Môj biologický otec 10 rokov nebol v kontakte a teraz si nárokuje na vnúča
Situacia mozno trochu zlozita. Moj biologicky otec nas opustil ked mi bolo 16. Bol to alkoholik a agresivny cholerik, vdaka ktoremu som mala mnoho ran na dusi. Neudrziavame kontakt 10 rokov. A k nevie kedy a ako som dostudovala SS, VS, kedy a kde som bola zamestnana, nepozna monich priatelov, mojho draheho... Nevie o mojom zivote nic. Pred rokom a pol sme sa s polovickou vratili do rodneho mesta kde som aj porodila. Dozvedel sa to nahodne a ked mal syncek 3 mesiace tak mi opity telefonoval ako ho minulost suzuje a trapi a chce vidiet vnuka. Nepovolila som, s odovodnenim ze ked ma zaujem ma sa ozvat triezvy. Odvtedy nic az dnes. Zavolal mojej krstnej, pretoze kvoli nemu som zmenila cislo a vravel jej aby sa ma spytala ci sa s nim stretnem aj s vnukom a muzom. Samozrejme opat opity. Teraz ma drobec 15 mesiacov a o sa ozval druhy krat a zas spity. A ako perlicka z neho vypadlo ze moja babka, jeho mama pred dvoma mesiacmi navzdy zaspala. A on to nikomu z rodiny nedal vediet... Nemozem spat ani jest co mi je tak luto toho ze som jej nebola na pohrebe. Co myslite, robim dobre ked si takeho cloveka nechcem pustit k telu a uz vobec nie k mojmu malemu? Dodam ln, ze on sa tvari ako svaty, on muzikant, policajt vo vysluzbe s vynikajucimi pracovnymi uspechmi. Kdezeee by on bol pijan... Dakujem za vase nazory. Ps: drahy je tiez proti
mozno narobil nejake dlhy a ked sa jeho mama pominula, ma obavy, z koho bude tahat peniaze, kam pojde, ked pride o dom a pod., preto sa ozyva. Po tom vsetkom, co doteraz urobil a ako sa chova, by som ho do svojho zivota nepustila. A do zivota mojej rodiny, hlavne dietata, uz vôbec nie.
@syringaalba nedvíhaj mu telefón a stretnutie s ním radikálne odmietni...ako aj sama vidíš, ožran zostane ožranom...bohužiaľ, mám s tým skúsenosti, keďže môj otec bol alkoholik a ex tiež...žite si svoj život bez tvojho otca, tak ako doteraz 😉

ja by som sla na policiu a hlasila obtazovanie. Pokial si mu riadne vysvetlila ze sa s nim nechces stretnut a to uz nehovorim ked je pod vplyvom alkoholu a on ta stale odtravuje tak nahlasit na policiu.