Manželský trojuholník
ahojte...som vydatá žena, mam dve dcéry 7 a 11 ročnú slečnu. Ked som bola mladučká hlupučká, zaľúbila som sa do ženatého chlapa s dvomi deťmi. Ťahali sme to spolu 5 rokov, potom sme sa rozišli, pretože som chcela mať rodinu, domov, deti a on mi to nevedel dať, rozhodol sa zostať s deťmi a ja som to rešpektovala. Ja som sa vydala, narodila sa mi dcéra a po dvoch rokoch ma tento milý pánko kontaktoval znova...vraj ma ľúbi, nezabudol na mňa a stále na mňa myslí. Nabralo to obrátky, dohodli sme sa, že sa obaja rozvedieme a budeme spolu žiť. Ja som podala návrh na rozvod, on sa zľakol a vrátil sa k žene, ktorej všetko povedal. Dva roky sme sa nekontaktovali a potom to všetko začalo od znova. Mam druhú dcéru, manželstvo v troskach, už to s manželom neviem vydržať, mam ho stále v hlave, na nič iné neviem myslieť, denne ma kontaktuje, stretávame sa, chodíme na dovolenky, poznajú ho moje deti. Opať všetko vyklopil žene, že ma ľúbi a chce so mnou žiť, deti mu už vyrástli, odišli z domu. Už sa mal nasťahovať a zrazu cukol...vraj dostal blok a je mu ľúto jeho ženy. Som z tejto situácie zúfala...16 rokov ľúbim iného muža...poradte mi, neviem čo už mam robiť...len mi prosim nenakladajte
@hankm no vieš, ženatý zabezpečený je pre mladú šťandu zaujímavejší ako uhrovitý rovesník, ktorý nemá ani cent, ak mu rodičia nedajú a má pred sebou ešte tri roky vysokej. Aj to inak vyzerá pred kamarátkami, keď ju privezie frajer na fáre, ako keď príde MHD. Ďalej už nerozmýšľajú.
@maciatkolulu veď to bola podstata môjho príspevku, že práve ženy dokážu byť mrchy
@kristinka7777 Takéto prípady sa môžu stáť, zaľúbiť sa dá v každom veku a čase, ale tomto prípade to vyzerá tak, že ak už toľkokrát sa vrátil k manželke, tak ju nejakým spôsobom ľúbi alebo potrebuje viac
ako svoju milenku.
Ale je len na tebe či chceš naňho čakať a takto žiť v trojuholníku alebo nie.
Možno si ho príliš idealizuješ a zbytočne s ním strácaš čas.
Niekedy je láska slepá...
@katyd tak, ja som to pochopila skor tak, ze tie slobodne chnapaju po zenatych a tie su mrchy, lenze aj vydate dokazu byt mrchy a robit zle...
@kristinka7777 ja sa ani necudujem ze ten tvoj donchuan dostal blok. Mne az zabehlo ked som ten tvoj prispevok precitala. Inac ti velmi prajem, aby vam to spolu vyslo. Hodite sa k sebe...
Ked sa date dokopy aspon nebudete ohrozovat ludi vo svojom okoli a nezacnete cudzopasit zas na niekom inom 🙄
viete co baby... ja si myslim, ze kazdy ma pravo sa odmilovat, odlubit, je to normalne, viem, ze v manzelstve by ale mala ostat ucta a respekt, ono sa ta super laska pretransformuje do ucty a respektu a uz inych vaznejsich veci... ale ak to nejde, ak ten clovek nechce zotrvat, ma to povedat, ako rovny chlap, ako rovna zena... zvazit vsetko..a zaujat stanovisko a ten druhy by to mal aj ked s bolestou respektovat a nechat ho ist, nema cenu byt s niekym z lutosti. obaja by sa mali casom sami svojim sposobom s tym vyrovnat a az potom zacat ine a inde. ale ako vidime, to je stav idealny, nie sme idealnom svete, realita je ina, takze pre pokoj vsetkych a aby sa to obislo bez chaosu, ak to nezvladas, su to nato ludia, napr. psycholog.
@maciatkolulu nie, myslela som to všeobecne, už mám dosť rokov a dosť žien odpozorovaných 🙂
@kristinka7777 a jeho žena je akože tiež v poriadku keď toto toleruje a po Tom všetkom chce byť s tým chlapom? Nepochopím také ženy čo vedia že ich muž sa ku..vi a aj tak ostanú s nimi🤦 a ešte ako bonus zavolá jeho ku..ve a opýta sa ako je to medzi nimi. Jeb...te zeny
@mikitilik29 pozri si dátum v poslednom príspevku nad tvojim 😉
@kristinka7777 ja si osobne myslím, že keby pán nabral odvahu, rozviedol sa a začal s tebou žiť, bola by si to ty čo by si bola sklamaná lebo by si zistila, že s tým chlapom, ktorého ty roky miluješ nemá nič spoločné. Iné je stretávať sa a mať vzrušenie zo zakázaného a niečo iné žiť v spoločnej domácnosti a riešiť každodenné problémy.
@cacianka hej zaz potom som.si.vsimla datum🙂
@mikitilik29 ☺️tak to by sme sa mohli dozvedieť ako to skončilo ☺️
Ľutujem tvojho muža, dávno ťa mal kopnúť do r.... Ako si písala, hlúpa si bola, hlúpa si zostala ....

@timea7 neadresoval som to tebe konkretne, ale ako reakcia na druhu cast tvojho prispevku 🙂 este na margo toho, raz som mal rozhovor s jednou psychologickou a v takej rozsiahlejsej diskusii, mi povedala, ze ona dostala od svojej mami jednu radu do zivota, nezacinaj si so zenatym. ale asi je to naozaj velmi vratka poda pod nohami mladych dievcat.