icon

Mladá kolegyňa môjho muža

2. aug 2023

Ahojte,
neviem kam sa mám obrátiť tak píšem sem. Muž má novú kolegyňu a ja som z nej na prášky a mám pocit že musím proti nej bojovať. Stále o nej doma hovorí a ja idem vnútorne z toho do vývrtky, lebo doteraz o žiadnom kolegovi/kolegyni takto nerozprával. Je o viac ako 10r mladšia, nezadaná čerstvo po škole a muž ma s ňou porovnáva a potom to otáča akože na srandu. Ona chodí na nechty, nechceš aj ty chodiť na nechty? No nie mám malé dieťa je to nepraktické do domácnosti a vyhodené peniaze a malého neviem kde by som na 3 hodiny odložila. Ona robí taký šport, nechceš aj ty? No nie málo mám toho doma. Nahovára ho na pubertiacke chujoviny, teraz najnovšie sa chystá na nejaký fesťák, muž nikdy na podobné akcie nechodil a teraz chce ísť zrazu tam na víkend spať pod stan s kamošmi a že veď partia s kolegyňou sa s nimi určite uvidí. Nervy mám len keď toto píšem, začal velice cvičiť, chce si nafarbiť tú hlavu starú a ja som len stíhačka, žiarlivka čo neznesie že má kolegyňu kamarátku, ona je čerstvý vietor a mne zabil že so mnou žije ako dôchodca. Ja mám tiež školu, pred RD aj dobrú prácu, starám sa o seba cvičím, má upratané a navarené, postarané o dieťa a doteraz sme aj my boli kamoši a chodili aj v manželstve na rande a zabaviť sa primerane veku keď sme mali vybavené stráženie a zrazu som dôchodkyňa, mne je do plaču. Čo sa vôbec dá s týmto robiť? Roztrhať ma ide keď vôbec o nej počujem a ona ešte provokuje, vyvoláva mužovi domov mimo prac.doby, poslala mi nadrzovku žiadosť na fb keď ja som pre ňu úplne cudzí človek. Ja mám pocit že on má novú frajerku a nie kolegyňu.

gabika128
3. aug 2023

Autorka určite si nájdi čas aj sama na seba a nechaj muža nech sa stará o dieťa. Ty si momentálne dlho doma, nič nové a zaujímavé muž možno už na tebe nevidí... Ale ver mi, treba aj ich udržiavať v pozornosti, tým že pôjdeš aj sama do spoločnosti, kľudne aj sama do kina a jemu povedz, že si bola s kamoškou. Daj mu aj najavo, že sa ti nepáči jeho vzťah s kolegyňou, ukáž mu, že má peknú ženu, zdravé dieťa a stabilitu. Na festival môžete ísť spolu ak nájde stráženie pre dieťa atď... Dajte si večer vínko a rozhovor, možno mu ani nedochádza, že ťa takto zraňuje.

andreadca
3. aug 2023

@kiwi3 s tým, že keby bol zaláskovaný tak čuší a o kolegyni ani necekne, aby nebol podozrivý 100% súhlasím 🙂

kiwi3
3. aug 2023

@andreadca mne sa to totiz aj nieco podobne stalo, ze som si myslela, ze sme kamosi s chlapom a ze ma zoznami aj so svojou partnerkou a potom z neho vyslo, ze on to pred nou taji, ked sa nahodou stretneme. mal totiz postranne umysly a ako kamosku ma nebral.

akoze ja netvrdim, ze nie je zamilovany, ale myslim si, ze z nejakeho dovodu vie, ze z toho nic nebude. a preto si aj myslim, ze ona nema zaujem.

akiana
3. aug 2023

@h2 Ja som tu knihu citala. V hlave mi utkvela jedna pasaz, kde sa pise, ze mu nemas varit, ale spravit dva parky a hodit mu ich na zem. Takze tak.

h2
3. aug 2023

@akiana Ja som žiadnu takú knihu nečítala, ale teda s takouto formou toho, ako byť "potvora" na muža, určite nesúhlasím.

breznica
3. aug 2023

38 rokov je starý? 🙈

minutka
3. aug 2023

@breznica to ma uplne zarazilo 🙈

h2
3. aug 2023

@breznica Všetko je relatívne. Pre čerstvú absolventku školy starý je. Ešte aj jeho manželka je o 6 rokov mladšia, čo síce nie je až tak veľa, ale ani málo.

mandarinka555
3. aug 2023

@jajanka31 Ty čo máš furt s tým, aby zmenil prácu? Už som ti raz písala, že v inej práci sa nemôže namotať na nejakú sexi mladú babu? No môže a je to aj pravdepodobné, že sa tak stane...To si jej teda poradila 👎

breznica
3. aug 2023

@h2 no neviem,môj brat má 38,jeho manželka 24 a nikdy sa nevyjadrila, že je starý, sú spolu 5.rok

ankare
3. aug 2023

@breznica
@minutka
Tak ak má chlap 38, rodinu a deti, no a zmotava 20tnicku, tak je starý. Veď by mu dcéra mohla byť.

breznica
3. aug 2023

@ankare trošku prehnané že by mu mohla byť dcéra, ale kočka sa bavi, má pocit,že kolega je aj napriek hendikepu,že má ženu a dieťa (lebo tu je to tak brané) v pohode a do partie,len má prehnane ziarlivu ženu, ktorá hneď vidí ja neviem čo. Aby bolo jasné, píšem toto spolu s mojím 39-ročným mužom, ktorý sa na tom všetkom len smeje

h2
3. aug 2023

@breznica Nechápem, ako s autorkiným problémom súvisí, či jej muža označíme za starého, alebo nie.

jajanka31
3. aug 2023

@mandarinka555 je to jedine riesenie prerusit kontakt s mladou.. a druhykrat si uz rozmysli ci sa zacne opat namotavat. Je to ovela lepsja rada nez bezat prrc od tak maleho dietata na nechty a neviem co si vymyslat ako tu radia iny.. kazdopadne nech sa autorka sama rozhodne. Tebe radu nedavam ak sa ti moja rada nepaci tak sa nad nou vobec nemusis pozastavovat.

breznica
3. aug 2023

@h2 môj chlap sa ale smeje na inom. A ja tiež. Autorkin muž si vďaka mladej kolegyni uvedomil,že aj on je ešte mladý

h2
3. aug 2023

@breznica On si uvedomil, že je ešte mladý, ale svoju o 6 rokov mladšiu ženu označil za dôchodkyňu. 🙃

autor
3. aug 2023

@breznica pekné že sú ti problémy iných vtipné, želám ti aby si sem nikdy nemusela kvôli niecomu podobnému písať, keď to tvojmu mužovi príde normálne a srandovné, každý máme hranice inde.

radkaradix
3. aug 2023

@jajanka31 uplne s tebou suhlasim

macik166
3. aug 2023

Tak toto chcem vedieť ako sa to skončí

ankare
3. aug 2023

@breznica keby si bola v autorkinej koži, nebolo by Ti do smiechu, ver mi

jajanka31
3. aug 2023

@ankare presne je to strasna situacia. Mnohe si tu neuvedomuju ze to nie je len o tom ze on ju par krat spomenie doma. Autorka moze postupne z toho celeho byt paranoidna, podozrievava nervozna, nemusi dobre v noci spavat. Lebo to sa neda porovnat to ze on je s mladou 8 hodin v kancelarii s tym ze ona stretne casnika alebo trenera na par minut.. oni dvaja si za 8 hodin mozu vybudovat vztah co uz sa mozno aj stalo. A mamzelka na nich nema ziaden dosah..

h2
3. aug 2023

@jajanka31 A takéto prípady sa, bohužiaľ, stávajú až príliš často. Osobne si myslím, že ak mladá bude autorkinho muža chcieť, tak ho aj dostane.

kakawah
3. aug 2023

Ja som takéto vzťahy na pracovisku videla xy krát. A tu vôbec nešlo o vek ani status a počet detí. Proste si dvaja padli do oka, boli spolu často v práci, pracovali v uplnej blízkosti,sedeli spolu za jedným stolom, tam potom vznikajú rôzne situácie,srandicky,dvojzmyselne dotahovacky.Zo začiatku sa to tajilo ale nakoniec to videli všetci. Proste bez zábran, a čo že niekto z nich bol zadany???? Ale aj tie konce som videla, ako som pisala, po odhalení to bolo rosambo, a nakoniec jeden z tej dvojice odišiel. A teda 38r.veru nie je starý, ale v najlepších rokoch, aj pre taku mladšiu. Niektorým mladym sa starší muži pacia. Sú vyspelejsi, vyzretejsi....

777januska777
3. aug 2023

@breznica uvedomil si, ze je mladý 😀 on si skôr klame, ze si myslí, že je "mlady" a myslí si, ze ma na mladú babu. Mne je smiešne za neho, lebo toto je typická kríza stredného veku, chlap robi niečo co v živote nerobil a ani nechcel, len preto lebo však musí sa ukázať pred mladou.

derdia
3. aug 2023

Nuz ja ani neviem co na to napisat.
Len treba trosku porozmyslat, ci je aj tvoj muz taky uzasny pre nu. Pretoze ona tooze pocitovat uplne inak.
Aj ja robim s rovnako starym kolegom, sme spolu 8 hodin denne a je to fajn clovek. Mily, aj sa zasmejeme atd.
Ale ja som vydata, pre mna je moj manzel na prvom mieste a pre mojeho kolegu jeho manzelka a rodiny.
Takze vzdy je to na dvoch, pretoze aj ked jedenhodi udicu je na tebe ci sa chytis aleno zsotanes triezva, normalna, sama sebou a mas moralne zasady.
A pokial nemas, tak ta takto ohuri tristo vselijkach chlapov, ktory vedia presne co a ako... A take su aj zeny.
Takze by som jasne manzelovi, vysvetlila, ze bud sa prebere, alebo nech si ide za nou.
Ved sa neopustaj.
A hlavne, dufam, ze domanevyzeras ako zena s pralesa, s mastnymi vlasami, vo vysuchtanych teplakoch, s neoholenymi nohami a pazuchami... Pretoze doma, aj ked mame svojich chlapov, je nasa povinnost starat sa o seba aby sme aspon trosku ostali tymi, ktore si brali. Pretoze chlap potrebuje na sex a erotiku pohlad, a hmat.
Ma to mozno sice kazdy inak, ale ked si ta raz zobral za zenu, tak si myslel, ze budes navzdy taka aku si ta bral.(maju to tak nastavene,😁😁😁🙈)
Takze zmen taktiku, a ber to ako vystrazny prst.
Dieta mame, babke, kamoske, chod ku kadernicke, kup si nieco krasne na seba a ked s tym bude mat problem, povedz, ze ved urcite aj ta tvoja super kolegyna si kupuje veci😁plus mu povedz, ze si si zajednala hodiny jogy, 3 krat do tyzdna takze dieta bude mat on😁🙈a neboj sa prebera sa hned z toho.
A taketo veci, zostavaj dlhsie vonku, ked pojdes von nahod sa. Nech si nemysli, ze si uz po zaruke za to, ze sa tam obsmieta mlada baba.
Ale hlavne si zisti, ci je len on z nej tak namakko (skor natvrdo🙊🙈🙈🙈😁) a ona je uplne normalna baba, ktora netusi o tom, ze dakoho poblaznila. Pretoze nemusi byt hned zla.

domkakvet
3. aug 2023

Je naozaj dobre, ze o tom vies vcas, ale aj tak mas co robit aby si to este zachranila, lebo vyzera ze je uz fakt dost opantany.

ahhola
3. aug 2023

Co keby si mu chodila "naproti" do roboty? O 16. s malým pred ofisom🧒😄?

liv1
3. aug 2023

@777januska777 kriza stredneho veku v 38? 😁

liv1
3. aug 2023
juliacenc
3. aug 2023

Tak to je fakt od veci… co ma 2 pubertu? Krizu stredneho veku? Asi by mu to trebalo oplatit tiez by si si mala najst nejakeho kamosa aby zacal ziarlit a uvedomil sa.