Manželstvo bez problémov
1).Nečítať manželove sms, mms, emaily, listy.
2).Nečudovať sa a ani sa nerozčuľovať na manžela, ak vám zahlási, že bude sedieť na pive s kámošmi.
3).Nerozčuľovať sa, ak vám manžel nepomôže v domácnosti.
4).Počas rozhovoru s manželom sa tváriť, že ho ľúbite ako nikdy predtým.
5).Nehnevať sa a ani nekričať na manžela, ak nedodrží čo sľúbil.
6).Nehnevať sa na manžela, ak zabudne na váš sviatok (meniny, narodeniny a pod.)
7).Dopriať manželovi inú ženskú spoločnosť (komunikácia na firemných akciách, chaty a pod.)
8).Nehnevať sa na manžela, ak si vás nevšimne a bude si viac všímať iné ženy.
9).Nehnevať sa na manžela, ak sa vám zdôverí, že ho veľmi vzrušujú iné ženy.
10).Nežiarliť na manžela, ak venuje inej žene viac času ako vám.
11).Nehnevať sa na manžela, ak sa nebude venovať deťom.
12). Nehnevať sa na manžela, ak si vás za celý deň ani nevšimne.
Ak dodržíte všetky tieto body, manželstvo budete mať ideálne a dosiahnete dokonca aj to, že váš manžel vás začne mať naozaj rád. Ak sa tieto body nedodržia, tak sa netreba čudovať, že manželstvo sa bude topiť v problémoch. Oplatí sa dodržiavať tieto body. Ja ich dodržiavam a vidím, že je to dobré a nemáme problémy.
prečítala som týchto 12 bodov manželovi pred desiatimi minutami a ešte teraz sa rehoce. Pardon, ale o tomto manzelstvo nie je...mozno však zijete spolu cez skype 2000 km od seba a vidite sa raz za dva mesiace. Ak vám tento model vyhovuje, nech sa páči, ale zrejme ste priekopníci nového, na Slovensku zatial nepochopeného,trendu ...
Ja by som tam dala ešte bod 13
13.) ebte na to a nevydávajte sa vôbec 😝
@skvelemanzelstvo vidim dnesnu registraciu, "zaujimavu" temu ... nuz neviem 😀 😀 😀
@skvelemanzelstvo po dodrziavani tychto zasad je zena na najlepsej ceste stat sa putkou domacou 😝
@skvelemanzelstvo Tieto body budú pre mna sväté, ak budem mať 140 kg, miesto vlasov parochnu, cca 3 zuby a jednu zadnú stoličku, nohy ako po celodennom jazdení na koni, proste ak by som bola rada, že som sa vôbec vydala a ešte si aj vrzgla. 🙂
Ale pani zlata, ved na to stacilo napisat, ze treba drzat hubu a krok. Naco to rozpitvavat v 12 bodoch 🙂 Ak je pre vas toto navod na stastne manzelstvo, tak OK. My ostatne zijeme v 21. storoci.
Bod 13. Každý deň sa veľkým kladivom poriadne tresnúť po gebuli. To zabezpečí bezproblémové plnenie predchádzajúcich bodov, lebo žena strávi celý deň v bezvedomí.
@skvelemanzelstvo
Manžela začnem mať rada ak.
1. prehliadne vybielenie kreditiek krátko po výplate
2. vystačí si aj so včerajšími ponožkami - ups.práčka zlyhala
3. mierne pripálenú večeru bude považovať za viachviezdičkové jedlo - pánboh zaplať
4. nebude hysterčiť ked na 6-kvaltovej audine budem na štvorke vypalovať 140 km rýchlosťou
5. prehliadne predstieraný orgaz....s, ved ten stereotyp v posteli ubíja
6. nenahnevá sa ak s kamoškami strávim na káve viac času, a v pohode zvládne deti aj sám
7. nenahnevá sa, ak bude chodiť do fitnesska nie kvôli efektu, ale kvôli trénerovi
8. bude bez rečí tolerovať moju mamu, svoju svokru, ktorá mi rada pomôže s varením, ved nik nie je dokonalý
atď.
napis o 10 rokov, ako kvitne vase stastne manzelstvo 😀
nemozem si pomoct, ale toto ako by pisal muz o svojom vysnivanom obraze manzelky 😝 ... ale taky dost jednoduchy muz...
neviem ci to niesu pravidla nejakej sekty,lebo nic zdrave tam neni,.....a 13.bod nevadi,ked chce s vami sex len na Vianoce ak nahodou nezabudne ze su,.... 😀
mne to pripomína tento známy nápis:
"Ideálny manžel:
1. nefajčí
2. nepije
3. nepozerá za ženami
4. neexistuje "
alebo nejaky hooodne dlho tyrany chlap 😀
neexistuje 🙂
Dobre som sa zasmiala 🙂 Tak teda klobúk dolu ak dodržiavaš tieto pravidlá a ešte si aj spokojná so sebou a svojim životom ... určite je aj manžel spokojný, nemusí nič robiť, kašle na deti aj na teba, očumuje iné ženy v tvojej prítomnosti alebo na tej chate, vysedáva s kámošmi na pivku a nedodržiava sľubi ... šťastné manželstvo 🙂
@dadda02 Ide o to, že niektoré žienky si ani neuvedomujú ako si same vyrobia problém v manželstve. Niekedy z nevinnej sms alebo z nevinného pohľadu a čo aký problém. Chcela som zdôrazniť iba to, že keď sa dvaja ľúbia, tak nerozoberajú mužské pohľady, nerozoberajú bežné sms, neriešia bežné mužské prešľapy. A to aby mohlo fungovať dobre manželstvo, tak manželka musí občas očko prižmúriť a tváriť sa, že je všetko Ok. Ako to bude vyzerať, keď bude manželka bežné hlúposti vyhadzovať na oči. Ako to ďalej dopadne? Jedine zle.Riešením je povzniesť sa nad bežné mužské spávanie a žiť.
Musela som si to celé ešte raz prečítať 🙂 body 7 -10 sú ako povolenie podviesť ma 🙂 🙂 ešte stále žasnem ...
@misinka26 Priznám sa, že niekedy mi všetky tieto body dosť vadili a aj som to mužovi vyčítala. Ale nič sa nerišilo ustavičným vyčítaním. Ale odkedy som sa naučila očko prižmúriť, tak sa mi manželstvo zlepšilo, máme sa viac radi. Manžel si uvedomil, že je načase pomáhať, uvedomil si, že je načase pomáhať. Takže tieto body mi pomohli.
@misinka26 Nie, ide o to, že manžel musí mať pocit slobody. Keď muž uvidí, že nemáte dôvod robiť problémy z bežných prešľapov pohľadov a iných bežných mužských prešľapov, tak sa všetko v manželstve dá doporiadku. Treba skúšať tieto body a potom mi napísať ako sa zlepšil manžel. Môj manžel sa zmenil k lepšiemu. Tak vyskúšať treba.
si si naozaj ista, ze vidis dobre, ako je s tym tvojim manzelstvom?
nezvyknem davat mojmu muzovi citat debaty na koniku, ale neudrzala som sa. Jeho reakcia na uvodny prispevok , citujem: "sprosta zenska" (prepac za vyraz, ale tak je to muz, chapes, povznesies sa nad to). Tj. u nas by tento navod nefungoval.
neviem, proste treba zit normalne, vazit si jeden druheho. Respektovat sukromie (neliezt si do posty atd) a slobodnu volu, ale zase ani nerobit z toho druheho hlupaka. Proste rovnovaha.
@skvelemanzelstvo Ja ťa asi nechápem ... tebe príde akože úplne normálne, keď ti muž nepomáha, nestará sa o deti, kašle na teba, nespomenie si na sviatky, očumuje všetko čo má sukňu a s úsmevom na tvári ti povie ,,vieš čo susedovie Anča je iná mašina, tak ma priťahuje, že by som ju najradšej šuchol ,, a ty mu čo na to povieš ?? miláčik kľudne choď za ňou a potom bež za kamošmi na pivko ja tu len vydrhnem byt a uložím deti spať s milujúcim pohľadom na tvári ??? Alebo ak sa na niečom dohodnete a on sa na to vyserie veď na čo by to riešil keď vie, že jeho milujúca alebo aspoň tváriaca sa, že ho miluje, maželka mu to prepáči ... vtedy platí sľubi sa sľubujú a blázni sa radujú 🙂 🙂 Máš naozaj šťastné manželstvo ...
@skvelemanzelstvo Nepomáha v domácnosti, nepomáha s deťmi, prehliada rodinné sviatky, flámuje na žurkach, venuje sa iným ženám, sms-kuje a mailuje si aj s opačným pohlavím a možno nie pracovne, vzrušujú ho iné ženy a má tú drzosť ma do toho zainteresovávať, nevšíma si ma celý den.
Ja sa pýtam a Načo mi ten kolík je???
@farmacka ono tie rady sú práve pre tie ženy -manželky, ktoré robia z komára somára. To znamená, že hlavne pre tie ženy, ktoré radi poukzujú na mužské prešľapy. A týmito bodmi som len chcela istým skupinám žien poukázať na to, že nestojí zato, aby na manželov neustále hľadali chyby, vykrikovali si chyby.
@hradnapani Ale tieto body boli určené iba pre tie ženy, ktoré nič iné nerobia a sliedia na svojich mužov ako policajtky atď.
@skvelemanzelstvo ok, tak ale potom to jasne napis do nazvu diskusie a do uvodneho prispevku. A bude to lepsie pochopitelne...
ale davam ti za pravdu, ze netreba robit z komara somara. Len ide o to, akeho povodu je ten komar a co vsetko so sebou prinesie 😉 Ci je taky bezvyznamny zimny, co sa omylom zobudil a je neskodny alebo je to priamo Anopheles a sposobi malariu 😀
@misinka26 Istý čas som manželovi vyčítala ako mi nepomáha. Ale prišla som nato, že to nemá cenu. Odkedy som dala mužovi slobodu, tak sa celkom zmenil, začal mi pomáhať aj s deťmi, aj s riadmi, poumýva dlážku a aj nákupy mi urobí. Zlepšil sa po každej stránke. Takže odkedy som prestala vyčítať bežné mužské vrtochy, tak sa zmenil na super muža.
že som sem vôbec šla.radšej budem čítať iné umelo nahodené témy,táto je strašne priehladná.
Ja mám skúsenosť, že čím viac som sa ja snažila byť dokonalá manželka, tým horšie sa choval môj inak milý a dobrý muž. Keď som sa na to vykašľala, zrazu aj vedel oceniť každú vec, čo bola urobená, bol pozornejší. Ja tomu hovorím syndróm upečeného koláča. Nie som proti tolerancii vo vzťahu, ale urobiť zo seba handru ešte žiadnemu zdravému vzťahu neprospelo.

no tiez mi to na ideal nepripada.. mozno ozaj dobra rada pre hysterky, co sa kazdy den doma hadaju, lebo by bez toho ani nezaspali, ale pre normálnych zdravých ludi to asi nebude navod na zivot 🙂 trocha tej stavy ku kazdemu manzelstvu patri a podla tych rad mi to pride, akoby bola manzelka v tom vztahu zamestnana, a nie preto, ze sa zamilovala a ma po svojom boku cloveka, na ktorom jej zalezi.. takze ziaden extrem nie je dobry, ani takyto 😉