icon

Mladší partner - ja 22, on 17

cynthia2251
29. júl 2021

Ahojte chcela by som sa s vami poradiť. Mám 22 rokov a mám veľmi dobrého kamaráta ktorý sa do mna zaľúbil. Najprv som myslela že to bude chvíľkové poblaznenie ale už to trva dlho. A samozrejme čo ma odrádza je vek keďže on ma len 17. Naozaj neviem čo mám robiť. Hovorí nech to skúsime ale ja sa neviem rozhodnúť kvôli veku

Strana
z3
karhu
29. júl 2021

chodit spolu mozete, no sexovat len s dvojitym istenim, kedze dieta so 17r asi nechces

elenka74
29. júl 2021

@cynthia2251 Radšej by som to ukončila

marcellka32
29. júl 2021

Bacha na otehotnenie

karolin99
29. júl 2021

Je to úplne normálne … keď ho milujes tak neries ostatných … o par rokov sa nad tým nikto ani len nepozastaví … mám kamaratku ktorá je o 10 rokov staršia a je to úžasný par … keď ho milujes a pustíš ho preč bez skúšky, môžeš to ľutovať na cely život. Držím palce ❤️❤️🙏🏻

sirka9
29. júl 2021

kľudne to skús. niekaždý 17 ročný je praštený pubeťák, to už ale musíš vedieť ty, že aký je, či ti vyhovuje jeho správanie, povaha atď. hlavne si ale dávajte hodne pozor pri sexe, ty síce vek máš, ale on nie.

acrobaleno
29. júl 2021

Fúúúúúúúj, veď je to ešte decko. V USA by za to bola basa. Druhák na strednej.

negymama
29. júl 2021

@acrobaleno preco basa? v usa maju jednotlive staty rozny vek pre "legalny" sex mladistvych. niekde uz od 14rokov, niekde od 16r. mozno i vyssie.

pribinak
29. júl 2021

Jezisi nie. Toto je až ponižujúce aby dospela že a spávala s deckom, stredoškolákom.

acrobaleno
29. júl 2021

@negymama áno, ale nie s dospelým. Čo ona je.

sirka9
29. júl 2021

@pribinak prečo ponižujúce? to akože keď má chalan čo má 22, 21, 20 a má 17 ročnú frajerku, tiež to je ponižujúce? nevidím v tom rozdiel. 17 roční niektorí sú psychicky oveľa vyspelejší než tí 25 roční.

panelacikova
29. júl 2021

so súčasným rozumom a mnohoročnými skúsenosťami by som na tvojom mieste do toho nešla.

pribinak
29. júl 2021

@sirka9 píšem svoj názor! Podľa mna ro ponižujúce je. Fakt 22 ročná si nevie nájsť seberovneho či staršieho, ale musí spávať so 17 ročným? To znie jemne zúfalo

cynthia2251
autor
29. júl 2021

@pribinak hej takze teraz si majú ľudia hľadať partnerov vo svojom veku aby to nebolo ponižujúce? Nikto tu nehovori len o sexe ale o vzťahu

sirka9
29. júl 2021

@pribinak však hej, jasne, že píšeš svoj názor. mňa iba zaujímalo, že prečo ponižujúce. 🙂

luccija
29. júl 2021

@cynthia2251 nie nezacala

cynthia2251
autor
29. júl 2021

@pribinak a to že je niekto mladší neznamená že neni seberovný. Vek nezodpovedá mentálnej vyspelosti vidieť aj tu 🙂

pribinak
29. júl 2021

@cynthia2251 ty si dospela o on decko. Sama máš vnútorne pochybnosti keďže tuto tému veku rozoberáš

Mne je to úplne jedno, kľudne s ním spavaj. Ale aby si nebola prekvapená, že sa na teba bude kde-kto cudne usmievať. Väčšinou sa chalani radi chvália že klatia starsiu babu

acrobaleno
29. júl 2021

@cynthia2251 To nie je vzťah. Čo ti ten chalan reálne ponúka? CHODÍ EŠTE DO ŠKOLY! Má maximálne nejakú brigádu. Ani legálne piť a ani do barov. Žiadne skúsenosti, neostrieľaný životom, nič nezažil, nič nevidel a hlavne nebol za nič zodpovedný. A to, že je "vyspelý" sú výhovorky predátorov. Mám bratranca v tom veku a keby ho nejaká 22 ročná alebo 22 ročný balil/a, tak by sa mi to nepáčilo.

cynthia2251
autor
29. júl 2021

@pribinak hej rozoberám lebo som si neni istá čo mám robiť. Uvedomujem si ten vekový rozdiel len nechápem tvoj názor nato. Starší chlap áno ale mladší nie? Áno chápem teraz je ten vekový rozdiel divný ale keby mám 35 a on 30 nikto by to neriešil

basullinka
29. júl 2021

Ked som mala 16-17 rokov, tak som mala frajera, ktorý bol odomna mladší o 2 mesiace. Napriek tomu, že on nebol úplne ako decko, tak som to extrémne cítila a teda ani vtedy som s nim nevydržala. Je pravda, že ja som bola vždy mentálne inde ako moji rovesníci. V 22 rokoch si však neviem predstaviť mat vzťah s o 5 rokov mladším chalanom, ono ten rozdiel nie je taky velky, ale je v dosť kritickom období, keď sa človek dospieva a formuje. To je však moja skúsenosť a názor, ty to môžeš mať úplne inak.

cynthia2251
autor
29. júl 2021

@basullinka ja mám ten istý názor ale na druhej strane si poviem človek nevie ked nevyskúša

cynthia2251
autor
29. júl 2021

@pribinak preco stále spomínaš sex? Trva to už dlhu dobu nato aby mu išlo len o sex

pribinak
29. júl 2021

@cynthia2251 a o čo vlastne ide? Budete v celibáte?

basullinka
29. júl 2021

@cynthia2251 ono hlavne ty vieš, aky je ten chalan, ako je mentálne vyzrety a takisto aka si ty. Presne rok na to, tesne pred 18 narodkami som sa spoznala s mojim mužom, ktorý je odomna o 7 rokov starší. Opäť ta istá situácia, ale ja som bola vyspelejsia na svoj vek, on bol ako pubertiak a sa to stretlo. A sme spolu 10 rokov a 3 ako manželia. Asi som Ta viac domotala ako pomohla 😂

tecko28
29. júl 2021

@cynthia2251 mam manzela mladšieho o 4 roky a v pohode. Kamoška končila VŠ a jej teraz už manžel bol vtedy v 3 ročníku na strednej. Daj na svoju intuíciu, ak budete rozumní a zodpovední obaja v pohode to môže vyjst

danulicek
29. júl 2021

mam znamu, ktora mala 16, ked zacala chodit s frajerom o 9 rokov starsim. ten rozdiel v spravani, skusenostiach a reakciach bol a aj stale je poznat. dnes o 10 rokov neskor su uz manzelia a maju dieta... samozrejme, nad tym sa nikto nikdy nepozastavoval.

chapem, ze ide o urcitu "vyspelost" a nastavenia spolocnosti, ale vsak nejdete sa o tyzden brat... zalezi od toho, ake mas ty predstavy, co od vztahu ocavakas a poznas ho, ako sa sprava, aky je. a ci je to len o tom cisle, ktore predstavuje vek, alebo nie. kazdy to tu vnima hned cez sex, ale stale existuju pary, ktore nesexuju po tyzdni ani po mesiaci vztahu :D takze asi najlepsie bude si odpovedat sama na to, co od vztahu ocakavas a co ocakava on. podla toho by som sa rozhodovala, nie podla veku.

zuzka38
29. júl 2021

@cynthia2251
nerad sa s nikym a uz vobec nie tu
rob ako ti kaze srdce

cynthia2251
autor
29. júl 2021

@pribinak ty to prezentuješ tak jak keby tam ide len o sex. Takze keď nemáš čo normálne povedať tak radšej nič Nehovor

pribinak
29. júl 2021

@cynthia2251 35 a 30 naozaj nikto riešiť nebude, ste dávala dospeli ľudia, ale teraz si v inej situácii, on má 17, je decko

Pozri mne je to uolne jedno, ale sama vahas, máš pochybnosti, a nie si istá

pribinak
29. júl 2021

@cynthia225 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Strana
z3