Manželovi vypadol z vrecka obal z kondómu. Podvádza ma?
Ahojte, neviem čo mám robiť a myslieť si o tom všetkom.. 😞 Dnes ráno som dávala prať naše veci a ako vždy vytahujem drobnosti z vreciek. Z manželovych nohavic som vytiahla otvorený obal z kondomu. Sme spolu už 14ty rok, mame 2-ročnú dcérku, momentálne čakáme druhé bábätko. S manželom od začiatku tehu spolu nespávame (som na rizikovom, beriem lieky na udržanie, snažím sa vacsinu dňa ležať a doktor neodporúčal milovať sa). Vzťah sme mali vždy pekný, akurát v poslednej dobe býva manžel nervózny, nepríde sám za mnou objať ma alebo mi dať pusu. Pripisovala som to vždy tomu, že ma toho veľa v práci - ma dosť úspešnú firmu, teraz rozbehol druhú - tiež to vyzerá na úspešný projekt, navyše prerába niekoľko nehnuteľnosti tak býva aj často prec. Neviem čo si mám po dnešku myslieť a neviem ani ako mám reagovať, čo robiť keď príde z práce. 😔
Mne to pripadá skoro jasné (načo by to inak nosil vo vrecku) a s tým aj súvisí jeho zmena správania v poslednej dobe.
Kedy budeš môcť s ním porozprávať, aby si to dlho v sebe nedusila?
Vieš odpovedz si tak ako to by už čo musela byť za zlomyseľnosť, aby mu ho dali do vačku a koho by to akože len tak napadlo. Tam by som mu teda neverila, prepáč
@sissy27 súhlasím, je to dosť individuálne. Veľakrát majú úplne normálny plnohodnotný rodinný život, len si ho chcú "okoreniť". Ľudia sú rôzni..
Otázka je či chceš ukončiť vzťah kvôli jednému prázdnemu obalu od kondómu. Pre mňa sú vo vzťahu aj iné veci dôležité a bola by som mu vďačná, keby sa z toho dokázal vyargumentovať a zachrániť rodinu a vzťah.
Uff, rozmýšlam, prečo by mal dospelý muž vo vrecku obal z kondómu, ak ho nepoužil. No nič mi nenapadá.. držím palce.
No tak neviem co iné.. Aký iný dôvod môže mať chlap na to aby mal obal z kondómu vo vrecku. Opýtaj sa ho...
K nevere.. On možno nepotrebuje neveru. Inú ženu atď.. Ale potrebuje sex.. Tu iné ako rozhovor nepomôže pomoct/poradiť.
ked pride domov, poloz ten obal pred neho a nic nehovor, pockaj na reakciu. Ale za mna je jasne ze niekde suchol.
@vikusjk nemusis verit, vlastne ta to ani trapit nemusi 🙂 len som chcela prispiet do diskusie, ze nie vzdy to musi byt tak ako sa na prvy pohlad zda a nie vzdy su ti chlapi spinavi hajzli, ktori ho pchaju do kazdej diery. su chlapi aj slusni a zasadovi, ktori svoje zeny skutocne miluju a pracuju na vzajomnom vztahu a ak su problemy, s manzelkou ich riesia doma medzi styrmi ocami.
@mpg tiež som mala take tušenie či niekoho nemá, aj som sa ho na to pýtala. Býval často zamýšľaný, nedokázal sa so mnou porozprávať - nezaujímalo ho čo mu hovorím. Hovoril, že to len preto, že má toho veľa a že ma ľúbi a nikoho nemá, veď čakáme aj bábätko..
Ešte jedna vec ma napadla. Prečo by si prázdny obal dával do vrecka? Logicky. Pri "tom" nohavice nemá. Potom si ich oblečie a teraz čo s obalom, šup do vrecka. Ale čo s použitým kondómom? Tak aj ten si dá do vrecka. Ak ho zahodí, lebo má kde, tak zahodí aj obal. No, každopádne, moje úvahy. Treba sa porozprávať.
Nedomyslaj si a normálne sa opýtaj. Ty že tu budeš lamentovať ti nepomôže... Chápem tvoj strach z jeho odpovede ale pýtaj sa. Komunikácia nadovšetko 👌 držím palce !
Occam’s razor dievčatá a žiadne teórie o tom, čo sa mohlo stať.😂 Veď normálne si s ním sadni a porozprávajte sa.
@tanyan nechcem ukončiť vzťah kvôli jednému kondómu. Neviem si ani predstaviť, že nebudeme spolu. Ale ak to je pravda tak to bude strašne bolieť - o to viac, že čakáme druhé vytúžene bábätko, o ktoré sme sa snažili skoro dva roky
Normálne sa snim o tom porozprávaj, uvidíš čo ty povie a ako bude reagovať.
@nikolka1986 A kondóm vyhodil? To by zhrabol oba, obal aj kondóm a šup do koša. Iba ak by sa nevyzliekol úplne, obal do vrecka a kondóm potom vyhodil. No riadne konšpiračné teórie.
Muži sa neradi k takým veciam priznávajú, ale zaujímavé je, že to ich ženy nejako zistia, buď takto alebo z telefónu. Niečo ich prezradí. Ale je možné aj to, že nepotrebuje neveru, potrebuje len sex, len to je už také neisté, kde ten ďalší "vzťah" môže prerásť. Alebo niektorý muž môže prísť aj nato, že vyskúša mať aj ženu aj milenku, to sa nedá vedieť, len keď sa o tom budete rozprávať. Dôkaz existuje.
Spytala by som sa ho, ci vie, ze vzdy pred pranim prezeram vrecka, ci tam nie su peniaze alebo vreckovky a sledovala reakciu. A potom by som mu povedala, ze som tam nasla ten obal. Zelam vela stastia a spravne rozhodnutie. ( ja osobne by som mozno nejaku jednorazovku necakanu niekde na akcii prezila, ale naplanovany sex, dlhodobe pisanie, namotavacky a podobne nie. No a ked ten kondom vybral z tej krabicky, tak nejake plany musel mat)
@nikolka1986 to je pravda, snažím sa vo voľnom case - pomáham otcovi s firmou (on už ma pred dôchodkom). mám pod sebou už 5 ľudí, ktorých som si vybrala a robia pre “mna”. Akurát obchody idu slabšie kvôli korone.. Mám tiež vyštudované zahraničné univerzity v Rakúsku a v Anglicku - vedný medicínsky odbor, ako študent BSc. som robila aj pol roka stáž vo švédsku, projekt na ktorom som sa spolupodieľala vydali nakoniec v jednom z najprestížnejších žurnálov sveta. S mojim odborom si ťažko na SVK nájdem prácu (možno v BA, tam som niekoľko ponúk odmietla ešte keď sme boli s manželom len dvaja - hodnotovo bola pre mna rodina a jej budovanie viac ako kariéra). Ale po druhom bábätku sa snáď niekde uchytím..
Prepáč, ale toto je typické správanie muža, ktorý v hlave rieši nejakú inú ženu.
Tak jediné pozitívum vidím v tom, že ak Ťa aj manžel podviedol, tak je zrejme v tejto oblasti nováčik. Kondóm zoberie z domu a obal nechá vo vrecku? Toto skúsený kurevník neurobí.

@hindakus kiežby to bola vymyslená story. Bolo toho veľa hlavne na neho - stavali sme dom - doteraz dorabame, dve firmy, vždy si na plecia bral viac ako uniesol..