Môj chlap nechce bábo

22. jan 2024

Ahojte žienky. Je mi od nedele nejako čudne... cítim sa ,nie je to ani smútok,či frustrácia,cítim sa fakt divne. Môj chlap(sme spolu skoro 1,5 rok) nechce dieťa,povedal mi to na túre,keď sme kráčali do kopca. Že on sa necíti na deti,ma 48rokov a býva sám vo veľkom dome (čiže peniaze by neboli problém), zarobí. Ale on sa proste necíti byť otcom a keby sa podarilo,tak pôjdem na potrat...toto mi povedal 😭. V živote nikdy som sa tak necítila,už nechcem s ním ani súložiť akokeby mi dal facku,nikdy sme sa o takomto nebavili,neriešila som to,mám 35 a bola by som šťastná,keby sa zadarilo. Je to "na rozlúčku" asi?...😢. Poraďte mi prosím,mamina mi povedala,že strácam čas s ním,aj keď sa ľúbime. Láska niekedy nestačí 😢.

reanda
22. jan 2024


hej, na rozlucku
laska ma rozne podoby a nie vzdy je kazde 'lubim' vhodne na partnerstvo

anita6666
22. jan 2024

Má 48 rokov!!!! Je logické a pochopiteľne,že nechce dieťa. Načo? V takom veku chcú ľudia kľud a svätý pokoj. Hľadaj inde,keď máš takéto túžby.

magic08
22. jan 2024

ocividne mate každý inú predstavu o buducnosti, takze ak to myslel vazne, tak len stracas cas

koniarova
22. jan 2024

Ozaj strácas čas.

rozovykon
22. jan 2024

Počúvni maminu. toto sú presne tie neprekonateľné rozdiely. Každý máte iný pohľad na život, ten jeho ti neostáva nič iné len rešpektovať. Na tvojom mieste by som bola naštvaná sama na seba, že som to nevedela už skôr. PS nezúfaj druhé som rodila v 40 tke.

dadka1997
22. jan 2024

Ano, mama ma pravdu, stracaš s nim cas ... a aj jeho vek, uz zachvilku pojde do dochodku, chce si ho uziť a ty to musis respketovat...
Tuto cesta nevedie.

lavender94
22. jan 2024

A to ste si takúto vec nevyriešili na začiatku vzťahu? Ako nehnevaj sa v tvojom veku a s vedomím, že chceš byt raz mamou by toto mala byt jedna z otázok, ktoré sa riešia pred tým ako vzťah vôbec začne. Nie ste deti na strednej škole, aby ste takéto veci prehliadali. Tvoja mama ma pravdu, strácaš čas a dávno si už mohla byt s niekým, kto po rodine túži. Nie každý chce dieta, to si nevynútiš, aj keby si náhodou otehotnela a na ten potrat nešla, myslíš si, že by ste boli šťastná rodinka? On keby chce deti, dávno ich ma, veď ma pred 50kou. Naviac vieš si predstaviť, ako si asi bude rozumieť 18 ročné dieťa s 66 ročným otcom?

crazy_cat_lady
22. jan 2024

to, ci chcu partneri deti, by si mali vydiskutovat asi na zaciatku vztahu. kazdopadne necudujem sa mu, ze v 48mich rokoch nechce dieta, je to uplne pochopitelne. a kedze ty chces, tak ano, zbytocne s nim stracas cas, kedze kazdy chcete nieco ine.

belllinka
22. jan 2024

tak bohužiaľ, už nemá vek na dieťa, to pochopíš, keď budeš v jeho veku. Nie je nič moc skákáť v 50-ke okolo dieťaťa a v 60-ke chodiť na rodičko

reanda
22. jan 2024

@anita6666 nie kazdy chce v takom veku iba klud a svaty pokoj 🙂 .. a klud a pokoj od deti chcu asi najma taki, co tie deti uz maju 'za sebou' .. taki, co ich nikdy nemali, to tak vobec nemusia citit..

belllinka
22. jan 2024

@reanda ale on to tak očividne cíti a je to pochopiteľné

lili1313
22. jan 2024

Pri dalsom potenciálnom partnerovi sa bez zaváhania hneď na zaciatku spýtaj či teoreticky plánuje deti. Ak je odpoved áno, tak si rovno vyjasnite koľko by ste cca potrebovali na vzajomne spoznavanie kým pôjdete do záväzku. V tomto veku to už každý normalny pochopi. Kamošky dve tak spravili a vyplatilo sa.

h2
22. jan 2024

Na čo ti je taký starý cap? Keby sa chcel niekto pohoršovať, že nie je starý, tak áno je! Na 35 ročnú ženu a na založenie rodiny starý je. Ja, ako 48 ročná (už oveľa bližšie k 49) mám právo to tvrdiť. 😀
A ešte k tomu "keby sa podarilo, pôjdem na potrat". To ti povedal on? A on o tom hádam rozhoduje?!

avonladyba
22. jan 2024

Za toto si ale môžeš sama, lebo riešiť otázky ohľadom či chcem mať deti po 1,5 roku? Wtf? Na seba sa hnevaj...

simsalabim
22. jan 2024

Vobec sa mu v tom veku necudujem, ale som prekvapena, ze ste sa o tom nerozpravali uz skor... ved v tvojom veku uz nemas vela casu.

ibatanecnica
22. jan 2024

@anita6666 tak v takomto veku už by som ani ja nechcela. A súhlasím s
@h2 je starý. Ja mám 49 a dieťa už ani omylom. Počkám si na vnúčence

reanda
22. jan 2024

@belllinka on nemusi nechciet dieta iba kvoli veku.. ak ho nemal doteraz, zrejme ho nechcel ani nikdy.. to nevieme.. ale za mna proste nie je pravda, ze kazdy clovek pred patdesiatkou chce uz iba pokoj a klud 🙂

ankare
22. jan 2024

Ani sa mu nečudujem v jeho veku.
Ak Ty po babu túžiš, musíš si nájsť iného.

mabenn
22. jan 2024

je to na rozlucku, bohuzial...ale bud rada - 48 chlap nevyzrel do otcovstva, to on by mal byt smutny...takto bude do konca zivota len nahanat nezrele zeny

h2
22. jan 2024

@reanda Chcieť pokoj a kľud je jeden extrém, založiť si v tom veku rodinu, zase druhý.

simsalabim
22. jan 2024

@reanda samozrejme, ze to nie je pravda, ale clovek v tom veku uz tazsie zanasa nedostatok spanku aj slobody. Ja mam 53 a teda babatko teraz ci pred piatimi rokmi? NIE! Ale starsie dieta - tak 8-10 rokov by som asi este zvladla.

grof_monte_christo
22. jan 2024

@reanda Ale ano, muži v tomto veku chcú už mať pokoj od detí a ak aj privolia, tak len preto, aby si udržali podstatne mladšiu partnerku.

lili1313
22. jan 2024

@avonladyba tiež si myslím že si autorka za to môže sama ale aj on sa zachoval dosť vychcane. Vyhovovalo mu frajerit sa s vyrazne mladšou ženou bez zavazkou a vôbec nebral ohľad na to že už taka úplne mladučká zas nie je a obera ju o posledné roky, keď ona ešte môže mať dieťa.

ibatanecnica
22. jan 2024

@reanda ale chceme. Chceme mať pokoj a kľud na svoje aktivity, príp. štúdium a oddych, ktorý v 50tke človek potrebuje určite viac, ako po 30tke. Nepoznám nikoho v 50tke alebo tesne pred, kto by bol nadšený z dieťaťa.

0kristina0
22. jan 2024

Mas o dost starsieho partnera a vy ste sa doteraz nikdy nebavili o detoch? To ta malo ako prve zaujimat pri jeho veku, ci ich chce, nie? Naozaj nerozumiem cim niektore zeny rozmyslaju.

ibatanecnica
22. jan 2024

@lili1313 lenže toto si musí aj tá žena uvedomiť, ak si nájde partnera pred 50tkou. Čo vlastne chce - či chce deti, rodinu a nie čakať ako sa to vyvinie a čas uteká.

lili1313
22. jan 2024

@ibatanecnica áno, to aj vyssie pisem, mala sa ho spytat hneď

autor
22. jan 2024

A keď som mu povedala,že je to asi koniec,mi povedal,že či toto rozdelí pár? Už som nevedela čo povedať,pokazilo sa to. Bolo mi s ním fajn ,bolo nám fajn a nechcela som riešiť zbytočne. Bohužiaľ,mala som sa ja pýtať a riešiť 😢

h2
22. jan 2024

Samozrejme, že toto môže rozdeliť pár! To je predsa zásadná vec. Či podľa neho je to bezvýznamná maličkosť?

lily246
22. jan 2024

Prepáč, ja budem úplne priama bez medových chlácholivých motúzov. Máš 35, túto tému si s ním mala prebrať už dávno, bude trvať kým niekoho schopného v tvojom veku spoznáš, lebo dobrých chlapov je s pribúdajúcim vekom ako šafranu. A bude trvať, kým sa tvoj ďalší vzťah dopracuje do fázy rozhodnutia o tom, že chcete dieťa. Ďalší čas môže trvať otehotnenie.
Ja by som ani neuvažovala o vzťahu s chlapom starším o 13 rokov a o dieťati s 48ročným chlapom absolútne nie. Ale ok, iné ženy to možno akceptujú.
Myslím, že by si si mala sadnúť, zamyslieť sa nad tým, čo v živote chceš a už sa tak správať a rozhodovať. Prídeš mi trochu ako keby si mala 25, nie 35.