Menšia výmena názorov so švagrinou
Ahojte,chcem sa poradit,
mali sme jednu rodinnu oslavu a muz mal na nej taku mensiu vymenu nazorov so svagrinou,aj som sa ho zastala. Potom ked sme svagrovcov stretli,svagor pozdravil,prehodili sme par slov ale svagrina sa k slovu nemala😀dokonca ani neviem,ci odzdravila…
A teraz k veci,svagrina mala minuly tyzden narodeniny,isli by ste jej zablahozelat alebo nie? Muz sa k tomu velmi nema,no ja sa nechcem hadat.
je to mužova rodina, nech si to vyriešia medzi sebou, ty to neorganizuj - a nenafukuj, ako keby sa stalo neviem čo... A keď už sa do toho musíš montovať, tak potom tak, ako ti odporúča @pribinak, má úplnú pravdu
@zmrzlinka2021 presne takto to beriem aj ja,nemam rada s ludmi konflikty a zvlast,ked je to rodina. Len ma zaujimal aj iny pohlad na vec
Ja by som šla . Je úplne normálne že ľudia majú odlišné názory alebo si ich vymieňajú..niekedy sa jeden oduje ale som názoru že netreba z toho vedu robiť. Toto je presne kritické zmýšľanie ktoré ľuďom chýba..podľa toho čo píšeš už cítim že nechceš nikam ísť a hľadáš rôzne ospravedlnenia prečo nie, lebo švagriná je taká a onaka....tak buď múdrejšia, príď , zatras ruku objim a ukáž že konflikty sa dajú riešiť aj inak. A že keď ma niekto iný názor ešte to neznamená že na seba ako rodina zanevriete...je tisíce rodín ako vy kde sa nikto s nikým nebaví lebo v minulosti niekto niečo povedal,,,ach ľudia , život je tak krátky jeden deň sme tu a druhý byť nemusíme...keď vred každým konfliktom budete utekať a toto správanie ukazovať svojim deťom tak naozaj ľudstvo je v srackach...ukáž svojim, ich deťom, že najviac na čom záleží je, aby aj keď máme iný názor stále sa máte radi. Si uvedomte že svojim správaním formujete ďalšiu generáciu.
Už len z odpovedí tu som smutná lebo vidím koľko zabomysich vojen v rodinách je a považujú to za štandard.
Autorka nehovorila, ze svagrina ma okruhle narodky a robi spolocensku oslavu, na ktoru sa ludia pozivaju. Na beznu gratulaciu sa nepoziva, ale naopak kto chce pride sam zagratulovat.
@sidicek, ja myslim v takovych tych beznych vztahoch. Jasne, ze nez dorazim gratulovat, tak zavolam ci su doma a napr. prave nemaluju.
Vies, ale teraz to nie je pre mna podstatne, horsie je, ze som si vsimla tie moje 2 hrube chyby. Ani neviem, ako sa mi to mohlo stat, vybrane slova po z poznam. Ted uz sa nebudem chytat za hlavu, ked budem citat ine prispevky plne chyb, asi sa to moze stat.
@apolka77
Velmi pekne napisane.

Trhni si. Ty budeš asi tiež veľmi easy povaha