icon

Manželovi preplo

tony29
25. aug 2016

ahojte, chcela by som vediet Vas nazor. stala sa taka vec ze sme spolu 2roky nemali sme soplu ziadne vaznejsie problemy avsak teraz tento piatok, moj uz manzel sa rozhodol ze mi neda ani vediet ze nepride domov z prace, tak som mupisala a ze siel von. dopadlo to tak, ze prisiel domov na obed na druhy den zistila som ze mi klamal o tom kde spal. hadali sme sa 4dni. a chova sa uplne inac , je medzi nami vacsi vekovy rozdiel ja mam 31 a on 23. pravda je ze moc nechodil s kamaratmi von aj ked som ho posielala vzdy povedal chcem byt s tebou radsej laska,, a teraz toto?
ako mam reagovat? skusali sme sa porozpravat ale nevie sa mi otvorit. myslite ze mu az teraz docvaklo ze sa ozenil?
mam pocit ze odo mna nadalej uteka za kamaratmi, snazim sa to dat dokopy byt mila ale ked som sa pytala co podnikneme dnes zlatko? tak nic, odpoved uvidime ,, co mam robit?

emilia25
25. aug 2016

@maciatkolulu no su vynimky ako aj u zien.kedy si to bolo normalne ze chlap sa v 20tke ozenil aj zeny sa vydavali mali skoro deti.dnes do 30tky byvaju u mamicky vsetko pod nos tak neni su schopny sa postarat sami o seba.skoda ze zrusili ten vojnovy vycvik tam z chlapcov robili chlapov.a dnesnej dobe kedy sa schyluje k vojne.ale zas aspon nepojdu do vojny ako prvy.ale povolaju tych ktory si to odkrutili a vedia chytit zbran do ruky.

sono2
25. aug 2016

@tony29 si si uviazala šteniatko na krk tak teraz kúp obojček a voditko a stráž si ho. Úprimne, áno docvaklo mu až teraz. On sa zenil 21 ročný, ty 29? Na čo? Ved to je nenormálne.

katka253111
25. aug 2016

@emilia25 aj to ze ziju u mamiciek vsetci a aj touto dobou,kedy ak chces ist do vlastneho,tak zadlzis aj svoje vnucata,pokial nepatris medzi solventnych

larissa113
25. aug 2016

@maminuska vtedy bola ina doba a rozum inde rozvodovost je ta ista lebo v dnesnej divnej dobe kludne prepne aj 50ke a ide na zabavu medzi 18tky :D nic zle nehovorím ...ale dnešný 23 ročny maju hlavu uplne inde ako 23rocny pred 50rokmi

madeline1
25. aug 2016

@tony29 ty 31 rocna si si vzala 23 rocne decko?

mamulka211
25. aug 2016

Vsetko chce cas,bohuzial jeho povodna zamilovanost presla a kedze este je to vlastne dieta ani si neuvedomuje mieru nejakej zodpovednosti za rodinu a tak...prezijes si s nim peklo,kym on dozreje,ak vobec do vtedy vydrzite spolu. Poznam pripad kedy sa manzelia museli rozviest a po case sa zas dali do kopy,kym on pochopil co je to rodina a zodpovednost,kym sa vybujacil. Ona mala 33 on 25. Dnes maju o 10 viac.

maminuska
25. aug 2016

@larissa113 veď práve ale čím to je ?
Ja som mala 21 a môj prvý manžel 23 keď sme sa brali , bolo to pred 22 rokmi , manželstvo skončilo rozvodom po 13 rokoch ale určite nie preto že sme boli nevyzretí , pretože aj dnes keď si nájdeš niekoho v 30 tke tak v polovičke prípadov končí rozvodom .

Ja by som z mužov nerobila chlápätká v 23 rokoch a neschopných partnerského života , je to kus od kusa, niekto ani v 40 tke nie je schopný udržať monogamný vzťah.

emilia25
25. aug 2016

@katka253111 aj to k tomu patri.ale varit a upratovat a prat by sa mohol naucit aj u mamicky a o to by zeny mali menej problemov lenze mamicky radi obskakuju deticky uz dospele.a tak to dopada.

maminuska
25. aug 2016

baby preboha 23 ročný chlap je dieťa ? Snívam ?
No tak už teraz naozaj rozumiem prečo ešte aj 30 roční muži zostávajú doma pri rodičoch .

larissa113
25. aug 2016

@maminuska to je tou dobou ...a časom to bude este horsie ....o50 rokov bude malo parov malo manzelstiev malo detí svet pomaly vymiera a vsetko zanikne všetko k niečomu speje a všetko k tomuto.......ja pravdupovediac by som sa najradsej narodila do doby kde rodina zila v chalupke tazko sa narobilo na chleba zili spolu generacie pod jednou strechou ale laska medzi ludmi kvitla a všetko bolo ine

mihula
25. aug 2016

@larissa113 on ma dnes 23rokov,zobrali sa ked mal 21 aspon tak piše

emilia25
25. aug 2016

@larissa113 ja uz som rozmyslala nad proti atomovym krytom hahaha ale tie ceny och

larissa113
25. aug 2016

@larissa113 mladím stací byt nezavazny mat tablet internet 24/7 sediet za pc ..maminku ktora navarí ..večer sa vyblaznit rano príst ozraty ....tak to je jasne ze v dnesnej dobe sa vsetkko posuva hlavne vyvin mozgu ...keby mal ist dnes 20 rocny chalan rano vstavat narubat drevo napast dobytok postarat sa o vodu a mladších surodencov pomahat mame a otcovi ako otrok a neodvravt vecer poznat len radio pred spaním hned by sa choval inak by si vazil aj korku na stole tak vam poviem...dnesní mladí si nevažia nič

larissa113
25. aug 2016

@emilia25 :D :D :D :D :D

mamulka211
25. aug 2016

@larissa113 lebo ludia boli ini,laska mozno nekvitla,ale nevesta by si nedovolila oponovat svokre, zena muzovi,dieta rodicovi. Bol tam prirodzeny respekt a autorita. Dnes dieta diktuje rodicovi a ucitelovi v skole, zeny su panovacne a emancipovane voci muzom, muzi stracaju zaujem o sex a zenbu i o zeny ako take, nikto si nikoho nevazi,nerespektuje...

larissa113
25. aug 2016

@mihula poviem to narovinu zakladatelka neviemkde potratila zdravy rozum byt dva roky s 23 rocnym chlalaňom a este sa zanho vydat 31 rocna rozumna zena ...no nemam slov.......nepoviem keby je dva roky s nejakym 35 rocnym muzom ....ale je s dietatom co este v zivote nic nezazil a relatívne jej veku by som hladala aj muza mojich detí

charlie1980
25. aug 2016

Normalne pedofilia toto 😛 31r vyzreta zena a 23r mlade ucho.

larissa113
25. aug 2016

@mamulka211 ved toto je to ...ale ja som napísala ze laska vtedy kvitla 🙂

sono2
25. aug 2016

@mamulka211 asi z polovice súhlas. Prečo by sme mali žrať všetko svokre čo povie? Sme rovnako V úcte ako ona nie? Nič viac, nič menej. Asi len toľko, že muži tiež nie sú ako kdesi. Je to celé iné. Ale každý si môže vybrať aj budovať vsťah.

maminuska
25. aug 2016

@larissa113 ona je chyba v rodičoch , že dovolia vôbec aby ich deti boli tými deťmi ešte aj v 23 , hlavne chyba je v matke ktorá obzvlášť syna hýčka ako nesvojprávneho a hoc aj synáčik pracuje , prispieva na domácnosť max 50-100 EUR s dobrým úmyslom aby si šetril , no len často to prepije, prehajdáka .. . tablet nonstop , vzťah nezáväzný ved na čo by sa viazal .
Za mňa 23 ročný a ani 21 ročný chlap nie je žiadne šteniatko , ani chlapec ani chlpaté alebo vyholené dieťa .

mamulka211
25. aug 2016

@sono2 ani zeny nie su ako kedysi, este tak generacia narodena do 80 rokov,ale toto mladsie? Varit nevie, robit nechce, preto aj si mladsi muzi hladaju starsie zeny. Cela generacia je na odpis

larissa113
25. aug 2016

@maminuska ...zaklad ...........a ten je vo vychove ....ked neni dobry zaklad nebude dobre zrno ...asi tak

salfusco
25. aug 2016

@mamulka211 a este kazda druha je uražliva,dotkne sa jej hocijaka maličkosť,normalny chlap ženu pochopi,ak mu vysvetli,čo jej je...samozrejme,že klasicka ženska odpoved "nič" nie je odpoved a casom to aj chlapa prestane baviť.Mam kamarata,ktory je sice "blbec",ale svoju ženu lubi ,ale ked pocuvam,ako ho drži na kratko,tak sa musim aj smiať a už chapem,preco je niektorym chlapom dobre mimo manželstva...obcas mate prehnane vyčitave spravanie,ktore nie je sposobene iba hormonmi alebo nejakym stresom,ale presne tym mamičkovskym syndromom vychovavat chlapa podla toho,akeho ho chcete mat vy 🙂 a samozrejme stazovat sa kamaratkam 😎

mamulka211
25. aug 2016

@larissa113 tiez postoj spolocnosti k rozvodom k mimomanzelskym vztahom, k homosexualom,ku vsetkemu..niekedy to bola hanba prehanba dnes???moda

salfusco
25. aug 2016

@mamulka211 s tym varenim a pod.si trafila klinec po hlavičke !!! :D

mamulka211
25. aug 2016

@salfusco presne tak,uplne suhlasim. Zena chce byt dnes hlavou rodiny a z muza chce poslusneho psika, ale ked si takeho vychova,tak si najde muzneho milenca,ktory sa ako muz chova .

sono2
25. aug 2016

@mamulka211 ináč to zase je pravda. Ale nemalo by to tak byť pretože my ročník 80 sme ešte zažili tú klasiku môj muž sa má teda ako v bavlnke, ale mám už kamarátky čo nevaria tak klasicky ako ja atď. Toto že čo ich deti a ich deti. Ináč. Robíme si to sami keď už.

larissa113
25. aug 2016

@salfusco pokial to jemu nevadí a nestazuje sa ze je nakratkko tak to uz je jeho vec ze to tak chce nie?

mamulka211
25. aug 2016

@sono2 tak ta generacia do tych 80 rokov vyrastala este v komunizme a mala z tejto ery vstiepene iste ludske hodnoty. V skole nas ucili slusnosti i vareniu, sili sme,chlapci mali technicke prace,chodili sme na brigady,povinne pomahali starsim...

sono2
25. aug 2016

Zase,treba si uvedomíť, že ani muži už niesu to. Nič to nevie opraviť. Robíme pomaly viac ako oni. Potom to príde sadne si za počítač. To kedysi nebolo. Ja mám tiež na toto nervy, pretože to nevedie nikam.