Manželovi preplo
ahojte, chcela by som vediet Vas nazor. stala sa taka vec ze sme spolu 2roky nemali sme soplu ziadne vaznejsie problemy avsak teraz tento piatok, moj uz manzel sa rozhodol ze mi neda ani vediet ze nepride domov z prace, tak som mupisala a ze siel von. dopadlo to tak, ze prisiel domov na obed na druhy den zistila som ze mi klamal o tom kde spal. hadali sme sa 4dni. a chova sa uplne inac , je medzi nami vacsi vekovy rozdiel ja mam 31 a on 23. pravda je ze moc nechodil s kamaratmi von aj ked som ho posielala vzdy povedal chcem byt s tebou radsej laska,, a teraz toto?
ako mam reagovat? skusali sme sa porozpravat ale nevie sa mi otvorit. myslite ze mu az teraz docvaklo ze sa ozenil?
mam pocit ze odo mna nadalej uteka za kamaratmi, snazim sa to dat dokopy byt mila ale ked som sa pytala co podnikneme dnes zlatko? tak nic, odpoved uvidime ,, co mam robit?
@larissa113 to neviem,ci mu nevadi,potom robi poza chrbat veci samozrejme,co jej nepovie...proste cele zle...ale za to si už može ona.A tak to cele začina...
@sono2 ano je to dobou,technologiami..toto nasi predkovia nemali tak sa venovali inym veciam. Dnes mame polotovary, mame vsetko v obchode,nic nemusime vypestovat,uz ani uvarit, vsetko mame na tacke.
@mamulka211 ale často sú ženy do hlavy rodiny dotlačené , či chcú alebo nechcú lebo by by sa ako rodina nepohli ďalej .
@mamulka211
@salfusco asi to tak je ze este tam nieco je a asi mu to aj vadí ale uz to není to co byvalo ....neviem preco sa tak niektore chovaju majetnícky ze mam muza a je moj ,.....ved neni vo vtačik v zlatej klietke ......vo vztahu dovera ta najdolezitejsia atam sa to vsetko zacína aj končí.............mame polotovary spotrebicče pracky susicky...nahaname sa chceme ušetrit cas ale aj tak nariekame ze ten čas nemame.....neviem co by niektore povedali keby museli ist prat tonu pradla cely den na potok ...všetko by s stihalo :D hlavne nevadit sa koli hlupostam v manzelstve :D hned by bola mala rozvodovost
@sono2 hlavne nerobit chybu ako vela mamiciek ze uz 2rocnemu pusti na YT fihatralala a ked ma 3 roky robí s tabletom jak ako malý IT čkar :D tomuto sa aj ja chcem vyhnut a tiez budem robit všetko preto aby bolo dietatko vychovavane tak ako som bola vychovavana aj ja 🙂 teda budem sa snazit
@larissa113 veď toto. Ja nechápem načo má malé dieťa vedieť ovládať tablet. Načo? Načo je 6 ročnému tablet, telefón. Nema to jednej knihy ale tablet Áno. Veď aj V našich časoch bolo kadečo Tetris debiliny. Ja som mala staršieho otca totálne O ďalšiu generáciu takze u nás sa mohli max pozrieť prírodopisne filmy. A nemám psychickú ujmu A teraz doma ani TV nepustím. Zato moj muž, to je o inom. Pritom svokor rovnaké robí A dedina, dom, kopec roboty ale on má TV, čo ti poviem A môj muž kapitola sama O sebe. Čo už. Ale zato je stále stará škola aj keď toho moc neporobí, mamička ho nevidela čo už. Aj teraz ho nechá sedieť. Zavola mňa alebo urobí ona. Čo ti poviem. By som mu povedala by migal by bol čierny!
Doma miga😀
@tony29 nepreplo mu, sprava sa ako normalny 23 rocny chalan. Len smola je v tom, ze je to tvoj muz ☹ Asi to len treba nechat trochu vyzriet. Je fakt mlady. Asi mu to teraz doslo. Nehovorim, ze ma skackat po diskotekach ako debilko ve ne mlady, ale taky 1-2 roky mu to isto potrva. Nakoniec, nemate deti, nech sa zabavi kym sa da. Sak chod s nim a zabavte sa spolu. Netlac na pilu a uvolni sa dievcaaaa 😎
@sono2 ja som bola vychovavana velmi prisne tak isto aj surodenci tiez ked som bola mala som zavidela kadekomu kadeco rovesnickam ale teraz len hovorim ze estestastie ze som bola tak vychovana lebo teraz moje rovesnícky to je katastrofa ....tak isto moj priatel zatial.. bol rovnako vychovavany chvalabohu ako ja síce jeho tatko tez za pc aj moj priatel za pc takze to ma asi po nom......ale zato neni nam nonstop a pomahama mi s cim sa da a on tam len študuje ako to on vraví o sporte co miluje :D...........ani ja nemam ziadnu ujmu tv som mohla max v detstve pozerat s rodicmi tiez prirodopisne :D...ked ma otec videl pri tv samu uz mi aj pindal ze co sa neucím :D takze tak
Nerieš nechaj ho tak rob si vlastne veci a ten vlastný voľný cas obetuj kamarátkam 🙂 určite si dlho nebola s nimi kedže každý voľný cas si sa snažila byť snim 🙂 všetko ukáže cas ci sa len potreboval ,,vybujacit" s kamarátmi alebo ci je v tom iná. Teraz si zbytočne týmto robíš stres 🙂 moj drahý ma 27 a tiež niekedy sa začne takto chovať. Najme v lete 😂 Nechám ho neriešim vyčistím mu max sem tam žalúdok. No mne za 4 roky len raz neprišiel domov a že mi ani nedvíhal a ráno mal pekne pobalené veci. Raz dva sa uvedomil a od vtedy si ani raz nedovolil neprísť domov alebo nedvíhat v noci telefón. Už sa naučil že ked je ,,k.o" napíše mi alebo zavolá z posledných síl a kamosi mi ho naložia do auta 😂 A pokial mi nepríde domov dolámany tak to neriešim že sa opil. No takéto výjazdy mu nikdy netrvajú dlhšie než mesiac potom mam zase na pól roka pokoj 😂
Ako sory, ale podla mna na veku nezalezi. Ak vtedy posobil tak, ze je vybureny, tak na co by som vtedy riesila vek? Ok, asi by som si ho za muza hned nezobrala, ale tak to je uz asi aj jedno, ci su manzelia alebo nie. Normalne si s nim sadni a nech ti aspon vyklopi kde bol. Ak nie, pohroz rozvodom, mozno sa spamata. A ak nie, bude nejaky iny. 🙂
A ked ho prestaneš riešiť a začneš si aj ty užívať voľno a raz dva mu rozbliká kontrolka a odrazu jeho to bude zaujímať kde si bola a s kým atd. Odrazu bude aj častejšie doma uvidis 🙂 aspoň u nás to tak platí 🙂
Ja si myslím, že niekto je zrelý už v 20tke a niekomu nepomôže ani keď má 40 rokov 🙂 Aj v dnešnej dobe poznám veľa oteckov, čo mali prvé dieťa v 19stke a majú super vzťah aj s deťmi, lepšie im rozumejú, keďže je medzi nimi menší odstup. Práve niektorí starší muži majú menej energie na výchovu, vekom sú pohodlnejší.
mozno ho niekto nahuckal alebo vyprovokoval, ze ma doma staru korculu a ci je pod papucou, ze musi vsetko hlasit...no a tvoj mlady, aj ked ta ma rad, je ale predpokladam jesitny chlap a potreboval ukazat, ze si moze robit, co chce.
Povedz muzovi, ze ak ma chut chodit po zabavach, nech chodi, ale nech necaka, ze ty budes sediet doma....
Hlavne by som mu povedala, ze ak mieni vymyslat a klamat o tom, s kym a kde stravil noc, nech necaka, ze si nenajdes zreleho muza, ktory vie, co chce.
@mamulka211 prečo by to mali vedieť? Nik od nich nič nechce, nič nemusia, a nik im nič nemôže.. aj generácia potom a aj tá terajšia je tak vychovávana "bez povinnosti". Nemuseli nikdy nič urobiť samé, dokonca veľa deti netrafí v 15 tich autobusom domov a mamička robí šoféra, preč sú časy keď toto vedeli už prvaci-druhaci, a aj vtedy sa o nás matky báli, ale nechali nás aj bez mobilu ísť do školy ;) aj vtedy sa stavali nehody a unášali deti ( keby to naaahodou chcel niekto vytiahnuť), v kľude išlo 10r dieťa same ku lekárke, tá ho vyšetrila a neodhryzla mu z nosa a v kľude sme si zaobstarali desiatu/ranajky/ obed čokoľvek...
Ale späť k tomuto vzťahu tu nejde "iba" o to či je chlapec dospelý ale aj o jeho možné pocity... Predsa chlapec berie to že má doma "babku" inak ako keď ja mám doma " deduska" z ešte ak nejaký kamoš zabrdal . Vekový rozdiel je značný... A verte neverte cítiť to v každom vzťahu, niekto sa cez to prenesie iný nie... On je mladý a nemusí ... Ale na druhej strane nič rôzne sa nestalo, má debku typickú tomuto veku a potrebuje si to vyriešiť 🙂) aj ja som sa medzi 22-26 rokom spakovala aj viac krát a prežili sme to :D už len na truc... U mňa je rozdiel v tomto že som sa hneď nevydavala, toľko rozumu zase ten môj mal aby nechal kocku trochu sa prejaviť 🙂))
@sazumak rovnako aj ženy ;)
Asi som to zle napisala ja mam 31. On 23 a sme zobrat 2mesiace ..
@sandrasstini velmi dobre som si to rozmyslela a konala som podla toho ako sa spraval 2 roky cele. Zasa odsudzovat niekoho kvoli veku nie je spravne
Neviem co tu hovorite ze je to chlapec. Moj muz ma 24 a mal 22 ked sa stal tatkom. A je to jeden neskutocny chlap, co mi ho moze polovica 35+ zavidiet.. takze problem nebude vo veku, ale uplne niekde inde. Ked klamal o tom, kde spal, je v tom zena, bohuzial. 99 percent
@tony29 necitala som prispevky,len Tvoj uvodny🙂takze podla mna Tvoj muz uz neni taky zalubeny ako bol v zaciatkoch,je mlady a tak si nestihol doteraz uzit,tusim ze chce nieco dobehnut co zmeskal?
Obdivujem ten velky vekovy rozdiel,osobne by som si nevzala chlapa ani o dva roky mladsieho ...hmmm...
Podla mna to bude len horsie.
Budes pre neho stale ako mama,casom mu to zacne vadit,taktiez rokmi sa akoby ten vekovy rozdiel a problem ,ked je zena o viac rokov starsia prehlbuje..Mozno to nastastie nebude vas pripad,ale poznam x takychto vztahov,kde prave tato vekova rozdielnost dvojicu oddelila a vztah prave na tomto krachol.

@larissa113 podla mna mu to vadi,ale lubi ju este a nechce sa hadat