icon

Matka prezradila tajomstvo priateľovi. Čo teraz?

Včera o 09:33

Ahojte, moja matka vyzradila včera môjmu priateľovi niečo o mne, čo som jej vyslovene zakázala prezradiť a ona s tým súhlasila, žesi to nechá pre seba. Napriek tomu toto urobila, strašne ma nasrala! Teraz neviem, či to mám s priateľom prebrať alebo o tom mlčať. Čo by ste urobili vy?

anonym_426bff
Včera o 13:21
@anonym_32a510

hm rozmyslam, ze preco sa mamka do toho starala

@anonym_32a510 Možno chcela pochváliť dcéru aká je šikovná a ako si dokázala sama na seba zarobiť. Veď sama autorka písala, že ju mamka ešte pochválila.

anonym_966927
Včera o 13:26

Toto je zase trollia tema. Prostitutka este hrda sama na seba 😀. Vraj vela chlapov by chcelo taku divozienku. Jasne taky hrdy chlap ide s takou zenou po meste a mysli na to, ze tolko chlapov mu zenu pretiahlo za drobne 😀.

autor
Včera o 13:31
@anonym_966927

Toto je zase trollia tema. Prostitutka este hrda sama na seba 😀. Vraj vela chlapov by chcelo taku divozienku. Jasne taky hrdy chlap ide s takou zenou po meste a mysli na to, ze tolko chlapov mu zenu pretiahlo za drobne 😀.

@anonym_966927 Nie som hrdá, ani sa nehanbím. Čo bolo, bolo...

anonym_966927
Včera o 13:34
@anonym_autor

@anonym_966927 Nie som hrdá, ani sa nehanbím. Čo bolo, bolo...

@anonym_autor Keby tvoj priatel robil predtym gigola a pretahoval by stare panie za prachy (mlade na to odkazane nie su 😀 - platit si sex) nezhnusil by sa ti takou info?

autor
Včera o 13:35
@anonym_966927

@anonym_autor Keby tvoj priatel robil predtym gigola a pretahoval by stare panie za prachy (mlade na to odkazane nie su 😀 - platit si sex) nezhnusil by sa ti takou info?

@anonym_966927 Nie, nezhnusil. Skôr by mi to prišlo vtipné.

anonym_fd3ed1
Včera o 13:36

Bože ženy, bolo to dávno. Kecy, ze nechcela by som ženu, čo sa týmto živila .. bolo to dávno, či rovnako by ste zavrhli aj vlastné dieťa? Podstatné je to, čo je teraz.
To, čo tu poniektoré predvadzate je horšie ako to, že autorka sa živila telom. Môžete sa hanbiť.

anonym_966927
Včera o 13:37
@anonym_autor

@anonym_966927 Nie, nezhnusil. Skôr by mi to prišlo vtipné.

@anonym_autor No vtipne to urcite nie je. Raz, ked budes mat syna a donesie ti domov taku prostitutku ako svoju partnerku neviem ci sa budes smiat.

anonym_966927
Včera o 13:40
@anonym_fd3ed1

Bože ženy, bolo to dávno. Kecy, ze nechcela by som ženu, čo sa týmto živila .. bolo to dávno, či rovnako by ste zavrhli aj vlastné dieťa? Podstatné je to, čo je teraz.
To, čo tu poniektoré predvadzate je horšie ako to, že autorka sa živila telom. Môžete sa hanbiť.

@anonym_fd3ed1 Myslim, ze normalni rodicia, ktori vychovavaju svoje dieta v laske nemaju za dieta prostitutku. A este pocas studia. Snad detom pocas studia budem platit co budu potrebovat a urcite sa nebudu zivit svojim telom...

anonym_fd3ed1
Včera o 13:42
@anonym_966927

@anonym_fd3ed1 Myslim, ze normalni rodicia, ktori vychovavaju svoje dieta v laske nemaju za dieta prostitutku. A este pocas studia. Snad detom pocas studia budem platit co budu potrebovat a urcite sa nebudu zivit svojim telom...

@anonym_966927 Vieš ako sa hovorí, nekrič hop, kým nepreskočíš.

anonym_966927
Včera o 13:45
@anonym_fd3ed1

@anonym_966927 Vieš ako sa hovorí, nekrič hop, kým nepreskočíš.

@anonym_fd3ed1 Uznaj, ze v normalnych rodinach nie je prostitucia. Mozno v nejakych socialne slabsich, je tam zlyhanie rodica alebo nie su peniaze. Urcite dieta, kde sa rodicia staraju o dieta aj pocas studia nedojde k prostitucii. Takze ziadne hop, treba sa o dieta zaujimat.

anonym_fd3ed1
Včera o 13:46
@anonym_966927

@anonym_fd3ed1 Uznaj, ze v normalnych rodinach nie je prostitucia. Mozno v nejakych socialne slabsich, je tam zlyhanie rodica alebo nie su peniaze. Urcite dieta, kde sa rodicia staraju o dieta aj pocas studia nedojde k prostitucii. Takze ziadne hop, treba sa o dieta zaujimat.

@anonym_966927 Tá tvoja naivita a jednoduché vnímanie sveta je na pováženie.

anonym_e45b99
Včera o 13:49

@anonym_autor mne je divne aj to, že tvoja mama je v takom dobrom vzťahu s tvojim frajerom ze mu povedala takúto dovernu vec?

anonym_966927
Včera o 13:49
@anonym_fd3ed1

@anonym_966927 Tá tvoja naivita a jednoduché vnímanie sveta je na pováženie.

@anonym_fd3ed1 Ked myslis. Osobne ziadnu prostitutku nepoznam a studovala som na VS. Rodicia platili takmer vsetkym. A tym co nie robili brigady, a nie prostitutky. Ale tak mali normalnych rodicov a zaujimali sa o svoje deti.

anonym_fd3ed1
Včera o 13:51

Autorka, inak ja by som po tomto na tvojom mieste prehodnotila vzťah s matkou. Toto milujúca matka neurobí.

anonym_67ee0a
Včera o 13:58

@anonym_autor
@anonym_autor a priatelom by som to prebrala-aby to nevyselo vo vzduchu .. jeden rozhovor a uz sa k tomu nevracat ... mozno aj on caka kedy ty sama zacnes... a mame by som povedala ako ma sklamala a ze uz jej nemozes verit kedze narusila tvoju doveru v nej

anonym_a38b15
Včera o 13:58
@anonym_autor

@anonym_6ad014 Nevolal sa ten dotyčný Kuffa? Alebo nejaký iný náboženský ultrafanatik? Nejeden muž by sa skôr potešil, že má doma takúto divožienku bez zábran.

@anonym_autor určite sa chlapi bežne tešia, že majú doma kurvu. Aj tak si myslím že táto téma je vymyslené pretože nikto nemôže mať tak sprostú matku, že by povedala cudziemu človeku že vychovala kurvu.

zuzubb007
Včera o 14:00
@anonym_a38b15

@anonym_autor určite sa chlapi bežne tešia, že majú doma kurvu. Aj tak si myslím že táto téma je vymyslené pretože nikto nemôže mať tak sprostú matku, že by povedala cudziemu človeku že vychovala kurvu.

@anonym_a38b15 presne tiež si myslím, navyše normálny chlap zdrhne veľmi rýchlo z takéhoto vzťahu a ešte aj klamstve

autor
Včera o 14:07
@anonym_a38b15

@anonym_a38b15 Bohužiaľ, v tomto je sprostá, totálna drbna. Všetko všetkým hneď vykecá. Keď som nedávno dostala pokutu za rýchlosť, preriekla som sa pred ňou a za hodinu to vedela celá rodina aj susedia. Čo sa týka mojej minulosti, jasne mi odprisahala, že to nikomu nepovie. Už som si aj myslela, že na to zabudla a ajhľa čo sa stalo, nemohla si opäť pomôcť. Ja už jej nepoviem nikdy nič z môjho súkromia.

abbey1
Včera o 14:55
@anonym_fd3ed1

@anonym_fd3ed1 Za čo konkrétne?

abbey1
Včera o 14:57
@anonym_966927

@anonym_966927 Ak nemôžu všetko utiahnuť rodičia, deti si nájdu normálnu brigádu, prácu a nepôjdu robiť 'spoločníčky'.

anonym_4ee1dc
Včera o 15:02

@anonym_autor
Tvoja chyba, naco si mamke chvalila, podla mna je prihoreta ked sa s tym tiez chvali.

anonym_966927
Včera o 15:06
@abbey1

@anonym_966927 Ak nemôžu všetko utiahnuť rodičia, deti si nájdu normálnu brigádu, prácu a nepôjdu robiť 'spoločníčky'.

@abbey1 Presne to som pisala aj ja. Ale niektore sa tu este aj prostitutky zastavaju. Ze vraj co bolo to bolo, hroza. Matka tejto prostitutky strasne zlyhala, ako dopadla jej dcera. Tym sa ani tejto prostitutky nezastavam, mala uz vek ked mala rozmyslat a brigadovat a nie robit nieco tak ponizujice.

anonym_fd3ed1
Včera o 15:10
@anonym_966927

@abbey1 Presne to som pisala aj ja. Ale niektore sa tu este aj prostitutky zastavaju. Ze vraj co bolo to bolo, hroza. Matka tejto prostitutky strasne zlyhala, ako dopadla jej dcera. Tym sa ani tejto prostitutky nezastavam, mala uz vek ked mala rozmyslat a brigadovat a nie robit nieco tak ponizujice.

@anonym_966927 Hrôza sú vrahovia, zlodeji, podvodníci a další, ktorí reálne ubližujú.

anonym_966927
Včera o 15:14
@anonym_fd3ed1

@anonym_966927 Hrôza sú vrahovia, zlodeji, podvodníci a další, ktorí reálne ubližujú.

@anonym_fd3ed1 Hroza je velmi vela veci a cinnosti. Aj prostitucia je hroza. A ziadne co bolo to bolo. Je to uz prostitutka. A normalny chlap si s takou nezalozi rodinu.

domkakvet
Včera o 15:18

@anonym_autor poriadny podraz od tvojej matky, toto patri do tvojej minulosti a malo to tam zostat, nehovorim este o tom, ze s priatelom si kratko a v pripade rozchodu nevies ako to moze zneuzit, ked ze ho mozno ani dobre nepoznas, pred tvojim priatelom to zober tak, ze to patri do tvojho zlyhania v minulosti a bud sa s tym zmieri, alebo nie.

simca06022011
Včera o 15:20
@anonym_autor

@anonym_0f783a Pred cca 8 rokmi som počas VŠ robila niekoľko mesiacov "luxusnú spoločníčku" (prostitútku, štetku, kurvu... nech si každý nazve ako chce). Ja som priateľovi neklamala, proste som mu to nepovedala, lebo to je dávno za mnou a nijak ma to v súčasnosti neovplyvňuje.

@anonym_autor preco mu to.tvija matka povedala? Ty si tam bola, rragoval na to, podla mna ak sa bude chciet o.tom rozpravat, tak tu debatu zacne. Mozno by som sa spytala, ci sa chce.omto rozpravat... ak nie, nerozpytvavala by som to. A uz vobec neriesila detaily.
S matkou by som skoncila, k mojim partnerom by sa viac nedostala.

anonym_6ad014
Včera o 15:20
@anonym_966927

@anonym_966927 to nikdy nevieš. Tá moja kamarátka, o ktorej som tu písala vyrastala v úplne normálnej rodine. Žiadne zlé vzory, proste pohodoví rodičia, brat... A predsa sa jej to zvrtlo. Na niektoré veci výchova a zázemie proste vplyv nemá, ani keby si sa snažila sebeviac.

anonym_0f783a
Včera o 15:21
@anonym_fd3ed1

@anonym_fd3ed1 dieťa si nevyberáš, maximálne ho môžeš dobre vychovať ale ani to nič nezaručí. Dieťa ne dieťaťom navždy. Partnerov si dnes našťastie vyberáme a ak nám niekto nevyhovuje, tak s ním nemáme povinnosť zotrvať. Naozaj neviem, čo je také uletené na názore, že ja by som takého partnera nechcela. Ak autorkin takú ženu chce, tak super pre ňu. Každý si môžeme vybrať.

simca06022011
Včera o 15:21
@anonym_autor

@anonym_a38b15 Bohužiaľ, v tomto je sprostá, totálna drbna. Všetko všetkým hneď vykecá. Keď som nedávno dostala pokutu za rýchlosť, preriekla som sa pred ňou a za hodinu to vedela celá rodina aj susedia. Čo sa týka mojej minulosti, jasne mi odprisahala, že to nikomu nepovie. Už som si aj myslela, že na to zabudla a ajhľa čo sa stalo, nemohla si opäť pomôcť. Ja už jej nepoviem nikdy nič z môjho súkromia.

@anonym_autor nemala si takejto zene nic hovorit, a aji do buducna nie je dovod nieco jej hovorit.

anonym_fd3ed1
Včera o 15:23
@anonym_966927

@anonym_fd3ed1 Hroza je velmi vela veci a cinnosti. Aj prostitucia je hroza. A ziadne co bolo to bolo. Je to uz prostitutka. A normalny chlap si s takou nezalozi rodinu.

@anonym_966927 Nepochopila si, nevadi. Ste daleko horsie ako autorka, daleko, daleko horsie.