Milenka ženatého muža
Baby, ktora ste alebo ste bola v takejto situacii? :(
Ale ako sa hovorí: keď suka nechce, pes neskočí ???????? No sorry zeny ked sme pri tych krvilacnych milenkach co straasne potrebuju odlakat uboheho chlapa od rodiny tak mi dovolte napisat aj iny nazor
Clap nieje specificky zivocisny druh ani nepricetne teliatko ktore si nevie spocitat 1 + 1 a dokonca ani neni divadelna bábka ovladana pudmi a postavenym k*k*tom aby bol proti svojej voli hodeny do vztahu s milenkou.
Pretoze dost velka cast tych zlou milenkou zvedenych chudacikov velmi dobre vie co robi, donekonecna otravuje zensku, stale pozyva na kavicky, hadze priblble usmevy, knuci ako ho doma zena straaaasne nechape,ako doma uz 100 rokov sexualne neziju a ine bludy....
Osobne poznam niekolko zien co mali alebo maju vztah zo zenatym muzom a vacsina zacala prave takto...na vytrvale naliehanie chlapika..a vacsina tych zien sa takehoto vztahu zdrahala prave koli existencii manzelky
Takze ta fama o loviacich 30tnickach co si brusia zuby na zenacov nieje az taka jednoznacna....to len nasa spolocnost ma vo zvyku hladat vinu v zene...ako sexualne aktivna zena je k*rva ale sexualne aktivny chlap je iba sukničkár
@lujza123 No len kde sa berie ta potreba mladych pipiek pomahat zenatym chlapom s ich problemami a zachranovat ich z "nefunkcnych" manzelstiev. Ony su to svatice, ved len pomahaju. Su vlastne donutene ist na tu kavicku, skocit do postele a pocuvat zenatych chlapov, ako vyplakavaju.
@lujza123 áno tie otázniky kde si dala to je skutočná pravda. Kto stráca potom rozum? hm? Ona je potom za chuderu, ktorú muž oblboval? trošku mi to nesedí. lebo ak má žena aspoň štipku rozumu, tak nerozbíja manželstvo. O mužoch tu nebudem písať, je to špecifický prípad, to ešte ani výskumníci neprebádali tieto tvory a myslím si že sa to ani nepodarí 😝
zeny, zeny..zase mam pocit ze sa tu cela vina zvaluje len na tie zenske "milenky" a chudaci muzi boli zvedeni, nemali inu moznost!!! Nehovoriac o ich manzelkach, kt. su tie najsvatajsie a za to ze im chlap zahol, oni uz teda vobec ale vobec nemozu!! 😀 😀 Asi sa opat na konikovi budem opakovat, ale ak vztah narusi tretia osoba, ten vztah nestoji za nic! nerobme zo vsetkych muzov nadrzanych samcov co pri mladych holkach nevedia uvazovat! Chlap, ked je vo vztahu spokojny a stastny, nepodvedie!!! Samozrejme ze to nemeni nic na veci, ze zenami, kt. si zacnu so zenatymi chlapmi velmi opovrhujem! Oni si ale neuvedomuju ze stastie si na nestasti druhych NIKDY nepostavia! 😝
@pragmaticka Jasne, ze chlapi zahnu, ked maju doma problemy, aj u nas to tak bolo. Jasne, ze to riesil neverou bola chyba a blbost s kt. sa musime my ako manzelia vysporiadat, ale to aj tak nemeni moj pohlad na milenky. Mlada zaba, co si myslela, ze ma patent na rozum, vie ako to chodi v manzestve s detmi, hlavne, ze slobodna a bezdetna a kedze som sa dostala k ich komunikacii, tak viem kto koho oblboval.
@ella555 Akože ... na všetko treba vždy DVOCH, netreba zvaľovať vinu LEN na milenky ... btw. Ty keď si bola mladá žaba, považovala si sa za čo ? Píšeš, ako keby si nikdy nebola mladá a uvažovala vtedy ináč, ako terajšie násťročné. Je veľa mladých, ktoré sa chopia iniciatívy, z ktorej vidia relatívne možnosť sa "nacicať" z možností a schopností "staršieho" partnera ... hoc s vedomím, že je ženatý ... a ? Toto nech si rieši sám doma, prečo hľadá slasť (možno aj pochopenie) v inej posteli než manželskej.
Niektoré príspevky sú napísané z pozície evidentne statočne ukrivdenej, podvedenej, úbohej manželky ... a tým pádom sa táto téma obrátila na úplne niečo iné. Myslím, že zámer jej zakladateľky bol úplne o niečom inom, len sa to teraz otočilo a poďme "ju ukameňovať". A týmto som skončila, lebo "ukameňujete" aj mňa :D heh už teraz som zvedavá čo všetko sa o sebe dozviem :P ale ... hold ... žijeme v republike v akej žijeme a sloboda názoru predsa existuje !
@tuli_tuli predpokladam ze si milenka zenatehio ked ich tak vehementne hajis,ja som bola v pozicii mladej hluoej zaby(21r),ked som skocila na lep zenatemu co mi motal pekne kaleraby do hlavy a od mojej 18tky dobiedzal pozyvla valil komplimenty kym som v 21 nepodlahla a nezacala snim.a presne aky je on nestastny aka je manzelka harpia ze spolu uz intimne neziju uz len papierovo bla bla bla a ja hlupoa mlada som skocila sice po 3r ale skocila na lep,boli sme spolu temer 3r a tie 3 r to bola jedna katastrofa ale kedze hlupa zalubena dokonca som uvazovala ze si nieco urobim tak som ho milovala-ziadna vypocitavost aj ked peniaze mal,lebo som ho nemohla mat celeho.mnoo pocas nasho kvazi vztahu manzelka jeho otehotnela 2x(cize to je ten co snou nespaval!!!)ze..cize dalsie kaleraby,klamal mna a aj manzelku a dodnes si to vycitam, a to bola posledna bodka aj ked tazko prerusila som vesker kontakty odisla z mesta a nelutujem..som rada ze ostali spolu ze to ustali a ze som detom neukradla otca.dnes som stastne vydata mam 2 deti a keby mi 2ha siahla na MM(co on sa neda 🙂 tak jej odkazujem okrem toho ze je zakomplexovana chudera,nech nezabudne ze ma zavezky krore im kazdy 2hy tyzden poziciam 😀 a nech nezabuden ze aspon 200-300 e vyzivne pojde z ich rodinneho rozpoctu v pripade ze sa ulakomi na muza so zavazkami.
@fishka34 😀 😀 😀 😀 ja tiez nechapem,preco by sa mala podvedena zena lutovat.....nie vzdy je chyba v nej.
ano...v manzelstve su aj problemy,ale mali by v nom byt dospeli ludia-a ak niektory z tych ludi problem riesi hned neverou-hmmm,tak asi az taky dospely nebude 😒
a dalsia vec-su ludia,kt.jednoducho verni byt nevedia...aj to je realita,hosie je,ked su v manzelstve s clovekom,kt.vernym byt chce ☹
no ale akoze preco by som mala chapat milenku zenateho muza?
a preco by som ju mala este aj lutovat?
ak,tak len preto,ze je sama...muz sa vzdy vrati k zene,detom(kym sa nerozvedie)
🙂))))))))) krásne závery o mojej maličkosti :P čo sa ja nedozviem ... ale nech aj puknete od hnevu, prd Vám o sebe napíšem 🙂)) ja si svoje súkromie strážim a mám stále na mysli, že toto tu je virtuálny svet, kde sa SMIE VŠETKO ... že .. prask !
@tuli_tuli 😀 a preco si myslis,ze kazdy chce o tebe nieco vediet? 😉
ved kazdy nech si zije ako vie 😉
Pekne ste sa rozpisali v teme podla mna imaginarnej "milenky"🙂 za mnou by inak mohol behat nestastny chlap ze polutuj ma zena ma bije. Je zenaty ruky prec. Chlap moze skusat kolko chce pokial zena nechce nic nebude. Pre mna je zena co si zacne so zenatym jednoducho s.ka.
@terezka1947 mnuz my tiez mame problemy,hadame sa niekedy atd atd,mame 2 deti unaveni obaja financie,ale vzdy sa snazime povedat tomu 2hemu co citime a co by sme chceli zmenit..o tom ten vztah je.ja som rovno MM poedala az budes mat pocit ze som neznesitelna povedz mi to nech sa pokusim zmenit a plati aj opacne,nie si rovno hladat 2hu sukacku,ktora ho akoze kvazi pochopi.a ja sa zasa snazim aj ked mojho MM nesmirne milujem,dala by som mu posledne lebo fakt je dobry MM aj otec,aj tak robim tak aby ked sa nahodou nieco take stanme aby som mala kde ist a zcoho vyzit.my mame s MM celkovo otvorene rozhovory na tuto temu,miluje ma miluje deti ale nebrani sa ked sa bavime o milenkach milencoch a nebije do prs ze jemu sa to nestane,stat sa moze vselico a som rada ze my sme schopni sa o tom rospravat
ja som mala vzdy pravidlo,co je zenate, s tym sa len kamaratit,nic viac...aj ked oni pistia sem tam,ale ne...proste ja nechcem aby to druha robila mne,tak ja to nebudem tiez robit inym zenam.
Bud nech sa dotycny rozvedie a potom si hlada zase niekoho,alebo nech cusi a maximalne hodi nieco na jednu noc. To prekusnem,ale nie dva paralelne vztahy. Take veci dobre nedopadnu. Ani pre jedneho z toho,co z toho vznikne.
Ked si niekto neni isty,nemal sa zenit a potom skuvinat...vsak im nikto za hlavou zbran nedrzal tym chlapom aby to podpisali a dali si obrucky. Asi som trosku radikalna,ale ja takych tych nespokojnych manyelov poznam velmi vela...a este ma bavia ked povedia,ze so zenou intimne neziju,ale yase nie su na vztahy na jednu noc...
....milenky nie sú len mladé naivné. Ako si môže začať vydatá so ženatým, malé detí rovnako staré?! stále sa mi ten náš príbeh vymyká z prriemeru resp. z normálu. Čo je to za ženu, má 2 deti a muža-je s ním nešťastná, hľadá šťastie inde a ide po ženatom chlapovi /ten stratil kvôli nej rozum! ale neslúbil nič, žiadny vzťah/ takto skomplikovať dvom rodinám životy..... toto mi vysvetlite
Su chlapi, ktori doma stastni niesu a najdu si novu partnerku, ale su muzi, ktori podvadzaju svoje zeny a niektorym sa na to nepride a niektorym ano. Dolezite su skutky, ak nieje doma stastny odide a mozno mu to tak vyhovuje.
vôbec som baby nepochopila čo a kde s kým a koľko ...taká motanica 🙂)a je len poobede...
@tuli_tuli môžem jednu otázku? píšeš že čo sa o sebe nedozvieš...tzn. že si v takej pozícii ako autorka. Ja sa pýtam. Si šťastná? 😉 A ak áno, dokedy si myslíš, že budeš? Nerada to hovorím, ale ak si rozbila vzťah (je jedno akým spôsobom) tak ver tomu, že sa ti to dvojnásobne vráti. Ja som to zažila, tiež som to urobila (síce som žiaden vzťah nerozbila) a facku som dostala po 18 rokoch 😀 - pekné nie, vždy si spomeniem na ten vtip o ku*vách: Manžel nie je doma a manželka si medzitým užíva s milencom. Zrazu zarachotia kľúče, je počuť zámok, manželka schová milenca do skrine, zopne ruky k nebu a prosí: "Ó Bože, urob si so mnou čo chceš, len nech nás neobjaví môj muž. Je strašne žiarlivý a určite by zabil nielen mňa, ale i môjho milenca." Na to sa nebesá otvoria a ozve sa: "Dobre, bude to ako chceš, ale za tri roky ťa povolám k sebe, utopíš sa."
"Dobre, dobre, len nech ho teraz nenájde."
Všetko prebehne úplne hladko. Tri roky sa žena nekúpe, iba sa sprchuje. Nechodí na kúpalisko, vode sa zďaleka vyhýba. Tri roky ubehnú. Ubehnú štyri, päť rokov. Na svoj sľub už zabudla. Po piatich rokoch si kúpi zájazd na okružnú plavbu okolo sveta. Na lodi je veľká zábava, samé ženy, keď v tom sa začne loď potápať, žena si spomenie na svoj sľub. Kľakne, zopne ruky k nebesiam a volá: "Ó Bože, teraz ma chceš povolať k sebe? Pozri sa, koľko nevinných žien teraz zomrie spolu so mnou." Nebesá sa opäť otvoria a ozve sa: "Dva roky, dva roky mi trvalo, než som vás vy kurvy dostal na jednu loď!" Tak nejak. Ono sa na takéto veci nezabúda. Tak ak si myslíš že si šťastná, tak ti prajem aby si si ten čas naplno užila, lebo po papuli dostaneš ani nevieš ako 😝

@martina1305 no to je jasné ako facka 😀 ale my by sme to vybavili aby k tomu nedošlo 😀
@lubikan tak toto je rada za 100 bodov. ale teraz vážne 😉 takto by sme sa mali správať 😀