Máte doma lenivého chlapa?
Caute baby , po mnozstve rozhovorou, staznosti a vyplakavania od kamaratok a znamych , by som sa chcela opytat , ci poznate tem pocit ked si uvedomite ze Vas chlap je vlastne jeden lenivy clovek , alebo stale velke nedozrete decko , ktore nema ambicie, je ziarlivy , je namysleny , stale s vami v niecom superi , jeho konicky vam pridu primitivne, tak isto ako aj jeho nazor na zivot vseobecne ..... a tak dalej ....
Specialne ma zaujima do akej miery vam to narusa zivot, ahlavne ak ste uplne odlisna ako on .
Zaujimaju ma pripady kde su taketo partnerstva bezdetne, taktiez aj ked uz maju deti , vlstne , nevlastne .to je jedno ....
Zaujimalo by ma ak poznate niekoho kto tutu ,,trofej,, doma ma , alebo ste same v takejto situacii ako si spolu nazivate , alebo ako sa s tm pasujete ?
@tranquillo ja mam zlateho manzela,ale niekedy sa tiez musim smiat=napr.obliekanie deti je vzdy super zazitok
povie mi,vsetko daj na kopky,obleciem
minule som dala synom rovnake kosele,ale rozdiel vo velkostiach jedna 92,druha 116
jasne,mladsiemu obliekal tu velku a starsiemu tu mensiu a rozculoval sa,ze; to je strasne,teraz si mu ju kupovala,preco si kupila "presnu"???!!!!!1
@oponentka pozdravim 🙂 my sme sa tiež so "spolubývajúcimi" a so sestričkami nasmiali (btw, ony sú na podobné donášky zvyknuté ;)
@terezka1947 jooooj, obliekanie !!!! Ja ani nechcem radšej vedieť, čo za kombinácie malá nosila, keď sa o ňu staral len on, ani si to nechcem predstavovať 😂
@tranquillo ale tak...to je take mile
@tiper24 veru,je to chyba manzelky😀
ze sa mu manzelkou stala
@terezka1947 no ano lebo si zle vybrala 😀
@tiper24 smiesny argument. Zena ma vychovavat dospeleho chloveka? To myslis vazne? To ako keby povies, ze ked sa matka nestara o svoje deti, moze za to chlap, lebo ju nevychoval. 😀 Nie, matka je rodic a ma sa starat o seba, deti, muza, domacnost a plno inych veci. No a predstav si, chlap je tiez rodic a ma sa starat o seba, deti, zenu, domacnost a plno inych veci. V pripade bezdetnych parov vynechaj deti, ostatne plati.
@oldman50plus si nemyslím, ak je chlap raz lenivý, tak je jedno kde, s kým žije....To je proste v človeku, aký mal doma vzor, čo zdedil....ja neviem....Ja mám brata poriadkumilovného a to žije sám....a večer nejde spať pokým neumyje riad, lebo ho ráno v dreze neznesie.....
@mimikas Nie, ani 60ročného nie. Každá žena má iné predstavy čo v domácnosti treba robiť a čo tam má robiť chlap. Alebo by sa ti páčilo ak by presadzoval svoje názory čo kde a ako má byť uložené a ešte by to po tebe kontroloval a naprával? Ženy s takýmito partnermi sú obvykle ešte v horšom strese ak partner nerobí skoro nič.
@tslobik Nie, poriadkumilovnosť a lenivosť sú dve vlastnosti ktoré nemajú nič spoločné.
Napríklad som neupratal ale do druhej som dokončoval prednášku (nemá nič spoločné s tým čo robím) - podľa teba zrejme by som bol lenivý. Lenže za tú prednášku dostanem honorár za ktorý si bez problémov tie šaty čo som neupratal kúpim. Je to otázka priorít, nedá sa všetko stihnúť.
@23donca a mozno si ty dokonala mas rada prilis poriadok urcite pravidla nie?niekto berie veci zivot tak volne bez stresu. k tomu, ze si tehotna a rozmyslas ako to s nim vydrzis sa radsej nevyjadrujem Bud sa chlapec zmeni zostane zodpovednejsi a zacne kmitat, alebo dietatom sa to velmi zhorsi, lebo ty budes ocakavat, ze Ti pomoze.Ale zase budes mat mimino a priputas sa k nemu a na chlapa budes kaslat😀
@persica aha uz chapem.No jasne zena z dediny by cakala, ze v piatok o 17 bude doma a zacnu sa prace okolo domu.Tvoj brat zarobi a na pracu si ludi objedna a zaplati.To s tym obletovanim chapem, ale podla mna je schopny, keby nebol je doma ovela dlhsie.A to, ze ty spraces a za neho mama pochopis, ked budes mat syna🙂)to je diagnoza.
Poznám ženy ktoré sú v takýchto zväzkoch. Ja osobne tomu nerozumiem. Prečo sa vydať za muža ktorého so mnou "spája" viac rozdielov a opačných názorov? Keď vidím že je "neschopný"? Snáď nie ilúzia že sa zmení. Naša suseda má tekého chlapa a za pár rokov pri ňom sa zmenila na otroka svojej rodiny. Muž doma prstom nepohne a ona ho len obskakuje a tak isto deti. U nás neprichádza do úvahy takéto rozdelenie povinností. Môj muž doma urobí vštko o čo ho poprosím. Varenie cez víkend je na ňom. Bez problémov uprace. Na Veľkú noc umyl aj okná. Ako sme sa vzali a bývame spolu som nebola v obchode (okrem drobností ktoré pri varení občas zachýbajú). On vždy ráno vstane a ide kúpiť čerstvé pečivo a kým sme nemali auto chodil aj na veľký nákup. Povedal že sa snáď nebudem naťahovať s taškou. Tak isto sa postará o deti. Názory sme mali aj máme rovnaké. Inak by sme neboli spolu. Čo sa týka koníčkov. Niektoré máme spolčné a niektoré nie. Podnikáme spoločné aktivity. O tom rodina je. No samozrejme obaja potrebujeme aj istú dávku povedzme slobody. Muž v nedeľu chodí na futbal a v stredy do speváckeho zboru. Ja zas v utorky chodím cvičiť a vždy v piatok s kamarátkou na kávu. Takže si myslím že chlap akého opisuješ je pre každú ženu krok vedľa.
@persica akurát sme sa o tom bavili v práci, že vzťah matka-syn je fakt špecifický, ako aj vzťah matka-dcéra. Je to niečo ako: na syna mi nesiahajte! Nemusí to byť hneď o rozmaznávaní, ale ten vzťah je predsa len o niečom inom. Dcéry v určitom období (puberta, mladá dospelosť) akoby s matkami podvedome súťažili, sú k nim dosť kritické. Synovia to nerobia, preto majú u matiek akési privelégium. Takto sme to s kolegyňami rozpitvali, všetky majú odrastené deti, takže skúsenosti sú takéto. Samozrejme matky s malými deťmi to vidia úplne inak.
Ja nechapem tiez len to jedno- PRECO si takychto chlapov zeny beru za manzelov??!!!
rozdelenie prac a lenivost su dve veci. Moj muz v drvivej casti domace prace typu varenie, vysavanie, umyvanie riadu atd. nerobi. Napriek tomu nie je vobec lenivy.
My zijeme v dome, ktory z velkej casti postavil sam a este stale je na nom co robit. Robi tazsie prace na zahrade, ryluje, rotavatoruje, striha, reze, rube drevo, vsetky stavebne prace su zvacsa na nom, este samozrejme chodi do prace. A robi aj vacsie nakupy potravin autom.
ja som doma na predlzenej rd, tak nebudem cakat za nim s neumytymi riadami kym sa vrati z prace. Proste prace mame podelene, lebo tak to priniesol zivot, Su i zeny co zvladnu aj to drevo rubat, ale mne to nedovoluje zdravotny stav.
Dokonca si myslim ze i keby sme byvali v bytovke, tak si tiez prace podelime k spokojnosti a ja by som netahala vsetky domace prace sama.
@eliska13 Ja som teda to obskakovanie muzskej casti populacie nepochopila doteraz, a to mam 2 synov /ale i dve dcery/. To uprednostnovanie chlapcov u matiek je mi nepochopitelne. Ja mam rada komplet vsetky svoje deti, vsetky obskakujem ci neobskakujem rovnako, chlapcov ucim sit, lupat zemiaky, upratovat ...atd. presne ako dievcata, a u nas dokonca chalani maju vacsi zaujem o kuchynske prace ako dcery.
ked su leniví tak potom tak boli aj vychovaní ze im vsetko davali pod nos
Na toto je tiez dobre aby mladi zacali spolu byvat pred manzelstvom a hlavne pred detmi.tam clovek vidi ci je schopny muz sa o domacnost postarat ked by zena bola napr.v nemocnici.ked vsetko robi len zena a muz si po robote sedi za pc.uz by tej zene malo zapnut toto dobry otec nebude.ale zena si povie isto sa zmeni ked pridu deti a caka na zazrak nuz a po vecsine tam sa otvoria oci akeho muzika si zobrala alebo s kym ma deti.a tam je uz dost problem oddist s detmi tak drzia dufaju.potom zena je uz frustrovana pomaly zabudne co je to sex a chlap si najde druhu.ale keby vtedy rozmyslala nemusela tak zit mohla sa mat pri inom ako prasa v zite.tak ano je to chyba zeny ze si takeho lenivca nasla.
kto co si vyberie to ma 🙂
Mala som prvého frajera takého lenivého narcisa. Len TV a filmy kukal. Nevydržalo nám to dlho.
Muža som si našla zase až moc akčného. No ale zase aspoň ma potiahne k aktivite zase on.
Zakladateľka nech nehovorí, že bol na začiatku pracovitý 🙂

to je chyba manzelky ked je chlap lenivy, jak vychovas tak mas 🙂