Mladý priateľ
Ahojte začali by ste si s mladým chalanom 27 a ja 43?(aj keď nevyzeram a ani on na vek) poznáme sa dlhšie a veľmi nám to klape..on by chcel viac aj ja je veľmi super a ja stále váham predsa mám 2 deti on nemá a viem že vek je len číslo ale predsa
@shelby88 a na aku zoznamku? Lebo ja mam pocit, ze nic normalne nie je. Skusila som tinder, ale dat za mesiac cez 35 eur mi pride prastene alebo polroka cez 70 eur poplatok. Zas nie som tak zufala, aby som este taketo poplatky platila, badoo ma neoslovilo a pokec to je uz len samy sex a nevernik.
Myslim ze nad vecami treba uvazovat. Ja osobne zijem tu, ale zvazujem ake mozu mat nasledky rozhodnutia v prítomnosti. Nie je jedno ako zijeme teraz. On ma teraz 27 a ty 43, potom bude mat on 43 a ty 71. a to ci ma vztah buducnost zavisi predsa od vas ;) presne ako pises....to ako zijete prítomnosti a čomu verite, na čom pracujete, čo vnimate, a ake základy ma vas vztah ( ci len fyzicke ci nieco viac)
Pripajam sa k nazoru, ze hor sa do toho! Uzivaj si. A neries, co bude o 5 ci 10 rokov, to nevie ziadna z nas, ani co zijeme spokojne v usporiadanych vztahoch s vekovo primeranymi chlapmi- netusime, co ma pre nas osud nachystane.
Nemas 35 a netykaju ti biologicke hodiny, tak co riesit. Len zit pre pritomnost a zit zivot podla svojich predstav.
Ja si ako 38 rocna vedla seba viem skor predstavit 26 rocneho ako nejakeho 50 rocneho. U mna vyrazne starsi chlapi vzdy evokovali uchylov, pricom pri mladsom zena automaticky omladne.
A mimochodom, na margo tych presvedcivych vyjadreni od zien, ze kazdy chlap chce raz deti. Omyl. Nechce. Tak ako existuju zeny, ktore po detoch netuzia,tak existuju aj chlapi. Ja mam takmer 41 roc.svagra, ktory od vysokej skoly, odkedy zacal randit,vzdy mal len starsie 10 plus partnerky, ktore uz deti mali. Nikdy po vlastnych detoch netuzil. Mal 3 dlhodobe vztahy,v tretom je doteraz. Mal partnerku so skolkarom,potom s pubertackou a aktualne ma 53 rocnu uz babicku, ktora priam fantasticky vyzera a nikto jej viac ako 40 netypuje. Kdejaka 20 rocna nema ani take telo, ani taku plet. Moj svagor nemal problem postrazit skolkara, ani robit partaka pubertiacke, s detmi to vie, ale vlastne k stastiu nepotrebuje.
Ak by som si tu chodila pre rady ohľadne vzťahov, už dávno by som bola 3 krát rozvedená. Kašli na názor iných. Dôveruj sebe. Ty vieš najlepšie čo urobiť.
@veja2208 keď už tak 43 a ona 59... Nie 71 🙂
@veja2208 hm, zaujímavý ten Tvoj prepočet, skús si to ešte raz a poriadne...
@apolka77 aj jaaaa.radsej starsieho;)
A inak sami mladí vyhľadávajú cielene staršie Ženy
@matkahelka no to uz s tym dedkom mala ostat,tiezbho vyuzila a potom odkopla nie?Ked si uz dedka brala mala s nim ostat a potom slintat po rovesnikoch. mne sa to tiez nepaci alw vidis on40 tmucku ledva zakopne 40tnik,oni skor po tych 20tkach.
@shelby88 Väčšina áno pre sex ,lebo ho u sklamaných matiek poväčšine dosiahnu rýchlejšie a nestojí ich to veľa peňazí (stačí niekedy pár teplých rečí a je ich ),ako keby mali obháňať mladú a kupovať si jej lásku darčekmi a aj tak sa potom na nich vykašle a nehovoriac o deťoch aspoň vedia ,že majú určitý čas pokoj na tému dieťa a majú pri matkách zabezpečený chod domácnosti ,čo by pri mladej generácií mali ťažko (museli by dlho hľadať tú správnu )česť výnimkám ,ale sú mladí muži ,ktorí dajú prednosť radšej starším ,lebo majú už niečo odžité a vedia si vážiť partnera ,ktorého im život privedie do cesty po nevydarenom vzťahu a nemajú chuť podvádzať partnera (majú v nich istotu rodinného vzťahu) .
@marysa21 ako ja toto neriešim. Ú mňa sex nedosiahne žiaden chlap to by som musela ľúbiť najskôr a ani chuť sa o nikoho starať 😊. Mne vyhovuje skôr parťak do pohody. Mladý sa nechce ešte viazať ani deti nie. A ja mám ten istý názor. Zvykla som si na pohodlie že okrem dcérky sa nemusím o nikoho starať 🙂
@ktochytavzite keby sa aspon trochu snazil zit a nielen prezivat, tak by s nim iste zostala. nie vsetkym zenam v 50 uz stacia len kupele, kava a telenovela, o kvalite sexu so 64 rocnym ani nevravim 😂 ona s tym dlho bojovala, nebolo to rozhodnutie zo dna na den. a on neskor tiez uznal, ze ona ho svojim elanom uz rozculovala 😂 ona si nasla mladsieho a on si nasiel rovesnicku dochodkynu, maju fajn vztahy teraz.
@matkahelka ja som raz takto diskutovala s jednou pani ktorá mala o 15 rokov staršieho manžela , a strašne obhajovala výhody mať staršieho muž ako zrelosť, zabezpečenie, ona mala 30 a on 45 , dve deti . Ja som skôr za vyrovnané vzťahy a viac menej na úrovni jednej generácie - +-rovesníci . Tak keď už nevedela kam tak mi napísala že jej muž mi odkazuje že ľutuje môjho muža že v 40 tke bude mať pri sebe starú ženu - mala som 38, ktorej telo bude ako pokrčený papier , že bude pozerať po mladých . No tak na to bola jediná odpoveď že mi je ľuto jeho ženy že si 50 neužije kvalitný sex , ale bude dávať pozor aby sa nepomýlila pri dávkovaní liekov, ktoré mu večer zrejme bude chystať zároveň s obedom aby sa dôchodca najedol .
@21oktober 🤣
@21oktober dobreeee 🤣
tu na koni panuje presvedcenie, ze kazdy chlap musi nutne chciet mladsiu, pricom to absolutne nie je pravda. a rovnako nie je pravda, ze 40-50 rocna zena je nejaka vykopavka suca uz len k hrncom a telenovele. dnes je zenam tazko odhadnut vek, lebo 20 rocne na seba nagabru tolko makeupu, ze vyzeraju na 35 a naopak, my zeny v najlepsich rokoch sa o seba s citom starame, mame vsak sebadisciplinu, preto nie je nic vynimocne, ak nam typuju o 5-7 rokov menej a preto 30 rocny nema problem so 40 rocnou. jooj a aby som nezabudla, ta kvalita sexu okolo 40 sa s tym pseudo sexom v 20 neda ani zdaleka porovnat 😂
keby tu vedla mna nechrapal moj chrumkavy zakonity 40 rocny, iste by vedla mna chrapal chrumkavy 30 rocny 😂
@21oktober prepáč, ale trošku ste to hrotili obidve, písala som vyššie, že poznám dva páry, kde je žena staršia o deväť rokov, žijú v dlhodobých spokojných vzťahoch, takže nie každému sa páčia mladšie. A naopak, sú muži, poznám ich zopár, ktorí sa už k tej 65 blížia a vyzerajú výborne, hrávajú futbal, volejbal, teraz v lete plážový, dávajú na bicykli desiatky km, v zime lyže, bežky, neviem o tom, že by brali nejaké lieky, asi by si nemohli dať popri nich večer víno, takže paušalizovať sa vôbec nedá. Aj sexuálny apetít u niektorých mužov pretrváva aj po 70. Moja spolužiačka tak nechtiac vyrušila babku s dedkom 😉, že ani vo sne ju nenapadlo, že by boli ešte takto aktívni, dedko mal 76 rokov. Ja si myslím, že sú na tom horšie mladší muži, ktorí nikdy nešportovali, vysedávajú za PC a ládujú do seba chipsy a colu. Nakoniec stále pribúdajú na MK témy, kde sa mužovi do sexu vôbec nechce a to je mladý. Tiež som za vekový rozdiel medzi partnermi približne taký, aký si uviedla, ale ťažko robiť závery.
Ja mam 43 ročného a ja mam 29. Takze keby to bolo naopak, jednoznačne by som si dala povedať! 😍😍😍😍 ale zase, ja nemam deti. Hm...
@matkahelka tak taaaak.uplny suhlas;))) ja mam 44 a pacim sa mladsim...pricom mne sa pacia odjakziva starsi.;) manzel je sice starsi iba o 3 roky...ale tak uz nenavyberam;)
@21oktober eeee nie je vsetko čierno biele október . po dvadsiatke som mala uz len starších priateľov a to o dost. Boli sme duševne aj mentálne na jednej urovni. Potom som si nasla jedneho v mojom veku, chyba. Ked som si myslela ze hen, uz sa to blíži, zásnuby, z cista jasna napisal neurčitú sms, sms! Ze koniec, ja ze co? Robi si srandu? A on fakt len tak skončil. Az neskor som sa dozvedela ze ma paniku z deti. Do dnes je sam a ja som šťastne vydatá za 43 ročného a čakáme dieťatko. Fakt, na veku nezáleží, ale na vyzretosti chlapa. Lebo som mala cest aj s 56 ročným pubertiakom... Rozvedený, motorka, zur kazdy den a ja som sa nestačila diviť, co to doprdele... Why? 😃😃😃
Mam kamaráta ktorý ma 30 a jeho priateľka 53 pride mi to divne vyzeraju ako matka zo synom ale evidentne im to klape takže je to na tebe nie na inych 🤷♀️
Jednoznačne NIE
Keď ho naozaj chceš, tak ešte šup šup dieťa s ním. Drvivá väčšina chce mať svoje dieťa.
@sandy84 super rada a keď si mladý o pár rokov uvedomí, že tá žena, ktorej ťahá na 50. nie je to pravé orechové, že by bodla mladšia, tak ostane sama s tromi deťmi 😒 Už len to by jej chýbalo

My máme takto známych, veľmi sú spolu zlatí, jej tiahne už pomaly na 60, on má okolo 40 presne neviem, nepýtala som sa. Ona má už vnúčence cca 7-8r on sa s nimi zahrá, zabaví, s jej deťmi je kamoš keďže sú takmer rovesníci. On vlastné deti nikdy nechcel, majú svoj spoločný biznis, ktorý im dobre šlape a majú ho ako také “spoločné dieťa”. No, už dobrých 15 rokov môžu byť spolu, možno aj viac… Ako je vidno, že on je mladší a ona staršia, no keď nám povedali, že majú 20r vekový rozdiel, skoro sme omdleli, on vyzerá staršie na svoj vek, vážne a zodpovedne a ona úplne kvitne, min. 10r menej by som jej hádala.