Môj chlap je závislý na aute
Ahojte, možno veľa žien ma nepochopí neviem no.Väčšinou chlapi byvaju zavisli na sexe, práci atď.. No lenže moj prípad.Všetko super, na začiatku prvy rok chodili sme na vylety, normalne sa spraval v posteli to fungovalo super. A problem nastáva teraz kupil si nové prvé drahe auto. A už to začalo, same filtre kamera wamko fólie kktiny brzdy ( iba do toho dava prachy). Čo sa tyka mna na mna kašle riesi len ako cez vikend bude robit auto. Mame ist cez leto na dovolenku s kamaratmi a on ma šoférovať ked sme to uz zaplatili a zajednali. Vravi mi nak ideme letecky.. vravim letecky do Chorvátska ? Tebe asi dobre..Že on si bude drať gumy potom menit olej a bla bla a v aute sa nebude jesť a piť sa bude iba čista vola😂 reku dobre moj. Keď prideme k nim na navštevu domov ( byvame už spolu) on robi cely vikend len auto a ja sedim s mojou potenciálnou svokrou a očami ho zabijam.. uz som mu vela krat vykričala že mi ide stym na nervy ( prestali sme aj spolu spavať) a fungujeme ako spolubyvajuci. Teraz som odišla k rodičom nak mam od neho chvilku pokoj a nak mam aj nirčo z dní s kamaratmi.. vždy mi zavola a je zlaty a chybas mi a dalsie somariny no len viemže keď pridem domov bude to zas len o našom prvom dieťati ( autíčku) ktore nenavidim. Už si to všimli aj kamarati s ktorými ideme na dovolenku..
Aj ja mam rada auta. Ale aby muž robil takéto tanecky okolo tuctovej skodovice, to by som nezniesla. By mi pripadal ako magor.
Tak čakala som, že napíšeš Audi, Tesla...hmm, škoda je pekné bežné auto...na tvojom mieste si robím svoj program a možno sa zbadá keď budeš stále preč, a keď sa nezbada tak dovi dopo
@marcellka32 Audi ma prist po tomto😃
@ninusa221 No tak môj manžel je podobný prípad, on má 2 autá, ktoré miluje a ešte k tomu motorku, ktorú miluje ešte viac. Keď bol mladší, tak mal škodovku, v ktorej sa večne rypal a jeho ex to tiež vadilo. No my máme 3 deti, manžel chodí do práce, takže na autá mu nezostáva zase toľko času, ale aj mne sa venuje, takže mne to nevadí. Lepšie ako keby mal behať do krčmy alebo za frajerkou.
@ninusa221 Je to úplne choré... ja mám teda drahšie auto ako tvoj drahý, ale dávam to kľudne aj cez výmole. Nechcem sa proste správať iracionálne, lebo potom hrozí, že v premávke v plnej rýchlosti budem chcieť vytočiť pred nejakou dierkou na ceste (lebo zvyk) a skončím v protismere alebo niekde v strome. Auto je na to, aby nám slúžilo, nie aby sme my slúžili jemu.
@janickacrazy no my zatial deti nemame a este ani mať nebudeme takže na to auto má čas
@marseillefan ja to tiež vravim že ma slúžiť jemu nie on autu ale ako ho zmeniť?
Skus sa vzit do svojho chlapa. Asi to bol jeho sen, vlastnit drahe auto a teraz ho uz konecne ma. Nech si ho uzije, kym sa prenho stane normalom.
Vlastne bývanie už má? Uvažuje nad ním ? Či chce bývať s rodičmi ?
To akoby si toho mojho opisovala. On sa castejsie otaca za autami ako za zenami. Vkuse riesi len auto, auto, auto. Tiez nezaparkuje vedla niekoho, kto ma v aute detsku sedacku, aby mu neoskrel dvere. Nezaparkuje ani pozdlzne, aby si nahodou neoskrel disky o obrubnik... 🙄
Ten moj navyse chodieva autom jazdit na okruhy, takze takmer kazda jazda na okruhu = nove pneumatiky, olej + servis, spotrebu benzinu radsej nespominam. Momentalne mame doma 18! pneumatik, ktore sa "mozno este vyuziju" 🙄
@ninusa221 a stojí ten chlap vôbec za to? Lebo rovno ti poviem, že keby som bol žena, tak sa mi z takého týpka nohy nerozťahujú... má nejaké iné kvality pre ktoré sa s ním oplatí zostať? Lebo jedno ti teda poviem.. ak si kúpi audinku, tak podľa mňa to bude ešte horšie..
Preto sa pýtam , aby si neskončila tehotná u svokry a s ďalším autom.
@leuchtturm, skúšam sa vžiť do pocitov niekoho, kto skodovku považuje za drahé auto a nedarí sa... Nič proti škodovkam nemám, len je to v našich podmienkach asi to super najobycajnejsie, čo si môžes kupit. Keby som chcela auto z lásky, tak si vyberiem niečo zriedkavé, z čoho svojim zanietenim urobím jedinečný kúsok a nie auto, ktorych je na ulici na mraky... Mi to pripadá ako snaha štýlovo sa obliecť do opery v satach z Tesca
@ninusa221 aj moj frajer bol taký, zamiloval sa do Alfa-romeo, postupne mal tri, šľachtil si ich, zveľaďovanie nemalo konca kraja,na zrazy chodil 🙄🙄 po jednu sme sli az k ceským hraniciam,😵sme od Bj😒😂 ... Az kym...som ju nenaburala🙃🙃🙃.
On sa viac zľakol o mna,a toto ho vyliecilo,ze je to len vec...uz je manžel,tak asi sa ani nehneval🤣
@vroni to je tvoj pohlad. Chudak sa tesi aj z ojazdenej skodovky z bazaru, bohateho nepotesi ani obycajna audina.
Diagnoza autickar. Ked dokaze rok ležať pod oktaviou a vykydat všetky peniaze do auta. Akože beriem koníček, beriem ze to bolo drahé a chce to udržiavať. Ale všetkého veľa škodí. A pánovi zjavne škodí príliš veľa voľného času. Má navarené, vyprate, odstavene gule, ziadne deti a tak rieši blbosti. Začať mu robiť naschvaly nemá zmysel, on je proste mimo. Tiež som mal obdobia, keď som ofukoval pánty dverí kompresorom s cistenym vzduchom. Keď som cistil reťaz bicykla po každej jazde. Tiež som nakupil do auta kopu zbytočností. Komponenty do počítačov som objednaval zasadne aspoň z Nemecka. Ale aby som nechal kvoli tomu frajerku stradat po kazdej stranke? Tak toto je cez ciaru
@leuchtturm, ale o tom nie je téma. Chudáka nadchne fakt, že má auto a možno ho bude pulirovat. Ale tento pán do neho ďalej investuje nielen čas ale aj prostriedky a výbavu, takže predpokladám, že až taky chudák nebude...
@vroni ty si pisala, ako sa nevies vzit do pocitov niekoho, kto skodu povazuje za drahe auto a ty osobne by si si vybrala nieco exkluzivnejsie. Alebo si uz zabudla, co si pisala?
@leuchtturm, keby som nemala peniaze a auto potrebovala, kúpim si jazdenku, daciu, škodu, čokoľvek, čo pripusti moje konto. Ale nebudem trpiet idee fix, že je to drahé auto. Keď budem mať na účte miliardy a v garáži štyri bugatky, tak to tiež nebudú lacné auta, lebo mi ich nákup nerobil problémy.... Škoda a kategória drahé auto sú proste dve rozdielne veci.
@vroni to nic nemeni na tom, ze je to TVOJ pohlad. Autorkin partner to vnima ocividne inak.
Kým škodovku nepožiadal o ruku, teda o páku tak je to ok.
@tom_i ale vyfuk jej uz mozno premazava... A keď kúpi radsej tmave folie ako snubný prsteň, tak je to jasné
Skodovka je drahé auto, ale iba ak nová. Staré idu s cenami dole rapídne.
A to ešte keď kúpi Audi. To ešte len bude dávať do servisu . Nedajbože bude chcieť BMW. To už bude fakt na mizine.
@leuchtturm, no a? Všetci tu prezentujeme SVOJ pohľad, ten pan, myslím, do diskusie neprispieva. Iba ak by si bola jeho hovorca a cítila sa oprávnená vysvetľovať jeho pohľad... Inak ppdavas práve taký vlastný pohľad ako aj ja.
@vroni no tak kazdy ma svoj vlastny pohlad, tazke pochopit? 🙈🙉🙊

@hruska91 no moj zas neda auto tam kde vidi autosedacku normalne to da radsej dalej😂 kukam že ako ti moze 4 mesačne dieta oškret auto😂 a just suseda otvárala dvere a my sme fajcili na balkone tak len tak ho v riti pichalo🤣