Manželský trojuholník
ahojte...som vydatá žena, mam dve dcéry 7 a 11 ročnú slečnu. Ked som bola mladučká hlupučká, zaľúbila som sa do ženatého chlapa s dvomi deťmi. Ťahali sme to spolu 5 rokov, potom sme sa rozišli, pretože som chcela mať rodinu, domov, deti a on mi to nevedel dať, rozhodol sa zostať s deťmi a ja som to rešpektovala. Ja som sa vydala, narodila sa mi dcéra a po dvoch rokoch ma tento milý pánko kontaktoval znova...vraj ma ľúbi, nezabudol na mňa a stále na mňa myslí. Nabralo to obrátky, dohodli sme sa, že sa obaja rozvedieme a budeme spolu žiť. Ja som podala návrh na rozvod, on sa zľakol a vrátil sa k žene, ktorej všetko povedal. Dva roky sme sa nekontaktovali a potom to všetko začalo od znova. Mam druhú dcéru, manželstvo v troskach, už to s manželom neviem vydržať, mam ho stále v hlave, na nič iné neviem myslieť, denne ma kontaktuje, stretávame sa, chodíme na dovolenky, poznajú ho moje deti. Opať všetko vyklopil žene, že ma ľúbi a chce so mnou žiť, deti mu už vyrástli, odišli z domu. Už sa mal nasťahovať a zrazu cukol...vraj dostal blok a je mu ľúto jeho ženy. Som z tejto situácie zúfala...16 rokov ľúbim iného muža...poradte mi, neviem čo už mam robiť...len mi prosim nenakladajte
@katy31 nemusí to byť o sexe,ale kazdy má rozbehnuty už svoj život, nemajú 20r. Je to zvyk,pohodlie,načo to menit? Ja to plné chapem, byť tým muzom nič by som nemenila a tiež chápem, že ma svoju ženu rád, vášeň a sex vyprchala, ale stravili predsa spolu kus života aj ked ako spolubyvajuci, toto chápem. Nechápem iba zakladatelku témy.
V tejto téme ,som sa velakrát stretla so slovom "cukol" ,prosím vás,bud som naozaj taká blbá ,ale nemá to byť náhodou cúvol? Lebo najprv to použila zakladatelka,potom sa mi zdá že tie ostatné to len kopírovali,lebo mysleli že to tak má byť?Alebo má to slovo ozaj nejaký význam?stretla som sa tým 1 -vy krát tak preto,sa pýtam,pardon za odbočenie od témy
No teda....tak som sa nieco naucila 😀 ,vdaka.
@kristinka7777 kamoska tahala so zenacom 10 rokov. Sluboval, ziadalju o ruku a vzdy skutek utek...stale ho obhajovala ake ma doma trapenie so zenou, ako ho tam drzi atd. Az raz ked s nou na zachode dovolal zabudol tel vypnut a ona zvyknuta, ze on polozi nevypla. Aaaa veru sa dozvedela veci 😀 😀 Hold nahoda je blbec...
@kristinka7777 ruku na srdce!
myslis si, ze chlap ktory okrem manzelky ma milenku je clovek do zivota?
vztah postaveny na nestasti iného/iných nikdy nemoze byt pozehnany a radostny, mozno v uvode ano, ale ked tam ta špina proste je, ona vyplava a ludia vo vztahu sa nou dusia....
vas vztah nie je vztahom lasky... ale vlastného chtica... ktore prinieslo vela bolesti a este aj prinesie, predovsetkym blizkym ludom.
tvoj milenec zranuje svoju manzelku a deti - rozbita rodina
ty zranujes manzela a deti pripravujes o zdravu rodinu "mama a otec" - dalsia rozbita rodina...
Ty si vnutorne nestastna, frustrovana, cakajuca.... ze tvoj romanik sa premenik na brutalnu lasku "a la steelova"....
tvoj milenec je muz charakteru, o ktorého by som si ani bicykel neoprela...
Takze za mna jedina rada: zacat si seba vazit, mat rada svoju rodinu a zit zivotom, aby si sa nemusela za seba hanbit.
@kristinka7777 toto je asi nejaky vymysleny blud, nie? a ked nie...
tak si smutny priklad toho, ako sa da premarnit jediny zivot, co clovek ma, nezmyselnym cakanim, prezivanim a mrhas alebo mrhala si aj zivotom tvojho muza. luto mi je tvojich deti, lebo tie musia vdaka tebe CAKAT, az sa konecne rozhodnes nebyt zufala.
precitala som len par prispevkov z prvej strany a tvoj uvodny...ze ako si sa zalubila "mlada a hlupucka" ... 🙄 tak si veru aj ostala, len uz "stara a hlupucka" 🙄 🙄 😝 😝
@kristinka7777 pozri sa, asi tu nejde len tak o uzivanie, ked to tahate az tak dlho, mozno ste si sudeni, neviem, nesudim, ale ok to medzi zenou a nim nebude, ty najlepsie vies, co ho drzi pri nej, ja ta urcite odsudzovat nebudem, sama mam rozvedeného a sme spolu stastni, inak ta jeho zena tiez nebude celkom ok, lebo tolke roky tolerovat dlhodobu neveru...nuz neviem. Radim ti, bud to ukoncite, alebo sa dajte dohromady, takto sa trapite vsetci.
@blankaj hej suhlasim, ale nesuhlasim s tym, ze ked si dvaja nerozumeju, maju byt spolu len kvôli detom - osobna skusenost...
@kristinka7777 pred 16 rokmi si urobila chybu, ktorá sa nerobí. Urobila si nešťastnou jednu ženu a možno tým trpela celá rodina, vrátane dvoch jej detí. Keby si to ženy navzájom nerobili, tak by nevera neexistovala. Teraz len platíš za to, čo si spôsobila. Verím v spravodlivosť, tak si ju teraz "vychutnaj", aj keď nie som kompetentná hodnotiť, či je to spravodlivosť. Nie som zlomyseľná, ale čo si čakala? Happyend? A pre koho by to bol happyend? Myslím, že len pre teba a toľko nešťastných ľudí okolo teba.
@kristinka7777 ved ty si dodrbala zivot,tvojmu manzelovy,manzelke tvojho milenca,ich detom a tvoje deti su uz asi na to zvyknute pri takej zene ako ty,tie nepocitam. Jedna zena a kolka hlupooooooost!!!!
@katyd keby si to zeny navzájom nerobili? o muzi? A co zeny, co s radostou podvadzaju svojich muzov? Ved nebudte zase az take, ze ubohe zeny.... Velakrat si za neveru svojho muza mozu same. Nepodporujem samozrejme nevery, ale zase to netreba az takto prehanat. A uznaj, ze mnazelka kompletna byt nemoze, ked toto toleruje 16rokov a povedzme si, ze ked si raz dvaja nerozumeju, nefunguje to, hadaju sa, tak preco by mali drzat spolu silou mocou, rozist sa na urovni a slusne je podla mna pre deti urcite lepsie ako sa takto trapit.
@maciatkolulu... akože ona by sa rada dala dokopy,len jemu sa akosi nechce...
@maciatkolulu ....ak podla teba jeho žena nie je o.k....myslíš,že zakladatelka témy je o.k už 16 rokov ?
@maciatkolulu Hovorím preto za ženy, lebo som žena a nechcem sa vyjadrovať za všetkých 🙂. Dobre, keď to nefunguje, ale treba ukončiť jedno a potom začať druhé a nie takéto klamstvá a podvody, to je hnus.
@lovela1 urcite nie je ok, ale nie iba ona...
@katyd hej hovoris za zeny a myslis, ze zeny nepodvadzaju? 😉 ale, ze hej, staci si pozriet xy tem aj tu na konikovi a rozum sa ti zastavi, niekedy viac lutujem muzov, lebo zeny dokazu byt niekedy riadne svinky

@blankaj veď to áno, s tým súhlasím, ale prišlo mi tvrdé vyjadrenie, že je to len o p a vtákovi... Myslím si, že to by nijaký "vzťah" neudržalo 16 rokov..... ani taký mimomanželský.... no v živote sa stávajú rôzne veci, nie je rodina bez kríža, všade je niečo.... preto tá kritika.... v ostatnom s Tebou súhlasím....