Milenka ženatého muža
Baby, ktora ste alebo ste bola v takejto situacii? :(
Baby nelamentujme a neplačme za tým o čo sme prišli-to si nezaslúžime byť šťastné s verným chlapom?
Aj moja kamoška si začala so ženatým,ale že to manželstvo bolo len kôli detom a on nebol sťastný je v poriadku?
Ruku na srdce,keby ste bola zanedbavana pre jeho pracu,šport,kamaratov a alkohol a keby vas byl a bud tich lebo ja ťa živím
nechceli by ste niečo lepšie nezaslužili by stte si to????Za to všetko čo robíte?A keby sa objavil niekto mili dobrý a čo by s vami travil čas-nechceli by ste radšej jeho?????
@didi19 ináč, aj ja sa chystám na ďakovačku 😀 ešte trochu počkám a milá žena keď bude pod psychickým nátlakom (ten príde čoskoro, dozvie sa čo nechcela vedieť, alebo vedela ale je tak tupá že si to nepripustila) tak prídem ku nej no a teda asi aj tie kvety a bonboniéru donesiem a poviem jej že jej veľmi pekne ĎAKUJEM 🙂 Ja tomu verím, že sa tak stane 🙂
necitala som diskusiu, len par prispevkov...zivot nas obcas nasmeruje na podivne chodnicky, kameniste cesty aj ulice pokryte cervenymi kobercami.. ja som si prezila uz vseliake druhy vztahov. Aj milenku zenateho muza ne obidvoch stranach:ako podvadzana aj ako ta druha. Nie je univerzalny sposob, ako sa ma zivot prezit, ktore z moznosti si vybrat a ako byt stastna. Kazdy mame roznu cestu a verim, ze kazda z nas robi v zivote vsetko najlepsie ako len vie. Tak aj ja. Keby som vam, tu mala opisovat svoj zivot, bolo by to na hrubu knihu. Tak len strucne k milenectvu: milujem toho muza, hlboko ho milujem. Milionkrat som ho chcela opusti a milionkrat nas to zasa pritiahlo k sebe. presli sme roznymi stupnami vyvoja: absolutne uletena, neplanovana sialena laska, nasledne vycitky a rozchody, hned na to absolutna nechopnost byt bez seba. Uzasne pochopenie jeden druheho, porozumenie zivotnej situacie na obidvoch stranach a tuzba, aby ten druhy bol stastny. ANo, zelala som si, aby tento moj muz bol stastny, akokolvek a kdekolvek. Tuzila som po tom, aby sa nemusel knisat, aby sa nemusel potacat medzi dvomi dverami, medzi dvomi zenami. Aby netrpel. Myslela som ze mozno ja som ta, ktora nakoniec sposobi, ze on znovuobjavi lasku k svojej manzelke a ze ja budem ta, skrze ktoru oni dvaja pridu k sebe naspat. Tato nasa laska nemoze byt len tak, bez uzitku a hodnoty. Stravili sme cele mesiace dennodennymi rozhovormi, bez jedineho telesneho dotyku. Cim viac sa priblizoval s svojej zene, cim viac sa liecil a uzdravoval, tym viac sme aj my dvaja mali k sebe blizsie, nasa laska rastla. Casom sa nam nase rodiny prepojili, nase deti sa spriatelili a zivoty spojili. Neviem co bude v buducnosti, mozno tusim. Ale minulost mi naznacuje, ze sme konali najlepsie, ako sme vedeli. Pomaly, prirodzene vsetko do seba zapadlo. Milujem ho tak, ako som nikdy v zivote nikoho nemilovala, jeho stastie mi je prednejsie ako vlastne stastie. Cim viac davam, tym viac dostavam. Cim viac sa ho zriekam, tym viac ho mam. Neviem ci to pochopite, nie kazdy si prejde takouto cestou. Podstatne je pocuvat svoj vnutorny hlas, v sebe mame vsetky odpovede na vsetky otazky. Tu nejde o to "vyhrat" . Skutocna laska je odpovedou, tam sa nemozeme ani pomylit, ani sklamat, ani prehrat...
tiež som nečítala celú diskusiu 🙂 ale stať sa milenkou ženatého muža je pre mňa nepredstaviteľné.... áno, vinu by niesli prakticky len oni dvaja (manželka a manžel) ... vždy je chyba v tom vzťahu ... možno niečo len škrípe, možno niečo chýba, možno sa len o vzťah nestarali a ďalších XY možno .... ale .... zdieľať intimitu s "niečím", čo nie je moje? prečo? načo? akým právom? ... vyhovárať sa na divokú vášeň, či tlejúcu lásku je naozaj výhovorka slabochov... nie sme predsa zvieratká aby sme sa vrhali po každom pri kom nám zapracuje chémia... stáva sa všeličo, áno... ale načo trápiť samú seba? - no neverím, že z dlhodobého hľadiska je milenka spokojná žena - byť stále "tá druhá" asi nie je nič moc.... slová o rozpadnutom manželstve? o podaní návrhu na rozvod? ... nech si najskôr uprace prvý vzťah a potom niečo začína so mnou - ak už by to bolo teda také kritické v ich vzťahu.... a okrem toho.. ženy by mali držať pokope 🙂 a nie pchať ruky do cudzej kapusty... to je fakt hnusné.......
@kararinka Doplnila by som Tvoju typologiu stetiek o najnebezpecnejsiu stetku z mojho pohladu: najlepsia kamaratka manzelky. Poznam dva pripady, kde najlepsia kamaratka prebrala manzela. Jej sila je v tom, ze moze muzovi davkovat lzi typu: "Ved ta Tvoja je s Tebou len kvoli detom, majetku... Sama mi to povedala..."
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/milenky-ktore-to-vyhrali-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/podvedene-manzelky-a-milenky/
@michalka55 skus si pozriet tieto temy, pripadne sa do nich zapoj.

@monyccka Skusenost starsich? Nevera je zalezitost starsieho veku? Na cloveka od fachu divny nazor.