icon

Mladší partner - za a proti

bublinkaj
15. aug 2015

Ahoj baby. V hlave mám zmätok a preto prosím o Váš názor. Mám 37 a okolo mňa sa krúti 30 ročný mladý muž. Rozumný, inteligentný, zamestnaný a vie o mne dosť. Išli by ste do takého vzťahu....?

Strana
z3
mirunkad
11. mar 2016

@0silvia0 🙂 som teda rada, že som potešila 🙂

humka2
11. mar 2016
Používateľ humka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od humka2.

@mirunkad jéééééj 🙂 🙂

sablona
11. mar 2016

to bolo krásne"D
baby dajte ešte niečo

0silvia0
11. mar 2016

@sablona premenujeme tému na "naše osudové stretnutia" 😀

sablona
11. mar 2016

@0silvia0 moja skusenost nebude vhodna ani do tejto diskusie a je skor negativna z mojho pohladu,aj ked vtedy mi bolo super

jeannna
13. mar 2016

Proti vekovemu rozdielu ako takemu nic nemam, 5-7 rokov je uplne v pohode. ALE v tomto vztahu musi byt zena dostatocne sebaista a nesmie podliehat panike, ze rychlejsie starne, ze uz nebude pre partnera dostatocne pritazliva, zacne sa spravat ziarlivo, majetnicky ... to moze byt kamen urazu, kedy sa muz rozhodne pre odchod a naozaj si najde mladsiu partnerku.

ludmilaikov
13. okt 2019

Moji rodičia mali takýto vekový rozdiel a klapalo to. Babička mala partnera o 10r mladšieho a klapalo to.Dochoval ju a prežil len o pár rokov. Moja známa po 60 tke má partnera o 12r mladšieho a nemajú problém.

miadi
13. okt 2019

@mirunkad pekna love story👍

Strana
z3