Manželská kríza hneď po svadbe
Ahojte, potrebovala by som radu pre moju najlepsiu kamaratku. Po stvorrocnom vztahu sa vydala asi pred mesiacom za piatela,s ktorym byvali spolu asi rok. Vsetko im dovtedy klapalo bez problemov,dokonca sa zacali snazit o babatko,co nebolo jednoduche,pretoze z jednej strany tam boli zdravotne problemy. No po svadbe sa zacalo vsetko kazit,snad od prveho dna a po tom mesiaci co su spolu su vo faze,ze chcu ist od seba, kamaratka ma napisanu ziadost o rozvod. Zacalo to hlavne tym ze jej uz manzel zacal odmietat sex a teda snazenie o babatko. Zacal chodit s kamaratmi po baroch a spavaju oddelene. Uz takmer nekomunikuju a ked ano,tak ona chce nieco riesit a on sa z toho smeje. Ked mu napr. povedala ze teda ako budu mat dieta ked spolu nespavaju, ze ci si ma najst milenca tak jej odpovedal ze naco ze teda mozu sa rozist ako rozumni ludia. Isto si robil srandu ale aj tak,padne to tazko. Do svadby bolo vsetko OK. Ako by som jej mohla poradit a pomoct?Aj my sme mali krizu asi cely prvy rok po svadbe ale to je asi slaby argument pre niekoho v takejto situacii. Stalo sa Vam nieco podobne?Dakujem za vsetky rady
@korenbaba co ja viem po styroch rokoch unahlena? Ja som vravelaze uz na case a brali sa lebo on chcel dieta vies tak nechapem. Ona ma robotu kde to nie je take jednoduche ist na matersku a on chcel uz minuly rok... 😒 ja si myslim ze v tom bude nejaky truc a vies ako to je zacne sa to nabalovat a hotovo
@pingu1 To však ale neznamená, že táto blbo načasovaná situácia ked su dvaja momentálne na uplne iných vlnových dlžach, sposobila rozpad. Celé je to určite je zložitejšie...tažko riešit sprostredkovane cez tretiu či štvrtu osobu. Celé takto s povyberanými faktami je to ohromujuco neuveritelné...a možno je to daleko jednoduchšie, problém rozvetvenejší ale zároven jednoduchší.
@lucka227 žiaľ .. sú takí chlapi, čo ti dokážu všeličo pred svadbou a po svadbe .. iba splodiť dieťa a nič viac .. lebo doma iné nevideli .. je zbytočné rozoberať, že boli spolu 4 roky, mnohí sa rozchádzajú aj po 7 rokoch a to iba randili .. iní sa vezmú ešte pred tým ako oslávia rok randenia a drží im to .. to sú len také babské povedačky, že 4 roky, je už načase, on dieťa veľmi chce a ták .. on vidí dieťa, ale neuvedomuje si, že trebárs na to treba aj dostatočne sexovať, najlepšie počas jej plodných dní a že o to dieťa sa treba aj starať, atd .. kamoškin muž sa nechal počuť, ked mal synátor cca 3mesiace, že keby vedel koľko starostí je okolo malého dieťaťa, tak do toho nikdy nejde! malý má už cez 3roky, ocino sa s ním aj zahraje, ale stále vidí, že ešte nosí plienky, na nočníku reve, v noci sa často budí .. samozrejme, že ho obskakuje mamička, ocino sa iba sťažuje a so synáčikom sa zahrá, len ked je kľudný a nereve .. a pritom aj on veľmi chcel dieťa, urobili si a vzali sa .. proste toto tu mi iba kecáme a rozoberáme, ale netýka sa to nás, ani tebe, aj ked ti je kamoška ... bratanec so svojou chodia tiež cez 5rokov, od konca strednej, ale ako sa on nasťahoval k nej domov, aj k jej rodičom .. podľa mňa hrôza .. príde z roboty a len sa vyvalí pred telku, ak ona chce aby sa najedol, tak mu doslova pred nos musí doniesť, on namrví a nič .. že on nebude predsa vkuse pratať, že ani doma nemusel .. lenže u nich doma jeho mama chodila domov neskoro večer, nikto nepratal, on proste nemá základné návyky starostlivosti o seba .. a jeho frajerka teraz nevie čo robiť .. on odmieta po sebe pratať, ja jej tvrdím, že nech sa s ním rozíde, ak chce žiť ako prasa, ale babky v kostole sa jej vypytujú, že kedy sa vezmú, že už je načase .. no čo má chudinka robiť? to len na margo babských povedačiek .. tvoja kamoška nech ešte skúsi odbornú pomoc, aby jej niekto vedel povedať, ked im rozpíše ako teraz fungujú a ako kedysi, že či povedzme on prebral vzor správania z domu, alebo si naivne myslí, že sa dieťa splodí z pozerania sa na seba .. a potom ak chce, nech dá žiadosť o rozvod
nuž baby, vyzerá to tak, že ten chalan má inú ženu, s ktorou spáva, a preto nespáva s manželkou...rozviesť sa nechce lebo má asi mierne výčitky svedomia a nevie co ako,ale pravdepodobne mu to tak vyhovuje keďže to nechce riešiť....chlapi su zmrdi 😎 😝 😀
zdravím mám podobný problem siece sme s terajsou zenou nezilydlho v spolocnej domacnosti vzaly sme sa s lasky 18.82012 sme maly sobas krasnu svadbu. no teraz hned po svadbe zacaly problemy v spolocnom zivote zena odmieta komunikovat spaval som na pohovke v obyvacke zena má jeno dieta s predchadzajuceho vztahu snim som mal krasny vztah vsetkov poriadku no po savadbe zena zacala tvrit ze ho nemám rad nechcela somnou komunikovat nikam chodit pred svadbou sme cakaly babo teraz si ho chce zopbrat povedala mi ze uz spolu nikdy nebudeme ale nechce si podat ziadost o rozvod 3 den som mimo spolocnej domacnosti a dufam ze sa mi ozve a vrati sa to do starých kolaji neviete mi povedat preco taketo srpavanie?
@michalorban Lebo chce, aby si pred okolim vyzeral Ty ako ten zly a Ty si opustil ju, nie ona Teba.. Taky dojem z toho mam.. Ma niekoho?
Ahojte. Aj ja mam podobny problem. Som mesiac vydata po 4rocnej znamosti. tie 4 roky boli vselijake,ale brali sme sa z lasky a obaja sme chceli. uz pred svadbou bol moj muz taky vselijaky no aby som to opisala parkrat ma podviedol a mal oblubu v roznych strankach socialnych sieti. dva roky dozadu sa uplne zmenil na naozaj skveleho priatela a prisahal mi ze sa zmenil. no a problem je to ze ako mi on prisahal ze si vsetky tie profily a vsetko porusil tak som teraz nasla stranku na fcb so zmenenym menom a roznymi slecnami v priateloch. pracuje v zahranici a casto mi tvrdieval ze mu nejde internet,ale tie stranky aj tak pozeral a mne tvrdil ze nic take nema. ked som na to prisla tak zapieral a potom povedal vraj nic zle nerobi. teraz sama neviem co robit lebo uz mu neverim.
aha. ja som myslela ze to je stranka o tychto problemoch
@macka741 mesiac po svadbe, a robi toto? Predpokladam, ze to bol pekny kvietok aj pred svadbou.
To, ako sa sprava, nie je Tvoja vina, a neverim, ze si ho do svadby dotlacila. Ktory chlap sa da?
ZE mu neveris? Ani ja by som mu neverila. A preco je v zahranici? Preco tam nie si s nim? Kvoli comu ste sa brali, ked nemozete byt spolu? A tak skoro po svadbe?
To, ze Ti klame a zapiera, je normalne a typicke. Ale, na druhej strane, v dnesnej dobe je pravda, ze hocikto si moze otvorit ucet pod jeho nickom, s jeho fotkou, atd. Horsie by bolo, ak si to nasla na jeho PC.
TAkze, na Tvojom mieste by som sledovala tu stranku s jeho nickom, ci sa tam neobjavi aj nejaky jeho priatel, ktoreho poznas, potom uz budes mat istotu, ze je to jeho stranka. DAlej, premysli si, co teraz s tym. Je v zahranici, dokazes mu verit? Pises, ze nie. TAk co teraz s tym? Ma takyto zivot zmysel? Myslim pre Teba. Mozes ist za nim do zahranicia? Moze sa on vratit domov? Co moze spravit pre to, aby si mu znovu verila? Povedala si mu, ako to moze skoncit, ak to bude pokracovat? Rozchod, rozvod?
SKus si to vsetko premysliet, skus zajst za nejakym odbornikom, ako by si to mala riesit a mozno by si presvedcila aj jeho. Tak Ti drzim prsty.
V zahranici pracuje a ja sa venujem synovi doma. Uz viem ze to je jeho stranka. Priznal sa. Aj ked sa ospravedlnila vymazal tie priatelky aj tak je to divne. Stale to mam v hlave a neviem co by bolo najlepsie. Ale vdaza podporu. Uvidim ako to bude dalej

@pingu1 a ako pokračuju tieto prípady, alebo v čom toj e? to by ma tak zaujímalo! prestat spávat s manželkou?...