icon

Mladší partner

evalajcha
4. sep 2012

Ahojte baby🙂 Mám takú dilemu. Som po rozpade vzťahu, skoro rok. ale čo sa mi stalo toto leto, asi nikto neuverí. JA som sa zaľúbila do mladšieho chalana. Bolo to také vzájomné, spontánne, a následné zistenie jeho veku,....prerástlo to, často spolu komunikujeme, riešime situáciu. (lenže o dosť mladšieho, on má 23 ja 29.
a aby to nebolo málo, žije v amerike, chodí na SK za rodinou každé štyri mesiace...a ja teraz neviem čo ďalej.....
či to má význam, on ma presviedča že ano, ja som vždy verila v lásku.
čo je zvláštne, nikto nereaguje na dialku ale na vek....

čoo maaam robiť?

Strana
z2
sea23
12. júl 2013

na veku nezalezi...moja mama je od ocina starsia o 5 rokov a su spolu stastní 34rokov....ja mam mladsieho manzela o 6 rokov a zatial sme spolu ako manzelia 4 roky...takze vek vobec neries,podstatne je,ze si rozumiete,skor by som riesila tu dialku....ako dalej a tak ;)

lalaalex
12. sep 2013

Tiez mam mladsieho partnera a to o 10 rokov, to uz je "pekny( vekovy rozdiel. 🙂 Rodina sa k tomu stavala strasne, to co sme si my preskakali neprajem nikomu. Nikto sa s nami z rodiny nebavil, vsetcia nas obchadzali akoby sme boli prasivy, nikto ku nam nechodil na navstevu...no strasne to bolo. Mama dostavala zurivostne zachvaty, chcela nanho dokonca volat policajtov, no je toho spusta, co sme si prezili. Aj tak sme to ustali, proti vsetkym a vsetkemu...Teraz mame 7 mesacneho synceka, moj partner je najuzasnejsi muz na svete, ktoreho budem milovat do smrti smrtucej a dokonca aj moja rodina, aj moja mama ho ma rada. Zrazu zistila, ze to nie je len nejaky vagabund, ktory ma chce len na sex, ako mi stale tvrdila ale pozorny, milujuci muz a navyse moc sikovny. Takze na zaver, pokial si presvedcena, ze je to ten spravny muz, nikdy sa nevzdavaj svojho sna, len koli okoliu. Nik iny nebude zit tvoj zivot a casom sa vsetko utrasie. Drzim palce. 🙂

marecek1
12. sep 2013

@evalajcha 6 rokov nie je až tak veľa - poznám viac manželských párov v mojom okolí, kde je jeden z partnerov o dosť starší (napr. aj moja najkamoška - tam je starší ale muž),
a nažívajú si fajn, je to naozaj o tom, ako sú ľudia na tom mentálne, niekedy sa aj 50ročný chlap bude správať ako uletený pubertiak, kým naopak dvadsiatnik ako zodpovedný, milujúci partner -
mne by skôr vadila u teba to, že príde na Slovensko raz za 4 mesiace - veď to je strašne málo. ak sa tak veľmi máte radi, tak sa presťahuj buď ty k nemu, alebo on späť na Slovensko - vzťah na diaľku a to môžete sedieť na skype od rána do večera, nie je vzťah, nikdy ti tie sladké reči v telefóne nenahradia objatie, alebo spoločné raňajky...

janka7177
13. sep 2013

Myslím , že vek nehrá rolu. Môj muž je odo mňa mladší o 4,5 roka, ale vôbec to nie je vidno, vyzerá trochu staršie. Takisto, ked sme sa spoznali tak mi pripadal rozumovo vyspelejší, ako niektorí starší muži. Po krátkej známosti som zostala tehotná a on sa k tomu postavil veľmi zodpovedne a tešil sa.

dadika663
11. okt 2013

@veri23 aj ja mam mladsieho partnera o 7rokov a vobec nam to nerekaza a komu to prekaza to len jeho vec Milujem ho a druhych nazory ma Nezaujimaju a rodicia by mali by konecne mysliet aj na tvoje stastie NEMAS 13 ROKOV tak sa postav uz konecne a povedz si svoj nazor a povedz ze chces byt Konečne štastna aj Ty

lokilonda
11. okt 2013

... len toľko ... choď za hlasom svojho srdca a nerieš vek a reakcie okolia ! Máš dosť rokov na vlastný úsudok. A aj keď je ďaleko, ak niekto ľúbi, tak ľúbi aj keď je ďaleko a v odlúčení ... veľa šťastia ! 🙂

digysa
11. okt 2013

@evalajcha Tak co, uz si v AMERIKE ? 😎

makava
23. okt 2013

ahojte, tak ja tiež prežívam krásne síce len 2mesačné obdobie s mladším partnerom o 11rokov, ja mám 38 a on 27 .... no obávam sa toho čo to bude a čo sa z toho vykľuje .... je to dosť veľký rozdiel.... no držím všetkým palce ktorý prekonávajú takéto obdobie či žiť v takomto vzťahu alebo nie ...

juliana77
25. okt 2013

@evalajcha Myslím, že ten vekový rozdiel je v pohode, ale múdrejšia by si bola keby ste skrátili vzdialenosť, povedzme na blízkosť, aby ste zistili rozpätie vášho vekového rozdielu, či je prekážka, alebo nie. Pretože takto to môžete ťahaaaaaaaaaaaaať dlho.

lussy211
25. okt 2014

@andrejka1983 ja mám o 8 rokov mladšieho a asi máme podobný príbeh tak uvidíme ako to vypáli

spinoscapularnabeta
25. okt 2014

Kamaratka ma teraz vztah ona 26 on 23 a je to hruza. chalan bol hrdina ze zbalil starsiu kocku a a vie co chce ale je to uplne opacne. taky maldy chlapci su este nevyzrety.

sari24
25. okt 2014

Záleží od osobnosti. Z vlastnej skusenosti viem povedať, že mladšieho by som nechcela. Môj bývalý bol mladší ani nie o rok a pol a ten rozdiel cítiť bolo. Teraz mám staršieho a som spokojná. Iné páry naopak fungovať vedia, ale mne by vadilo 6 rokov. Pri predstave, že by som raz mala 40 a on 34..čo si budeme klamať, ale chlapom vie pekne preskočiť 😖

miriam272
25. okt 2014

Moja mamina ma partnera o 9 rokov mladsieho a su spolu krasnych 34 rokov, nezalezi na veku ale na chemii a hlavne respekt 🙂

marlene
26. okt 2014

vztah nie je o veku ,ale o spolocnych cieloch ,laske a tolerancii.mala som partnera o 22 rokov starsieho ,manzela mam o par rokov mladsieho a nikdy som nepozerala na vek ,ani nato co hovoria ini 😉

mysicka36
26. okt 2014

@marlene Hmm zaujímalo by ma ako sa nedá porovnávať partnera o 24 rokov mladšieho ako predošlého. Počítam 22 a pár=2 😀 lebo to je jedna generácia. Tak buď klameš nás, alebo seba 😝

marlene
27. okt 2014

@mysicka36 kto porovnava? ja len pisem,ze vztah nie je veku. ked sa clovek zamiluje,tak sa to stane nezavisle od toho ako stary partner je.

filipal
27. okt 2014

@mysicka36
@marlene no, podla mna to malokto dokaze. Ono sa totiz povie, nepozerat sa na vek, ale nas vek nas prenasleduje. Aj ked sa hovori, ze kazdy je taky mlady, ako sa citi, to opotrebovanie sa prejavi. Zaroven prezite skusenosti nas robia inymi...Marlen, urcite sa ti zmenil zivot, pri mladsom partnerovi, nie?

marlene
27. okt 2014

@filipal , no aktivnejsi bol napr. moj ex ktory bol o tolko starsi ,ja vtedy mlada baba som mala co robit,aby som mu stihala 😉 moj manzel ,je taky kludnejsi typ ,ja som skor ta ,ktora je aktivnejsia 🙂

filipal
27. okt 2014

@marlene a co hodnoty? nema predsa len o tolko mladsi partner uplne odlisny pohlad na vela veci, ako ten starsi?

marlene
27. okt 2014

@filipal 😀 moj manzel ked sme sa zoznamili hned vedel ze ja som ta prava ,hoci mal vtedy len 26 rokov 🙂 mal uz precestovany skoro cely svet a na kariere zacal pracovat az v manzelstve. moj ex,mal ked sme spolu zacali chodit cez 40 ku,dobre rozbehnutu karieru,ale chcel si uz len uzivat 😀 takze si nemyslim,ze ten vek je rozhodujuci,skor skusenosti,vplyv rodiny a osobne ciele .co sa tyka pohladu ,moj manzel mi nechava ovela viac volnosti ,nema potrebu ma poucovat ,alebo usmernovat ako moj ex-to je asi jeden z mala rozdielov.

filipal
27. okt 2014

@marlene zaujimave, mas skusenosti z oboch stran. 🙂 dik, ze si sa podelila 😉

mala_hobitka
27. okt 2014

@evalajcha Ja napriklad nevidim problem s vekovym rozdielom. Kde sa dvaja lubia tam vek nehra rolu. Ale ta dialka nie je teda nic moc. Predsa len, vztah na dialku nikdy nie je ozajstny vztah.

ivett1
28. okt 2014

@evalajcha ahoj, podľa mňa vek nie je až taký rozhodujúci (aj keď 23 rokov u chlapa ja za "vek" nepovažujem 😀 ...) ...mňa by skôr trápila tá diaľka... moja babka bola o 4 roky staršia od svojho manžela (a dokonca aj prababka😀) ...
ja osobne som zažila "vzťah na diaľku" ..aj keď len takú 100 km ... a teda nič moc... aj sme to ukončili ...no, možno to bolo aj o hodnotách a záujmoch - spoločných... resp. postupne sme mali úplne iné priority a predstavy .... tak, asi by som sa na to pozrela skôr z tohto pohľadu ... len neviem, čo chceš ty ... možno nemáš teraz náladu na nejaký intenzívny vzťah a toto je pre teba to pravé ...😉 ... vidíte sa cez skype, keď príde - raz za 4 mesiace- budete si vzácni a nebudete mať čas na "hádky" , veď skús to...daj mu šancu a uvidíš... alebo ti tikajú biohodiny?... stačí, keď si odpovieš na tú predchádzajúcu otázku a budeš mať jasno .. 😉

jorgie
31. okt 2014
fko
29. nov 2015

ahojte mam 24 rokov a chcla by som si zacat s 21 rocnym chalanom vlastne boli sme uz dvakrat vonku a neviem ci je to nnormal ..moze takyto vztach vydrzat alebo neviem poradte mi

milica313
30. nov 2015
Používateľ milica313 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milica313.

vek je len cislo, pokial sa mate radi a rozumiete si by som to urcite neukoncovala..

womankc
30. nov 2015

@evalajcha tak toto nie je nejak strašný rozdiel, ja by som to skúsila...........možno je práve on ten pravý ak si rozumiete........

lovelesse1983
3. dec 2015

ahojte..no ja mam rovnaku situaciu..moj chalan je odo mna mladsi o 6rokov. Z predchadzajuceho "vztahu" má 3 rocneho syna..zosobaseni s byvalou partnerkou ale neboli. Tiez mam dakedy dilemu, co a ako bude dalej.. On uz teda svoje dieta má, no ja babatko nechcem. ( 😀 teraz ma tu asi polovica tehuliek a mimičiek ukamenuje za takyto nazor 😖 ) Velmi si rozumieme, svoju zodpovednost uz preukazal pri vychove svojho syna, je uzrozumený s tým, ze ja dieta nechcem. Priatel so synom nezije, mava ho u seba asi na 10 dni kazde dva mesiace. Ku mne je velmi mily, pozorny, zdvorily, dava mi pocitit, ze som pre neho uplne najdolezitejsia hned po synčekovi..Chcela by som vediet Váš názor: myslíte si, ze neskor predsa len zacne tuzit po dietati?

macamac
3. dec 2015

@lovelesse1983 názor? ja osobne neviem, lebo vidieť inému do hlavy nedokážem....
skôr si myslím, že možno ty to prehodnotíš,či?
koľko máš rokov?

lovelesse1983
4. dec 2015

no vsak toto🙂 ja mam 32..Zatial si velmi dobre rozumieme, chalan je rozumovo vyspelejsi ako obycajný 26 rocný clovek.Tvrdí, ze moje rozhodnutie nemat dieta plne respektuje a do nicoho ma nebude prehovarat..Ja s nim chcem byt aj nadalej, vyhovuje mi zatial a co si vsimam, tak je na mna naviazany viac ako ja na neho..

Strana
z2