icon

Môj frajer je bisexuál - máte podobnú skúsenosť?

bianka432
9. máj 2020

Ahojte, neviem, preco to sem pisem, ale nemam sa o koho opriet. Je tu niekto, ktorej partner je bisexual (kludne aj do spravy)? Dnes sa mi moj frajer priznal, ze je bisexual, a ze v minulosti spaval aj s chlapmi. Ja nemam nic proti inak orientovanym ludom, len je realne zit s nim? Pri heterosexualnom chlapovi si musite davat pozor na zeny, tu aj pri chlapcoch. Mate podobnu skusenost? Este raz upozornujem, ze nemam nic proti inak orientovanym ludom, len ci je realne zit s takym, a ze ci ho to nebude niekedy tahat aj k muzom. :((

Strana
z2
kiki68
10. máj 2020

@h2 moj tiez netuzi po trojke. Ja tiez ne. Neviem ci by nam to malo dat. A hlavne viem ako ta trojka zamava so vztahom, to neni ziadny pekny film. Lebo ten vztah pokracuje rano dalej.

masha185
11. máj 2020

@bianka432 Ahoj, ja som bisexuálka a partner to tiež zo začiatku bral dosť tragicky. Ale pozri na to takto, sme ľudia ako aj hetero, tiež je nevera s mužom braná ako nevera a ak v tomto vzťahu je nevera braná aj keby spím so ženou, tak jednoducho nebudem ...milujem ho, mám ho ako partnera na život a sex s rovnakým pohlavím je taká istá potreba ako je sex s opačným pohlavím, aj keď sa to porovnať nedá. Čiže, nastav si hranice ľúbim ťa aj keď si aký si, ale ak sa vyspíš s mužom beriem to ako takú istú zradu a podvod ako keby si sa vyspal so ženou. Ak ťa miluje odoprie si, ver mi 🙂 Ale ak to predýchaš a máš na to gule a nechceš svojho priateľa doslova spútať v tomto, lebo to že si to odprieme neznamená že by sme nechceli, tak mu to dovoľ raz do roka s tým že mim teba, váš domov, mimo všetkého, tiež určiť pravidlá aby ti nedoniesol nejakú pliagu a možno vám to prospeje. Ja túto možnosť nemám, a uvítala by som 😂

lenka1208
11. máj 2020

@masha185 celkom sa mi paci aka si otvorena roznym moznostiam 🙂

masha185
11. máj 2020

@lenka1208 Nejde o to len viem aké to je 🙂 priateľ to nakoniec predýchal občas aj spomenie trojku ale to nie, na to fakt nie som. Nedá sa sústrediť na dvoch ľudí naraz a ešte aj na seba, čiže ak mi chceš dopriať, tak dopraj ja sa ti vrátim a nemusí nikto nič vedieť riešit alebo ak nechceš a si striktne proti tak okej budem verná a budem len s tebou veď o tom je vzťah 🙂

lenka1208
11. máj 2020

@masha185 to hej len v tejto komunite prevazne krestanskych zien, ktore maju recept na vsetko je takyto nazor riadna vzacnost, ja s tebou uplne suhlasim 😊

masha185
11. máj 2020

@lenka1208 tak aby sa človek bál niečo otvorene a úprimne napísať na internet? Pani chcela názory a rady, tak som to pojala z pohľadu jej priateľa nech je trošku v obraze baba 😀 a keď má niekto problém s mojím názorom tak nech si kopne keď sa mu uľaví, veď sú to len písmenká 😂

zuzkalujza
11. máj 2020

@bianka432 mám kamarátku čo má tiež priateľa bisexuála. Pred ňou mal vzťah a aj žil s mužom, potom to však prestalo klapať a tak si začal s ňou. Asi po 5 rokoch spolunažívania jej povedal, že jemu chýbajú aj muži, ale že ju ľúbi a nechce byť bez nej. Tak, keďže ho ľúbila a po iných stránkach im to klape všetko na 100% tak mu povolila mať jedného stáleho partnera - muža. S tým, že jej vždy povedal, že ide za ním. Takto fungovali nejaký čas a bolo všetko v pohode. Lenže potom jej povedal, že on by chcel žiť aj s ním. Bola z toho nešťastná, no keďže nemali spolu deti povedala si, že dobre, že to skúsi. A na môj obdiv (ja by som do toho osobne nešla) im to klape takto už niekoľko rokov. Ja sa jej na intímne podrobnosti nepýtam, je to ich vec, no občas mi sama niečo povie. Viem, že majú dve spálne a v oboch manželskú postel a majú presne dohodnuté dni kedy a s kým bude. Takže je možné všetko naozaj. Ide len o to kto je čo ochotný tolerovať. Aj keď ako ja hovorím, ja by som do niečoho takéhoto nikdy nešla, oni sú šťastný - všetci traja 🙂

ankasek
13. máj 2020

@dkethe Veru tak, je to čistá Sodoma a Gomora a chuti riti. Ktosi už od vôle nevie, s kým by s prepáčením trtkal. Je mi do zvracania nad takýmito zvrhlíkmi.

prhlavka
21. nov 2020

@bosorka2302 nie,ze by ho to len lakalo, aj by k tomu prislo

prhlavka
21. nov 2020

Utekaj od neho,dobre ti radim, najdi si normalneho hetero chlapa. Skor ci neskor bude vyhladavat chlapov a ver mi,ani to,ze s nim budes pravidelne spavat mu chut na chlapa nezazenie,ank keby co robis v posteli.

katka700
1. feb 2024

@bianka432 či to len ja mam pocit že sa v dnešnej dobe používa bisexual ako synonymum pre kurevnika
Nie je dôležité či je tvoj priateľ gay, bi alebo čokoľvek iné, dôležité je čo chceš ty: exkluzívny monogramny vzťah, občasné úlety s inými ľuďmi, experimenty v trojici? Ak túžiš po prvej možnosti, obávam sa že tento chlap pre teba nie je vhodný.

Strana
z2