icon

Mladá kolegyňa môjho muža

2. aug 2023

Ahojte,
neviem kam sa mám obrátiť tak píšem sem. Muž má novú kolegyňu a ja som z nej na prášky a mám pocit že musím proti nej bojovať. Stále o nej doma hovorí a ja idem vnútorne z toho do vývrtky, lebo doteraz o žiadnom kolegovi/kolegyni takto nerozprával. Je o viac ako 10r mladšia, nezadaná čerstvo po škole a muž ma s ňou porovnáva a potom to otáča akože na srandu. Ona chodí na nechty, nechceš aj ty chodiť na nechty? No nie mám malé dieťa je to nepraktické do domácnosti a vyhodené peniaze a malého neviem kde by som na 3 hodiny odložila. Ona robí taký šport, nechceš aj ty? No nie málo mám toho doma. Nahovára ho na pubertiacke chujoviny, teraz najnovšie sa chystá na nejaký fesťák, muž nikdy na podobné akcie nechodil a teraz chce ísť zrazu tam na víkend spať pod stan s kamošmi a že veď partia s kolegyňou sa s nimi určite uvidí. Nervy mám len keď toto píšem, začal velice cvičiť, chce si nafarbiť tú hlavu starú a ja som len stíhačka, žiarlivka čo neznesie že má kolegyňu kamarátku, ona je čerstvý vietor a mne zabil že so mnou žije ako dôchodca. Ja mám tiež školu, pred RD aj dobrú prácu, starám sa o seba cvičím, má upratané a navarené, postarané o dieťa a doteraz sme aj my boli kamoši a chodili aj v manželstve na rande a zabaviť sa primerane veku keď sme mali vybavené stráženie a zrazu som dôchodkyňa, mne je do plaču. Čo sa vôbec dá s týmto robiť? Roztrhať ma ide keď vôbec o nej počujem a ona ešte provokuje, vyvoláva mužovi domov mimo prac.doby, poslala mi nadrzovku žiadosť na fb keď ja som pre ňu úplne cudzí človek. Ja mám pocit že on má novú frajerku a nie kolegyňu.

Strana
z8
joannita
4. aug 2023

@andreatytler presne, muzi a deti to maju rovnako. Aspon u nas.
Kludnym vysvetlovanim absolutne nic nevyriesim.

victory7897
4. aug 2023

@aurora33 najviac ma dostanú komenty ,no ty teraz uvidíš a sexy pradielko a blbosti..no určite ,..čo už som úplne bez hrdosti

alica2202
4. aug 2023

Boze baby, tak chlap tu zacina behat za mladou a este autorka sa ma snazit si ho udrzat? Ved pise, ze sa o seba stara, udrziava, doma okolo dietata, v domacnosti a ma este podla vas pridat?

Vycisti mu zaludok, ze ci sa mu zachcelo maldšej, v opacnom pripade nech skludni hormon a berie dieta na prechadzku. Tak by som mu scistila zaludok, ze by chodil mesiac okolo mna po spickach.

macik166
4. aug 2023

Povedz o všetkom svokre. Nech nabehne a nech starému capovi vyčistí žalúdok.

vilma7
4. aug 2023

Milá autorka, aspoň si manželovi v kľude povedala , ako a.co všetko ti na jeho.rozpravani a na jeho "novom" správaní vadí? ....ja idem vnútorne z toho do vyvrtky....vie manžel o tvojich pocitoch?

autor
4. aug 2023

@vilma7 ahoj, čítam si všetky komentáre keď mám čas a snažím sa si z toho nieco zobrať, nechcela som tu moc už písať kvôli tej pani ktorej sú moje problémy smiešne a vyryva, ale včera som bola cely večer sama mimo domu aby som si vyčistila hlavu a nachystala si co budem robiť a vyšlo mi z toho že cez víkend si ho posadím a poviem mu všetko čo mi vadí a ako to beriem, budem sa snažiť nenechať sa uniesť a nedavať mu ultimata, no uvidíme.

muchotrafka298
4. aug 2023

Toto Ti kvitujem, ze to chces riesit takto v klude. Urcite mu nedavaj ultimata, lebo to chlapa len do kuta zatlacis a bude to este horsie. Drzim Ti palce, aby si toto vyriesila k svojej spokojnosti a chlap sa ukludni a uvedomi si, ze co ma doma.

0kristina0
4. aug 2023

@muchotrafka298 🤣 musim sa smiat, nie neukludni sa, lebo pride pondelok a bude tam kde bol a vikendovy rozhovor bude zabudnuty, ste velmi naivne dievcata.

Autorka, uvedomil by sa vtedy keby do nej nebol este bachnuty, na pekne, kludne rozhovory je uz neskoro, ty uz musis "tresknut po stole". Nepisem ti to len tak.

liv1
4. aug 2023

Moj muz raz povedal. Ak v manzelstve ma jeden umysly na neveru, nech to rovno ukonci. Na co sa natahovat. A som podobneho nazoru. Jedna z moznosti je povedat mu s kludom anglicana, vidim na tebe tu zmenu ako sa zrazu o seba staras, ako ospevujes inu zenu. Mna to uraza. Aj mna takto ospevujes pred inymi? Pred nou? Ak nie zasluzim si to ci nie? Staram sa o rodinu, dieta, teba, teplo nasho domova. Doteraz sme sa zabavali spolu, prezili krasne chvile. Dobre si premysli co urobis, co povies. Ja druhe sance nedavam. Na vztahu treba pracovat cely zivot. Ale obaja. Nielen jeden.

muchotrafka298
4. aug 2023

@0kristina0 kludne sa mozes smiat, nech sa Ti paci kolko len chces. Ja mam svoj nazor, ty mas svoj, nemusia byt rovnake. Nie kazdy riesi veci tresknutim po stole, zbalenim veci a ultimatami "ja alebo ona".

0kristina0
4. aug 2023

@muchotrafka298 to nie je moj nazor, to je moja skusenost

cara111
4. aug 2023

Kopni toho svojho medzi nohy, haraburda si viac nezaslúži. To len na odlachšenie..Ty mu prečo nespievaš o susedoch, trebárs. Alebo akého muža si stretla pri kočíkovaní. Joj, toto by moj ani nepredýchal.

fajnova
5. aug 2023

@cara111 prečo? Za prvé by to nebola pravda. Za druhé pôsobila by ako zúfalá chuderka. A za tretie jej mužovi by to bolo úplne jedno. Pokiaľ je jej muž namotany na tú mladú frndu, jeho žena si môže aj krištáľový luster nasadiť na hlavu a s ním to nepohne. A keď si ešte začne vymýšľať imaginarnych nápadníkov, tak on ešte bude rád, že mu to uľahčila. Ženy veď rozmýšľajte trochu a majte hrdosť.

lucinka12356
9. aug 2023

No ako to dopadlo?

cara111
10. aug 2023

@fajnova no ak bude pri tom plakať, tak áno, bude za chuderu. Ja ale píšem o žene, ktorá je sebavedomá aj v takýchto situáciách.

subartic
10. aug 2023

@0kristina0 ja s tebou súhlasím ,na mnoho mužov nefunguje kľudný rozhovor , preletí to cez nich . Kľudný rozhovor nepovažujú za reálne nebezpečenstvo , len akýsi šum na pozadí . Ani mlčanie nepovažujú za nebezpečenstvo a často si ho vysvetľujú že už je žena spokojná a drží s prepáčením hubu a neotravuje. A ZRAZU sa tá žena rohodne rozviesť, pre nich je to zrazu lebo oni žiadne problémy nevnímali . Nie je to všeobecná šablóna ale veľmi veľa mužov takto funguje. Mnohí muži potrebejú ráznejšie poukázať na problém a nedokážu dešifrovať kľudnú reč ženy. Nasranej žene asi každý chlap rozumie, že sa deje niečo čo by sa nemalo .

hiuna18
28. sep 2023

Ahoj autorka? Ako sa to u vás vyvinulo? Kamarátka rieši niečo podobné.. 🤷

netty9
2. okt 2024

Kup si knihy od Sherry Argov: Prečo muži milujú potvory a Prečo si muži berú potvory, funguje na 100%, mám odskúšané. Keď budeš vyplakávať, "vynadá" ti do hysteriek a nič sa nezmení. Muži nereagujú na slová ale na činy. Je si tebou moc istý, vie, že ťa každý deň nájde doma. Musíš byť vzácnejšia, menej mu volaj, píš, keď zavolá on, nedvihni, pripadne dvihni, ale zruš ho po chvili, ze mas iny hovor a musis koncit atd, troska tajomna, nech sa "trápi" co asi tak robiš, s kym radsej volas ako s nim, ze si uprednostnila hovor s niekym inym ako s nim, najdi si svoje zaluby, postav ho pred hotovú vec, napr. 2 alebo 3 krát do týždňa straži dieta on, lebo ty mas aerobic/zumbu (hocičo, co ta baví), moc sa nudi, tak vymysla, zamestnaj ho s dietatom/doma, bud trochu taky zdravy sebec, ktorý nielen dava ale aj berie a cez vikend sa dohodni s kamoskami, predtym sa na hodinu zavri do kupelne, namaluj sa, natoc si vlasy, daj si sexy oblecko atd. (ak nemas taku moznost, prespi u mamy/rodiny a on to nemusi vediet, nech si mysli, ze si dakde v bare, nech sa aj on trochu boji, ze ta strati), ze pôjdete vonku a on strazi dieta a hotovo a hlavne mu pocas tej noci vobec nevolaj a ani nedvihaj, musi zacat ziarlit, porazis ho jedine jeho zbranami...

zooeynka
2. okt 2024

@netty9 mudro pises, ale funguje to iba do momentu kym muz nie je zamilovany do inej. Ak lubi inu tak sa zena moze aj na hlavu postavit a muz ziarlit nezacne. Inak suhlas.

deedol
2. okt 2024

@netty9 podla mnav normalnom vztahu taketo manipulativne taktiky nemaju miesto.

h2
2. okt 2024

@deedol V normálnom vzťahu nemá miesto ani zaľúbiť sa do inej osoby.

deedol
2. okt 2024

@h2 ano, ale stava sa to a keby sa to stalo mne, urcite by som sa neznizila k takymto praktikam. Bolo by mi to trapne

liv1
2. okt 2024

@deedol urcitym sposobom je kazdy clovek manipulator. Urcite konas aj ty v zivote vo svoj prospech a pouzivas mamipulaciu, aj ked si to mozno zrovna vtedy neuvedomujes. Niekedy druhy partner potrebuje podpichnut aby si nieco uvedomil. Nevidim na tom nic zle. Iskry do vztahu moze priniest aj nieco ine, ako len vyznania lasky, obeta az do umoru… samozrejme, ze zavisi na miere

netty9
2. okt 2024

@zooeynka Tymi spôsobmi, ako som vyššie pisala zisti, či jej manzel ma este o nu zaujem, ak mu to bude vsetko jedno a nebude reagovat, tak ano, tam uz nie je co zachranovat a v tom pripade by som mu vecne bez hysterickych prejavov oznamila: ked sa ti ta tvoja kolegyna tak paci, zbal sa a odid, mne sa moje nechty a postava páčia take aké su a ani v okoli neboli zatial ziadne staznosti, a vlastne nikto ta nenuti , aby si bol so mnou/ s nami (ak by sa predsalen rozhodol pre kolegynu, striktne by som trvala na striedavej starostlivosti, nech si mlada "uzije", aká to je "sranda" mať maleho krpca stale za chrbtom, hned by ju zaujem o tvojho manzela presiel to garantujem)...

mimi12392
19. nov 2024

Ahoj. Ako to dopadlo?

niektoakoja
23. okt 2025

@anonym_autor ako to dopadlo?

Strana
z8