icon

Mladý priateľ

25. júl 2021

Ahojte začali by ste si s mladým chalanom 27 a ja 43?(aj keď nevyzeram a ani on na vek) poznáme sa dlhšie a veľmi nám to klape..on by chcel viac aj ja je veľmi super a ja stále váham predsa mám 2 deti on nemá a viem že vek je len číslo ale predsa

kythos
26. júl 2021

Určite nie
Raz keď dospeje do štádia že chce vlastne deti tak môže hľadať inde.. podľa mma to je skôr pobláznenie.

84eva84
26. júl 2021

Poznam par medzi ktorym bol tiez taky vekovy rozdiel. Zobrali sa, ale casom mlady zistil, ze chce dieta. Takze sa rozviedli.

marysa21
26. júl 2021

Záleží , čo chceš ty-lásku do konca svojho života ( žiť s ním na dôchodku ) to Vám nevydrží - odíde za inou , ale ak ti stačí byť šťastná pár rokov a potom byť sama vo vyššom veku a zasa hľadať medzi rovesníkmi tak choď dotoho , ale myslím si , že väčšina mladších chlapov, ktorí dvoria od seba oveľa starším chce , len vyskúšať staršiu vyzretú ženu ( po sexuálnej , ale aj rodinnej stránke predsa má deti tak bude o mňa postarané )na určitú dobu možno z frajeriny pred kamarátmi , alebo polepšiť si finančne môžu byť aj zamilovaní , ale určite sa to jedného dňa skončí z jeho strany a pôjde za druhou a tebe ostanú, len spomienky a oči pre plač .

danuwa
26. júl 2021

Urcite nie ,to je veľký rozdiel vekový. Nájdi si seberovneho nie chlapčeka.Toto urcite nema žiadnu budúcnosť.

ankare
26. júl 2021

Chod do toho a užívajte si zamilovanie. Nemusíte hneď spolu bývať, trávte spolu krásne chvíle. Držím palce!

matkahelka
26. júl 2021

ja som vzdy mala len rovesnikov. tak nejako mi to zivot priniesol. aj som vydata za rovesnika- mam harmonicke a krasne 13 r.manzelstvo.
ale teda, ked tu citam, ze 30-nicky maju 45 rocnych a ake je to strasne super, mna oblieva pot. mne taha na 40 a aktualne si ani vo sne nedokazem predstavit prebudzat sa vedla co i len o 10r. starsieho. pre mna je to absolutne odpudzujuce. urcite by som vo svojom veku hladala mladsieho (mne by starsi v nicom nestihal).
zeny tu vedu siahodlhe uvahy o buducnosti. naco? deti mas, dalsie nechces. na hypoteku partaka nepotrebujes. ja by som bez vahania do toho sla. kazdy bozi den je tu diskusia, ako su aj vekovo rovnocenne pary nestastne- ci trpi zena, ci muz a funguju spolu len kvoli detom. zivot je kratky na to, aby sme zili pre sebaobetovanie, ci pre nejake konvencie. ked s nim budes stastna rok, tak rok, ked 5, tak 5. urcite to za to bude stat! ani s rovesnikom zena nema istotu "zili spolu stastne, az kym neumreli..."
a mimochodom, nie vsetci chlapi chcu deti. moj muz ma 1 svojho zamestnanca a 1 kamarata, obaja su po 45-ke, obaja mali od nepamati len starsie zeny s detmi, aktualne obaja funguju v dlhorocnych vztahoch a robit otcimov cele roky im nevadi.

shelby88
26. júl 2021

Akurát mám ten istý problém. Ja mám 38 a volá má von 28 ročný. Tvrdí že vek je len číslo on to nerieši. Ešte sme sa nevideli ale chce ma spoznať je neodbytný a ja neviem čo mám spraviť.

lienka.7
26. júl 2021

Kamoska ma podobny "problem", ale so 40tnikmi. Ona ma 44. Deti ma, uz nechce. Ked sa ich pyta, tak oni nevedia co vlastne chcu...
Nema zaujem o vztah, kde o 2-3 jej chlap zdupka za mladsou, kvoli detom najma.
Pokial ten tvoj vyslovene nechce deti a je zrozumeny a vyrovnany s tymto, ok. Pokial nevie co chce, nestracala by som s nim cas 2,3,4 roky kym sa mlady uvedomi co chce.
Podla mna vobec neplati ze vek je len cislo. Ci uz u muza alebo u zeny. Po case sa rozdiely predsa len prejavia, najma ked ide o vacsi vekovy rozdiel. Obaja partneri musia byt velmi vyzrely a zrozumeny so situaciou toho druheho.

ktochytavzite
26. júl 2021

ja by som sla,s tym ale zeby to nebolo navzdy,on moze mat deti aj po 40 s inou

ktochytavzite
26. júl 2021

@lienka.7 ona 44 ,oni 40?ved to je nirmalny rozdiel

21oktober
26. júl 2021

Ja osobne nie som za veľké vekové rozdiely ak ide o vzťah a jeho perspektívy do budúcna , pre mňa je to najlepšie ak to rezonuje okolo +-5 rokov .
Ale čo mňa vytáča je to že žena 30 , muž 46 a to je akože v poriadku a spoločensky akceptovateľné dokonca aj medzi ženami ale aby mala staršia žena mladšieho muža tak to je už niečo čo je u mnohých mimo akceptáciu .
Teda ka má mladá baba vedľa seba starnúceho seladona .. ok, ale ak má mladý chlap vedľa seba staršiu dámu , už to je niečo kde sa maľujú čierne scenáre , nájde si mladšiu .

shelby88
26. júl 2021

@matkahelka ja zas mužov nevyhladávam vôbec. To skôr teraz som sa dala na zoznamku z nudy keď mám dieťa na prázdninách. Potom to zruším. Deti už tiež neplánujem. Inak nechápem. Idú po mne mladší 🙄. Ale ja skôr vrstovnikov aj mne by vadil o 10 r starší. Tiež potrebujem takého ktorý udrží so mnou tempo a nie5 lenivca ktorému sa nikam nechce

ktochytavzite
26. júl 2021

@matkahelka to je este ok alw ked ma 24 r 44r to je co uz povedat;)

lienka.7
26. júl 2021

@ktochytavzite ano, minimalny rozdiel a vidis??? Kazdy sa jej vyjadri ze ved sa uvidi po case co a ako. Teraz ze jej nevedia povedat takto dopredu.
Terajsi chlapi neriesia buducnost co bude. To je skor ten problem.

matkahelka
26. júl 2021

@lienka.7 a ked si najde rovesnika kto jej povie, ako to dopadne? ma niekto vestecku gulu?
ja mam spoluziacky z vysky, co mali "idealne" vekove rozdiely, chlapi o 3-4 roky starsi, z rovnakej spolocenskej vrstvy, rovnake nabozenstvo, vyznavali rovnake hodnoty a vztahy isli doprdele.
kto moze vediet co bude o rok? nieto o 5 rokov...

shelby88
26. júl 2021

Mala som aj manžela o 5,5r mladšieho nebolo to vidieť ani cítiť. Len mal neskôr problém ktorý nechcel riešiť tak to skroskotalo. Inak vy5 sme boli spolu navždy.

matkahelka
26. júl 2021

@ktochytavzite za mna je aj o 10 rokov starsi chlap proste vela. pre mna je nepochopitelne, ako 20-25 rocne mozu pritahovat taki chlapi, pre mna v tom veku bol aj 30 rocny uz starec.
a pisala som to tu uz parkrat, mala som kolegynu, ktora mala o 14r.starsieho muza. vsetko super-truper, az kym ona nemala 50, deti vyleteli z hviezda, ona chytila druhy dych- turistika, neplanovane letecke vikendovky v europe, vela sexu. a doma dochodca, co jeho maximum bolo nakupit, ist do mesta na kavu alebo do Besenovej vyhriat kosti. po 50 sa s nim rozviedla a nespocetne velakrat skonstatovala, ze s nim sice prezila pekny zivot a za vela mu dakuje, ale ze keby mohla vratit cas, nikdy by si takeho "dedka" nevzala a nezalozila s nim rodinu.

dilino
26. júl 2021

@elizabet173 aj ja si to myslim že bude chcieť deti a potom čo.

autor
26. júl 2021

@0kristina0 ja tak neviem

desore
26. júl 2021

@shelby88 On ma zaujem spoznavat tvoje fyzicno, viac ho nezaujima. 10 rocny rozdiel je uplne v pohode.

jazmi3
Autor odpoveď zmazal
jazmi3
26. júl 2021

Kamošku /32/, nechal priateľ /30/, no nezakubil sa do 20.r,ale 39 r., takže nie je to vždy o veku...

janka1011
26. júl 2021

@21oktober nie, nebolo by to v poriadku a tak isto by sa mi to nepáčilo...píšem, že neuznávam tak veĺké vekové rozdiely, mám skúseností z okolia dosť a samej sa mi to nepáči keď sú partneri ako rodič s dieťaťom.

h2
26. júl 2021

Nečítala som komentáre, ale nie, nebola by som s takým mladým. Ale hlavne píšem kvôli tomu, že by som Ťa rada vyviedla z omylu: vek nie je len číslo. Čím skôr si to uvedomíš, tým lepšie.

autor
26. júl 2021

Viem že sa musím sama rozhodnúť chcela som len názor iných...dnes som tú tému nahodila on deti vraj chce ale neskôr.. hmmm

bigdream
26. júl 2021

@ivkazba majú aj spolu deti?

elizabet173
26. júl 2021

veď je to tak, ako ti tu píšeme, priťahuješ ho, chce si s tebou užiť, ale nepočíta s tebou ako s partnerkou do budúcna. To je predsa pochopiteľné, ani by som nečakala niečo iné od neho. Ešte sa mi páči, že je čestný a netrepe ti somariny, ale to, čo naozaj chce.

shelby88
26. júl 2021

@desore ja som mu to povedala že sa nesmie zahrávať keď nepozná psychiku človeka a nevie čo si zažil. Ako mňa na sex nedostane starší bueto5 ešte také ucho

ivkazba
26. júl 2021

@bigdream spoločné nie, brat nechcel mať nikdy deti.

autor
26. júl 2021

@elizabet173 je veľmi čestný a zdá sa že ani nevie klamať...on je duchovne trochu inde...inak by som s ním ani nebola