Môj manžel chce zmeniť naše bývanie na luxusnú vilu. Sťahovať sa či nie?
Pekný večer prajem, mamky alebo aj bezdetné dievcata, zienky idem si k vám pre radu lebo dnes som ostala zaskočená ako nikdy 🤷♀️ v skratke napíšem, že milujem život, vyrastala som v klasických pomeroch, kde sme mali pekne detstvo s rodičmi, ja a súrodenci mame teraz v dospelosti krasny život Vdaka mojim rodičom, čo sa týka peňazí tak sme mali tak akurát. Vyskakovať sme si nemohli ale nikdy sme neboli bez. Teraz pointa. Vydala som sa, mám najdokonalejšieho muža na svete. Žijeme si extra dobre ale pointa. Dnes sme sa rozpravali o bývaní, aute, dovolenkách a veľmi ma zarazilo ako začal posledne dni premýšľať. Momentálne bývame v byte, ja som max.spokojna. Byt je nádherný, mame malé babatko, čiže do prace nechodím, zabezpečí nás perfektne manžel aj tak. Dnes prišiel s tým, že sa ideme sťahovať do luxusnej vily a ideme kúpiť nové auto. Pozrela som na neho, že NAČO????? Byt je super a auto mame 4 ročne. Ozaj som spokojná. A je mi fajn. Prepáčte, za výlev, len nechápem to ZRAZU. Ja sa nemám komu vyrozprávať, tak preto na MK. Som ja divná? Som ja nejako pozadu? 🤷♀️ manžel, že potrebuje zmenu🙄
Poctivym makanim ziaden Slovak nepride k takemuto bohatstvu. Dom, byt, vila, domcek pri mori. Predpokladam, ze domcek pri mori si kupila za muzove peniaze. Netusim kolko ma tvoj muz rokv ale mlademu cloveku sa toto nemoze podarit za par rokov, ibaze by si mala doma chlapa okolo 50.
Ja si viem predstaviť ze keby som v tvojej situácii by mi to vadilo.
Nechcela by som žiť v luxusnej vile, nepáčia sa mi takéto okázalé prečančané stavby. Aj u nás v meste ich zopar je, vyzerajú strašidelne, studené a prázdne, obohnane vysokým plotom. Nebodaj ked sa spojí bohatstvo s nevkusom a vnútri to vyzerá jak v telenovele.
Keby na to naozaj mám tak mám dom aj záhradu normálnej veľkosti, od nejakého dobrého architekta s použitím fajnovych materiálov. Skratka umelecké dielo, ale nie napadne a prvoplánové ..
Slovne spojenie “luxusná vila” mi pride ako olašská cigánka ovešaná zlatom, je síce bohatá ale bez vkusu .
Veď to kupuje pre svoju rodinu, čo ti na tom vadí? Veď v dome sa žije lepšie ako v byte. Máš dvor, záhradu, deti môžu byť vonku celý deň. Ja našu záhradu milujem. A to, že teba postavil pred hotovú vec, no neviem, u nás to tak nefunguje. U nás muž tak oviec jedine, že idem kúpiť kosačku 🫣
Si kúpila len tak vilu pri mori a tvoj chlap, že super pekná, veď peniaze na účte sú? Akože neviem no 😅
Peniaze sa dajú len zarobiť alebo ukradnúť. Ta prvá cesta je pomalá a namáhavá. Tá druhá naopak rýchla a jednoduchá.
Celá téma je len o kontroverzii, klikaní a peniazoch zo zobrazovania reklamy. 😉
Počujte baby, včera večer mi žena namiesto sexu oznámila, že nám kúpila toto: https://www.privateislandsonline.com/caribbean/... Taký som nasratý, že som jej nechal zablokovať jej platinovú MasterCard. Poraďte, čo teraz? Mám sa s ňou rozviesť, alebo čo? Lebo sex máme fakt dobrý. A minule mi aj chleba s džemom navarila…
@mojemenonikto chleba s dzemom sa nevari. Odhalili sme ta, ze si vymyslas😀😀😀
Na konci sa treba spytat ci ma niekto taku skusenost.😀
@slovakboy veru áno, odkedy mám muža, tak vždy s niečim prekvapí. Mňa skôr zaráža ako ženy tu sú neprajne, závistlivé a ako sa vysmievajú🤦♀️ ešte je len ráno a zle mi je aj za nich 🤮 ako si kto urobí, tak tak má 🙂 niekto bude vysedávať na mk a závidieť ako keby šiel do prace a makal aby sa mal dobre aj on. A ešte niekto napíše, že to je vymyslené 🤣 toto by mi teda nenapadlo. Dnes ideme na dom, som zvedavá.
@fido69 jasne som napísala, že manžel tvrdo makal, mal 3 prace, potom prešiel na jednu, pracoval 16 hodín denne🙂 ale tebe to nič zrejme nehovori keď máš čas byť na Mk 😊
To ,,makanie aby sa mal človek dobre” je nové ,,ale ja mám na to predsa nárok”? 😀😀😂😂 lebo aj my makáme, mame sa super, ale nepotrebujem sa s tým vystatovať na MK ☺️
Ešte stále nevieme odpoveď ako si to urobila s tým domom na plazi co si ty sama kupila z toho skromného zivota
@aurora33 nepochopila si o čom je tato téma, škoda. Pochopilo to možno 5 ľudí, ktorí nezávidia. Nevadí 🙂
@dariaaa unikla ti pointa. Absolútne nechápeš o čom je téma🙂 len rýpať a rýpať do človeka, ktorý sa ma vnútorne lepšie. 🥲
@mojemenonikto to je daleko. Radsej niekde blizsie, max 2 hodinky letu alebo 8 hodin autom.
@mojemenonikto ROZVOD 🤣🤣
Ale zas keď tak dobre varí 🤔
Autorka je mi luto ale na dnes si si uz vycerpala zasobu slova zavidiet v akomkolvek tvare. Prosim pouzi nejake synonymum alebo prelad na inu pesnicku. Koniec hlasenia.
Autorka prosim ta, ked ti vadi nejaky prispevok, tak nereaguj na neho. Nemas co vysvetlovat a nema zmysel sa ani branit. Kazdy si tu napise svoj nazor ale hadat a dohadovat sa s anonymnými ludmi predsa nema zmysel. Zober si tie prispevky, ktore ti nieco daju a nie zoberu.
@really8 🙃 v poriadku😆 aj tak o 11tej ideme pozrieť vilu, tak nás idem vychystat 😊
@betulinka1 ďakujem, to sa ešte musím naučiť 🙏
Pane bože 😀😀😀 hej hej isto som nepochopila temu a ani 95 percent ľudí. Jediná si sa dobre vydala.
Oki daj sem foto z ohliadky. Inak je mi luto ze v tom dokonalom svete nemas jedinu kamosku a musis ich na kona😀
Autorka, dakujem za tuto temu, takze nie som divna, ze som sa minule nastvala, ked manzel kupil dalsi Gulfstream a vobec sa ma nespytal, ci to chcem. Ale ten prvy planuje dat do prenajmu, tak je vlastne vsetko ok.
Nehnevaj sa na toho svojho, on to mysli dobre😎

Ja Ti neviem, Ty si kupis len tak dom na plazi a teraz Ti vadi vilka? A preco, ved vase manzelstvo uz dlhsie nefunguje, Ty robis co chces, on co chce... a Ty teraz dupkas nohou, ze on si chce robit, co sa mu paci.
Dnes ludia maju peniaze, to sa vseobecne vie, aj kupit nehnutelnost v inej krajine nie je pre slovakov problem, ale?, je tu jedno ale, takyto ludia nepisu a nechcu sa radit na MK, nemaju taketo potreby. Jednoducho, nezijes tak, ako tu pises. Trosku si to prepiskla a nedomyslela, mohla si radsej nechat len verziu o tej vilke a neprikraslovat Tvojim nakupom nehnutelnosti, mozno by na to niekto skocil. Z tohto namet na roman nebude, ale tak snivaj o tom, aky zivot by si chcela zit, to je povolene a aj celkom prospesne pre dusevne zdravie