icon

Manželovi vypadol z vrecka obal z kondómu. Podvádza ma?

28. sep 2020

Ahojte, neviem čo mám robiť a myslieť si o tom všetkom.. 😞 Dnes ráno som dávala prať naše veci a ako vždy vytahujem drobnosti z vreciek. Z manželovych nohavic som vytiahla otvorený obal z kondomu. Sme spolu už 14ty rok, mame 2-ročnú dcérku, momentálne čakáme druhé bábätko. S manželom od začiatku tehu spolu nespávame (som na rizikovom, beriem lieky na udržanie, snažím sa vacsinu dňa ležať a doktor neodporúčal milovať sa). Vzťah sme mali vždy pekný, akurát v poslednej dobe býva manžel nervózny, nepríde sám za mnou objať ma alebo mi dať pusu. Pripisovala som to vždy tomu, že ma toho veľa v práci - ma dosť úspešnú firmu, teraz rozbehol druhú - tiež to vyzerá na úspešný projekt, navyše prerába niekoľko nehnuteľnosti tak býva aj často prec. Neviem čo si mám po dnešku myslieť a neviem ani ako mám reagovať, čo robiť keď príde z práce. 😔

marlent
28. sep 2020

@martinuska naco by mu bol pri tom kondom

martinuska
28. sep 2020

@marlent kvoli hygiene. Take analne hracky napr.

acrobaleno
28. sep 2020

@martinuska Aj keby použil dildo alebo plug tak nepotrebuje kondóm ak je to jeho..a fleshlight ditto.

asia83
28. sep 2020

@nikolka1986 Veď práve. Ja som o tom ešte nepočula. Ale už tu bolo spomínané, že sa to reálne stalo.

deti95060810
28. sep 2020

no možno aj nevera...ale na druhej strane je tak uvedomelý , že nedonesie resp. neohrozí ženu pohl. chorobou... preto ten prezervatív...

h2
28. sep 2020

@deti95060810 No neviem, skôr ho mal na to, aby s ním milenka neotehotnela.

pravdivy_chlap
Odpoveď bola odstránená
klaudiakaja
28. sep 2020

@pravdivy_chlap robíš hanbu chlapom...radšej sa zdrž týchto stupidných komentárov

acrobaleno
28. sep 2020

@pravdivy_chlap ako to tak čítam, chlapovi rastie hríbik aj z toho keď sa okolo neho niečo ošuchne 😂

katkati
28. sep 2020

@pravdivy_chlap Áno, jasné on je krásny, pružný, úspešný muž a zobral si tučnú, rapavú neatraktívnu ženu, urobil jej dve deti len tak zo srandy a dokonca života bude naháňať krásne, mladšie a pružnejšie ženy. Takto to podľa teba je? Načo mať charakter, že? Hlavne, že hríbik porastie. Česť výnimkám.

kassandra25
28. sep 2020

Neviem, co sa ho este vlastne by si sa mala pytat. To by robil iba cisty hlupak!!! Je absolutne evidentne, ze ta podvadza!!! Keby mu vypadol z vacku obal zo zuvaciek, to uz by si si priznala, ze zuvacku vyzuval a s kondomom uz to ma byt inak??? Ides klamat samu seba a jeho ospravedlnovat? Alebo si nahovarat, ze si ty na chybe? Je to iba na tebe, ale ak chces zostat s bezcharakternym hajzlom, tak zostan. A trap sa! Ja by som sa nepytala na nic, ako ti tu radia. Lebo mozno ti vysvetli, ze v tom obale od kondomu mal zuvacku a uveris tomu aj ty, aj vsetky tuna pritomne, co ti radia, ze sa ho to mas opytat. Len sa uz zariad, aj ty, aj deti. A hlavne, sa neklam! Sebaklamstvo je najhorsia vec a uvidis, ze ti raz neskor obrovska bublina praskne!

zuzubb007
28. sep 2020

Žiadne ospravedlnenie neexistuje, našla si kondóm jasne, že ťa podviedol akože žiadna iná konšpirácia neexistuje nech by si vymýšľal čo chcel, po takýchto chlapoch ide veľa žien, čo majú vplyv bohužiaľ skrat neskrat zbalila by som mu veci, keď raz miluje nespraví to je to povaha

pravdivy_chlap
28. sep 2020

@katkati babulka na mna sa nerozkrikuj, on mal šprcák vo vrecku, nie ja 🙄

banderaska29
28. sep 2020

Ja ta možno trošku upokojím. Môj sa mi priznal, že si rád robí dobre do kondomu, keď nie sme spolu. Videla som to aj na vlastné oči, takže som pochopila že hovorí pravdu. Nemá dôvod a nikdy nemal ma podviesť a vysvetlil mi, že to takto robí viacero chlapov, Len sa k tomu nepriznajú lebo je to vraj funny. Tak, možno si vyhonil do kondomu aby to mal správne tesné 😀 Bože prajem si, aby v tom nebola nevera, veľmi. Si určite dobrá žena, toto by Ti snáď nespravil. :( Daj nám vedieť, ako to celé dopadlo. Ak by si sa chcela vyrozprávať, lebo určite prechádzaš tažkým obdobím, pokojne mi napíš správu 🙂

ziarifka
28. sep 2020

@banderaska29 môj bývalý mal na to tiež kondóm, lebo nerád upratoval ten bordel okolo toho

jess1511
28. sep 2020

Ak sa budeš chcieť porozprávať s niekým, kto zažil neveru a vzťah spolu s partnerom zachránil, tak mi kľudne napíš správu. 🙂 Bola som v podobnej situácii (neboli tam síce deti) a veľmi by mi vtedy bolo pomohlo sa s niekym takým porozprávať. 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
pravdivy_chlap
28. sep 2020

@banderaska29 to nemyslis vazne ze tomuto si uverila? panenka skákavááá, jaj babulky ja vas nechapem niektore normalne 😢

mareka49
28. sep 2020

Si vo vyhode.
Mozes reagovat s odstupom casu.
Predstav si, ze by si mu ho nasla a by stal vedla teba..
Opytaj sa ho, naco ho pouzil.
Spusti mozno fantasmagoristicky pribeh a mozno povie pravdu.
Tak ci onak, nemusis reagovat do sekundy.
Ak by to bola jednorazovka, chcela skusila by si vedela by si odpustit?
Nechaj ho dusit pred svojim rozhodnutim

katkati
28. sep 2020

@pravdivy_chlap On mal šprcak vo vrecku a ty vieš, prečo, hoci ich nepoznáš. Lebo má škaredú ženu. Preto reagujem na teba.

banderaska29
28. sep 2020

@pravdivy_chlap zlatko, ty si si asi tiež dlho neprckol, keď sa potrebuješ zapájať do ženských diskusií na mamičkovskom fóre. Prosím Ťa, choď tak spraviť... my Ti to všetky doprajeme 😀

suzie26
28. sep 2020

Toto snáď ma len jediné vysvetlenie. Čo mu to tam snáď dal kamoš že akože for ? Ked s tebou nespí a navyše si tehotná jedine z toho plynie že má inú .. ale že by bol taký blb a nechal si obal v nohaviciach ?

hipuska
28. sep 2020

Môžeš počkať ak to dokážeš, či budú miznúť aj iné. My sme mali doma vždy velky balík kondómov. Ja som mala podozrenie ale samozrejme, nič nepriznal. Tak som na ne kvapka kúsok modrého atramentu zo synovho pera. (Boli v modrom obale) On si kradol z poličky, lebo sa lakomil kúpiť iné, po jednom ks. A vždy sa chudáčik rano divil, prečo má modré ruky. Už sme štastne rozvedeni. Inak, tvrdil milenke, že so mnou uz rok nespava. Takže vlastne neviem, či podvádzal mňa s ňou alebo ju so mnou 🤷

lucineska
28. sep 2020

opytaj sa ho.. drzim palce :(

maciatkolulu
28. sep 2020

A k tomu retardovany😂😂😂😂neverím, že je téma ok

whatever1
28. sep 2020

Napadlo ma, že možno by bolo lepsie, keby mu povieš ze si upratovala komodu a chyba z tade jeden kondom. Uvidíš ako zareaguje. Ak sa bude vyhovárať a tvrdiť, ze o tom nič nevie, alebo že ste ho určite pred tým použili, len si nepamätáš, tak budeš mat jasný dôkaz že klame. Až potom mu ukáž ten prázdny obal...

jedencloviecik
28. sep 2020

Autorka, urcite daj vediet ako to dopadlo ! Podľa mojich kariet tam bola žena. A pred výkladom pri miešaní mi vypadol diabol. Ale dlho som nevykladala...tak snáď to bude bug. Mám radšej happyendy.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
autor
28. sep 2020

Ahojte, je zo mna emočne otupený mentálny dôchodca. Neviem čo si mám o tom všetkom myslieť. Prišiel domov z prace, akurát som chystala obed. Po chvíli sa ma opýtal, že či mi niečo nie je lebo vyzerám smutne. Ukázala som mu so slzami v očiach ten obal. Rozosmial sa, že to je blbost, že to tam musel mat už dávno a dávno tie nohavice nenosil. Prisahal na jeho zdravie a na zdravie našich dcér, že nikoho nemá a nikoho ani nechce. A že jemu je manželstvo sväté a dvojnásobne keď máme deti, že už len im by to neurobil. Že to musí byt ešte z obdobia keď sme my kondom používali (Januar-máj) - nerozumiem ale co robí v jeho nohaviciach, keď sme boli spolu vždy len keď dcerka zaspala.. A že rozumie, že to vyzera všelijak ale nemá mi to ako dokázať, mám mu len veriť. Že nikoho nemá, ani s nikým nie je v kontakte, nemá na to ani čas a že mi tak neprejavuje lásku Resp sa nevie so mnou riadne porozprávať tak to len preto, že ma toho veľa. Navyše ani dcerke sa tak nevenuje a teda si mám všimnúť, že to je jeho všeobecné správanie. A že prečo by si ničil rodinu a všetko čo sme vybudovali... atd atd.
Neviem sama čomu mám veriť, nie je nič dokázateľné ani vyvrátiteľné...

hipuska
28. sep 2020

Kasli na to a ver mu. Ja by som mu teda verila.