icon

Máte stále upratané, keď muž príde domov z práce??

17. feb 2021

Zaujíma ma ako to máte vy. Muz mi pomáha so všetkým, vie mozno ešte lepšie upratať ako ja. Obaja mame radi poriadok a čistotu. Problem je ten, ze ja som na materskej a mnohé to poznáte. Za deň aj 5x poskladam kocky , rozhádzané knihy, farbičky (mala.ma rok, takže upratať po sebe ešte nevie aj keď už sa ucime) ked ju nakrmim, je uz taka unavená ze utekám.ju dat spat, alebo von do kocika. Prídeme z vonku, rýchlo poskladať oblečenie z von...skratka chcem povedať, ze si nesadne na rit a nonstop nieco za nou upratujem. Vysavam okrusiny po desiate ci olovrant, alebo sa s niu hrám. Ked spi, hodinu sa chystám ja- vlasy, makeup , upratať kúpeľňu (ktorá je po spánku zas rozhádzané...) navarím, samozrejme upratujem, ale nie vzdy to stihnem. Snažím sa aspon zhruba veci dat na poriadok. Muz ma neustále za to drbe. Nie priamo, ale.chodi nasraný a komentuje aku je tu zas bordel. Niekedy ma aj poucuje, buzeruje za to. Úprimne, cítim sa ako by som žila u rodičoch a on je moja mama co mi stále stojí za chrbtom a čakám,,co zas" 🙄

Mam sto chuti ist.preto bývať s malou sama a vydýchnuť si. Ide mi to uz na nervy. On vôbec netusi , aký je to kolotoč počas dna. Mam to ja zle zorganizované, alebo on je nechapavy a nema predstavu ako to s malým dieťaťom chodi?!
Dakujem za odpovede
(On si predstavuje vyutieranu linku, vycisteny drez, čistý vypraseny obrus,... takto si to panko predstavuje. )

Strana
z12
autor
22. feb 2021

@danim och a to ti ani ja nemôžem poslať? Ja som stále zakazdu cenu za zachovanie rodiny ☝kým netrpia deti. Urcite aj v tomto mi poradi psychologicka.
Ďakujem a aj ty bud šťastná (neviem ci mas rodinku) vsetko dobre prajem 😊

lucinkaboz
22. feb 2021

Aby to nedopadlo ako vo filme seria perfekt pribehov: obeti-hadi tanec, stoji za pozretie ak zijete s psychopatom co sa vas snazi buzerovat cely zivot

danim
22. feb 2021

Áno mam 🙂 2 školácky a skvelého muza gentlemana 🙂 vždy vravím len nech sme zdraví a mame pekny vzťah ( ten treba pekne opatrovať ;) neustále ).dobre bude uvidis.
Dakujem za pekne prianie.

denkatn
26. feb 2021

mam pre neho nachystane jedlo ked pride, vacsinou navarene, dnes mal kačicu ale s chlebom,t akze nie vzdy dokonale, ale ucim dceru aby vzdy v case ked ma prist sme poupratovali tak napovrch rozhadzane veci. to mame za 20 minut a ked sme cely den doma, pred prichodom nas 30 minut nezabije..

nelie1
27. feb 2021

@vlasulka tak to ti /v dobrom) závidím, že si našla takého super, čo ti pomôže.. a samozrejme držím palce. Ja mám toto isté, dlho v práci, doma nič nespraví, otvoria sa dvere a už je zle. nie som na to zvyknutá, a ani si nemienim zvykať na to. A presne ako píšeš, ja som už len z toho taká na nervy, že už som totálne rezignovala a mám odpor niečo spraviť... tak isto sa cítim, že som neschopná, tak načo sa snažiť, lebo aj tak si vždy niečo nájde.... :(

tinkerbell
27. feb 2021

@nelie1 a ako na neho reaguješ, keď si zase niečo nájde? Čo mu povieš?

callisia
Autor odpoveď zmazal
nelie1
12. mar 2021

@tinkerbell ja som väčšinou ticho, a radšej sa tvarim že nič nepočujem. A keď začne s tým ráno, tak mám takú zahu že až... 🥴

callisia
2. dec 2021

Autorka, ako si dopadla? Už si sa odsťahovala od toho teroristu, ktorý ťa buzeroval za zle odtrhnuté viečko na jogurte?

Strana
z12