icon

Milenka ženatého muža

michalka55
22. aug 2013

Baby, ktora ste alebo ste bola v takejto situacii? :(

petraxy6
22. aug 2013

@natalienka12 😀 myslím si, že toto by si nepochopila ani cez deň. nie je to pokročilou hodinou 😀

natalienka12
22. aug 2013

@petraxy6 😀 😀 😀

cawes
22. aug 2013

@maminuska ale co ked toto neni ten pripad?

maminuska
22. aug 2013

@cawes ak by to nebol tento prípad , tak tu zakladatelka nevypisuje a milenec by bol s nou , odišiel od manželky ak b ybol tak zufalí . Nerobím si iluzie o mužoch , pracujem s nimi , poznám ich manželky a veľa z nich je ako divé prasatá.

cawes
22. aug 2013

@maminuska ok podla mna nevies co vsetko v tom je. mozno mas pravdu co pises ale mozno chce len vediet ako take vztahy dopadli atd. Predstav si ze v mojom okoli poznam tiez taky pripad maju dieta a odisiel od manzelky lebo bola furia co ho len kontrolovala a prikazovala a jednoducho sa po porode zmenila 😝

petraxy6
22. aug 2013

@cawes
@maminuska
nehádajte sa 🙂 ja som sa dozvedela minule ako to funguje. Chlap má starosti (no on aj keď ich nemá tak si myslí že ich má). príde k nemu žena nevídaná a začne okolo neho a hlavne mu hladí ego tým že mu hovorí aký je krásny, príťažlivý, šikovný a blá blá. Chlap príde domov a čo nevidí? Manželku ako varí, deti pobehujú jedno cez druhé. manželka nebodaj vysloví tú zákernú vetu: mohol by si?......už mu to slovíčko nepasuje...a rozmýšľa. čo to hovorila tá fešanda? a už to ide ruka v ruke....Tie ženy idú za svojim cieľom a sú ochotné klamať a predstierať a detto aj muži vedia vymyť ženám mozgy. Ale ako sa hovorí: keď suka nechce, pes neskočí. žena má poväčšine rozum a ujde včas (lebo tej to začína sem-tam aj myslieť), ale muž ee ☹

alexandramaria
22. aug 2013

@maca_p pre mna chlap co podvadza nie je chlapom...iba obycajnym uboziakom... 🙄 a samozrejme ze nie je obetou, jeho vina je rovnaka ako aj na strane milenky
..

maminuska
22. aug 2013

@cawes Ok a kolko je takých mužov ? 2-5 % čo odídu od ženy lebo je furia 🙂, kolko je takých mužov čo odíde od ženy lebo odíde k jednoducho k mladšej kolko je takých čo si len užiju - drvivá väčšina.

@petraxy6 však píšem o tom istom , len v inej forme 🙂

petraxy6
22. aug 2013

@maminuska ja som len chcela opísať môj nový poznatok 😀 sama som v tejto situácii ale z opačnej strany a ak ti mám pravdu povedať, takých žien ako je autorka mi je ľúto ☹ za toto dobré nech nečakaá. 😒

billam
22. aug 2013

Silní muži majú rodiny, slabí milenky!!!

maminuska
22. aug 2013

@petraxy6 hm toto ja poznám , 30 tnička príde do firmy, bezdetná , bez priateľa, hodiny tik tak a už loví - samí usmev, chápavá , butlavá vrba, však ona je len kamoška a muž celý osprostený sa vznáša ako na mariške, aj tá trocha mozgu čo mal mu ide do gatí .
Potom tu je druhá skupina , takzvaných slepíc do 30 tky, ktorým síce ešte netykaju biologické hodiny ale su mladé a často riadne vymleté.
Tým sa nechcem zastávat mužov .

zuzitko74
22. aug 2013

@cawes Väčšina neverných mužov sú zúfalí, ale zo seba, lebo zlyhali ako manželia aj ako otcovia. Samozrejme je však pre nich ľahšie hodiť všetku vinu na manželku ( dôvod sa vždy nájde, lebo žiadna žena nie je dokonalá ) ako pracovať na sebe a na vzťahu, ktorý majú.

cawes
22. aug 2013

@zuzitko74 tak to je zaujimava teoria takze napr. hypoteticky, chlap: dobrak, zaraba peniaze pohama s domacnostou, stara sa o vzorne o deti jeho ocakavanie od zeny aby bola mila a davala mu lasku
zena: sice sa stara o deti a domacnost ale je totalne neschopna vies vzhtah, manzel je pre nu len kreditka, sex 0 bodov, neaka neha pre manzela tiez nic moc, jedine co sa ju trapi je kolko donesie penazi co by kde nakupila pre deti a cely den nerozobera nic ine ako plienky atd. No sorry s takym niekym by som ani ja nezila a naozaj sa niektorym muzom necudujem ze si najdu milenky. To ze zlyhal ako partner ok ale preco pises ze ako otec??? ved o deti sa stara, zabespecuje ich atd.
Neviem ako ja nie som zato aby sa ludia nazvajom podvadzali ale jednoducho ak si zenaty muz najde milenku tak preco sa hadze spina na milenku? ved keby on nehladal tak by ju nemal ci?
a preco by sa ona mala akoze zastavit lebo zenaty muz je tabu? Tak ak on jej dava komplimenty dvori sa atd, nebodaj je este pekny atd tak sa normalne zalubila a hotovo. Ja akoze neviem, urcite to nikomu neprajem ale myslim si ze ak vedu dvaja harmonicky, normalny, fungujuci vztah tak nemaju zaujem o ziadne ine dobrodruzstva

maminuska
22. aug 2013

@cawes "ak vedu dvaja harmonicky, normalny, fungujuci vztah tak nemaju zaujem o ziadne ine dobrodruzstva "

Áno , medzi dvoma ženami určite takét niečo existuje. Ale ako som napísala, muž jednoducho inak rozmýšľaju a často aj ked im to vo vztahu funguje, jednoducho niektorí potrebuju to vzrušo . 🙂

Neviem ako ja nie som zato aby sa ludia nazvajom podvadzali ale jednoducho ak si zenaty muz najde milenku tak preco sa hadze spina na milenku? ved keby on nehladal tak by ju nemal ci?
Niektorí muži ani nehľadaju , ona si ich najde často sama 🙂 a nastáva tá situácia ako písala
@petraxy6 .

Ja sa nezastávam mužov, su svojprávni a musia si byt vedomí následkov.

Potom su tu chronický sukničkári , ktorým aj keby si cukor do zadku fukala tak ti zahýbat budu .

zuzitko74
22. aug 2013

@cawes Pozri, na žiadny vzťah neplatí jedno pravidlo, iste, môže sa stať, že sa ľudia vo vzťahu sklamú, ja netvrdím, že je muž vždy na vine. Ja si len myslím, že najprv treba jeden vzťah ukončiť a až potom začať druhý. Často však vidím, že muž je bytosť egocentrická a žiarlivá, dokáže žiarliť aj na vlastné deti, rieši dookola len seba a úplne mu uniká, čo jeho rodina potrebuje. Všetko ho zaťažuje, lebo si to vyžaduje nejakú snahu, alebo úsilie, čaká uctievanie aj za vynesenie koša so smeťami a ak ho nedostane, tak sa cíti nepochopený a neuznaný. No a do toho mu vtrieli kočka, čo ho uctieva pre jeho modré oči a muž si zrazu namyslí, že našiel lásku svojho života a jeho doterajší život bol len zlý sen. Samozrejme, on sa rozvádzať nechce, ale robí všetko pre to, aby žiadosť podala jeho žena.
Videla som však tento prípad aj v opačnom garde, aj ženy vedia byť nezodpovedné egoistky.

romana19
23. aug 2013

Ak žena zistí, že muž má milenku je neuveriteľné ako dokáže vystrájať už pri pomyslení, že sa svojími paprčami dotýkal inej ženy a je zaujímavé, že milenky tento problém nemajú, im nevadí, že ked sa ich ženáč vráti domov do manželskej posteli prisáva sa na svoju manželku, s ktorou síce dobre nežije, ale spávať môže.

martina1305
23. aug 2013

@zuzitko74 kks, ako presne si to napisala, presne takto to aj ja poznam

sandracs
23. aug 2013

Mnoho vzťahov po pôrode zažíva krízu, lebo z usmievavej šarmantnej ženy sa stáva unavená mamina, ktorá je rada, že sa v noci vyspí, nedajbože ak je trochu problémovajšie dieťatko, alebo ak sa podatilo za sebou viac a žena nemá nikoho, kto by jej pomohol a nedostane sa vôbec mimo domov. Samozrejme, že potom hovorí len o plienkach - ale sú to plienky detí jej muža. Normálny muž je súčasťou toho kolotoča a na milenku čas proste nemá. Deti postupne vyrastú, kríza odozneje a normálne manželstvo ju zvládne.

sandracs
23. aug 2013

@petraxy6 100% súhlas, 23:57 skvele si to popísala....

martina1305
23. aug 2013

@sandracs "normalny muz je sucastou toho kolotoca a na milenku cas proste nema".....presne, len zial muzi radsej volia tu jednoduchsiu cestu...ved oni prinesu peniaze, tym sa ich povinnost voci rodine skoncila...poznam taketo pripady

sandracs
23. aug 2013

Bolo by inak zaujímavé zistiť keby mužom, ktorí opúšťajú ženu s malými detmi, súd tieto deti prisúdil, /alebo by sa museli začať starať pre umiestnenie manželky v nemocnici príp. iných dôvodov/ a nebola by babka ani teta na ktorú by to hodil. Dostal by sa sám do plienkového kolotoča a bolo by zaujímavé vidieť, koľko mileniek by to ustálo.....

martina1305
23. aug 2013

myslim, ze maloktora 🙂...

petraxy6
23. aug 2013

@sandracs každá jedna 😀 ale nie. ak má milenka cieľ, ona sa veľmi rada obetuje. hlavne ak ten cieľ je finančného charakteru. 😒 Tie ženy, ktoré idú hlavne po majetku, sú ochotné na istý čas obetovať všetko, len aby získali. A ide im to ako po masle 🙂

sandracs
23. aug 2013

@petraxy6 To je pravda, ale ak by musel ísť na OČR, prípadne na ten čas riešiť opatrovateľku - aj ten príjem by rapídne klesol 😀

petraxy6
23. aug 2013

@sandracs ja byť na súde, tak automaticky pridelím aspoň na jeden rok dieťa otcovi, nech si skúsi. a potom chcem vidieť kedy by sa pánkovia umývali, kedy by jedli a kedy by mali čas na dievčence 😀

sandracs
23. aug 2013

Ale už sme mimo témy, autorka ak je príbeh reálny sa dostala do nezávideniahodnej situácie, pretože muž, ktorí hrá na dve strany je kamarát len do dobrého počasia. Svoju budúcnosť by som sa radšej snažila plánovať bez neho.

sandracs
23. aug 2013

@petraxy6 100x like 😀

lubikan
23. aug 2013

@petraxy6 to je navod aj pre manzelky-spravajte sa ako milenky a chlap vam (nam) neutecie 🙂 🙂

lubikan
23. aug 2013

@petraxy6 waaauuuu 🙂 🙂 🙂

to ste este nepoculi mojho MM,ked ma na par hodin malu na starosti,ako jej on ohrial obed,ako toto,ako tamto...romany sa z toho daju pisat

martina1305
23. aug 2013

ja si myslim, ze väcsina muzov, ktori by dostali do starostlivosti vlastne dieta, by ho na max. casu hodili svojim matkam