icon

Máte doma lenivého chlapa?

sopka10
27. apr 2017

Caute baby , po mnozstve rozhovorou, staznosti a vyplakavania od kamaratok a znamych , by som sa chcela opytat , ci poznate tem pocit ked si uvedomite ze Vas chlap je vlastne jeden lenivy clovek , alebo stale velke nedozrete decko , ktore nema ambicie, je ziarlivy , je namysleny , stale s vami v niecom superi , jeho konicky vam pridu primitivne, tak isto ako aj jeho nazor na zivot vseobecne ..... a tak dalej ....
Specialne ma zaujima do akej miery vam to narusa zivot, ahlavne ak ste uplne odlisna ako on .
Zaujimaju ma pripady kde su taketo partnerstva bezdetne, taktiez aj ked uz maju deti , vlstne , nevlastne .to je jedno ....
Zaujimalo by ma ak poznate niekoho kto tutu ,,trofej,, doma ma , alebo ste same v takejto situacii ako si spolu nazivate , alebo ako sa s tm pasujete ?

tslobik
28. apr 2017

@persica no tak mi také vymoženosti nemáme.....mne vadí, že ja behám do 22-00 hod okolo domácnosti, varím, umývam riady, periem, žehlím, skladám prádlo, upratujem rozhádzané handry po členoch rodiny a môj sedí pri pc a hrá sa, resp. s mobilom v ruke ešte aj pri telke.

dankagirl
28. apr 2017

@23donca chlapi iný sú ..nehádžte každého všetkých do jedného mecha

obsadenemeno
28. apr 2017

@tiper24 no uz vidim, ako sa z teba stave pracan, ked sa ozenis, len preto, lebo zena ta zacne "vychovavat"....... 😨

oli18
28. apr 2017

@tiper24 všetci máte na čele napísané akí ste a my si podľa toho vyberáme! ☹

persica
Odpoveď bola odstránená
molnarova1
28. apr 2017

@tslobik ako moj manzel😨

lienkafoj
28. apr 2017

@tiper24 to je chyba matky - ako si vychova syna, tak sa sprava k manzelke

babls5
28. apr 2017

Takze baby ...ja som otehotnela s uplnym debilom ..vyplaty si nechaval prepil len kamarati krcma a ja posledne miesto ..proste mala sa narodila cakala som ze sa zmeni ano trvalo to dva týždne ...proste nasrala som sa zdvihol na mna ruku a toto bola posledna kvapka...vystahovala som ho od mojich rodicom a bola som sama potom som si nasla priatela co stoji zato ..rad upratuje nikdy za tych 5rokov co sme spolu mimochodom rok manzelia uz mi nepovedal nic zle neublizil mi ..proste o moju dceru sa stara ked som v praci a pridem vecer je okupana a spinka a on caka s poharom vinka na mna ...a teraz sa snazime o babatko spolu ...kedze som si ista tym ze stymto clovekom ostanem cely svoj zivot ...takto bol vychovany a takyto je ucta k zene a vernost a na prvom mieste rodina! Da sa vzdy to zle nechat plavat ked to zato nestoji!

sazumak
28. apr 2017

@tslobik Tak nič nerob, nechaj to tak...jemu by nevadilo, keby bol doma bordel, mal nevypraté a nenavarené? Môj manžel robí všetko, varí, umýva, upratuje, vysáva, perie, tepuje koberce a aj okná umyje, keď sa mne nedá. Ja som sa tiež narobila chlapskej roboty okolo domu, keď sme stavali. Všetko som robila od základov, do miešačky hádzala, aj tehly vozila a nakladala. Neviem si predstaviť, že by som ja teraz robila a manžel sedel a hral hry. U nás niečo také nehrozí, možno preto, že máme dom, tak je stále veľa práce a nie je čas na oddych, sme radi, keď si večer vôbec ľahneme do postele 🙂

sazumak
28. apr 2017

@tslobik A aké staré máš deti? Lebo ja som naše naučila upratovať odmala...na striedačku každý deň vysávajú, upracú hrnce, mopujú, skladajú si veci, ja nežehlím...príde mi to zbytočné. Keď niekto potrebuje vyžehliť, tak sa to vyžehlí za pochodu...niekedy ja, inokedy manžel. Treba zapojiť všetkých členov do starostlivosti o domácnosť, nech sa učia...my sme museli chodiť na pole, ku senu, kravy dojiť a sme tu...ani z detí neodbudne, keď sa naučia zodpovednosti.

janickacrazy
28. apr 2017

@sazumak Joj toto je zas nad moje chápanie, že žena robí na stavbe a ešte sa tým aj chváli. My sme tiež stavali dom, ale ja som teda tehly nevozila ani omylom, podľa mna to je chlapská robota a basta. Neviem, prečo by mali ženy robiť takéto ťažké roboty a nechápem tie, ktoré sa do toho samy hrabú. Moja sesternica takisto robila na stavbe a to ešte aj tehotná kadečo aj ťažké vláčila a potom aj predčasne porodila, no by mi muselo pekne hrabať.

katrin21
28. apr 2017

@23donca si mladucka, krasna baba.... prosim ta, ak naozaj citis, co citis, tak to skonci cim skor, aj ked si tehotna... lebo ak sa vsetko na nom vytaca uz teraz , bude to casom len horsie... ak mas rodicov, nevahaj a vrat sa k nim.....pozeram, ze si zo Sebka, ja pochadzam z Cigla 🙂, tiez sa mi skoncil vztah, ked som bola velmi mladucka, 25r a mala som ani nie 2r. dcerku.. a zachranilo ma, ze som byvala u rodicov, so vsetkym mi pomohli a o par rokov som si poziadala o obecny najomny byt a byvala som pekne tam sama s malou..
aJ tebe urcite pomozu a bude lepsie, aj lasku si este najdes, deti v dnesnej dobe nie su prekazka...len uz pozornejsie vyberaj a testuj 🙂 Nestracaj najkrajsie roky svojho zivota s niekym, s kym to neklape 🙂 Drzim palce.

sazumak
28. apr 2017

@janickacrazy No napr. preto, že nie každý má financie na to, aby si dovolil platiť ľudí alebo firmu 🙂 A ohľadom tehotenstva...ja som pri prvej dcérke nič nerobila, bola som tehotná v zime a narodila sa predčasne, pri druhom tehotenstve som sa namakala na poli, pratala som uhlie, keďže manžel bol v práci a tehotenstvo som mala super...kde je napísané, že tehotná žena nemôže robiť? Naše babičky porodili na poli a sú zdravšie, ako tie ženy, čo celé tehotenstvo nič nerobia a šetria sa. Moja babka sa celý život narobila a má 93 rokov a je úplne zdravá, chodí k nám na návštevy, lúšti krížovky a háčkuje obrúsky. Pamäť má lepšiu ako niektorá 30tnička 🙂

sazumak
28. apr 2017

@janickacrazy A ešte k tej chlapskej robote...to je to, o čom sa tu stále všetci bavia...chlapská robota, ženská robota. Prečo potom, keď žena nepomáha manželovi pri stavbe, okolo domu...tak on sa musí starať o domácnosť, keď je to tiež ženská robota? Ja toto neuznávam, veci robíme spolu a nerozdeľujeme to na ženskú a mužskú prácu. Ja mu pomôžem pri pílení a prataní dreva, na dvore a on zase v domácnosti.

katrin21
28. apr 2017

@oldman50plus velku pravdu mas, ze chlapi casto nevedia, co kde je.. ale je to vina zien.... tych, co ich vychovali ( haloo, matky synov, davajte im ulohy, aby pomahali v domacnosti, aj vam, pri vareni, upratovani....., aj ked mate aj dcery) a tiez tych zien, co s snimi teraz ziju a nevyzaduju pomahanie.... aj ked stareho psa novym kuskom uz len tazko naucis, obcas sa podari,, obcas nie...
Ja som zazila, ako sme boli u kamosky, ktorej muz je pracovne casto mimo domu a aj ked je doma, nerobi doma nic, len okolo domu nieco... a robil nam kavu, ona bola chvilu mimo domu a dosiel cukor v cukornicke..ON nevedel, ked maju cukor !! hovorim, ze urcite bude v linke... pozrel vsetky horne skrinky, nic nenasiel...
Tak som isla ja bum bac, bol tam.. takze niekedy je to taka ta muzska slepota : milacik, kde je horcica??? a pozera sa na nu, len je pred nou dzem, tak ju nevidi :D :D , proste oni nevedia hladat. cest vynimkam...
Nastastie MM mi pomaha , vysavanie, ked treba tak navarit vie, riad umyje co nejde do umyvacky, okolo domu vonku robi vsetko.... zahrada... malej sa povenuje, a ona to aj vyzaduje....
Tiez asi na 1000% presne nevie , kde co doma je :D ale na 999% ano... obcas nieco z umyvacky vylozi inde, nez to byva, co nechapem, lebo ked raz nieco odniekial beriem, tak si to pamatam, aj keby som bola na navsteve a tam varim , nie to este ked som roky doma :D ,ale to je detail.. :D cukor v linke by urcite nasiel na prvy šup :D.
S lenivcom by som nezila ani tyzden... to teda nie...

rakywanda
28. apr 2017

ja velebím mužovu matku len v jednej veci a to že bola lenivá ako sviňa, čo si muž neurobil, nenavaril, nevybavil, to nemal. takže svojou lenivosťou vychovala šikovného chlapa.

@sazumak tiež som pomáhala tehotná pri stavbe domu a nemám žiadnu ujmu 🙂

janickacrazy
28. apr 2017

@sazumak Tvoj argument s financiami neberem, určite by ste dom postavili aj bez toho, aby si vláčila tehly, mohol si tvoj muž zavolať brata/kamaráta. Ja som na stavbe ani prstom nepohla a moj muž by mi to ani nedovolil. Podľa mna má byť žena pre muža princezná a nie závozník a kolega na stavbe. Moj názor. My máme doma práce podelené, muž robí mužské práce okolo domu plus umýva doma kúpelku, wcko a okná, pomože s deťmi, robí veľké nákupy. Mna by ani vo sne nenapadlo rúbať drevo a podobné športy. No ale každý má na toto iný názor.

sazumak
28. apr 2017

@janickacrazy No to áno, každý ma iný názor. My máme v rodine samé ženy, manžel nemá otca, takže na stavbe bol akurát môj ocko a manžel 🙂 Keby sme si mali platiť ľudí, tak nepostavíme ani do 50tky a ja som u svokry nechcela bývať večnosť 🙂 Ja zase ani za svet nechcem byť princezná, skôr som akčná žena 🙂 Mňa zase nebaví robiť v domácnosti stále to isté...ako dookola upratovať, prať, variť...radšej to prenechám manželovi a narúbem to drevo 🙂

sazumak
28. apr 2017

@rakywanda Ja som pri stavbe tehotná nebola, dcérka už bola na svete, ale mňa to bavilo...robiť od základov dom, vozili sme skaly, štetovali, zasypávali základy, hádzali do miešačky....akurát pri väzbe som nebola, to by som si netrúfla 🙂 Aj sadrokartón sme s ocinom robili, dávali konštrukcie...manžel robil v zahraničí, takže veľa som vybavovala a robila sama. Nie každý chce bývať dlho u rodičov, ja som bola prvá zo 4 detí, manžel z 5tich, takže sme sa pratali z domu čo najskôr 🙂 Si šikovná, že si pomáhala tehotná pri stavbe, pokiaľ žena nemá problémy, tak si myslím, že z nej neodbudne, no nie? 🙂 Moja babička mi spomínala, ako kedysi ženy rodili...šli robiť na pole, tam porodili, dieťa doniesli domov a o pár dní makali znova aj s dieťaťom na chrbte.

sopka10
autor
28. apr 2017

Caute , tak o lenivcovi sme sa uz nampisali dot, ...ale co s takym paraoikom ? A najlepsie ak je v celku dobry, no je to paranoik .? Ako by ste to riesili ,alebo ako by ste s nim nazivali?

tiper24
28. apr 2017

@lienkafoj ak manzelovi na manzelke zalezi tak sa k nej aj sprava a komu na manzelke nezalezi tak ju ma v pazi je to o osobnosti a charaktere cloveka

emilia25
28. apr 2017

Ja uz som tiez pilila drevo motorovov pilou muz mi to dal vyskusat ale teda moc by som veru nepopilila.ale drevo mu drzim pri pileni na koze.

janickacrazy
28. apr 2017

@sazumak Tak určite, len oni mali trochu inú kondičku na ten porod na poli a vieš koľké deti a ženy pri tom umreli? No dakujem pekne. Je iná doba.

emilia25
28. apr 2017

@janickacrazy v tomto mas uplnu pravdu ze tehotna zena nema co robit na stavbe.mne muz nedovolil v tehu ani igelitku s nakupom odniest zdvihat maleho.umyvat okna to robil muz.proste zena sa ma setrit pocas tehu.

jana_eyre
28. apr 2017

@janickacrazy nemyslim, ze to je o nazore, skor o povahe.. Ja som nikdy princezna nebola, moj muz si teda dobrovolne zobral zenu, ktora robila vsetko, od kopania jam po sadrovanie dier na eleltricke kable.. Vzdy som taka bola, moja mama bola rovnaka.. A som rada, ze moj muz mal vo mne kolegu na dtavbe 😉

Tak ako sa mojmu muzovi nestiti robit zensle prace, mne sa nestitia tie muzske, aj ked tolko ako muz nezvladnem..

obsadenemeno
28. apr 2017

@sopka10 takze mas paranoidneho lenivca????

no za mna - ja by som s nim veru nenazivala....... preco aj???? Napis mi jeden dovod, preco by som mala.

sopka10
autor
28. apr 2017

Ja neviem, ja sa len pytam ci mate nejake skusenosti a ak tak ako ich riesite, popripade ako na nich reagujete... ja nastastie priatela teraz nemam . Treba si precitat vsetky prispevky a aj uvodny ktory diskusiu zacal,a podla toho reagovat...

obsadenemeno
28. apr 2017

@sopka10 tak ak takeho priatela nemas, preco sa na to pytas?
preco sa radsej nepytas, ako si nazivame s normalnym chlapom, co aj pomoze, aj nam veri, a vobec. To sa akoze pripravujes na buducnost????
Najprv lenivca, potom paranoika a nakoniec paranoidneho lenivca???

sopka10
autor
28. apr 2017

@obsadenemeno precitajte si uvodny prispevok ,a budete vediet preco sa pytam . Pokial nemate zaujem sa k tomu vyjadrovat, nevidim dovod sa vobec zapajat do diskusie

obsadenemeno
28. apr 2017

@sopka10 uvodny prispevok som si precitala, thank you very much.
Len by ma zaujimalo, preco riesis najprv jednu vlastnost, potom zrazu otocis a zacnes o inom. A uz vobec nechapem, naco si zalozila temu, ked ako pises, chlapa (ani leniveho, ani paranoidneho) nemas.
A "po mnozstve rozhovorou, staznosti a vyplakavania od kamaratok a znamych" (kto teda vyplakaval?????) este stale nemvies jednoduchu odpoved ze ak chlap/zena/clovek proste nechce, tak ho neprerobis. A lenivost a paranoja??? To akoze po par strankach vytiahnes zase iny problem/vlastnost???
Nudis sa, ano????