icon

Manželovi vypadol z vrecka obal z kondómu. Podvádza ma?

28. sep 2020

Ahojte, neviem čo mám robiť a myslieť si o tom všetkom.. 😞 Dnes ráno som dávala prať naše veci a ako vždy vytahujem drobnosti z vreciek. Z manželovych nohavic som vytiahla otvorený obal z kondomu. Sme spolu už 14ty rok, mame 2-ročnú dcérku, momentálne čakáme druhé bábätko. S manželom od začiatku tehu spolu nespávame (som na rizikovom, beriem lieky na udržanie, snažím sa vacsinu dňa ležať a doktor neodporúčal milovať sa). Vzťah sme mali vždy pekný, akurát v poslednej dobe býva manžel nervózny, nepríde sám za mnou objať ma alebo mi dať pusu. Pripisovala som to vždy tomu, že ma toho veľa v práci - ma dosť úspešnú firmu, teraz rozbehol druhú - tiež to vyzerá na úspešný projekt, navyše prerába niekoľko nehnuteľnosti tak býva aj často prec. Neviem čo si mám po dnešku myslieť a neviem ani ako mám reagovať, čo robiť keď príde z práce. 😔

h2
29. sep 2020

Milý pravdivý @pravdivy_chlap , skús mi pravdivo odpovedať na otázku, čo by si robil Ty, ak by si mal manželku, s ktorou máš super vzťah a super sex, keď tu zrazu začneš mať zdravotné problémy, kvôli ktorým s ňou už ten sex nebudeš môcť mať. A bude to trvať zopár mesiacov. Tiež budeš v pohode s tým, keď si ona nájde niekoho "pružného" na splnenie týchto potrieb? Však normálka, keď s ňou nemáš sex, nie? Bežná vec. Kolík jak kolík.
(reakcia na Tvoje včerajšie príspevky z 12:27 a 12:28)

kassandra25
29. sep 2020

@pravdivy_chlap odpadnem! Vidis, sebaklam tu zvitazil! Nepodviedol! Kocner nedal zabit Kuciaka! Toto je Slovensko proste! Jebla krajina

cistykvietok
29. sep 2020

Dievča, či ťa už podviedol alebo nie, ber to ako zdvihnutý ukazovák, že by si sa mu mala viac intímne venovať. Myslím, že sama si si vedomá toho, že má málo sexu a možno podvedome aj preto prichádzajú takéto neistoty. Môžeme si hovoriť čo chceme, ale pre normálne fungovanie manželstva je sex nevyhnutný. Rizikové nerizikové, si aj manželka, nie iba matka. Proste sú aj iné metódy. Prajem ti pevné zdravie a nech sa bábätko narodí do pohody.

danim
29. sep 2020

Keď to bolo suché a nohavice dlho nenosil, kľudne sa to mohlo stat tak, že po použití vašom to našiel na zemi a kvôli dieťaťu čo máte rýchlo hodil do vrecka, že neskôr vyhodí a zabudol na to. Aby to dieta nenašlo. A po čase si on to už pamätať nebude.. lebo Vies muži- čo bolo včera zhltla história. Držte sa. A tu čo ti píšu ti “prajnici” si nevšímaj- bud maju takých volov pri sebe, alebo celkovo píšu len z toho co poznajú z okolia, prip ako sa správajú oni.

To ako píšeš, že ako to rieši a ako dlho ti pozeral do oči- to ver, že takto klamať a takto sa pozerat do oči bez zábran by dokázal len sukničkár ! A to sama Vies, že on nie je ten typ. Držte sa🍀

snazilka_bio_mamka
29. sep 2020

som si ista na 99,9% že ti klame. Podviedol ťa a ty to sama velmi dobre vieš. Mas pocit že hovori pravdu, ale ten pocit je len tužba po tom aby to čo ti nabulikal bola pravda. Neprizna sa ti nikdy a bude ti tvrdiť že to nieje pravda, hadzať logicke otazy ako napr. "preco by som to robil, ved ta lubim" ver mi... vzhladom k tomu, ze si tehotna a mate uz jedno dieťa a chces im zabezpečiť dobry zivot, zostan s nim. Ale ked sa naneho pozries, budes vidiet ten obal kondom a to ako ho zubami trha pred tym ako si ho natiahne a vrazi ho tam nejakej chudere. Keby sa prizná, vedeli by ste s tým pracovať. Ale vedz ze ta podviedol, alebo dlhodobo podvádza a este ti klame aj do ksichtu. Jaj a že inteligentny chlap? vacsinou maju tendenciu tak skvele klamať že oklamu aj samých seba, že co im lezie z ust je pravda. Čim inteligentnejší, tým má menší problem zfleku reagovať bez mihnutia oka klamstvom. Je to evidentne, a to co ti pisu tuto ženy, ze mu ver a pod. .. no rob ako myslis ale sama vo vnutri vieš že ta podivedol. Vela sil prajem a koncentruj sa na deti.

pravdivy_chlap
29. sep 2020

@h2 ja by som sa rozviedol a ukoncil to, nebudem v niecom kde som neni spokojny 🙂

mishach
29. sep 2020

Myslím si, že by bol vážne blázon, keby si ku milenke bral kondómy rovno z domu. Veď vie, že vieš, že sú tam. To by bolo asi úplne mimo. Keď bude chýbať, to by ako vysvetlil...

gagik
29. sep 2020

Tak ver tomu,ze ta nepodviedol tento mily,uspesny, vtipny, krasny, dokonaly manzel s obalom od kondomiku vo vrecku. Vo svojej situacii asi nemas velmi na vyber..

cistykvietok
29. sep 2020

@snazilka_bio_mamka Súhlasím, že mne to tiež príde ako rétorika šikovného manipulanta. Takí sú dobrí herci a vedia čo a ako povedať, aby z toho vyšli ako ukrivdené neviniatka. Na druhej strane je ťažko sa takto jednoznačne vyjadrovať o človeku, ktorého nepoznáme.

h2
29. sep 2020

@pravdivy_chlap No ale autorke radíš, nech si z toho nič nerobí, lebo je to bežné. Tak ako teda? Lebo nič si z toho nerobiť a rozviesť sa sú dve úplne rôzne veci.

simonaprava
29. sep 2020

@h2 preboha vsak ho moze uspokojit aj inak. to zasa nie je vyhovorka ze ja som na rizikovom tak teraz muz bud v celibate. myslim ze muz jej zabezpecil dost materialne komfortny zivot aby sa aspon raz za cas mohla "obetovat". sa tu teraz netvarme ze je najvacsia chudinka. zabudla ze je aj zena a teraz jej dal obal chrobaka do hlavy.

andymi
29. sep 2020

Ahoj, na tvojom mieste by som zmazala celu tuto diskusiu a dala na svoj "vnutorny" pocit. Zeny, ktore boli podvedené alebo stratili doveru v partnerovi ti budu tvrdit, že ano podvadza ta! Zeny, ktore sa s neverou nestretli, zase budu tvrdit opak. Pises, ze tvoj manzel je inteligentny, uspesny muz...naozaj si myslis, ze keby sa chystal ta podviesť, zoberie kondom z balenia o ktorom vies??? A iba jeden? A este by bol taky hlupy a nezodpovedny, ze by ho zabudol vo vrecku? Toto podla mna prichadza do uvahy iba v tom pripade, ze by si ta nevazil a chcel by, aby si mu na to už konečne prisla....samozrejme, je tu aj iny scenar a to ze na nejakej akcii sa situacia zvrtla inym smerom a nejaka "kolegyňa" mu necakane poplietla hlavu, ale to by urcite nebezal domov po kondom, ale by si ho kupil na prvej benzínke. Ty sama musis vediet, aky vas vztah v skutocnosti je, ci sa v jeho spravani prejavuju znamky nevery, ci nosi stale mobil so sebou, ci ked telefonuje odchadza do inej miestnosti, ci su necakane situacie, ze zrazu musi odist, zostat dlhsie v praci, alebo ma neplanovane sluzobne cesty...

snazilka_bio_mamka
29. sep 2020

@pravdivy_chlap ty by si sa už mohol konečne samovznietiť

pravdivy_chlap
29. sep 2020

@h2 pytala si sa babulka na moj nazor 🙂

pravdivy_chlap
29. sep 2020

@snazilka_bio_mamka ale bodinkuu niekto nam vstal hore zadočkom že anooo 🙂

h2
29. sep 2020

@pravdivy_chlap No áno, pýtala som sa na Tvoj názor, ale vlastne som sa ho nedozvedela, lebo raz je Tvoj názor taký, potom zase onaký. Alebo tomu nám rozumieť tak, že Tvoj názor je, že ak podvádza chlap, treba to hodiť za hlavu, lebo veď normálka, nie? A keď podvádza žena, tak okamžite rozvod? Alebo ako si to teda myslel?

h2
29. sep 2020

@simonaprava Si si istá, že si ma označila správne? Lebo ja som nič také, na čo reaguješ, nepísala.

banderaska29
29. sep 2020

@katpox tak teraz ma vykotilo zo stoličky do boku.... to .... fakt ?

sticker
acrobaleno
29. sep 2020

@katpox Dafuq...toto bude asi trošku iný vzťah...Mistress/Slave žeby?😂

pravdivy_chlap
29. sep 2020

@h2 ak podvadza muz, rozvod, ak podvadza zena rozvod, rovnaky meter kvietok treba mat 🙂

annamalaga
29. sep 2020

Ahoj. Každopádne ťa obdivujem, ako to zvládaš. Si šikovná mladá baba, ktorá toho veľa dosiahla aj tak. Sústreď sa teraz na bábätko. Hlavne. Ak chceš môžeš napísať súkromnú správu. Som tu tiež nová. Ale baby tu na stránke vedia veľmi dobre poradiť. Počúvaj ich. A hlavne sa netráp. A ver mužovi hlavne.!!!!

klaudiakaja
29. sep 2020

@pravdivy_chlap bež z tadeto radšej preč lebo si ser*eš si do 👄, skôr ako ti niektorá tú sklopí ten sebavedomý "hríbik"
🤭😂😂😂😂😂

pravdivy_chlap
29. sep 2020

@klaudiakaja mojenkom o čom točíš?

xima
29. sep 2020

@klaudiakaja neviem si pomôcť ale @pravdivy_chlap je buď 60 ročný pan ktorý sa nudi, alebo gay( sudiac zo štýlu písania skôr to druhé 😆)

pravdivy_chlap
29. sep 2020

@xima podla seba sudim teba, ze ano 🙂

0kristina0
29. sep 2020

@andymi tak toto je dobra volovina co si napisala, si predstav, ze som nikdy podvedena nebola ale zato nemam na ociach ruzove okuliare. Autorka mu chce verit tak mu aj uverila, typicke chovanie podvadzanej zeny. Ona sama musi vediet ako sa jej muz chova po sexe, co robi s kondomom. Ci je to u neho bezne ze odpadky si pcha do vrecka ked ma v druhej miestnosti kos. A tiez mi pride divne, ze ked tie gate nosi na hory, preco by si ich po sexe obliekal. Ja byt autorkou, sakra by som si na neho davala pozor. Snad necakala sa jej prizna.

xima
29. sep 2020

@pravdivy_chlap áno, ja som tiež na chlapov 😄

pravdivy_chlap
29. sep 2020

@xima čudné🙄

andymi
29. sep 2020

Este som zabudla napisat, ze aj ja som sa raz dostala do podobnej situacie, takze na podobne nahody verim 😀 Deti isli spat k starym rodicom (byvaju o ulicu dalej). S manzelom sme si urobili teply kupel, vela peny, vinko...kondom pripraveny pri vani, ked vtom zvoni zvoncek (museli sme otvorit, svokor priniesol syna). Muz sa rychlo vytrepal z vane, kondom hodil cestou k vchodovym dveram do mojej kabelky (neskor mi to pripomenul, aby som ho odlozila). Ja som na to samozrejme pozabudla, kabelu vymenila za inu a nasla ho po cca 4 - 5 mesiacoch...sama som sa cudovala ako sa mi tam dostal, kedze tieto veci bezne v kabele nenosim 😀

mpg
29. sep 2020

Keď sú dôkazy nedostatočné, tak uzatvárajú, že sa skutok nestal.