Máte kontakt na svokru alebo svokra?
Prosím Vám máte t.č.na svokru,svokra?Alebo FB?
Ja nechapem ako moze niekto nemat cislo na svokrovcov 😳ved su rodina, aj keby sme hned nemali dobre vztahy. To vam nestrazia deti, neriesite ich vyzdvihnutie alebo co, ci vsetko komunikujete cez manzela? No by ma porazilo, keby som mala pisat “napis mame ze budem pol hodinku meskat pre deti”. A keby sa tvojmu muzovi, ich synovi, nahodou nieco stalo a skoncil napriklad v nemocnici v bezvedomi tak im ani nevies dat rychlo vediet? Ja rozumiem, ze vztahy su vselijake, ale teda toto mi pride absolutne automaticke mat to cislo na manzelovu mamu aspon ulozene v telefone.
@anonym_autor jasne
Myslim že v dnešnej dobe je to samozrejme . Dokonca mame stále telefóne číslo nebohého otca
@anonym_autor nemám
napísať aspoň jeden jediný dôvod načo by mi to bolo?
@anonym_2d7c47 mas aspon 20 rokov?
To ako fakt sa pytas? Alebo ti chyba par koliesok
@anonym_autor Nemam kontakt na nikoho z manzelovej rodiny, odkedy sa mi rozbil mobil a v tom mobile ostali stare cisla. Pri kupe noveho mobilu som si cisla svokry, svokra ani svagrinej nepytala, tym padom ich nemam a ani mi nechybaju - uz je tomu 3 roky. Je to tak oslobodzujuce
@anonym_autor jasne, že mám, aj na ex svokru
Ja nechapem ako moze niekto nemat cislo na svokrovcov 😳ved su rodina, aj keby sme hned nemali dobre vztahy. To vam nestrazia deti, neriesite ich vyzdvihnutie alebo co, ci vsetko komunikujete cez manzela? No by ma porazilo, keby som mala pisat “napis mame ze budem pol hodinku meskat pre deti”. A keby sa tvojmu muzovi, ich synovi, nahodou nieco stalo a skoncil napriklad v nemocnici v bezvedomi tak im ani nevies dat rychlo vediet? Ja rozumiem, ze vztahy su vselijake, ale teda toto mi pride absolutne automaticke mat to cislo na manzelovu mamu aspon ulozene v telefone.
@lucilaines Nepotrebujem ich cisla, nic od nich nepotrebujem. Manzel si riesi sam so svojou rodinou, co on potrebuje. To nie je moja rodina, odkedy mi velmi ublizili. Ja som samostatna a svojpravna, ta ich pomoc, bola skor kontraproduktivna. Ja osobne ich pomoc a ani moje deti, ich pomoc, nepotrebujeme.
@lucilaines presne tak to riesi kolegyna s nevestou, cez syna, aj boli pokusy, ze ju pridaju do whatsapp. gruppy a ona nechcela. Je napalena na syna, ze si ju vzal a podliezol "vsetky latky"🤣 ked ju vidi nieco napisat na fb, je mrzuta cely den, lebo ypsilony, bodky, ciarky jej nic nehovoria, jedine, co dokazala, narazit si slusneho chlapa, jej syna, pre nic - za nic (jej vklad do manzelstva), ... Robi jej "zakernosti" knihy pod stromcek, lebo v zivote ziadnu neprecitala!
@anonym_2d7c47 mas aspon 20 rokov?
To ako fakt sa pytas? Alebo ti chyba par koliesok
@natalka13 mám 50,
s tak zákerným, vypočítavým podlým a negatývnym človekom ako moja svokra si nemám čo povedať, teda nepotrebujem ani telefónne číslo
@lucilaines no normálne. A nie, nikdy sa mi o dieťa nestarala. Dieťa videla 4x. Dieťa má 14r. Teraz sa začína ozývať manželovi, kto vie o čo jej ide. Napíše ,zavolá mu hlavne vtedy keď niekto umrie alebo dostane rakovinu.Odrbala ho na dedičstve a nielen na tom. Ja túto ženu nepotrebujem, čiže pre mňa človek 0. Nemám čísla ani na jeho súrodencov,okrem jedného brata a jeho manželky
Bože aká som vďačná za mojich 😂 áno, mám, voláme si, píšeme si, posielam im pravidelne videá a fotky vnukov, prípadne si s nimi dáme videohovor.
Premýšľam, že asi ani nemám v okolí nikoho, kto by nemal kontakt na svojích svokrovcov (pokiaľ nejde o ex po rozvode).
@anonym_autor Svokru som uz nezazila, na svokra som mala vsetky jeho cisla, aj FB, cez Whatsapp sme si tiez pisali, aj maily. Mam cislo aj na svokrovu sestru. Manzel ma tiez cisla na mojich a s mojim otcom vola hadam castejsie ako ja.
mám len svokru a samozrejme že mam cislo aj FB normalne si volame a piseme pravidelne
@lucilaines nie, v zivote deti nestrazila, muz s nou riesi vsetko, nevolame si nejako, obcas cez Whatsapp blahozelanie. Detom moze zavolat, maju mobily. Takze ano, mam cislo, ale je 300 km daleko, ked tam ideme, tak s muzom. Svokor zomrel este nez som sa spoznala s muzom. Na FB nemam ani vlastnu matku, v podstate tam mam iba priatelov, inac skoro ziadnu rodinu, uz ho tiez velmi nepouzivam a teraz tam je sama reklama a ucty, ktore nesledujem, zobrazuje viac ako tie, co sledujem. Tak dik, nebudem tam ani pridavat deti. Celkovo socialne siete uz dost ignorujem, mam ucet na IG aj X, ale nesledujem nikoho v podstate.
Jasné. To je snáď samozrejmé
@lucilaines nie, v zivote deti nestrazila, muz s nou riesi vsetko, nevolame si nejako, obcas cez Whatsapp blahozelanie. Detom moze zavolat, maju mobily. Takze ano, mam cislo, ale je 300 km daleko, ked tam ideme, tak s muzom. Svokor zomrel este nez som sa spoznala s muzom. Na FB nemam ani vlastnu matku, v podstate tam mam iba priatelov, inac skoro ziadnu rodinu, uz ho tiez velmi nepouzivam a teraz tam je sama reklama a ucty, ktore nesledujem, zobrazuje viac ako tie, co sledujem. Tak dik, nebudem tam ani pridavat deti. Celkovo socialne siete uz dost ignorujem, mam ucet na IG aj X, ale nesledujem nikoho v podstate.
@anonym_0934c2 no cize pointa je, ze mas na nu kontakt. To, ze ju nemas na facebooku, ze byva 300 km a nevolate si chapem. Ja som sa pytala ako je mozne, ze niekto nema ani len kontakt ulozeny v telefone. Ze ked sa napriklad nieco stane, muz skonci v nemocnici a ani nevies dat vediet jeho matke, lebo na nu nemas ziadny kontakt.
@anonym_autor co to je za otázku? Každý normálny človek má číslo na svokru, svokra. Nemá len ten, kto to nemá v hlave úplne v poriadku.
Nemám svokru, svokra, ale nám čísla mobilu aj pevnej linky partnerovych rodičov, aj on mojej mamy. Vždy sa môže niečo vyskytnúť, tak sme v kontakte.
Jasne mam, strážia nám deti ked musíme byť v práci a su chori, poprípade po syna aj chodia do skolky
@anonym_autor jasne že áno, svokre posielam fotky malej každý druhý deň

Ja mam, ona ma kontakt na mna. Nastastie my dve dokazeme komunikovat bez problemov, takze nepotrebujem vsetko riesit cez jej syna