Matka ma odmieta prijať späť domov s deťmi
Žienky, s mužom sa rozvádzame. Máme dve deti. Byt máme spoločný,ale len krátko a na hypotéku, čiže mi vyplatí len nejaký malý rozdiel cca 3000€. Muž si chce byt nechať a nedá sa s ním ani pohnúť, že by som ho ja vyplatila a zároveň tam s deťmi zostala.
Oslovila som moju mamu, či by som sa mohla vrátiť k nej ( môj rodičovský dom, mám tam podiel po otcovi), nakoľko mama je roky vdova a býva tam sama. Problém je ten, že je to malý dom. Jedna spálňa, obývačka a malá izbička. Nie, mama nás tam nechce i keď to nepovedala priamo takto,povedala, že by sme jej narušili súkromie. Viem to, že by sme jej narušili súkromie. Prečo sa jedna matka takto chová k svojmu dieťaťu a nepomôže,nechcem po nej,aby nás živila. Prispievala by som,platila stravu. Ale z rodičaku nedokážem zaplatiť samostatné bývanie
Jednoducho nemas preco odchadzat ty, ze ho hanba nefackuje. On si nasiel priatelku, tak nech sa pobali a ide. Len ta otazka je ci budes mat na to platenie hypoteky, co trosku pochybujem, ked pises ze si na rodicaku, nevieme aku mate vysku hypoteky. Starat sa o 2 deti, hypoteka, zaplatit manzelovi z toho, co ste uz vyplatili.. a nemas este ani ziadne priznane vyzivne na deti. Cize podla mna tu ani nie je nejake extra riesenie. K mamine by som nesla ak je ten domcek maly, moze to byt pre deti velmi zle, ak bude medzi Vami dusno.
Lebo iny muz, ktory by bol normalny, to zariadi tak, aby si to byvanie mala, aj ked by ti mal docasne prispievat, kym teda nebudes mat pracu, to by bolo ferove. A nie toto, ty mas este s detmi ist na ulicu nie?

Tlačila by som na muža, aby sa postaral, nie na mamu. To chce vlastné deti vyhodiť na ulicu? Akože je mu to jedno, že nemáte kam ísť? To čo je zač? Neodišla by som s deťmi z bytu, kým by to nevyriešil.