Máte manžela, ktorý tipuje?
myslím že moj ja zavisli..
ako vies ze je zavisly?kazdy z nas si niekedy uz tipol,to nie je hriech skusat sem tam stastie...hm,napis viac takto vela nevieme
klame.schovava tikety a pehra viac než si može dovolovat...mame stavkovu a nič ine ho nezaujima iba to..pride dom..a už sedi za pc,sleduje zápas..vkuse telefonuje a zistuje čo sa da podat..nevie ani telku kukat len teletext....
@nelinoooocka tahaj ho von a na navstevy a zamestnaj ho a zamestnaj ho detmi a spolocenskymi hrami a kup mu ruletu a nech sa hra s detmi 🙂 asi sa nudi 🙂
ak to nepomoze,nech sa da liecit 😝
@nelinoooocka to teda nie je bohvieco, ako povedala
@lea641981 tahaj ho von, silou mocou, odpoj antenu od TV 🙂 ak sa da, u nas tiez manzel stavkuje, ale iba za 0,50€ cca 2x do tyzdna
@nelinoooocka ak je zavisly tahat ho von nepomoze. A kupovat ruletu uz vobec nie. Mam to doma. Tu pomoze len odbornik. V dnesnej dobe ani tikety nemusis najst.
@turistka no lenže on je v stávkovej od rana do večera..ale dik za rady
@katy1979 ja mam take štastie že najdem..mrzí ma to ale viem že on si to neprizná a v živote by sa nedal liečit..
@nelinoooocka tu pomôže len odborník, ale žiaľ, neviem, či sa to dá bez jeho súhlasu 😒
http://www.cpldz.sk/index.php?page=menu2&sub=125
@lea641981 "zmena programu" u gamblera nefunguje, je to droga a je prednejšia ako všetko iné vrátane vlastných detí, takisto nepomôže odpojenie internetu, tv, ani presťahovanie na samotu - závislák si svoju cestičku nájde za každú cenu... aj zdroj financií 😒
@nelinoooocka najvyssi cas to riesit, nechat zuzit BSM, aby ste sa cochvila nedostali do dlhov, ktore nebudete moct platit...A na tvojom mieste zotrvanie v manzelstve podmienim liecbou,.. toto nie je sranda
Ja tiez tipujem ..ligu majstrov 😀 ale len za drobne a iba cez vikend ked hraju ,,,milujem futbal od malicka ,,,u nas vsetci fandia futbalu ,,ale nikoho z rodiny tým nezatazujem ani o cas a ani o peniaze 😉
@sisaha no ešte nieje moj manžel..ale berem ho tak..je to tažke a neviem fakt čo..:(on si to neprizna ked mu poviem nech sa pozrie že je zavisli smeje sa že ja?to isto..on si to neprizná v živote..
@nelinoooocka ak nie je tvoj manžel, tak ani na tom nič nemeň, požiadaj na súde o výživné na malú a ťahaj preč alebo nech sa dá liečiť, lebo inak ťa nič dobré nečaká, akurát tak exekútor a splátky - v lepšom prípade, v tom horšom prídete aj o strechu nad hlavou...
@nelinoooocka ked mate stavkovu o to horsie. To akoby alkoholik mal vinaren. Tam vela rieseni nie je. Kym najdes len tiket to sa da. Ak uz najdes ci skor nenajdes miznuce peniaze a papiere o dlhoch to uz je horsie. To co mozes rozdelit rozdel.
to poznám. ja mám to isté. akurát že som na to prišla až teraz. a tie dlhy co mame sú už vyše 25 tisíc eur. a druhé dieťa na ceste ☹
Mate manzela, ktory tipuje? Uz chvalabohu nie. 🙂 A banujem, ze som sa ho nezbavila skor 😀 😀
@katy1979 cim skor tym lepsie, moj ex sa aj liecil 2x v BB, ale vzdy odtial zdrhol. Nastastie, byt bol moj a nemohol mi spravit nan ziadne dlhy.
@nelinoooocka akoby si o mojom ex pisala. Bohuzial z vlastnej skusenosti ti mozem len poradit, utakaj od neho co najdalej.
my sme neni manželia ale som uvedena ako ručiteľ. sam by ten úver nedostal. ja mám byt ale býva v nom dedko. tak sa bojím aby on neprišiel keby sa to nesplaca

@nelinoooocka tak to bude najlepšie si vydiskutovať s ním doma... medzi hobby a závislosťou je len veľmi tenká hranica, ty musíš vedieť, či to zasahuje do vášho rodinného rozpočtu a života viac ako je únosné a riešiť to musíš ty s ním, nie tu s nami... môžeme ťa vypočuť, posunúť kontakty na liečbu, ale to je asi tak všetko...