icon

Milujem iného

krzitae
29. máj 2014

Ahojte mám obrovský problém v sebe .. som vydatá ,máme malú dcérku ktorá ma 2 roky.
A k názvu- pred tým ako som sa dala dokopy s mojím manželom som mala kamaráta/priateľa dajme tomu že D. s ktorým som sa stretávala niekoľko mesiacov, láska bola obojstranná veľmi som ho ľúbila, ale bol na mňa až príliš milý ,pozorný a neustále ma chcel držať vo svojej blízkosti , pred všetkým chrárniť (teraz viem , že kvôli môjmu dobru) ,ale časom mi to akosi začalo vadiť chcela som spoznať aj iných mužov,nechcela som po 4 ročnom vzťahu vhúpnuť opäť do vzťahu a tým , že sme sa poznali dlho vedel , že sa nechcem viazať ..Stretla som môjho (dajme tomu E) už teraz muža typický Cassanova veľa žien sa okolo neho krútilo, žiadna nevedela na čom je.. a samozrejme poplietol hlavu aj mne.. časom som sa prestala stretávať s D lebo E to vadilo, D bol nesmierne sklamaný tak som si sním neustále po nociach volala vyznávali sme si lásku a neviem čo , ale nedokázala som opustiť E-strašne ma priťahoval po sexuálnej stránke ,s D som nespala ani raz a to mi chýbalo. Hanbila som sa to povedať D , že toto chcem od neho... a tak išli mesiace ďalej stále ten istý kolotoč až v Decembri som sa dozvedela , že som tehotná s E.. Ten sa tešíl , ale ja som nevedela čo bude s nami ďalej .. rozhodla som si dieťatko nechať aj keby som mala s ňou ostať sama .. ale nakoniec sme začali spolu bývať ale moje myšlienky a sny boli stále o tom istom o D!! pravdaže počas tehotenstva som s ním bola v kontakte , no už sme si nevolali ale len písali na FB , písal mi ako mu stále chýbam , že na mňa nikdy nezabudne a podobne .. vždy som sa rozplakala pretože som to cítila tak isto ale nemohla som mu to napísať. Môjho muža ľúbim naozaj sme manželia ktorý sa pohádajú ale udobria .. ale SEX žiadny!!!!!!odkedy som ostala tehotná sme spolu nespali dokopy za 3 roky možno tak 10 krát , ale asi aj to si domýšľam ... no jednoducho KARMA.. ale k tomu D v srdci mám strašne prázdno cítim , že mi tam niekto chýba , v poslednej dobre cca 1rok sa mi zas sníva s ním každý jeden sen , sem tam mu napíšem ale on nevie čo k nemu cítim , berie ma ako starú známu už ani ako priateľku lebo sa s ním nesmiem stretávať , E by ma rozdrapil v zuboch ☹ jednoducho nikto nevie čo k nemu cítim a ja už neviem čo mám robiť mám pocit , že vybuchnem že to už nezvládnem .. manželovi by som nikdy nechcela ublížiť, ale je tu niekto kto ľúbi svojho partnera ale MILUJE úplne niekoho iného ????? V podstate ľúbim ho tak - že som mu vďačná , že je skvelý partner , otec , finančne sa o nás postará , ale nedokážem mu dať celé svoje srdce.. Potrebovala som sa niekam vypísať . Ak tu je niekto kto pozná tento pocit napíšte rada si o tom s niekým popíšem .

mawka
29. máj 2014

@rhoy pises pekne ake by to malo byt, dvaja ludia by mali vyhladat odbornika, bla bla bla. realita je vsak ina a garantujem ti, ze odbornika chcu vyhladavat zeny, ale chlapi nie. pre nich je to prehra ak maju s odbornikom riesit problemy preco im nejde sulozit. ked sa zene nechce, tak je frigida, ked sa nechce muzovi, je to v poriadku? zdrava zena potrebuje sex. vsetky tie kecy o muzoch a zenach su sprostosti z casopisov. a ak je zena nespokojna, tak moze odist. pretoze na riesenie problemov treba dvoch. a kde to dvaja neriesia, tam nie je uz co riesit.

krzitae
autor
29. máj 2014

@mawka s prostatou prblém nemá niekoľkokrát v noci som ho začala ohmatávať ten dole bol ihneď napudený a on ma len odbil , že nie nechce je unavený, a vždy nejaká výhovorka 😠 neviem či by som ho dokázala podviesť stratiť všetko kvôli sexu , ale zas dlho už nevydržím však som zdravá , mladá a myslím , že aj dosť príťažlivá 😅 o nadšení , mne je to naozaj jedno či má 100 alebo 50 kíl mne sa páči taký aký je 😉 no a o tom brnkaní by som vedela porozprávať 😠
@seat967 už niekoľkokrát sme boli sami a nič !!

seat967
29. máj 2014

@krzitae neostane ti nic ine len si kupit spolocnika na vecer 🙂

mawka
29. máj 2014

@krzitae aha. takze mozno uz pre neho nie si pritazliva ty. mne exmanzel povedal po porode, ze uz nie som taka ako ked ma poznal. ze mam deformovane telo. neskutocne som ho za to znenavidela. a potom to slo, jedna milenka, druha... a ja som sa snazila ako krava, ze si ho ziskam spat, zacala som chudnut, byt pritazliva a na to mi povedal, ze sa chodim kurvit. tu uz nebolo o com. a lutujem, ze som mu bola verna, ze som x rokov nesukala s inym a mala som moznosti. som revala do vankusa nadrzana, kym on trtkal inde inu. navrhovala som riesenia, terapie, poradne, vyjadril sa, ze k cvokarovi nemusi, ze on problem nema. som stastne rozvedena. 😉

mawka
29. máj 2014

@seat967 casom ju to omrzi.... 😀

seat967
29. máj 2014

@mawka no ma to tazke 😒 mne muz kupil a robi si zo mna srandu ze ked sa mu nebude chciet nech sa pohram 😀 😀 😀 😀

mawka
29. máj 2014

@krzitae este teda k tomu, ze ked ma erekciu, ked ho ohmatas "tam dole" (nechapem, preco dospele zeny nemaju odvahu pomenovat veci), tak ked sa mu postavi, vyhrn si kosielku, vyskoc na neho a vyskac sa na nom, sprav si dobre, zlez a nech rozmysla..... sak teda nemusi nic robit, ked je unaveny, ved sa povozis do orgazmu ty. a ver, ze bude pozerat ako puk. mne sa to uz niekolkokrat osvedcilo 😉

mawka
29. máj 2014

@seat967 ja mam doma niekolko, stale treba baterky do toho menit, teda neviem, ale tie moje maju spotrebu 😀 a stale radsej zivy ako umely, co ja ti viem? a sprcha je este lepsia ako vibrator 😀

seat967
29. máj 2014

@mawka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja umieram smiechom 😀 tak mne baterky vydrzia dlho 😀 😀 😀

renka40
29. máj 2014

@krzitae aj u nás je to tak. Ja som sa so svojim o tom dokonca aj porozprávala. Aj pohádala. Aj si poplakala. Aj sa nad tým zamyslel, že nechce som sa trápila, že chce aby som hovorila o všetkom, bla,bla,bla... Aj sa nič nezmenilo! 😀 Tak som si dala záväzok, že už mu to viac hovoriť nebudem! Počkám do pôrodu, teraz som 3 týždne po pôrode,takže ešte 3 , a potom kúpim asi tabletky ( clavin či ako sa volajú) a dam mu ich do jedla 😠 . Budem čakať na účinok 😀

mysicka36
29. máj 2014

@krzitae , @rhoy to myslel tak, že aj keď Dčku možno chýbaš, tak má právo na ženu bez záväzkov. Keby ťa tak strašne chcel, asi by ťa uhnal aj vtedy, keď si bola nezadaná. A to si naozaj myslím tiež. Proste bolo by voči nemu nefér, teraz mu povedať, ako po ňom túžiš. Navyše je to spôsobené tým, že ťa manžel po intímnej stránke zanedbáva. Som presvedčená, že keby doma v posteli "lietali triesky" ani by si si nespomenula ako sa D vlastne volal. 😒 je to prirodzené.

rhoy
29. máj 2014

Kto chce mať mimomanželský pomer, nepotrebuje ničí súhlas ani radu. A kto má odpoveď na všetko, tak takisto nie. Nepochybujem o tom, že žena má rovnako rada sex ako ja, ale to neznamená, že sme už obaja stratili hlavu konať zodpovedne. Keby som sa nedokázal ovládať, tak si hľadám kamarátky na nete a podvediem ju, ak ona rok - dva nemôže mať sex kvôli zdravotným problémom. Hoci to práve u iných nie je zdravotný problém, vždy je to problém, ktorý by sme mali riešiť ako pár inak ako písaním o tom, že mu v noci ohmatávame penis. Ak niekomu vyhovuje vyjadrovať sa detinsky, rešpektujem. Inak asi všetci vieme, čo sa deje pri ohmatávaní a všetci vieme, že zdraví ľudia majú radi sex, ale asi nie s každým.

mawka
29. máj 2014

@seat967 tak ale ja som mesiac mimo domu, vies. a moj priatel je prec, milenec este dalej, to si mam najst aj tretieho? 😀 som mrcha zena, viem. ale kazdy jeden chlap ma v zivote odrbal, takze sa spravam k nim tak ako sa oni choavju ku nam. som nasla odvahu. a nech si mysli kto chce, co chce. akurat mam zasadu. moje decka nepoznaju ziadneho mamkinho kamosa, ziadneho ujka a podobne.

maria1989
29. máj 2014

@rhoy nepýtala som sa na lásku, deti. vyslovene len na to, prečo s ňou asi nespí. jasné, že do ich vzťahu nevidíš, len som myslela, že môžeš dať nejaký tip, ako muž. práve som sa pýtala kolegov, prečo by ste nespali so svojou ženou? a oni na to s rehotom: no keby pribrala na 300 kíl... 😉

mawka
29. máj 2014

@rhoy to, ze niekto ma milenca, milenku a zvolil si taku cestu este neznamena, ze spi s kazdym. ty si mozno jeden chlap z maleho promile chlapov, ktori doma otvorene diskutuju s manzelkou. samozrejme je ine, ak ma niekto zdrav. problemy - vtedy clovek vydrzi. ale ma niekto zdrav. problemy a nehovori o tom a vlastne nechce sa bavit o nicom, tak co cakas? ze zena alebo muz budu mat nohy u seba? sex je zakladna ludska potreba. a vy, rhoy mate potrebu tu moralizovat a posudzovat a citat ako zeny uvazuju, o com sa bavia, vsak? preco sa nevenujete teda vasmu skvelemu vztahu doma a venujete sa detinskym zenskym na modrom koniku?

rhoy
29. máj 2014

@maria1989
Ďakujem, ja už k tejto téme nemám čo napísať.

cecil36
29. máj 2014

@rhoy ja len teoreticka otazka, ako by si riesil to, ked by si manzelku uz rok dva nepritahoval, nedokazala by mat s tebou sex, nepostavil by sa jej ani vlas na hlave? A to by si bol cisty a vonavy....

sante81
29. máj 2014

Ja tejto teme neverim ani makke f

mariuskaa
29. máj 2014

W

seat967
29. máj 2014

@mawka ale dobre robis 😀 ved ja nikoho neodsudzujem chlapi su taky isty a aj horsi 😀 tak iba tolko uzivaj si a vybav si zlavu na baterky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

seat967
29. máj 2014

@sante81 a preco nie?

mawka
29. máj 2014

@seat967 ty, ale tak ide vyvoj pomocnikov dopredu, ze dnes uz kupis HI-tech vibrator za 200 euro. len ja potrebujem pracku, takze budem snivat dalej 😀 😀 ale akoze funkcie to ma neskutocne. len teda nefuci do ucha 😀

seat967
29. máj 2014

@mawka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pockaj teraz nechapem s tou prackou

mawka
29. máj 2014

@seat967 no sak ked kupim hi tech cyrila za 200, neostane mi na pracku 😀

seat967
29. máj 2014

😀
@mawka jaj tak ja som si uz spajala pracku s vies cim 😀 😀 😀 😀 😀

mawka
29. máj 2014

neviem, povedz.. hore alebo dole? 😀 😀

seat967
29. máj 2014

@mawka co?

mawka
29. máj 2014

@seat967 nic 😀 ale vieme, zhruba o co ide 😀

sansulinka
29. máj 2014

@mawka
@seat967 dievcata vsetky palce z vas hore 😀 😀 😀 😀 😀 odpadavam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mawka
29. máj 2014

@sansulinka ved normalne nie? neviem, preco sa ludia hanbia o tom pisat, hovorit. kazdy masturbuje. a komu chyba sex, tak hlada moznosti ako ho mat. 🙂