Manželský trojuholník
ahojte...som vydatá žena, mam dve dcéry 7 a 11 ročnú slečnu. Ked som bola mladučká hlupučká, zaľúbila som sa do ženatého chlapa s dvomi deťmi. Ťahali sme to spolu 5 rokov, potom sme sa rozišli, pretože som chcela mať rodinu, domov, deti a on mi to nevedel dať, rozhodol sa zostať s deťmi a ja som to rešpektovala. Ja som sa vydala, narodila sa mi dcéra a po dvoch rokoch ma tento milý pánko kontaktoval znova...vraj ma ľúbi, nezabudol na mňa a stále na mňa myslí. Nabralo to obrátky, dohodli sme sa, že sa obaja rozvedieme a budeme spolu žiť. Ja som podala návrh na rozvod, on sa zľakol a vrátil sa k žene, ktorej všetko povedal. Dva roky sme sa nekontaktovali a potom to všetko začalo od znova. Mam druhú dcéru, manželstvo v troskach, už to s manželom neviem vydržať, mam ho stále v hlave, na nič iné neviem myslieť, denne ma kontaktuje, stretávame sa, chodíme na dovolenky, poznajú ho moje deti. Opať všetko vyklopil žene, že ma ľúbi a chce so mnou žiť, deti mu už vyrástli, odišli z domu. Už sa mal nasťahovať a zrazu cukol...vraj dostal blok a je mu ľúto jeho ženy. Som z tejto situácie zúfala...16 rokov ľúbim iného muža...poradte mi, neviem čo už mam robiť...len mi prosim nenakladajte
je zaujímavé, že všetky dokážete súdiť...nikto z vás nie je bez viny? však život nie je čierno-biely, každý človek je omylný...a nesie za svoje rozhodnutia aj následky..to ste nikdy nezažili situáciu, kedy ste podľahli svojim citom? ja nie som padnutá na hlavu...keby bol tento vzťah o sexe, tak by to nevydržalo toľké roky, viem ako sa správa dotyčný ku mne a k mojim deťom...to by musel byť veľmi dobrý herec
@kristinka7777 aj keď som bola mladučká a hlúpučká, mala som zásadu - od ženatého ruky preč. Zrejme ma to uchránilo od podobných problémov, aké máš ty a nie len mňa. To je všetko.
@kristinka7777
on JE dobry herec a ty SI padnuta na hlavu
neviem co presne myslis "bez viny", ale co sa tyka vztahov tak som ferova. Neberiem si muza ak sukam ineho, lubim ineho, myslim na ineho. Neroztahujem nohy pred inym a pod.
@kristinka7777
no ked tu chces byt za steelovu... tak cakaj na svoju velku lasku 😉
je mi luto hlavne tych deti, ktore si vsetko odskacu...
@kristinka7777 A čo ho potom drží pri manželke tak dlho? Majetok,lutosť k nej ?čo?
@kristinka7777 Neboj, kazda tu urcite ma aj svoje chyby, aj ked najcastejsie tu zeny vedia len nadavat na muza, ale celu pravdu nikdy nepovedia. Ja ta vobec nesudim, ale objektivne si myslim, ze emotivne venovat niekomu 16 rokov, kto uz 100 krat od teba cuvol je vela. To vsjo 🙂 A ked chces ist do toho, tak kludne chod. Ja si ale myslim, ze trosku by si mala nechat jeho nech sa trapi okoli teba, a nie ty okolo neho, chapes? Otoc mu chrbat, a ked ta chce, pride, rozvedie sa, chlap ked naozaj chce zenu - zenu svojho zivota - tak prejde aj hory aj doly, urobi vsetko aby bol s tebou. A, ked nechce, tak nech zostane tam kde je.
@katy31 čiastočne súhlasím, že takýto slovník sem celkom nepatrí, ale trvale ničiť dve manželstvá nie je prízemné? Byť v očiach detí ženou, ktorá síce žije s ich otcom, ale a frajerom ide na dovolenku a ten sa po nej vráti k žene, nie je prízemné? Láska je slepá, ale len pre toho, kto nepozerá vpravo ani vľavo. Nikdy som to síce našťastie nezažila, ale dokážem sa vcítiť do pocitov ženy, vydatej ženy, ktorá manžela miluje, má s ním deti a nájde sa nejaká zaslepená láskou, ktorej to, že je ženatý nevadí. Viem si predstaviť to sklamanie, pocit odkopnutia, hnevu, zúfalstva, prečo by som to robila inej žene? A pre mňa by mal ženatý muž, ktorý by o mňa usiloval hneď obrovské mínus, už len preto, lebo nie je voľný a snaží sa nadviazať iný vzťah.
@prego81 tiez ziram, aky slovnik. @kristinka7777 ja mam stastne druhe manzelstvo a moj muz ked sme sa spoznali nebol este rozvedeni a nemam pre nic vycitky, jeho byvala ma zazracne noveho priatela s hodou okolnosti kamarata mojho muza (aka to nahodicka) a sme vsetci stastni. Nuz, moj nazor je, pokial je muz spokojny, nejde hladat inde a toboz 16rokov. To preco sa nevie rozhybat, to, ako som ti pisala podla mna viete urcite obidvaja... inak nechapem tie neprijemne komenty a hlavne vulgarne, moja zasada je nesud, lebo budes sudeny, alebo aj dobre zname, nech hodi kamenom....
@timea7 vieš ako sa hovorí, nikdy nehovor nikdy, pretože napriek svojim zásadám sa môžeš zaľúbiť aj "hriešne". Ja už som vo svojom živote videla a zažila toľko príbehov okolo seba, že ja sa už ničomu nečudujem, dnes je na svete všetko možné.... s čím dnes bojujú ľudia... A raz darmo, zariekaného chleba sa ľudia najviac najedia.... 😒 Neviem, prečo je to tak, ale to je život... nie steelová, kde všetko končí fajn....
@katy31 nemôžem, som už dosť stará na to, aby som sa poznala. Dokonca som raz jedného muža, ktorý bol trošičku ženatý spoznala, nevedela som, že je ženatý a má dcéru, ale vyklopil to asi na treťom stretnutí. Bez mučenia priznávam, že ma vizuálne neuveriteľne priťahoval, samozrejme hovoril to, čo všetci - problémy v manželstve.....napriek tomu, že som fakt bola z neho paf, tak som mu dokázala povedať, že keď si ich vyrieši a bude voľný, nech sa ozve, ak bude mať ešte záujem. Nepíšem to tu preto, aby som poukazoval na to, aká som bola úžasná, ale mala som a mám určité zásady, ktoré neporuším. Nemohla by som sa na seba pozrieť do zrkadla, možno je to tým, že som už stará korčuľa, že som zažila dobu, keď slová láska, úcta, tolerancia neboli len slovami. Prečo by som mala niekomu ničiť vzťah? A Steelovú nečítam 😉
@maciatkolulu nie vždy muž hľadá len preto, lebo je v manželstve nespokojný. V poslednej dobe je športom pre mladých mužov, ktorí rýchlo dosiahli určitý post, výborný plat, mať aj bokovku, možno je to "in", možno z nudy, ale nie je to pre problémy vo vzťahu. Okrem toho, prečo ich riešia iným vzťahom?
@timea7 ja som empaticka len k zenam ktore si nezasluzili aby ich muz len tak z nicoho nic opustil (casto sa taki muzi vracaju a prosia o odpustenie a sancu), ale su aj take ktore roky buzeruju svojich chlapov, a casom si len viac a viac dovoluju. Neprijemne, zdute, vadi im hento, vadi im toto, vadi im muzova rodina (cuduj sa svete, su to celkom fajn ludia), jej rodina je ale svata, aj ked im uz nikto neotvori dvere, ziadni priatelia, ziadna rodina, so vsetkymi su pohadani, cely zivot zrejme chcu len otehotniet, byt 10 rokov na rodicovskej a mat chlapa ako penazenku, a nikdy nevypocut si aj toho chlapa ako sa citi, ci mu nieco chyba. Velmi casto sa aj toto deje, poznam take pripady, takze nie vzdy je to suknickar, niekedy je to chlap, ktory ma uz plne zuby nejakej stihacky.
@guinevre no ako kto, ja som nebola ani bitá, ani psychicky, či ekonomicky týraná, podvádzaná, ani ženou gamblera, alkoholika, ale roky som žila ako rozvedená, stále a všade sama. Nepotrebovala som novú známosť na obzore na to, aby som si uvedomila, že takto žiť nechcem, nechcela som ani ísť zo vzťahu do vzťahu, odísť až vtedy, keď je na obzore niekto iný mi pripadá alibistické. Kým nie je využívam výhody manželstva, aj keď v ňom nie som spokojná?
@timea7 Ale, ja suhlasim, tak by to malo byt, ja by som tiez odisla z niecoho co ma nenaplna. Ale, zase len tak odsudit niekoho nemozem, lebo viem, ze nie vzdy je lahko, su tam aj deti, hypoteky, spolocny majetok, ludia to nechcu riesit a odkladaju. Nech nehovorim o tom, ze raz ked od zeny odidem, tak pravdepodobne deti uvidim "kazdy priestupny rok", zalezi to aj od zeny ci je rozumna, alebo by jej ego nedovolil neriesit konflikt cez deti.
Poznam pripad z okolia muz ma milenku mnoho rokov a manzelku cca 34 rokov deti z domu a predsa zostava pri zene . Milenka mu dala najlepsie roky zivota a on stale je pri zene . Tak to bude aj tvoj pripad ked neprisiel 1 x nepride vobec . Vyhovuje mu ze doma ma navarene pozehlene a aj kavu ak seka dobrotu a teba ma len na sex no co viac si priat??? 😀 😀 😀
@kristinka7777 vies,ked som citala tvoj pribeh,ako keby som citala presne ten moj pred par rokmi,je vsak medzi nami rozdiel,ze som sa po 13 rokoch spamatala,konecne povedala dotycnemu nie,aj ked mi nukal manzelstvo,a pochopila,a lutovala,ze som sa s nim niekedy dala do reci.Zachranila som svoje manzelstvo,zacali sme ho budovat od zakladov.Nic by som nemenila,kazdy den dakujem Bohu,ze ma navstivil zdravy rozum,ze som nakoniec svoju rodinu zachranila.Svoju rodinu ides obetovat muzovi,ktory ti nikdy nebude oporou,a nikdy pri nom nebudes mat istotu.Je to muz ,ktory vie v pohode zit bez teba aj po boku inej zeny,nikdy nebudes mat istotu,aj keby ste spolu zili,ze budes v jeho zivote jedina,pretoze je to typ,ktory potrebuje vzrusenie a hru na dve strany.Viem,ze raz budes velmi lutovat.Ja som pochopila,ze som milovala iluziu,a motyle v bruchu nie su zakladom kvalitneho partnerskeho vztahu.Jediny koniec tomuto trojuholniku moze urobit jeho zena,ak ona bude chciet rozvod,on sa sam od seba nerozvedie nikdy,akonahle si to ona rozmysli a kyvne prstom,on sa k nej vzdy vrati,ona bude vzdy prva,nikdy nebude vediet od nej odist,ako nevedel doteraz,na to nezabudaj.A mysli na to,ze ako tu citas nazory,vsetky ti radia len jedno,vystupit z tohto kolotoca,nic dobre ti tento vztah neprinesie,nenajde sq tu jeden nazor,ktory by ta podporil,pretoze naozaj kazdy nezainteresovany vidi,ze ides zlym smerom,vztah s danym muzom,ktory sa na teba tolkokrat vedel vykaslat,nema ziadnu dobru perspektivu.Ale ak ti to vsetko nevadi,ze chces muza,ktory ta nikdy skutocne nemiloval a vedel tolko rokov zit bez teba,tak chod do toho,ja osobne by som taky vztah nechcela.
:-/
@timea7 "rychlo dosiahli post..." to, ze cosi dosiahlo im dodava sebadoveru, na manazerskych poziciach je to o politike, manipulovani... to co robia v praci, robia aj v sukromi. takyto clovek, to nikdy neoddeli. Moc je najsilnejsie afrodiziakum, to povedal H. Kissinger. ak si zena mysli, ze on bude verny iba nej. je na velkom omyle. mala by si uvedomit, ze tak ako ona sa uchadza o neho, tak za nou stoji zastup obdobnych zien, a on urcite neodola. neverte tomu, ze ak dokaze byt uspesny v politike, podnikani... necha si ujst takuto prilezitost. mozno 1 z 1000.

Uprimne v tomto vasom trojuholniku nemate hrdost a zdravy rozum ani jedna a panko si to vychutnava. Mat dve nara to je iny level a k tomu aj verejne na oboch stranach. Obidve by ste ho mali kopnut kade lahsie,otrieskat si hlavu za zabitymi rokmi a zacat zit dalej.....prepac ja viem laska je velmi silna vec,ale toto hranici uz s niecim inym. Zacni zit novy zivot aj ked sama,ale navzdy bez neho...a ak to na 10x vyjde a on odide od zeny napis novu knihu-telenovelu so stastnym koncom....