icon

Máte problém s matkou?

nemcoval
27. dec 2021

Dobrý deň mám už od mala problém s mojou matkou. Nedá sa zastaviť. Neakceptuje žiadny zákaz a roky ničí moje vzťahy či už s ex a teraz keď mám deti tak aj s mojím deťmi.Deti mi od malička podplacala a ťahala ku sebe. Keď jej dcéru nedonesiem tak mi chodí vyzvanať, klopať, búchať na dvere. Stojí tam a počúva čo robíme. Nekonečné nás otravuje svojimi sms a telefónmi. Mám ju už nejaký čas blokovanú ale neprestáva. Kúpila si ďalšie dve telefóny a skúša vyvolávať z nich. Krúži kolo bloku a kontroluje či še doma. A roky ma prenasleduje. Očakáva mám robiť.? Nedá si to vysvetliť. Je posadnutá. Brat jej ani vnúčatá nedáva a tiež z nou nekomunikuje. Som v depke a dcéra tiež. Mám nejakú možnosť sa jej vyhnúť? Ďakujem

alexk12
27. dec 2021

@nemcoval odsťahovať sa

janinah
27. dec 2021

Ved máš už velké deti,tie sa samé vyjadria aj zariadia,ak chcú,tak pôjdu,ak nie,tak nie,11r. dcéru netreba nikam nosiť...to státie pod dverami by som vybavila jednou kávou 1x do týždna v presne určenom čase na 1-2 hodiny.Tvoj muž čo na to?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
27. dec 2021

@nemcoval to, čo robí tvoja mama, je choré, obráť sa na políciu, tvoj muž ju nevie upratať?

nemcoval
autor
27. dec 2021

Môj partner ju neznáša, ale nič nové. Každý z mojich mužov s nou bojoval. Do všetkého rýpadlá. Kým sme skákali ako ona chcela tak aspoň bol čiastočne pokoj. Ale keďže sa minula povolaním Generál a bola učiteľkou tak chudák jej žiaci. My ako deti sme nemohly povedať nič ako áno.

nemcoval
autor
27. dec 2021

Veď to viem, ale ona bola jediná ktorá mi čiastočne s deťmi pomahala. Lebo druhá strana od baby + ex sú tirani a preto som sa aj rozviedla.

nemcoval
autor
27. dec 2021

@alexk12, odsťahovať sa to je téma mojich posledných 15rokov. Žijem v byte s ktorým nemôžem nič robiť lebo je tam zábezpeka. Nemôžem isť mimo štátu lebo ex mi nedal povolenie a len mi aj matka aj ex hádžu polená pod nohy. Matka má vydiera že zavolá políciu na mňa že jej branim v stretávanie s vnučkou a ex na mňa striehne a keďže dcéra nemá chuť k učeniu tak ma udal na sociálke. A práve mi zas volá matka stále to nepochopila že nemám záujem ani ja ani dcéra