Milenka ženatého muža
Baby, ktora ste alebo ste bola v takejto situacii? :(
@ella555 reagujem na tvoje slovo z prvej vety "Vie". Máš pocit, že žena ktorá si začne so ženatým mužom rozmýšľa? Nerozmýšľa, takže nevie.
So ženatými mužmi si začínajú ženy s komplexmi, pretože nemajú na to aby si dokázali samé obrazne povedané vychovať manžela, a ten pocit že niekomu niekoho prebrali, akože sú niečo viac a lepšie, pokladajú asi za lásku.
Stane sa, že aj láska tu občas zohrá hlavnú rolu, to už sú vyššie sily a tam my ženy ženáčov neurobíme nič. Ešte že to je len 1 %, pretože vo väčšine prípadov láska pominie pri prvých vyšších výdavkoch nových zalúbencov a manželia majú potrebu radšej sa vrátiť k predošlej kasičke.
@monyccka Stetka, ktora bola za mojim rozvodom, rozbijala paralelne dve manzelstva zabezpecenych muzov. Nedavno sa vrhla na tretie.. /podotykam, ze jej zivot nijak nesledujem, info sa ku mne dostalo nahodne, takze je mozne, ze tri rozvedene manzelstva nie su jej konecne cislo/. Myslim si, ze nie je kratkozrake ju za to vinit. Ci hovori zo mna jesitnost, pocit menejcennosti a urazene zenske ego, ze ju povazujem za zlu zenu? Ona je len chudatko, co za tie rozvody nijak nemoze a svedomie si mame spytovat my manzelky a oklamani, falosne namotani manzelia/milenci? To snad nie...
@kveta no aj ked sa ti to nebude pacit, za tvojim rozvodom nebola stetka, ale tvoj manzel. On sa rozhodol opustit manzelku. Ze to bolo nespravne rozhodnutie je mozne, no bolo to jeho rozhodnutie. Predpokladam, ze ho nenutila pod hrozbou smrti 🙂 cize zas a znova, za rozvod stale mozu len ti dvaja, ktorych sa tyka.
@monyccka No tak to je presne ten nazor, kt. ma ubezpecil, ze tie zeny su len chudery a ide im len o svoj prospech, nic ine ich nezaujima, este ani len ten chlap, co ho ulovia a znicia. Este doplnim, chudery, kt. zneuzivaju partnerske problemy a zautocia v tej najzranitelnejsej chvili, mna tesi len jedno, ze moj muz jej naletel len na malu chvilu a rychlo zistil o co jej v skutocnosti ide, a jeho najvacsou chybou bola jeho naivita.
@romana19 Suhlasim s Tebou. Kym som si myslela, ze milenka mojho manzela bola len obycajna babenka, ktora mala tu smolu, ze sa zalaskovala do zenateho.. vychadzala som jej v ustrety. Bolo mi jej luto a rozvod som smutne akceptovala ako logicke vyustenie lasky, ktora necakane vzblkla. Stava sa...
Jej "laska" vydrzala este pat dni po tom, co manzelovi na ucte dosli peniaze. Ziadne love, ziadna laska. A preto ju uz netitulujem inak ako stetka.
@ella555 som rada, ze sa vam manzelstvo podarilo zachranit, ale tak ako milenkynvecne veria, ze chlap opusti manzelku, podvedene manzelky vecne tvrdia, ze to manzel doplatil na to, ze je dobrak, naivny a pod.. doplatil na to, ze sa ROZHODOL nedodrzat slub, ktory dal svojej manzelke a to slub vernosti. Alebo bol tak naivny, ze si myslel, ze ked podvedie manzelku, tak to nie je podvod? Stale sa motame dokola. Vinite tretiu osobu za nieco, so urobi(podvedie) jeden (manzel) a ublizi druhej(manzelke).
@ella555 Lebo tie baby to "hraju" na lasku. A my, zijuce v tychto intenciach, ze vztahy su predsa z lasky, sme nemali v sebe tu optiku, ze by nas napadlo, ze stetke ide o nieco ine. Pravdupovediac ked som nahodne zistila, ze zamilovana dievcina je v skutocnosti zlatokopecka stetka /vizualne na to vobec nevyzerala/, az vtedy som sa psychicky zlozila. Tolko zla v jednej zene.. Tolko chladnej bezohladnosti.. A to este vedela, ze bojujem na infuzkach o zivot pre komplikacie umeleho oplodnenia. Presne ako to tu niekto popisal.. Vyckavala, kym bude vhodny cas zautocit.. Toto ziadna ferova, empaticka zena neurobi.
@monyccka Existuje dg znizeny testosteron. V jej popise najdes ako jeden z priznakov "pocit znizeneho sebavedomia, uzkost, vyhladavanie mladsich partneriek na zvysenie sebavedomia". Moj manzel s nou mal prvu suloz den pred planovanym zaciatkom hormonalnej terapie. Na terapiu uz vtedy nenastupil, mal pocit, ze ju uz nepotrebuje.
Takze u nas to beriem ako symptom jeho ochorenia. Za normalnych okolnosti, keby nebol chory, steka by mala vyrazne mensie sance na uspech. Takze ano, vinim stetku. On mal hormonalny problem. Ona rozbija manzelstva s racionalnou chladnostou. Verim, ze podla Teba je ona ta bez viny. Ja to tak nevnimam.
Manzel berie hormonalnu terapiu a znovu sme sa zobrali.
@kveta 🙂 tak ved si to sama napisala. Za zlyhanie mozu manzelove hormony. Problem bol unho. Ja nikde nepisem, ze zena, ktora sa snazi nieco vytazit zo vztahu so zenatym muzom je hrdinka, ani sa jej nezastavam. Ale zas a znova, za podvod moze ten, ktory podvadza a ublizuje nim tomu, koho podvadza. Cize je to o tych dvoch ludoch. Ze to u vas bolo hormonalne podmienene, zle casovo naplanovane atd je smutne aj ked zase asi aj dobre, pretoze ste to dokazali vdaka diagnostike a naslednej liecbe ustat.
@monyccka Nic by sme nemuseli ustat, keby slecna nezatuzila po mojom zivotnom standarde. Tri roky sme boli rozvedeni, tu bolest a sklamanie umocnene depresiami z hormonov z umeleho oplodnenia neprajem nikomu... Ja to nevidim tak optimisticky ako Ty:
"aj ked zase asi aj dobre, pretoze ste to dokazali vdaka diagnostike a naslednej liecbe ustat."
Presla som si peklom. Kvoli jednej vychcanej holke, ktora zautocila v spravny cas.
A ked dojdu arumenty, podme zautocit uraznim🙂 mna takto bohuzial neurazis. Viem ze z teba hovori len bezmocnost podvedenej zeny. Nezavidim ti. No nepridam sa na stranu tych, ktore zatvaraju oci pred realitou, ze za problem vo vztahu mozu ti,ktori v tom vztahu su. Aj ked si za to vysluzim taketo nizke narazky. Nepotrebujem tu na nikoho utocit ani ho urazat, snazila som sa ponuknut aj pohlad nezainteresovanej. Vola sa " ber nebo nech bejt". 🙂
@kveta peklom si si presla preto, ze tvoj manzel nedodrzal, co ti slubil. Ak by to dodrzal, ziadna vychcana holka by nemala sancu. Ze u vas zohrali rolu hormony je druha vec. Tot kruta realita. Ale ak by manzel dodrzal, co mal, mohla by holka tuzit po comlen chce a byt qaj vychcanejsia od najvychcanejsej.. proste by nepochodila. A musela by hladat inde, kde by nasla nejakeho, ktory by nedodrzal, co slubil manzelke.....
Ja by som skor akceptovala fakt, ze existuju "stetky- zlatokopky" vobec by som neapelovala na ich svedomie a moralku, ony maju manzelku a deti akurat tak v pazi. Niektore ako zostarnu stratia "stavu", niektore ak sa vydaju za vhodnu, rozumej bohatu obet tiez skrotnu a niektore zostanu take cely zivot. Dalej je tu skupina byvalych vzornych manzeliek, ktore chcu dobehnut co nestihli pred a za manzelstva, ony uz chcu zabezpecit nielen seba ale aj svoje deti. Ak by sa moj muz zaplietol s niektorou z tychto dvoch skupin, povazovala by som ho za uplneho chudaka, s ktorym by som uz nic spolocne nechcela mat a ani by ma nenapadlo vinit tie zeny. Dalsou skupinou je ako ste ju nazvali " krvilacna 30tnicka", ktorej jediny okruh kde moze vyberat potencionalneho partnera je praca. Je najnebezpecnejsia, lebo ona nemusi tlacit na pilu, moze ist na to uplne pomaly, ved ma k dispozicii celu pracovnu dobu, ma cas si aj otukat partnera, dokonca sa zaujima aj o jeho deti. Partner sa moze do nej zalubit uplne nenapadne, povazovat ju za bohynu, milu kolegynu , ktora mu chce len dobre, je s nou super,... Z mojho pohladu je tato tretia skupina najnemoralnejsia a v tejto skupine by som dokazala vynit aj milenku a hovorit o naivnom manzelovi. Ja si myslim, ze v prvych dvoch pripadoch ak muz nie uplne hlupy musi vediet o co ide.
Nečítala som -priznavam ale môj nazor je "ZE KEBY NEBOLA TA BOLA BY INA ☹ ☹ !" a tomu verte bud je chyba v chlapovi a nevydrží celý život s jednou ženou alebo je chyba v žene že už sa nesnaží byť príťažliva a tak povediac-zvadzať.
Je pravda že ked sme na všetko sami,je to ťažke byť ešte sa zvodna.Aj ja som sa s mojou polovičkou vela krát za to pochytila ale vraciam mu to tak,že ked sa pohadame tak naschval provokujem sukničkami vystrihmi a pod 😀 .Tiež som rozvedena a tiež si našiel druhú ale skôr preto lebo hladal opäť slobodný a bezstarostný život niekde na dicoteke.Nevinila som seba ani nikoho proste to tak vyšlo a vieš čo "MALA SOM JEJ UZ DAVNO POSLAT BOMBONIERU A KVETY" som rada že ma zbavila takého chlapa ked to urobil mne prečo by to nemohol urobiť jej a to je najsladšia odplata.No a nato všetko dcera ho nechce ani vydieť už 5rokov. 😵
@kveta 🙂🙂🙂 takze ked to nejde urazanim, ideme utocit na neskusenosti mladsich 🙂 bohuzial mam prehlad o terajsej situacii, kedze som " od fachu" ktory tieto manzelske preslapy riesi. A nie je nevera ako nevera. Preto to cislo je vemi velmi skreslujuce a je to len odhad. Uz som to tu pisala, pre uplnost zopakujem. Som absolutny odporca podvadzania v aomkolvek zmysle, neobhajujem spravanie, ktore casto vedie k rozpadu rodin, len sa snazim vysvetlit, ze pri obvinovani klopete na nespravne dvere.

@ella555 milenka ublizi tak max sebe. Manzelke a detom moze ublizovat ich otec tym, ze nieco take ako neveru dovoli. Ze je jej ucasny. Lebo vsak hadam o tom vie, ze ma zenu a deti a ze im to ublizi. On by to jal riesit, nie cudzia zena, je to jeho rodina, nie jej.