozno raz,ked sa po statniciach ozral,tak stratil kluce.
A vcera sa nahodou neozral? 🤣🤣
A teraz je situacia medzi vami aka? On to obratil nakoniec proti tebe a spravil z teba histerku? a to co spravil on ze tam isiel bez teba a prisiel bez topanok je podla neho v pohode?
@b3e3l Robi si z toho srandu,az ma to vytaca do nepricetna.Balkon si isiel fotit vraj preto,lebo mna to aj tak nezaujima a vobec nevedel,ze nebude doma susedkin manzel.Pritom ten balkon ani jeho nejak extremne predtym nezaujimal.A zrazu ho musi urychlene chodit fotit.A vysveluje mi,ze ako teraz vsetko zdrazelo,tak ludia budu viac kradnut a je im jedno co kradnu,ze mozu kradnut aj topanky.O vacsich poctoch kradezi vraj cital na internete.To,ze ma vraj ukradnute papuce na nohach,na to odpovie,ze on sa nesustredi na to,co si obuva.Ze myslel,ze to su ine papuce,ze jemu sa farby pletu.Celkovo si robi srandu,co mna vytaca do nepricetna.
Ale hra to dobre, to musim uznat 🤣🤣🤣 Vsetko zdrazelo, tak sa kradnu papuce, pisali ma internete. Ja mreeeem 🤣🤣
A možno v skutočnosti ani nikde nebol. Papuče tam dal len tak, aby si z teba vystrelil. Fotku balkóna mu poslala susedka. A teraz sa na tebe pán manžel zabáva, že jak ťa dobre vytočil
A co si to za papuce, ze ich ma v roznych farbach a su take dobre, ze niekto ich ma chut ukradnut za par minut co si u susedky foti balkon?
@kate211 Normalne papuce z tesca,v akcii za 5 eur.Tri roky stare.
A cital na internete, ze tento druh papuci sa kradne z pred dveri lebo vsetko zdrazelo?
Vraj hej,ze je to aj v mediach,ze sa teraz kradne z bytov,z domov.
Papuce za 5 eur, 3 roky stare. 🤣🤣 No nic, idem ja spat, lebo napises este jednu vetu a ja sa pocikam od smiechu.
Zahŕňa ťa zbytočnými informáciami o tom ako všetko zdraželo, aj o tom, že je väčší počet krádeží a podobné blbosti preto, aby sa odklonil od témy, ktorú ty chceš riešiť. Je to tzv.slovný šalát. Zrazu ani nevieš ako a už sa bavite o niečom úplne inom, čo teba ani nezaujíma, ale on dosiahol svoje - už nie je témou rozhovoru to, prečo bol u susedy a vrátil sa bosý.
Kristova noho.... ja som raz z roboty sla, na jednej nohe sandalka, na druhej slapka, co si prezuvam.... byt moj chlap ako sutorka, vyvodi z toho neveru ako bic. No tak zabudol. Je blby. Prebehnut v ponozkach nie je hriech.... virs co, ovonaj mu slipy. Onehda to v inej diskusii vela vyriesilo. A este to povedz susede s manzelom. Snad sa dobre pobavia.
Inak raz som bola na oslave rodinnej a sesternica môjho priateľa odišla v topánkach jeho krstnej 😁 vôbec neprišli v rovnakých ani podobnych, podobne mala doma hoc o číslo mensie 😁 nebolo jej cudne že tie v ktorých odchádza sú jej väčšie a neprišla v takých 😁😁😁 našťastie sme ju ešte zastihli na konci sídliska 🤦🏻♀️
Je to teda riadne divná situácia. Najrpv som si myslela že tie topánky si tam našla keď aj reálne u nej bol a ako vysvetlenie ti poskytol zábradlie. Ale vlastne tie topánky tam boli keď on už bol dávno doma hej ? Teda on doma a topánky pred dverami susedy tak ? Tak či bol pozrieť na zábradlie či bol “pozrieť” susedu tak v oboch prípadoch je to nepochopiteľne že zabudol topánky, ktore boli položené rovno pred dverami, že aj slepý by to videl.a že isiel bosý…..ja neviem ty si poznáš muža je taký dilino? Ale už keď by chodieval za ňou na oneee tak hadam by si dali pozor a nie takúto volovinu urobiť a sa prezradiť. A susedy si sa nepýtala na verziu ? Či nechceš dať najavo že máš podozrenie ?
Ešte mi napadlo v telefóne pri fotkách v galérii predsa ukazuje aj cas a dátum odfotenia či? Teda aspoň mne áno
@gionella ja som si najprv myslela, že je to nejaká odveci vymyslená téma, ale čím viac autorka píše, tým je to reálnejšie a najmä podozrivejšie správanie manžela... To "zahováranie" sa mi nepozdáva. Možno musel odísť rýchlo, tak topánky zabudol pred dverami.
"naviac robi zo mna debila"... Budem v tomto príspevku hnusná, ale myslím, že naozaj nerobí, zdá sa, že si v tomto vystačíš sama. To vážne je niekto schopný toto riešiť na desať strán vo verejnom fóre? Teraz som definitívne pochopila, prečo medzi mnohými mužmi kolujú o ženách vtipy aké kolujú. Možno zabudol, lebo jje to roztržitý ťuťko, možno zabudol lebo v hlave prepočítaval množstvo farby na vymaľovanie vášho balkóna, možno sa ponáhľal, lebo musel ísť kakať... ale stíhačka z toho spraví drámu na sfilmovanie, lebo keď muž podvádza, v zásade o tom svedčia topánky pred dverami...
Opytaj sa ho co robilo jej mimino,ked bol u nej.Ak ti povie,ze nevie,lebo spalo,tak ocividne tam prisiel v pravu chvilu 😂
Chlapi sú fakt blbí...jeden náš sused si takto odparkoval auto blízko bytovky svojej milenky..... keďže to mal blízko domov a zabudol ,že ho tam odparkoval išiel domov pešo a vieš čo urobil ráno keď sa zobudil a nenašiel svoje auto? On normálne volal na políciu, že mu ukradli auto....a tá hanba keď ho policajti našli o dva bloky ďalej....ako to vysvetlil potom policajtom a manželke netuším...
Paci sa mi tvoja pohoda 🙂 👍 normálne diskutujes
Myslím, ze celkovo si pohodovy človek, a preto ti to vŕta hlavou, lebo nerobíš len tak bežne z komára somára, ale toto je naozaj divne a nedá ti to.
Inak pripomenulo mi to príhodu mojho manžela, ked ho susedka (sama doma) volala pozrieť niečo prerobiť do bytu..a v tom prišiel jej manžel.
A môj muž na susedku: "ved si povedala, ze Pali teraz nemá prísť" 😆🙈
Bolo to myslene ako vtip, ale teraz som na vazkach ako to doma u nich po jeho odchode vyzeralo

@loliki Ja si myslim,ze nic nefotil.Fotku mu poslala narychlo susedka.Ten balkon zas nebol taka akutna tema,ze to musel mat urychlene vyfotene.Je doma,este som sa nerozhodla,ci ho vyhodim alebo nie.