icon

Mladý priateľ

25. júl 2021

Ahojte začali by ste si s mladým chalanom 27 a ja 43?(aj keď nevyzeram a ani on na vek) poznáme sa dlhšie a veľmi nám to klape..on by chcel viac aj ja je veľmi super a ja stále váham predsa mám 2 deti on nemá a viem že vek je len číslo ale predsa

autor
27. júl 2021

@jackie_1992 a on ma?

autor
27. júl 2021

@sandy84 on teraz nechce

kristianka2255
27. júl 2021

jedna znama si nasla 28 rocneho ona ma cca 45, boli spolu rok a po roku jej povedal ze uz knej nic neciti..a to si myslela ze im to fakt dokonale klape.

jackie_1992
27. júl 2021

Teraz, kto, co ma? 😃

coochy
27. júl 2021

podla mna na teraz ok, ale kedze som mala taketo kolegu, on o cca 14 (nepamatam presne) rokov mladsi ako zena, tak vsetko bolo ok kym on nemal 38-40, to si narazil 20ku lebo on sa citil mlady a zena uz mala viac a chcela po veceroch klud a ne zurky.. rozviedol sa, vzal si mladu a uz maju babo.. len aby sa to nestalo aj jemu ked mlada. bude mat 40 a on 60 🤷‍♀️

kvetinka75
27. júl 2021

asi by som do toho nešla, ja by som si pripadala pri ňom staro, aj keď si za normálnych okolností nepripadám. Ale keď sa človek zaľúbi, pozerá sa inak na ten vzťah. Ak sú obaja v pohode, nevidím problém ale pre mňa osobne by to OK asi nebolo.

kvetinka75
27. júl 2021

@apolka77 fúha, ja mám 46 ale o 16 rokov staršieho by som veru nechcela 🙂

21oktober
27. júl 2021

@elizabet173 k tým mužom okolo 65 , ja nepaušalizujem . 65 ročný chlap môže lyžovať , športovať , môže čokoľvek a je súčasťou mizivého percenta 65 ročných mužov ktorí takto fungujú . 65 ročný chlap je jednoducho dôchodca , môže si privyrábať ale je dôchodca, u mizivého percenta mužov v 65 funguje spoľahlivo erekcia a už ak k nej príde , udržať ju stojí nadľudský výkon pre drvivú časť .
Každá jedna ktorá má 30 a má 45 ročného muža si myslí že ten jej je iný , že bude navždy aktívny, ale pride andropauza, pokles testosterónu a zrazu 50 tnička má doma 65 ročného mrzutého chlapa.
Partneri by mali starnúť spolu .

janus32
27. júl 2021

Minule som pozerala zámenu manželiek, kde bol tento vekový rozdiel a rozumeli si perfektne 🙂ja by som do toho išla. Predsa si nebudeme hľadať starúchov 😀😀keď už, tak som určite za mladší model🙂

elizabet173
27. júl 2021

@21oktober Suhlasim s tym, ze partneri by mali starnut spolu, s ostatnym nie. Nie, nemam 65 rocneho, ale dnes uz 65 rocny muz nie je tym, cim bol pred 30 rokmi, tiez 55 rocna zena nie je takou, aka bola vacsina zien v tomto veku 30 rokov spat

21oktober
27. júl 2021

@elizabet173 sú rovnakí , len obal je iní a aj to len u veľmi mizivého počtu . Srdce je stále 65 ročné , prostata je 65 ročná , telieska pumpujúce krv do penisu sú 65 ročné a to či človek behá alebo nie. Behá nebehá , pokles testosterónu tu je , andropauza príde či niekto chce alebo nechce.
Mnoho starších mužov behá , majú dobrú váhu a aj tak berú lieky na tlak , arytmiu a neviem čo ešte. 65 ročný muž nikdy nepodá taký výkon pri sexe ako 50 tnik , ak sa bavíme o zdravých chlapoch .
To že niekde je nejaký výnimočný 65 ročný chlap je super, ale aj šafranu je viac.

opica_skorica
27. júl 2021

Zdrhnúť moze aj 43 rocny. To nerieš. Choď do toho❤️❤️😘

gleep1
27. júl 2021

@21oktober žena sa dožije priemerne o 7 rokov viac než muz. Ak majú partneri zostarnúť spolu tak tým pádom by mali mat ženy mladších partnerov o prave tých 7 rokov.
Väčšina žien v spoločnosti ma partnerov starších- o 3-5 rokov. Takéto ženy sú odkázané na cca 10 ročne trúchlenie a predieranie sa životom o samote.

Všimla si si ako to, čo vravíš v reálnom živote nedava žiadnu logiku? Tvoj pohľad “partneri by mali zostarnúť spolu” vôbec nie je pravdivý, keby bol tak by si propagovala vyhľadávanie mladších partnerov. Tvoj pohľad je len zdedený sociálny konštrukt nad ktorým si sa v živote sama kriticky nezamyslela.

21oktober
27. júl 2021

@gleep1 partneri by mali zostarnúť spolu , nie nutne zomrieť spolu . Zostarnúť spolu je pre mňa to , že nie sú generačne od seba príliš vzdialení, pre mňa ideálne partnerstvo je +- 5 rokov smerom nadol aj nahor. To že ako mladí počúvali napr. rovnakú hudbu , prežili obdobné situácie, vedia kto je Maťo Ďurinda, kto bol Depešák a kto Metalista ..to ber iba ako príklad.
Po 70-75 sa zrýchľuje tempo starnutia . Takže ja by som mala 60 , ešte by som vládala chodiť kade tade ale už by asi nebolo s kým , takže zážitky sa rovná minimum. Každý budeme v inej fáze života.

monro
27. júl 2021

Ja som rozvedená a mám priateľa 10 rokov staršieho a som spokojná. Mladšieho, takého, čo ešte nemá vlastné deti, by som nechcela, lebo ja už deti mám a žiadne ďalšie už neplánujem. Prišlo by mi nefér voči nemu a nakoniec aj sebe samej, ísť do takého vzťahu.

luizina
27. júl 2021

@21oktober súhlasím, nestahovat si ho určite ku sebe, potom je o to tazsie, ked odide.. a hlavne, ked su uz na zaciatku pochybnosti a "strach", ze zdupka za mladsou. Ja by som to brala tak, ze on moze byt stastny, ze dostane zenu, ako som ja a nie ze by som sa bala, ci neujde za mladsou 😁. Treba mat zdrave sebavedomie, vsak ze. Potom mlady ani nepomysli na inu/mladsiu 😃.

gleep1
27. júl 2021

@21oktober ja som počúvala rock a metal- približne rovnaku hudbu ako počúval môj otec. Moji priatelia z ktorých nikto nebol viac alebo menej než 5 rokov v živote nepocuvali hudbu ako ja- podľa mna počúvali srackohudbu- elektroniku hip-hop a iné 🤢
Kto bol depesak viem aj ja tak isto Maťo durinda- keď som bola mala mama ho nazvala môj milacek a ja som z toho bola zmätená, veď jej milacek bol tata a nie niekdo v telke 😂
V takom veku ako píšeš 70-75 rokov priemerný muž zomiera. Snáď si žena nemá vybrať muža podľa toho ako na tom bude s erekciou chvíľu pred smrťou?? (Priemerne)
keď som isla raz na cyklozajazd ako 20 ročnú tak ma predbiehali 70 ročný ľudia. Toľko k tvojej prechádzke že nemáš s kým ak ma niekto 70
https://www.preventivne.sk/rozhovor/trenuje-doc...
Moja babka v 83 rokoch je aktívnejšia než polka 60 ročných ľudí z dediny.

Podľa mna keď sa človek stará o svoje zdravie tak na tom vekovom rozdiele až tak nezáleží. Ak ľudia spolu hnijú tak 15 rokov je veľký vekový rozdiel.

A ak človek pozná najnovšiu vedu v oblasti antiage, pozná výskumy Davida sinclaira, molekuly ako NMN- no tak v tom prípade sa človek pozerá na 60 aj 70 ročného človeka ako na mladého človeka.
Však my mladi sa dožijeme 120, to ešte neviete? 🙂🙂👍🏼

21oktober
27. júl 2021

@gleep1 no ale to si ty a takých ľudí ako som ja alebo ty , je málo . Ale ja napríklad viem že môj otec počúval Waldemara Matúšku a to mňa teda neberie. Ja aj môj muž sme fičali na rovnakej dobe , obdobnej hudbe, zažívali výdobytky a aj pády socializmu . Ak ťa v 20 tke predbehli 70 tnici , prepáč ale niečo nebolo v poriadku s tvojou kondičkou , nie je to bežné ani obvyklé.
Takže za mňa veľké nie generačným rozdielom vo vzťahoch . Ak vo veku 70-75 priemerný muž zomiera, 60 tnička je vdova. V mojom okolí 70-75 roční muži nezomierajú ale jednoducho starnú a po 75 raketovou rýchlosťou čo je normálne a prirodzené.

mufka1
27. júl 2021

@elizabet173 áno je to pravda ,ja viem aj keď kamarátka vyzerá nie na 47 ale tak na 30 r .Tak zatiaľ to klape ale môže prísť čas kedy to klamať nebude.Ale každý si musí uvedomiť svoje pozitíva a negatíva.😉

gleep1
Autor odpoveď zmazal
21oktober
27. júl 2021

@gleep1 ja sa tu s tebou prieť nebudem , ale ja behávam a pravidelne , týždenne zabehnem 45-55-60 km , ale teda aby ma predbehol 70 tnik , tak to sa ešte nestalo 🙂. Vek sa oklamať nedá , len zamaskovať.
No a v 20 tke to už vôbec nie.
Ale postavičku máš peknú 🙂

gleep1
27. júl 2021

@21oktober ďakujem, to som mala 😂 pred pôrodom, teraz je to trosku horšie ale už sa dostávam spat 🙃
V behu nepredbehnu takí ani mna, na biku áno- do kopca mi naozaj dávali na frak, mne išli zhorieť stehná a oni len taká strela okolo mna.🤷‍♀️ Ale je jasne že keby som pár mesiacov trénovala tak by mi už nestačili.

desore
Autor odpoveď zmazal
linkapaulinka
27. júl 2021

Vek je len číslo. Sedí si s deťmi? Si s ním šťastná? Načo ti je rovesník s ktorým nebudeš mať to čo s mladým? Lebo predsudky? Alebo čo povedia ľudia? Ja Ti tak poviem.... užívaj si každú chvíľu, každého do vás nič, a stále existuje možnosť že mu tvoje deti zaplnia prázdne miesto v srdci a možno ho ani nenapadne to riešiť, tak do toho neryp zbytočne, načo aj? Kaziť si to a červíka hlodáka nasadiť ...ak ťa ľúbi, bude ľúbiť i tvoje deti. A ak sa raz rozhodne inak... tak i ty z lásky k nemuho necháš ísť no s tým, že ste sa mali radi, a nepremrhali spoločný čas....

shelby88
27. júl 2021

@desore ľudia závidia stále. Aj mne Vždy závideli a nemali čo nebola som a ani niesom pekná. Mám problém ktorý sa mi prejavuje na pleti. Nikdy mi to nikto nepovedal. Iba z foto že som sympatická a mam zvláštne vyžarovanie. 😊 Som si vedomá že sa mužom nepáčim aspoň môj pohľad. Ale snažím sa byť milá. Keď zostanem sama neriešim. Aj tak som šťastná. A pokiaľ nepreskočí iskra není o čom ☺️☺️

judar
27. júl 2021

Ze ta vobec aj napadlo si skusit zacat s mladym....ako nic proti ale v takom veku by si mala uz mat aspon nejak vytycenu hranicu a neriskovat, lebo on ak bude chcet mat niekedy deti ty uz budes na prahu nepouzitelnosti a jedneho dna mu dojde ze zabil cas s "mamu"

elizabet173
27. júl 2021

@21oktober pozri, ty máš svoj názor, ja svoj, podopretý názormi niekoľkých lekárov, ktorých máme v rodine a medzi známymi. Iba sa usmievam nad tým, že 65 roční srdce je stále 65 ročné. No nie je, jedno je už po dvoch infarktoch, iné v prvom alebo druhom štádiu chronického srdcového zlyhávania, iné je ok.

autor
27. júl 2021

@kvetinka75 a mladšieho?

21oktober
27. júl 2021

@elizabet173 tak ti poviem , môj otec je známy a uznávaný internista. Takže áno , 65 ročné srdce je 65 ročné srdce, nemá 30 a ani 45 rokov . To že nemá v 65 rokoch infarkt , neznamená že ho nebude mať o rok . To že behá , no je to pekné ale je potrebné si pozrieť aj koľko bežcov zomiera na infarkty , najmä u maratóncov. Bežci nie sú všeobecne zdravší , a to ja pravidelne behávam .
Ale áno každá má svoj názor a ja zastávam to že človek prirodzene stárne , či sa mu to páči alebo nie , môže len stárnuť lepšie alebo horšie.

marysa21
27. júl 2021

@shelby88 Máš pravdu ľudia závidia , aj keď nemajú , čo závidieť . Každá žena je pekná , len tú krásu musí vidieť v prvom rade ona sama a mať sa rada taká , ako jej to osud nadelil . Poznám xy fyzický krásnych žien a majú problém si nájsť partnera ( muži sa ich boja osloviť ,lebo si myslia , že by neuspeli ,alebo ich majú za handry a berú ich , len ako doplnok a nevážia si ich a ktomu ich podvádzajú ) a závidia rodinné šťastie ,,obyčajným ženám “a ten pokoj , keď ich obletuje , len pár mužov a nie stovky (a aj to blbci ).Ako sa hovorí z pekného hrnca nebudeš najedený , keď je prázdny . Fyzická krása nie je všetko . Radšej byť priemer a byť šťastná a milovaná ( koľké by z tých pekných menili s ,, obyčajnou”) . Keď máš nápadníkov tak na tom nie si zle a maj sa rada taká ,aká si .