icon

Môj druhý manžel a jeho ex manželka

deana100
21. jan 2022

Dobrý deň ženušky-nejdem tu nič riešiť. Som druhý krát vydatá mám manžela je to veľmi dobrý chlap muž. Teraz Septembri sme malý svadbu dá sa povedať že po 4 r známosti sme splodil naše spoločné dieťa na ktoré sme sa po roku snaženia dočkali.Manžel ma s prvého vstahu 16syna docela fajn si teraz sním vychádzam. Neriešim vôbec deti. Len ma za mrzelo že minule keď mu otec volal cez telefón povedal ocovi že môžem osrat tvoju celú rodinu ja som to počula tak som mu písala že ako myslel že či som mu nejak ja ublížila keď som si toho vôbec není vedomá. Chlapec sa ospravedlnil a povedala som mu že to beriem. Ale teraz mám ini problém jeho ex sa dozvedela ze čakáme dieťa furt mu vyvoláva a nedá mu pokoj mne samotnej to nevadí ale niekedy mi to príde ako by žiarli la na nás a niekedy mám pocit že ich spoločného syna hucka proti mne.Neviem čo si mám o tom myslieť myslíte že banuje za mužom alebo ho ešte ľúbi lebo ona sama ma z druhým mužom dieťa ona odišla od neho a teraz takto furt volá za každú hlúposť ako keby mi chcela robiť na nervy ale ja to neriešim. Ďakujem pekný deň

Strana
z2
deana100
autor
21. jan 2022

@panelacikova ja sama neviem niekedy mi to príde tak ako by mal nervy a niekedy ako by sa bál choré

deana100
autor
22. jan 2022

@basska_b ôk dobre

deana100
autor
22. jan 2022

@dievcacitajucelist tak vytikala lenže nie on ju podviedol ale ona jeho podvádzala a keď malý súd už bola tehotná s druhým mužom a keď si jej bývalí muž našiel mňa to začalo písala mi choré veci na mesinger potom písala môjmu mužovi na mesinger potom som sa nenazdajky dozvedela čo mu píše. Ale to už idem bokom vždy keď mu volá syn vždy ona zoberie synovi telefón a komunikuje s nim ako by robila na skval aby mohla sním komunikovať a mne tak robiť na nervy. Ale som si povedala nechám to už tak nech si poslúži mňa to nevytoči.

deana100
autor
22. jan 2022

@dievcacitajucelist toto iste mám aj ja vyvoláva a robí na nervy a na skval dovtedy bolo všetko ôk pokiaľ som nebola aj ja tehotná. A chlapca len štve chorá žena

deana100
autor
22. jan 2022

@panelacikova tak je to také zvláštne medzi nimi ten vstah.

deana100
autor
22. jan 2022

@monka105 myslíš

deana100
autor
22. jan 2022

@number19 ja som otvorená ja si poviem svoj názor.

deana100
autor
22. jan 2022

@sima338 verím

dievcacitajucelist
22. jan 2022

@deana100 rozumiem, že je to nepríjemné, ale tak nič s tým nespravíš...
Môj muž svojej ex aj povie nech to nerobí, ale ide si stále svoje 🙄🤦‍♀️

lujza123
22. jan 2022

@deana100 niektore ženy sú v tomto veľmi zvláštne. To som si všimla aj tu na fóre prekvapivo veľké množstvo žien neznesie exovu novú známosť. Vadi im keď ich dieta vôbec spozná ci trávi nejaky čas v prítomnosti otcovej novej priatelky lebo ich dieťa nesmie byť s nejakou "cudzou ženskou". Pritom oni sami žijú s novým mužom, majú s nim deti ale to im nevadí, to je v poriadku, oni môžu ex nesmie. Nebodaj že deti majú pekný vzťah s macochou, to je pre ne peklo. Co môžu byť vďačne ze niekto ich deti ma naozaj rád, že nezazivaju nejakú zlu macochu ako v rozprávkach. Zvláštny typ žiarlivosti, možno strachu že ich v srdci dieťaťa nahradí nová mama (co je blbosť lebo však pre každé dieťa je mama ta naj.), možno sa boja že otec prestane mat rad ich spoločné dieťa keď príde bábätko, že bude ukratene o pozornosť, peniaze...

Najlepšie je sa nad to povzniesť, netrápit sa tým. Co už. To musí ta ex sama pochopiť ze si zbytočne sama sebe a svojmu dietatu ubližuje takým správaním.

lujza123
22. jan 2022

@dievcacitajucelist to je až smiešne s tým "vlastný syn a cudzie decka". Fakt žasnem nad hlúposťou niektorích ľudí. Nech jej muž vždy hovorí o synovom bratcekovi/sestričke to ju aj porazí

mariska30
22. jan 2022

@panelacikova Tak toto je 💯pravda

deana100
autor
23. jan 2022

@lujza123 tak áno je to veľká pravda ja to už neriešim kopec síl ma to stálo ale tešíme sa už na babetko.

deana100
autor
23. jan 2022

@lujza123 ona nemá charakter pri tom ona jeho prvá podviedla a mala s druhým mužom dieťa a zázračné keď sma sa zobrali začalo to ako že vola syn a ona telefóne asi ma chce tým vyprovokat.

elze8
25. mar 2022

@panelacikova presne do bodky viem o com hovoris. Este budis ak si chlap nasiel druhu a tu svoju rodinu opustil kvoli inej a tej nevadilo rozbit rodinu... (v tom prípade to beriem) ale maximalne nespravodliva je tato situacia ked iniciátorom rozvodu nebol muz a predsa všetko nechal ex a detom a zacina odznovu novy zivot a od nuly. Ja tom mam dokonca 2x...ja aj muz... Obaja sme po dlhych rokoch zacinali /me od nuly a ani jeden z nas nebol ten, co chcel predoslu rodinu rozbit... 🤷‍♀️

Strana
z2