icon

Mladý priateľ

25. júl 2021

Ahojte začali by ste si s mladým chalanom 27 a ja 43?(aj keď nevyzeram a ani on na vek) poznáme sa dlhšie a veľmi nám to klape..on by chcel viac aj ja je veľmi super a ja stále váham predsa mám 2 deti on nemá a viem že vek je len číslo ale predsa

Strana
z7
cucoriedkacucoriedka
27. júl 2021

@judar ze zabil cas s mamu😆😆😆to jaka hlaaaaska;)

shelby88
27. júl 2021

@marysa21 ❤️

hylary
27. júl 2021

Aky vek maju deti?

autor
27. júl 2021

@hylary 5 a 10

lauricka
28. júl 2021

To by malo byt medzi Vami asi vyjasnene, ako to fungovanie a buducnost vidite, bud si uzivajte teraz a nerieste, co ak..., co mam pocit, ze Vy nerobite, kedze sa strachujete o buducnost a ci Vas opusti, takze nemate jasno, ci to chcete brat tu a teraz alebo s obavami o buducnost. Pre neho deti raz v buducnosti mat je pre Vas, pravdepodobne, nerealne mu splnit...Co to pre neho znamena, za 5-10 rokov? Vasa situacia je jedinecna, tazko niekto cudzi to posudi.

78787878
28. júl 2021

Ahoj, podla Tvojich odpovedi, Ty vlastne sama vies co je pre Teba spravne... nie vazny vztah. Ano romancu alebo priatelstvo s vyhodami. Urcite je rozdiel, ci sa do vztahu s muzom 16 minus pusti zena bez deti alebo zena s detmi. Ja by som to neskusala ani bez deti, je tam prilis velke riziko, ze to casom nedopadne dobre. S detmi absolutne nepripustne.

baska_nice
28. júl 2021

je to tak ti poviem trocha cez. ak by si chcela s nim mat dlhodoby vztah tak vies, aj ked nevyzeras na svoj vek ako pises, ale kazdym rokom ten rozdiel bude citelnejsi niekde inde

kvetinka75
28. júl 2021

tak o takých 5 rokov maximálne, by somsi vedela predstaviť. mám 46 a neviem si predstaviť že by som mala nejakého 30tnika.

ktochytavzite
28. júl 2021

@baska_nice ale u muzov by si povedala ok,nie?Kebyze taky 40bali 25r

ktochytavzite
28. júl 2021

@coochy no to je iny chmulo ten muz o ky pises,v 40 20? No tomu verim ze sa onho nebuse starat ta 20tka ale zasa mala by sa pekne postarat,potom bude zavidiet ostatnym kamatakmanmuza rovesnika,ale kto si amonnavari nech si aj zje

kvetinka75
28. júl 2021

@ktochytavzite ešte tak muža chápem, mladá baba. Hormony blbnú, chce si niečo dokázať. Ale tie baby nechápem. Čo taká 25 vidí na ,,starom,, 40-kovi? Pre mňa v 25ke boli aj 35 roční starí. U nás jedna 24 ročná suseda zbalila 45 ročného. Celkom fajn muž, ukecaný, spoločenský, príjemný. v mojom veku. Ak by som bola sama, možno by som nad vzťahom uvaťžovala. Ale určite nie ako 25 ročná. To boli pre mňa starí muži. Ale má peniaze, tak to asi hovorí za všetko.

ktochytavzite
28. júl 2021

@kvetinka75 ved to ze aj mne prosli 40 ako 20r uz dedkovia ponaly,a tie ti choski za mna starinoerverzaci,nic ine

liljana
28. júl 2021

@kvetinka75 Co vidi 25 rocna na 40? Peniaze. Ma ist dokladat tovar do Lidla a setrit mesiace na dovolenku, kabelku,... ked jej ju moze kupit niekto, kto uz ich ma, lebo zaraba o 10-15 rokov dlhsie a ma to bez namahy?

kozova87
28. júl 2021

Nikdy,teraz je to este ok,este si mlada,ale ked bude mat on 40,tak asi sa moc pysit so zenou v prechode,alebo daleko uz po nom nebude...nikdy by som do toho nesla,hladaj si seberovneho,vzdy budes ziarlit ma mlade baby aj na jeho rovesnicky

autor
28. júl 2021

@78787878 presne ako píšeš....len ja som už taká namotana že až ich a to mám už vek ...tak strašne ho chcem ale viem že to nemá význam zase sa sklamať

autor
28. júl 2021

@kozova87 veľká pravda...len bude veľmi chýbať je to taká spriaznena duša

katka1981
28. júl 2021

Mne ako prve napadlo, ci bz nechcel vlastne deti, ci si vies predstavit dat mu dieta.

autor
28. júl 2021

@katka1981 raz áno chce

cucoriedkacucoriedka
29. júl 2021

Ja by som s presvedcenim ze chce vlastne dieta do toho nesla....bude to boliet viac neskor ked k tomuto pride...budes o cosi starsia...pridu vacsie vycitky...predsa len aj zeny maju krizu stredneho veku.a obvinovanie sa za to ze odisiel k mladsej.nevedela som mu dat co chcel...podla prispevkov citim.ze si odhodlana do toho ist...tak musis si ty sama povedat co si ochotna kvoli nemu zniest a obetovat.

78787878
29. júl 2021

Vies, ze laska je rozhodnutie? Clovek sa rozhodne, ze chce niekoho milovat a robi vsetko pre to, aby lasku udrzal. Skus sa rozhodnut, ze ho milovat nechces.

autor
29. júl 2021

@78787878 keby to bolo také lahke

78787878
29. júl 2021

Ked sa Ti to podari prvykrat, tak zistis, ze je to relativne jednoduche... samozrejme pocity nezmiznu za den ani tyzden... ale to uvedomenie si, ze toto nie je muz pre Teba a zacat ho tak vnimat, sa da naucit

liljana
29. júl 2021

Zober to aj z pohladu, ze casom budes v prechode a on na vrchole bude chciiet deti, ci sex kazdy den a liezt ti tym na nervy. To neznamena, ze sa mate okamzite rozist, len ze to ma mensiu sancu na pretrvanie, ako s vekovo seberovnym.

katka1981
29. júl 2021

A ty by si s nim chcela dieta? Zavisi ako chces brat vas vztah. Ci len tak, len ci ti potom nepraskne srdce, alebo so vsetkym aj s dietatom kt. potom bude chciet. Zial , ked mame deti, je to uz ina kapitola.....

desore
29. júl 2021

@kvetinka75 Uplne do pohody. Sedem rokov sme oslavili tento mesiac.
Nechcela by som stareho, ufrflaneho muza. Raz vyskusas a pochopis. 😂

kvetinka75
30. júl 2021

@desore tak starého ufrflaného ani ja, existujú rozvody 😂, ale nikdy nehovor nikdy, možno raz (keď už budem mať dosť ufrflaného 50tnika) ....😂

kassandra25
30. júl 2021

A co tak najst si 47 rocneho, ktory nato nevyzera, u ktoreho cislo je vek , ale ma co to odzite?

cucoriedkacucoriedka
30. júl 2021

@kvetinka75 joooooj aj mladi su ufrflaniiii....ja som.veru mladsieho o 6 rokov mala....no nikdy viac😆😆😆vec nazoru...pohladu...presvedcenia...kazdej veru ine vyhovuje;)

cucoriedkacucoriedka
30. júl 2021

@desore jaaaaj ta moja predchadzajuca odpoved pre teba nie kvetinku;))))

ciusinka
30. júl 2021

Musis si to sama usporiadat v hlave, na jednej strane vies, ze on raz chce mat svoje deti, ale s tebou ich bude moct mat uz tazko, aj ked viem, ze v dnesnej dobe je moderne rodit aj v 52 rokoch..Na druhej strane si namotana a nevies sa ho vzdat..No tak s nim bud vo vztahu a rataj s tym, ze mozno o 5 rokov u neho pride ten cas, ze bude chciet mat deti, ty budes mat uz 48, rozidete sa a bude si hladat taku, co mu to dieta da a ty ostanes sama..Potom bude pre teba lahsie sa od neho odputat? Plus mysli aj na svoje deti, zvyknu si na niekoho, s ky o par rokov uz tak ci tak nebudes moct byt.. Ja mam napriklad 35, jedno dieta, mam dlhorocneho kamarata, co ma 42, chcela by som s nim aj vztah, lenze viem, ze on chce dieta a ja uz dalsie dieta v ziadnom pripade nechcem..Takze som si to proste musela v hlave nejako zrovnat a kedze nechcem byt sebecka a chcem mu dopriat mat vlastne dieta, ale teda nie so mnou, tak musim dat od neho ruky prec, aj ked ma to poriadne stve..Takze sa na to pozri racionalne, srdcu sa da rozkazat, ak clovek chce..

Strana
z7