Meno pre náše bábätko sa nikomu nepáči
Ahojte,
S manzelom sme vybrali pre syna meno Damian (priezvisko ma na D) co sa nam na zaciatku pacilo. No po reakciach ludi sa bohuzial nechcene nechavam ovplyvnit a zacinam uz aj ja pochybovat. Manzelovi sa meno velmi paci a je neoblomny, ja som smutna ze ludia reaguju ake je to divne meno a nech to radsej zvazime.
Pride vam meno Damian skutocne take divne? mate podobnu skusenost?
Dakujem 🙂
coze?ved Damian je pekne meno.neriest okolie.je to VASE dieta
Je to otrasné meno, ale na mojom názore predsa nezáleží 😎
Ja si hned spomeniem na ten horor kde sa volal chlapec co zabijal Damian ... preto sa mi nepaci to meno ..
Smiesne ja viem ale kamoska ma syna Damiana a vzdy ked ho vidim ma to nnapdne ..a to uz ma 8 rokov 😒
To ze sa niekomu nepaci je ich problem, nie vas. ak chcete dat to meno, tak preco by ste sa mali riadit nazormi inych. Ja mam dvoch synov jeden je Marko a druhy Sebastian. Tiez vsetci hundrali preco Marko, to je skarede, stali sme si za svojim a teraz si nikto nevie predstavit ine meno nez to co sme dali. Neboj, ked sa maly narodi, vsetci budu radi ze je na svete a zdravy a nikto nebude riesit meno. mala rada: ked uz ste si vybrali netradicne meno, tak ste ho nikomu nemali hovorit, mali ste povedat ze ste este neni rozhodnuti a hotovo.
@gretocka ano presne tak...meno nechávať až do pôrodu a nikomu nič nehovoriť. Ja som sa zdôverila rodine hneď od začiatku že chcem Sebastiánka a začal každý mudrovať...Najdôležitejšie je nenechať sa zlomiť a kašľať na ostatných. A môj Sebik už má 15 mesiacov a ešte mu nikto škaredo nepovedal
Damian je krasne meno, nenechaj sa znechutit ostatnymi ludmi.. 🙂
@zabakvak Deti s rovnakými iniciálmi vraj bývajú štastné deti, naša dcéra má K.K. a ver mi je spokojná.
Damián je krásne meno 😎
podľa mňa krásne, netradičné meno
@zabakvak damian je jedno nadherne meno! nenechaj sa znechutit. ja som si povedala, ze ked vyberiem meno pre babo v brusku co mam nepoviem to nikomu a ani pohlavie. my mame oliverka a aj na to som si vypocula ze co je to za meno a tak. no teraz budem mat vsetkych na salame a meno nepoviem ani pohlavie a hotovo. ludia su hrozni fakt...
@zabakvak Damian je krasne meno....a z vlastnej skusenosti...riadte sa hlavne podla seba.....my mame Tobiasa, a ked sme rodine oznamili toto meno, tak sa vsetci isli zblaznit......dokonca som sa dost hnusne pohadala s mojim otcom, ktory bol radikalne proti.....nam sa proste to meno pacilo...a prehladali sme kalendar odzadu odpredu, aby sme vsetkym vyhoveli...a je to blbost....mne sa Tobias paci aj teraz,a nemenila by som.....a rodina? Zvykla si 😉 a dokonca aj moj otec.....to meno sa musi pacit hlavne vam dvom.....
@zabakvak keby si mala dat na vsetky rady okolia, ake meno dat dietatku, tak ma v rodnom liste min. 50 mien 🙂 ak sa paci tebe a manzelovi tak nad inym menom neuvazuj.
ps: je to pekne meno
Celkom normalne meno si myslím. Ako napr. Dávid Daniel.......Ak sa ti páči kašli na to čo si myslí okolie, ja by som neváhala dať meno aké som si vybrala.
ahoj mne sa to meno celkom páči, poznám jedného chlapčeka s tým menom a keď bol malinký, volali ho Damko, Damčo. 🙂
@zabakvak to su tak jebnutí ludia,az ma v zadku picha! Ja neviem zeny. To vy uz fakt neviete normalne reagovat? Akoby sa vam pacilo keby na meno pre vase dieta ostatní takto hnusne reagovali??? Ci vy vsetky mate dokonale mena deti????????? NEVSIMAJ SI BLBE REAKCIE!!!! Je to vas syn! Ak sa vam to meno paci,daj mu ho! Ja velmi chcela mat Jessiku ( Džesiku) 10r dozadu to bolo a vsetci BÓŽE to jak meno pre psa!nakoniec sa dcera vola Sandra. Teraz ked som cakala 2he dieta sme s manzelom chceli ak by to bolo dievcatko IZABELLU.Proste spaja nas k tomu jeden zazitok z dovolenky,kedy som uz mala brusko a jeden talian sa na mna pozrel a povedal Bella! A moj manzel sa na mna pozrel a pov.mi,a nemoze sa to male volat Izabella? Ked sa to dozvedela rodina tak ze co za otrasne meno,ako ju budeme volat! Velmi ma to ranilo! Je to nase dieta!!!!! Nakoniec to je uz 3r Misko po ockovi. Ak budem mat este dceru na 100% to bude Izabellka.takze ser na vsetkych,a nikoho sa nic nepytaj!
ked dala taketo meno pred niekolkymi rokmi jedna znama svojmu synovi,tiez sa mi zdalo take divne,netradicne. no teraz sa mi uz paci,uz si ani neviem predstavit toho chalana s inym menom. a je to meno po svätcovi Damianovi
@zabakvak AJ mne sa meno Damian pacilo, ked som bola tehotna a nevedela som pohlavie. Nevsimaj si ludi. Urcite nikomu nebude pripadat divne ked ho bude nosit krasne zdrave a nevinne babatko. Ludia su blbi ze vsetko skomentuju a vobec nerozmyslaju dalej nemaju empatiu ze ako sa vy mozete citit. drzim palce 🙂
Damián je krásne 🙂 .... my sme si svoju Kristínku nechávali až do pôrodu iba pre seba 🙂 lebo určite by nás tiež všetci odhovárali, lebo v rodine máme už 2 Kristínky
je to Vase babatko, nazory druhych nech vas nezaujimaju.. meno davaju rodicia babatka teda ty a manzel 🙂
Damian je nadherne meno. Poznam v okoli niekolkych Damianov a je to naozaj veeeelmi pekne meno. Kiezby toto meno pasovalo k priezvisku, tiez by sa moj syn tak volal. Urcite sa nenechaj ovpkyvnit a neries okolie. Je to vase dieta, vase rozhodnutie.
@zabakvak..... ved to je nádherné meno.....
je to meno ako ine mena. Na nase napady tiez okolie reagovalo inak ako by sme boli cakali, ale je to nase dieta takze nas to nezaujima. 🙂 v konecnom dosledku sa nami vybrane mena i tak pacia.
Ja poznam dvoch Damianov. Su to uz dospeli muzi, ale tiez boli najprv detmi 🙂. Je to pekne meno. Zvyknu si. Aj na nase si zvykli :D
@zabakvak Damian je hrdé meno, kašli na okolie ak by si prišla s bábätkom a povedala toto je môj syn Damian nikto by nepovedal fuj to je škaredé meno báli by sa uraziť ho keď je už ne svete, neoznamuj ľuďom aké meno sa chystáš dať svojmu dieťaťu proste mu ho daj 😉 ja som dala malej prezývku, ktorá sa nikomu nepáči lenže ona si na to zvykla a najlepšie na to reaguje, vždy keď nás niekto príde pozrieť prvé čo čakajú je, že sa na nich pozrie a usmeje tak vkuse na ňu volajú ale ona sa na svoje meno neobzrie tak nakoniec aj tak musia používať prezývku, ktorú som vymyslela 😀

Damian je pekné meno.