icon

Máte manžela, ktorý tipuje?

nelinoooocka
29. jan 2013

myslím že moj ja zavisli..

sissy27
29. jan 2013

@nelinoooocka tak to bude najlepšie si vydiskutovať s ním doma... medzi hobby a závislosťou je len veľmi tenká hranica, ty musíš vedieť, či to zasahuje do vášho rodinného rozpočtu a života viac ako je únosné a riešiť to musíš ty s ním, nie tu s nami... môžeme ťa vypočuť, posunúť kontakty na liečbu, ale to je asi tak všetko...

haslerka27
29. jan 2013

ako vies ze je zavisly?kazdy z nas si niekedy uz tipol,to nie je hriech skusat sem tam stastie...hm,napis viac takto vela nevieme

nelinoooocka
autor
29. jan 2013

klame.schovava tikety a pehra viac než si može dovolovat...mame stavkovu a nič ine ho nezaujima iba to..pride dom..a už sedi za pc,sleduje zápas..vkuse telefonuje a zistuje čo sa da podat..nevie ani telku kukat len teletext....

lea641981
29. jan 2013

@nelinoooocka tahaj ho von a na navstevy a zamestnaj ho a zamestnaj ho detmi a spolocenskymi hrami a kup mu ruletu a nech sa hra s detmi 🙂 asi sa nudi 🙂
ak to nepomoze,nech sa da liecit 😝

turistka
29. jan 2013

@nelinoooocka to teda nie je bohvieco, ako povedala
@lea641981 tahaj ho von, silou mocou, odpoj antenu od TV 🙂 ak sa da, u nas tiez manzel stavkuje, ale iba za 0,50€ cca 2x do tyzdna

katy1979
29. jan 2013

@nelinoooocka ak je zavisly tahat ho von nepomoze. A kupovat ruletu uz vobec nie. Mam to doma. Tu pomoze len odbornik. V dnesnej dobe ani tikety nemusis najst.

nelinoooocka
autor
29. jan 2013

@turistka no lenže on je v stávkovej od rana do večera..ale dik za rady

nelinoooocka
autor
29. jan 2013

@katy1979 ja mam take štastie že najdem..mrzí ma to ale viem že on si to neprizná a v živote by sa nedal liečit..

sissy27
29. jan 2013

@nelinoooocka tu pomôže len odborník, ale žiaľ, neviem, či sa to dá bez jeho súhlasu 😒
http://www.cpldz.sk/index.php?page=menu2&sub=125

@lea641981 "zmena programu" u gamblera nefunguje, je to droga a je prednejšia ako všetko iné vrátane vlastných detí, takisto nepomôže odpojenie internetu, tv, ani presťahovanie na samotu - závislák si svoju cestičku nájde za každú cenu... aj zdroj financií 😒

nelinoooocka
autor
29. jan 2013

@sissy27 tiež si myslím..:(

sisaha
29. jan 2013

@nelinoooocka najvyssi cas to riesit, nechat zuzit BSM, aby ste sa cochvila nedostali do dlhov, ktore nebudete moct platit...A na tvojom mieste zotrvanie v manzelstve podmienim liecbou,.. toto nie je sranda

nikolka2
29. jan 2013

Ja tiez tipujem ..ligu majstrov 😀 ale len za drobne a iba cez vikend ked hraju ,,,milujem futbal od malicka ,,,u nas vsetci fandia futbalu ,,ale nikoho z rodiny tým nezatazujem ani o cas a ani o peniaze 😉

nelinoooocka
autor
29. jan 2013

@sisaha no ešte nieje moj manžel..ale berem ho tak..je to tažke a neviem fakt čo..:(on si to neprizna ked mu poviem nech sa pozrie že je zavisli smeje sa že ja?to isto..on si to neprizná v živote..

sissy27
29. jan 2013

@nelinoooocka ak nie je tvoj manžel, tak ani na tom nič nemeň, požiadaj na súde o výživné na malú a ťahaj preč alebo nech sa dá liečiť, lebo inak ťa nič dobré nečaká, akurát tak exekútor a splátky - v lepšom prípade, v tom horšom prídete aj o strechu nad hlavou...

katy1979
29. jan 2013

@nelinoooocka ked mate stavkovu o to horsie. To akoby alkoholik mal vinaren. Tam vela rieseni nie je. Kym najdes len tiket to sa da. Ak uz najdes ci skor nenajdes miznuce peniaze a papiere o dlhoch to uz je horsie. To co mozes rozdelit rozdel.

sisaha
29. jan 2013

@nelinoooocka o to lepsie, ale bola by som veeelmi obozretna...

lupape
29. jan 2013

to poznám. ja mám to isté. akurát že som na to prišla až teraz. a tie dlhy co mame sú už vyše 25 tisíc eur. a druhé dieťa na ceste ☹

cecil36
29. jan 2013

Mate manzela, ktory tipuje? Uz chvalabohu nie. 🙂 A banujem, ze som sa ho nezbavila skor 😀 😀

katy1979
29. jan 2013

@lupape tak s druhym dietatom na ceste je to dost blbe. U nas su tie dlhy este vacsie.

@cecil36 gratulujem. ja sa k tomuto kroku konecne dokopavam. Ako naozaj uz niet inej cesty

cecil36
29. jan 2013

@katy1979 cim skor tym lepsie, moj ex sa aj liecil 2x v BB, ale vzdy odtial zdrhol. Nastastie, byt bol moj a nemohol mi spravit nan ziadne dlhy.
@nelinoooocka akoby si o mojom ex pisala. Bohuzial z vlastnej skusenosti ti mozem len poradit, utakaj od neho co najdalej.

lupape
29. jan 2013

@katy1979 ja som o ničom netušila. brali sme úver lebo sme chceli bývať sami. samozrejme že to minul a ked sa mi s tým priznal dieťa už bolo na ceste. uvidíme ako to všetko dopadne.

katy1979
29. jan 2013

@lupape tak my sice byvame sami a byt zauverovany ale aj tak si na svoje meno zobral za 30 000 uvery. Ten uver je aj na tvoje meno? Ak ano tak nech si ho laskavo napise len na seba a zuzit na to bsm. Cim rychlejsie tym lepsie.

lupape
29. jan 2013

my sme neni manželia ale som uvedena ako ručiteľ. sam by ten úver nedostal. ja mám byt ale býva v nom dedko. tak sa bojím aby on neprišiel keby sa to nesplaca