Môj brat sa rozhodol, že nebude mať deti

31. dec 2023

Ahojte, moj brat sa rozhodol, ze nebude mat deti. Zhodou okolnosti si aj nasiel partnerku kt nemoze mat deti. Som z toho ani neviem co ci smutna ci co… mrzi ma, ze neprezijem ten pocit ake to je mat synovca, neter co by som k nim citila, ako by som sa k nim spravala, aky by boli atd… samozrejme viem, ze je to jeho vec nemusite ma tu poucovat… len som chcela zo seba dat von, ze ma to mrzi a je mi to velmi luto. Ma to niekto podobne?

aandrea9
31. dec 2023

Čoby, akoby, aký by....je to život a rozhodnutie tvojho brata. Raz budeš mat vlastné tak co riešiš 🤷‍♀️

ivik4
31. dec 2023

Horsie by bolo keby deti mal a nebol by stastny . Urcite by to aj tie deti z neho citili. Takze lepsie takto 🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadka1997
31. dec 2023

Veď je to jeho rozhodnutie, .. ty snáď raz smoje budeš mať

iv007
31. dec 2023

Keby bol gay, tak by sa ti zrutil svet? Nechapem taketo zmyslanie z jaskyne..🤦‍♀️ Zi a nechaj zit, ty ked chces sprav si aj 4 deti.

0silvia0
31. dec 2023

A ty mas deti?

domak2
31. dec 2023

Moj brat tiež nebude mat deti, sice z iných dôvodov, je mi to ľúto skôr za našich, lebo viem ze ich to isto trápi. Ale ja som rada, ak je šťastný, či už s deťmi alebo bez.

rebrambora
31. dec 2023

Je to uplne v poriadku akokeby by deti mat chcel. Pouzicat si a vratit mozes aj kamoskine dieta.
Vychovavat jedine svoje.

nelca0510
31. dec 2023

Nuž,asi ani moje deti nebudú mať bratrancov alebo sesternice. Čo už,stávajú sa aj horsie veci,aspoň majú jedna druhú. Máš uz vlastne deti?

andrea_82
31. dec 2023

Moj brat tiez dlho nemal deti a po 40-tke sa to zrazu za rok otocilo. Takze nikdy nehovor nikdy. A netere a synovcov mozes mat este aj z muzovej strany.

katkaseiner
31. dec 2023

sice brata nemam ale bratranec si nasiel zenu jtora deti nechce a on je s tym ok. Mne to pride divne lebo aj s mojimi deťmi vedu zmysluplne debaty...ale tak takto to chcu, takto to budú mať. Krstna (bratrancova mama) je z toho nestastna lebo uz by aj rada kočíkovala a niet koho...

betulinka1
31. dec 2023

Mam okolo seba kopec párov, niektori mat nemozu a niektori nechceli. Vsetci su uz viac po 40tke. Vies co? Ziju si plnohodnotne zivoty aj bez deti. Cize ak sa tak brat rozhodol je to ich vec a vazne to neries.

kaktusik007
31. dec 2023

moj brat tiez nema deti - ma psa. Zeby to mojim detom nejako ubralo na krase som si nevsimla 🤪

proste to akceptuj, je to JEHO rozhodnutie na ktore ma plne pravo

muchacici
31. dec 2023

Moje deti majú tetky, ujkov, a nikto s nimi nejako netrávi čas. Raz za uhorský rok a to je asi tak všetko. Asi je to u teba iba taká predstava, ktorá by mohla byť na míle vzdialená od reality. Keby brat deti mal, raz za čas by si bola s nimi a nijako extra by si to určite neriešila a neprežívala... myslím 🙄

kamatopo
31. dec 2023

Áno ja. Mám synovcov a neter z manželovej strany. Mám ich rada,ale tiež by som chcela zažiť ten pocit z vlastnej krvi. No ako sa rozhodli tak to musíme akceptovať a brat to čo nám život dáva.

vilma7
31. dec 2023

Moja sestra si možno tiež myslela, ze nikdy nebude teta. A stala sa ňou, ale musela si počkať.
Rodila som po 40.tke.

Ja mam viac kamarátok čo deti milujú a boli by super matky, ale žiaľ nemajú vhodného partnera. Môj švagor sa tiež nikdy nestane otcom... Ale žiaľ to je život a ja, ty, nik ho neovplyvní.

marca12
1. jan 2024

Ani my nemame deti a vdaka tomu mozem vsetok svoj cas a pozornost venovat krsniatkam,synovcom a neteriam. Maju tu najlepsiu tetu na svete. Venujem im vela casu,vidim ich vyrastat,pomaham im vo vsetkom a vzdy budem pri nich stat. Keby som mala svoje deti,nemohla by som im dat vsetko,co im davam teraz a mozno by sme ani nemali taky blizky vztah. Nie je vsetko je taka katastrofa ako sa zda. Hlavne je,ze je tvoj brat stastny a to je najdolezitejsie.

viky173
1. jan 2024

Vobec nechapem z coho si akoze nestastna a co vlastne riesis. Urob si vlastne deti, ak ich chces a do bratovho zivota sa nestaraj. Bude stastny, ked bude zit tak ako chce. Teba na tom nema absolutne co mrziet. Treba pochopit, ze decko nie je pre kazdeho celozivotny sen, ciel a zmysel zivota a okolo decka sa ani zem netoci. To je ale novinka, co? Nepochopim take primitivne pohlady a nazory ludi, co potrebuju riesit, ci niekto dieta ma alebo nie.

dharmasanata
1. jan 2024

Ani môj nechce, ja zase nemám šťastie na partnera, tak neviem či už stihnem.. čo už.. aj to je život ..

1sally12
1. jan 2024

@katkaseiner tak krstná si už snáď odkočíkovala svoje deti🙄
Viem, že to nebolo myslené zle ale pri tomto sa vždy pozastavím. To ako keď sa dvaja zoberú a nechcú hneď mať deti, ale všade že svokra/matka/babka by už rada kočíkovala.🤦‍♀️ akože wtf? Tak snáď je to moje dieťa a nebudem si ho robiť preto lebo babka chce voziť🙄 Ešte aby mi dieťa brali to isto.

nerko
1. jan 2024

Manzelovi surodenci nechcu mat deti. Maju 40+, tak je pravdepodobne ze to aj tak bude. Potom mam ine pripady v rodine, a to ze nemozu mat deti, aj ked chcu. To uz je velmi narocne ustat a vysporiadat sa s touto situaciou. Mam kamosky, ktorym skrachovali vztahy a su bez deti, tiez vyse 40 rokov. Hold, nie kazdy bude rodic.

kuki13
1. jan 2024

moj brat ma 49 a od jakziva vedel ze deti nechce. Ja to vobec.neriesim je to jeho zodpovedne rozhodnutie, je takto stastny. Nikdy som sa nezamyslala nad tym ze nebudem teta nie je to pre mna tema.

natalka13
1. jan 2024

Stale viac ludi nechce deti do dnesnej doby.

mk1111111111
1. jan 2024

A mozno je Tvoj brat nestotozneny s tym, ze Ty deti chces a tiez ho to mozno mrzi, ze si sa tak rozhodla. Pozri na to aj takto.

autor
1. jan 2024

@mk1111111111 to co je za odveci odpoved toto. Vidim ze tu 99% ludi bud nechape, alebo nechce chapat

autor
1. jan 2024

Ja neriesim ci chce nechce ak vam to nedoslo. Len som vyjadrila lutost nad tym, ze nebudem vediet aky je to pocit byt tetou. Dobre vam tu hrabe len urazat a hrat sa na premudrele

slniecko66
1. jan 2024

Prečo ste sa do nej tak pustili?
Ved nenapisala nic zle. Chape, ze je to jeho rozhodnutie a chcela len vyjadrit lutost.
Alebo ste si chceli zas len tak rypnut? 🙂

senta_sofia
1. jan 2024

Bud rada, urcite lepsie, ako keby mal deti a videla by si, ako sa o ne nestara… Luto ti to moze byt, my ludia sme uz taki, vzdy tuzime po niecom, co nemozeme mat.

jarnajar
1. jan 2024

Ja ti rozumiem, ani ja nie som teta, ale život to tak zariadil. Vnímaj to pozitívne. Buď hrdá, že brat má odvahu zistiť čo chce, priznať si to a žiť podľa toho.

jankadr
1. jan 2024

Pozri moja kolegyňa pred 30 vôbec nechcela deti.Rozvod,novy muž,dve deti a šťastie.A ak to nebude akceptuj.Ja by som svoje deti nevymenila za nič na svete.Davaju mi zmysel života a rešpektujem tých,ktori ich nechcú.