Mať dieťa bez chlapa
Ahojte, mozno trochu odveci tema ale skusim, lebo ja sama som ostala v šoku popravde.
Moja sestra (26r.), je velmi pekna, mila, pracovita, bola aj v zahranici a tusim ovlada minimalne anglictinu a nemcinu 😃 Momentalne robi uctovnictvo.. Vzdy bola lepsia, krajsia a mudrejsia ako ja, tak by som to povedala. Len na chlapov nemala stastie, vzdy sa stretavala s nejakym debilkom kt. okrem nej mal dalsie 3-4, alkoholikom, alebo proste s uplne stratenymi pripadmi…
Zverila sa mi s tym ze si chce spravit dieta, teda presnejsie pokusat sa spravit si dieta. Ale na vychovu ostat sama, teda s nami, lebo vraj ja by som pomohla a nasi rodicia este tiez niesu najstarsi (50r.) tak by pomohli … Citi sa sama a nechce byt znova v toxickom vztahu len aby nebola sama, no uz tuzi po rodine a vsade dookola sa jej kamaratky vydavaju a zakladaju rodiny..
Neviem co jej na to povedat, na jednej strane ju chapem ze ma tuzbu po rodine, no na druhej strane podla mna 26 je este skoro na opustenie sa ze musim rychlo mat dieta… sme ses3 vravime si vsetko, a neviem preco, ale o nu normalny chlap vazne nikdy nezakopne a nema zaujem 😅.. Co robit s touto mojou nestastnicou? V pondelok ideme na kavu🙂
@dagmarovita ale veď možno o 3 r si nájde chlapa a v tom bude mať vzor.Ale rozumiem...ale je to jej zodpovednosť, plodnosť a rozhodnutie.Nikto nevie kedy mu dieťa vytkne akého otca si mi to vybrala?
Ak ty vidis tak ze lejes zarobene peniaze do cudzieho dietata tak si nedospel. takyto postoj je povrchny a prilis sa zameriavas na materialnu stranku temy.
Ja to vidim tak ze venujes svoj cas a pozornost ludom co ta potrebuju, staras sa o dieta ktore mas moznost kazdy den vidiet rast a pomahas zene ktoru milujes.
Otcom nie je ten co splodil ale ten co vychovava.
@zmrzlinka2021
ano, viem ze maju ale nie je to ok. Dieta tym trpi, matka je precitlivela. Vidim to na priklade babka - vnúčatá. Hroza des, pomaly 4 rocne dieta nosit, krmit, posadit na záchod, obliekat, keby sa dalo snad aj žuť zaň 🙈 a len za rucicku
Takéto skvostné nápady som už počula vo svojom okolí a ani ako 26 ročná, vydatá žena ktorá deti mať nemôže tomu nerozumiem.
Tiež som sa nevydala za prvého muža, tiež som zažila sklamania a neopustila som sa keď mi tehotneli kamarátky a ja stále nič.
Ja rozumiem tomu, že ako sa asi cíti, ale nemyslím si, že je dobrý nápad urobiť si dieťa s cudzím mužom keď v budúcnosti ju môže čakať muž ktorý by s ňou to dieťa chcel mať.
Takéto správanie považujem za nezrelé.
A ešte jedna vec mi napadla.Uvedomujú si také ženy, že dieťa nie je na počkanie?
Odkiaľ berú tú istotu, že sa im podarí otehotnieť.
A potom čo.Aj s tým treba rátať aj bez vzťahu aj vo vzťahu.
Divné rozmýšľa,ešte ani nie je tehotná a už ste celá rodina určený,že musíte pomáhať.Ked sú v rodine dobré vzťahy,človek rád pomôže,len aby sa potom necítila opustená s malým dieťaťom,a nakoniec sa o dieťatko bude starať rodina a nie mama ...m
@anjelicek26 vždy napíšeš trefne k téme a ešte s tým aj súhlasím ....
Este ma malo rokov, este moze stretnut aj normalneho chlapa.
@hugger
ono je urcite lepsie, byt slobodna matka ako byt s despotom. Ale tu ta sestra ch e dieta aby nebola sama. A este naviac uz anuje zapajat naplno celu rodinu. A v tom su tue dva problemy - dovod a riesenia su uplne nezrele.
Uz tu niekto pisal - dieta nie je pes. Nelubi sa, predam, odlozim atd. Poznam ludi, ktori nevedia byt samy, no nechces, ver mi. Keby je zrela zena (rozumom, nie vekom) vobec by som nevidela problem. Tiez som zvazovala po 30ke UM, ked mi 2 vazne vztahy nevysli. Ale ja som nemala problem byt sama 🙂
@gabika0825 ako sa to prejavi? Mam kamosov, ktorym zomrel rodic ked boli deti tak nech viem co si vsimat..som fakt zvedava
Mala som kolegynu, ktora ce IVF a kadejake klucky prisla k dietatu. Ale teda mala uz po 40tke, cely zivot bola veduca, bola zabezpecena, ziadna pomoc od nikoho... a isla do toho s tym, ze za bude obracat. Urobit si dieta, byt slobodnou matkou a cakat, ze mi pomozu ostatni?! NIEEEEEEEEE!!!

@sheila121
Chcem vediet kazdy detail ako to chce spravit 👹