Minulosť
Pytam sa tych ktore ste nieco podobne zazili, skusim len v skratke. Pred 10rokmi som spoznala muza ( vtedy bol este chlapec 22rocny) , ja 20rocna. Mala som velmi zle obdobie v zivote co vela dievcat v tomto veku nema a neostal mi okrem mojich rodicov nikto. Nepoznala som sa s nim osobne,len cez skype, denne sme si volavali cez video. Dlhodobo...Pomahala som mu ucit sa poriadne Slovensky ( je z inej krajiny a studoval tu medicinu) a mne to na oplatku pomohlo dostat sa z najtazsich chvil. Bol moj velmi dobry priatel a mala som ho moc rada . Neskor nastali opät problemy ( u mna ) a my sme uz v kontakte viac neboli. Preslo 10 rokov . On vystudoval a este stale je na Slovensku ( v inom meste) a ja som vydata , mam aj dieta . Vcera mi ale neviem akym zazrakom Len tak,zobrazilo jeho profil na fb hoc som ho nikdy nevyhladavala. Neviem ci ukazalo aj jemu mna, ale prisla mi od neho sprava. Trochu sme si pisali.. akoby tych 10 rokov ani nebolo a rozumeli sme si ako predtym. Priznal sa mi ze hoc by nemal kedze som vydata, ze ma miloval no nepovedal mi to lebo bol mlady . Ja som si uvedomila ze som ho milovala tiez. Ano, napriek tomu ze sme sa nestretli,len videli a rozpravali. Ze bol tu pre mna ked som to potrebovala. Napisal mi aj ze zo Slovenska asi odchadza, zaciatkom roka. Som velmi smutna, asi sa potrebujem vyplakat. Svojho muza si vazim, nikdy by som mu neublizila ale neviem ovplivnit to, ako ma mrzi ze mi o tom celom ako ma miluje nikdy nepovedal a teraz uz nikdy ani nepovie lebo pravdepodobne odide.
Co je najlepsie spravit aby som na to viac nemyslela ? Prestat s nim uplne konverzovat ako po cele roly? Bude to najlepsie ? Alebo sa s nim konecne raz stretnut a zistit ze nazivo tie motyliky v bruchu niesu ? Skor sa bojim opaku
Mne po skončení základnej školy povedal spolužiak že som sa mu páčila celé 4 roky, ale nepovedal mi to... Až keď sme všetci šli na stredné školy...
No a? Nepovedal vtedy, nechápala som, načo to vraví teraz...(a to fakt ze sme boli deti)
Význam to nemá, a rovnako ako tu u autorky. Mne to znie neskutočne detsky, že "joj, nepovedal mi vtedy, že ma miloval a tetaz mi to vraví, že vtedy na miloval"
Co mate 15?Lebo tak mi to pripadá, presne ako u toho spolužiaka, kde fakt sme mali 15 vtedy...
Fakt neviem, čo chces riešiť, rozoberať, uzatvárať a o co ti vlastne ide...
10 rokov sa chlap neozve ma ta na háku ty jeho tiež a odrazu sa ozve, zároveň dodá, že aj tak ide preč a ty si prevratena ako sveter.. Ľutujes, že ti nič nepovedal, chceš niečo riešiť, nevedno co, odrazu (po 10 rokoch) ti chyba ako priateľ..
Mne to znie úplne sorry ta úprimnosť, ale nie ze naivne, ale neuveriteľne hlúpo...
Načo sa s ním chces stretnúť? Čo chces uzavrieť? O čom by bol rozhovor? Možno ti povie sobne, že ťa miluje..to chces počuť? Sama píšeš, že budeš plakať po večeroch, takže tvoj terajší vzťah nie je v poriadku... Uzavri to sama v sebe a nechoď nikam..
@jaskolka och , on sa neozval lebo nemal ani kam. Ja som ziadne soc.siete nemala ( teraz ich mam asi rok kvoli praci), nevedel moje priezvisko ( vsak len nick na skype) a cislo mam davno nove. To len na doplnenie . Ahoj 🙂
@marcellka32 uz som to tu pisala niekolko krat ze moje manzelstvo je v poriadku a nic mi v nom nechyba , preto aj nemam pred manzelom tajnosti . Nie ako pariky ktore sa na verejnosti prezentuju aky su happy a poza chrbat chodia kade kam . Radsej muzovi vzdy poviem ked sa mi nejaky kamos z minulosti ozve a hotovo
@tara42 tu sa asi este nikomu nestalo ze sa chce niekto vidiet alebo len tak ozvat bez chute na sex , pravdepodobne 😃
Fb ľudí automaticky generuje medzi - mohli by ste poznať, je úplne normálne, ze nám medzi týmito ľudmi vyskakuju aj ľudia ešte zo základky, pretože fb sťahuje informácie z iných sociálnych sieti, dokonca aj to, co hľadáš na Googli, z tvojich e-mailov, dokonca z mailov tvojich znamych a podľa toho ti aj vyskakuju na fb reklamy.
Či si si myslela, ze ta všade celých tých 10 rokov hľadal? A teraz ta konečne našiel, aby ti toto zvestoval? 😀
Fakt ako napísala @jaskolka tu poslednú vetu. Nie naivná, ale hlúpa.
@katkami123 ja som asi tak hlupa ako ty ked si myslis ze kazdy chce len trtkat ako pises.. musis byt rovnaka ked mas taketo nazory
No len chces to uzavrieť, aby si bola kľudná a čo keď sa ti z neho podlomia kolená a budeš v háji? Budeš sa potom z toho spamätávať ďalšie 3 mesiace. Nechaj to tak, urobíš lepšie. A to ti hovorím ako žena, ktorej sa stalo niečo podobné s tým rozdielom, že my sme sa reálne poznali už predtým.
@katkami123 teraz pozeram ze si z Cadce,takze uz chapem 😀
Rovnako Ta zaskatulkujem ako hlupu Čadčanku ( klasika) ako ty kazdeho kto ma dobre vztahy len tak
Píšeš dosť zvláštne. Tak raz píšeš, že ti prišla od neho správa, potom odrazu že "on sa ti neozval" 🤔🤔
Tak keď sa on neozval tebe,ty jemu, ako teda vieš, že "ta miloval vtedy, a ze ide preč"?.
A teda keď akože fakt je to pravda (že sa nikto nikomu neozýval) tak čo ideš teda riešiť?
Lebo vážne nerozumiem, o čo ide...
@janickacrazy viesco asi pojdeme len s dietatom nech ho pozrie ked nam dal taku moznost , takze sa uz rovno zoznamime osobne
Klasický namot v stereotypnom živote. Ide to ľahšie s niekým, koho "poznáš". 🙂 O nič nejde, trocha vzruša.
Zeny vy mate nazory ako z roku pána 👀
Tvl mne sa ozve tolko znamych co som dlho nevidela a keby ma kazdy chcel len pretiahnut tak uz som derava ako sitko
Pozri, autorka, ty si chcela vedieť, aspoň tak si písala, že čo máš robiť, aby si na to nemyslela. Alebo co robit celkovo..
Stretnutie v podstate "je o ničom", lebo vy ste sa ani nepoznali, možno máte nostalgické predstavy, možno nie, možno ide o úplne dačo iné...
Odpovedali sme ti tu v podstate všetky to isté...
Ale ty zrejme chceš "pozehnanie" že chod sa s ním stretnúť a určite to bude krásne a nádherné...nepáči sa ti že sme ti to nedali, nie si spokojná s odpoveďami..
Si rozhodnutá, tak čo teda chceš počuť od nás?
@jaskolka uz nic,ja som podakovala uz po tretom komentary samizda. Neviem co to niektore tak chytilo ze robia z toho namet na celovecerny film a pisu tolke komentare ako keby som manzela podvadzala .. mozno ako ony
@ivik4 sused ma mimule odviezol do obchodu lebo moje auto je pokazene . Som prekvapena ze to nezatiahol do lesa a nevzal si za dopravu v naturaliach. Aj muzovi zakazem zdravit sa im , lebo kazdy chce len trtkat ako tu pani pise
Autorka, MK je presne o tom. Je tu pár diskusii, ktoré sú plodné, ale väčšinou sú v takomto duchu. Je to aj také spestrenie dňa, debatovať na podobne témy.
@jaskolka ano viem, aj pobavi 🙂
Kazdy ste uz niekde inde, preto by som hrube ciary nerobila, stretnite sa a ty zober aj manzela, ak je skutocne dobry clovek ako si ho pamatas, neodmietne a mozno ziskate s muzom rodinneho priatela, nikdy nevies, mozno teraz potrebuje tvoju oporu on ako ju kedysi poskytol tebe, uz aj ten odchod zo Slovenska vypoveda o niecom vyraznejsim v jeho zivote, za mna by som chcela podat pomocnu ruku, ak by to bolo v mojich moznostiach
Je úplne jedno o čo ide, či tá kedy miloval či ty jeho alebo čo.. naozaj chces zisťovať či sa ti bude páčiť osobne alebo nie? Načo? Keď áno tak sa.budes zamilovavat napriek tomu že máš manzela, budeš ohrozovať svoje manželstvo, rodinu.. a keď sa ti páčiť nebude, tak načo to potrebuješ zisťovať? 10rokov si bez neho existovala, môžeš existovať aj naďalej.. mala by byť pre teba prvoradá rodina a muž.. samozrejme každy to vidí asi inak, ja však takto..
Sama som zažila nepríjemný pocit, že sa mi niekto páči viac ako by som chcela a moja prvá obrana je, úplne to ignorovať, stretávam sa s ním len keď to je nutné ale nijako nerozvijam konverzáciu, je možné že ten človek si myslí že ho nemam v laske.., avšak proste milujem svojho muža, tak už len čakám kedy ma tie blbé nezelane sympatie prejdu, nepotrebujem k životu nikoho iného ako môjho muža a rodinu..
@ivik4 Ale veď jasné, že nie. Ale sama autorka tu píše aká je z toho smutná a rieši, či sa má stretnúť. Veď predpokladám, že ani ty toto neriešiš so svojimi starými známymi. Nerozmýšľaš nad tým ako si ich milovala a neviem čo.
@autorka a určite by som nešla za ním s chorým deckom pokiaľ by nebol neviem aký odborník. Akože je pediater? Alebo čo?
@katkami123
@h2 baby, osobne si myslím, že chalan nikam neodchádza... len ju skúsil náhodou nejakým spôsobom vyhľadať, zadarilo sa... no a skúša...
@jaskolka že sveter 😀 😀
autorka: aj podľa mňa si dosť odporuješ. najprv chceš stretnutie, aby si zistila, či budú motýle v bruchu, potom uvedieš, že muž o všetkom vie a že nemáš problém ísť na stretnutie s ním. tak neviem, ako by si tie motýle vypustila, keby sedel pri vás manžel? 🙂
a fakt ako človek, ktorý už prešiel kadečím a nebolo toho málo, ti v dobrom radím: ser na to... ak nemáš dobrý vzťah, ukonči ho. odíď, povedz mužovi, že ti lezie na nervy alebo neviem čo. a ak máš dobrý vzťah, ako ty tu tvrdíš vo svojich komentároch, tak si ho váž a neprovokuj, nešpekuluj so stretnutiami s kadejakými ľuďmi z minulosti, o ktorých 10 rokov nič nevieš...
@petkasaurus áno, tiež mi napadlo, že pôjde o araba...
No, mne je tvoj názor na mňa šuma fuk 😉Však sa stretnite, len to potrebuješ počuť, len ti to tu žiadna nenapisala. Čakala si, ze všetci tu nad tou “romantickou” fantasmagoroiu budeme híkať ako vás dal osud do kopy, len tu ťa všetci krutým spôsobom vrátili do reality. Žena odchovaná na tureckých telenovelach, potom to tak vyzerá, ty dobre vzťahy 😀
@panelacikova
Po pravde, viem, ze chlapi si radia ako zeny dostať do postele. A presne toto sa mi stalo s jednym Nemcom, keď som cez leto pracovala v Nemecku. Stretli sme sa na nejakom festivale, veľké nahovaračky z jeho strany a tiež použil tuto formulku, že zajtra už odchádza a už sa nikdy viac neuvidíme. Mne to prišlo úplne take z jeho strany, ze
- “využijme teraz tuto príležitosť, lebo sa už nikdy viac nebude opakovať.”
Ale verím tomu, ze pri jednoduchšich ženách tato formulka zaberá. A o mesiac som ho stretla v obchode, tak som sa mu zasmiala do tvare a bolo. Zase chlapi vedia byt veľmi vynaliezaví, keď chcú dalsi zarez, mnohi to beru ako nejaký druh športu.
@panelacikova
Ona možno ma dobrý vzťah s muzom, len už žije v streotype. A zrazu prišiel záhadný cudzinec a bum. Dobrodružstvo
mne to príde, že už ani nepotrebuješ odpoveď. že vlastne niekde vnútri vieš, čo urobiť. baby Ti ale dobre píšu tak, ako si myslím, že som Ti dobre napísala aj ja. nerýp sa v tom. je to tak trošku aj o sebaláske. načo sa proste vídať s niekym, kto ti nevyznal lásku keď mohol ale robí to teraz, keď je to zbytočné.
celé to bude smrdieť, bude to nečisté. toto nie je sused čo Ťa zobral do roboty ani kamarát s ktorým sa poznáš od mala. toto je niečo, čo bolo platonické a je to cesta do pekla. zakázané a tebe to bude veľmi voňať. ver mi. kašli na to. buduj si to, čo máš doma.
@katkami123 stotožňujem sa s tvojimi názormi v tejto téme. tiež sú mi muži dosť "blízki", som povahou taký mierny "chlap" a jednoducho s nimi komunikujem otvorene. a dosť presne viem zaradiť rôznych mužov a v drvivej väčšine mi to aj vychádza. videla som v živote chalana, ktorý sa oženil z lásky, miloval svoju ženu, ale..... nebol vybúrený. na jednej firemnej akcii ho opili. svine svinské. ja som o tom nevedela, inak by som mu to nedovolila piť. najprv mu ponúkli jeden poldecák, ktorý na veľké naliehanie - hústili doňho asi 5 ľudia, vypil. samozrejme, chalan abstinent stratil ostražitosť. potom mu do kofoly liali fernet-po troškách. on si to nevšimol, lebo už ten prvý mu stúpol do hlavy. a pil "kofolu". ožral sa ako sviňa. a, samozrejme, ho tam jedna zviedla. všetci sa rehotali, že ako s ním vypiekli. doma žena a malé dieťa :( ja som sa to dozvedela o pár dní, keď mi to jeden z kolegov povedal. a zaťal: no, stano si užil, už bolo načase......
nuž, už som stana v tú chvíľu len v duchu poľutovala. mimochodom, ten, čo mi to povedal, bol jeden z tých, čo sa na tom super bavil. doma tiež žena a deti....
tým chcem povedať, že toto bola jedna z tisíc príhod, ktoré som zažila vo svojom živote, na základe čoho si vytváram o mužoch nejakú predstavu (samozrejme, môžem sa mýliť, netvrdím, že som v tomto vševidiaca). a toto mi fakt smrdí tým, že kamoš potrebuje zasunúť a ťahá motúziky popod nos....

A este tipujem, ze to bude Arab